Oslo baby

Heisann! I skrivende øyeblikk holder jeg sånn smått på å pakke ferdig samtidig som jeg sjekker newsfeeden på facebook! Viktig å følge med på hva som skjer! Har stortsett bare vært sofagris idag med Bianca ved min side. Innholdsrik dag med andre ord! Haha, som dere ser er kofferten min egentlig ganske tom. Okei, der ser den faktisk litt fullere ut en hva den egentlig er! Ah, You have no idea!! Er så sykt gira på shopping og mcern imorgen altså, dere aner ikke!

Har nesten bare pakket med meg sommerklær, så vis været svikter blir jeg rimelig skuffet, men er lovt ganske fint vær under hele oppholdet. Hvis vi ser bort ifra lørdag da, for da er det lovt kjempe mye regn!Nå må jeg egentlig bare få tiden til å gå, og kanskje prøve å legge meg! Selvom jeg tror det blir vanskelig med tanke på at jeg var våken til 0530-0600 igår! Skal opp før 0700 imårn så det kan jo bli litt av en utfordring! Haha har faktisk sommerfugler i magen jeg gleder meg sånn, og kan ikke huske sist jeg hadde det før jeg skulle ut å reise! Joda, er vel en liten tiåring inni meg her et sted. Hihi, da ønsker jeg meg selv en god tur! Tar med pcen, så blir nok litt blogging der nede!

Min første tatovering

Vet at bloggen har nedstøvet seg nå i disse late ferie dagene, men nå skal jeg prøve og blogge litt mer aktivt! Anyway.. En av de siste dagene i Alanya tok jeg min første tatovering. 'Daddy's little girl'. Den er til minne om pappaen min som gikk bort for snart 3 år siden. Har lenge planlagt at jeg skulle ta denne tatoveringen nå i sommer, og jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Vet at jeg har merket meg for livet, men kommer nok ikke til og angre. Syns sjøl at den er kjempefin, og den betyr veldig mye for meg.Hva synes du? 

Bildedryss - Stranda

Idag har jeg stortsett bare grillet meg på stranden! Skikkelig deilig og ligge langs strandkanten og få deilig vind siden solen varmer så mye. Ellers har jeg klart og telle myggstikk på beina mine. Kom fram til 30 på det ene beinet og 40 på det andre, så har regnet ut at jeg sånn ca kan ha omkring 100 myggstikk på kroppen. Kjipt!! Bortsett fra det spiller vi sykt mye president, og drikker masse ufyselig dispenser brus. Jaja, en ting jeg ikke kan klage på er varmen, for det er jo nemlig stekende sol her hele dagen! Da blir det jo brunfarge, jippi! Haha, idag da jeg lå og solte meg på stranden kom noen fra hotellet og satt en papegøye på meg! De knipset bilder i vei, og de bildene så ikke så storartet ut da jeg var og så isted. Hahaha, huff. Kanskje jeg må kjøpe et, bare for og ha!En ting jeg også frotser i meg er masse pringles med paprika smak! Yummy.

Lazy days

Nettet her er så dårlig at jeg spyr snart, derfor jeg ikke er så flittig på bloggfronten. Idag har jeg dratt meg i sengen til vertfall halv 2! Deretter ble det bare en rask lunsj og litt kortspilling ute i varmen, og så stupte jeg i seng for en time på øye. En time ble fort til fire, så halv 7 våknet jeg sånn passe overtåket i øynene. Måtte bare dra meg opp.

Har ikke solet meg idag, fordi jeg har klart å brenne meg sånn på lårene. Haha, trodde ikke det var mulig egentlig. Imårn derimot skal jeg slikke sol på stranden stortsett hele dagen. Bortsett fra at hotellet suger ræv, koser jeg meg jo! Begynner å få litt brunfarge også, jippi!

Nå skal jeg bare chatte litt med kjæresten, før jeg skal stupe til sengs atter en gang idag. FORRESTEN! Igår var jeg oppe klokken 8 for å trene, men hadde ikke spist frokost så ble sykt dårlig etter 20 minutter på tredemølla... Så skal aldri mer hive meg i trening før jeg har spist frokost, det er sikkert og visst! Vi blogges mere imorgen, tenker jeg! 

Vel fremme i Tyrkia

Heisann! Da er jeg endelig kommet fram til Tyrkia! Prøvde å blogge igår, men gikk ikke siden internettet var så fucked.. Men idag fungerte det som smurt! Igår var vi å fikk deilig hamam(?) og massasge her nede på hotellet! Etterfulgt av soling på den store terrasen vår. Vi bor nemlig i 6. etasje. Idag var vi en tur på stranden for og sjekke hvordan det var der, så dro vi tilbake på hotellet og solet oss her. Har klart å brenne meg på skuldrene, og har faktisk fått minst 100 myggstikk som klør så det suser. TOMMEL NED..... Hotellet er ganske fint, men selve servicen her var ikke noe særlig, og heller ikke maten... Men, ellers er det ganske fint her, og syykt varmt!

Noen bilder fra igår:Nå sitter jeg nesten smeltet fast i sofaen her nede i lobbyen, og skal prøve å komme meg opp før 8 imårn så jeg kan ta en aldri så liten treningsøkt på tredemølla. Så vi blogges!

Sommertidar hey hey

Herregud så deilig og våkne til 22 grader i solen, så da jeg våknet var det og hive på seg lette kær og sprade ut i finværet. Siden jeg er den bleikfisken lå jeg å stekte meg ganske lenge, og heiv på sommermusikk på radioen. Ettersom klokken gikk mot ettermiddag grillet jeg og Mamma kylling ute på verandaen med deilig tilbehør! Til tross for at jeg har vært syk de siste dagene som har gått har jeg ikke orket å ta meg tid til å blogge, men idag var jeg litt bedre. Kjenner jeg enda er dårlig i halsen da. Har vertfall hatt en kjempefin søndag, og håper at været holder seg!


Tær 


Nå venter jeg på at kjæresten skal komme hjem, da blir det badstu og filmkos! Blogges
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Solli
♥ Kamilla Sollihits