NELLY SHOES / FABULOUS

Åh, virkelig et av de fineste skoparene jeg vet om! De er så sinnsykt fine, men er litt vonde på foten noe som er et minus. Siden de er så nydelige på med glitter og stas beholder jeg de med god samvittighet. Til tross for mine miniatyr føtter bestilte jeg i størrelse 35. Er faktisk mitt første par med pumps som faktisk passer uten at jeg må stappe gelesål neddi skoen.


499,- Fra Nelly.com

Like or dislike? 

KJOLER FRA NELLY

Heisann! Sorry for dårlig blogging, og kjedelig innlegg med kun klær, sko og bilder. Har så lite og gjøre om dagene at det ville blitt blanke innlegg om jeg skulle blogget om hva som skjedde i hverdagen. Her er vertfall begge kjolene jeg hentet på posten her om dagen! De er dødsfine:


499,-240,-

Begge kjolene er fra merket Elise ryan, og bestilt fra Nelly.com! Elsker begge to!

Like or dislike?

Nye sko - Jeffery Campell

I sommer har jeg brukt utrolig mye penger på klær, sko, sminke og andre ting ettersom jeg har vært to turer i Oslo. Er alt for mye til at jeg kan blogge om alt jeg har kjøpt, men skal vise dere mitt desidert beste skokjøp denne sommeren. Endelig mitt andre par Jeffery Campell! Denne gangen helt vanlige sånn at jeg kan bruke de litt oftere. Disse her er jo helt sinnsykt gode å gå i.

1498,- Fra Lille vinkel sko. Litt billigere enn på Nelly, gitt! Jeg er vertfall dødsfornøyd 

Like or dislike? 

NELLY SHOPPING


                      Sko fra Nelly shoes kr 499 HER                                            Kjole fra Elise ryan kr 499 HER


                       Kjole fra Elise ryan kr 240 HER.                                     Manikyr fra Ciaté kr 199 HER

Jo, altså... Nok en gang har jeg klart og klikke hjem litt av hvert fra Nelly, men alt var så fint at jeg klarte ikke holde meg unna bestillings knappen. Haha, noen burde virkelig ta fra meg rettigheten til egen bruker på Nelly. Har sikkert over 50 kjoler nå, hvor kun kanskje halvparten er tatt i bruk. Sikkert ikke det engang, men er jo godt å ha så jeg har masse og velge i mellom!

Like or dislike?

YSL - ROUGE VOLUPTÉEt av mine innkjøp fra ferien var min første leppestift fra YSL. Jeg kjøpte den på gardermoen til bare 215 kr. Fargen er rouge volupté 1, og den er kjempefin på! Har ikke fått brukt den så mye enda da, men er definitivt ikke en av mine siste kjøp fra YSL sine leppestifter. Jeg elsker den!

Like or dislike? 

Nye solbriller

På gardermoen i Oslo kjøpte jeg meg et par lekre solbriller fra Ray ban. Blir definitivt ikke siste paret! De var for det første kjempe fine, men de var også gode å ha på seg. Dette er jo selvfølgelig solbriller jeg må passe litt bedre på, siden jeg er så flink å bare slenger alle brillene mine rundt omkring.Fine, eller hva? Jeg elsker dem allerede!

Dagens shopping

Har vært våken siden litt over 9 imårrest, og solen varmet som bare det da! Da ble det redbull og soling som morgenkos før jeg hoppet i dusjen og vi cruiset inn til byen i sportsbilen og håret flagret litt i vind. Så sikkert temmelig harry ut, men men! Timene gikk og jeg og mamma klarte aldri og fullføre oss igjennom bogstadveien! Dermed ble det stressing på karl johan, men fikk handlet så det kjentes i både føtter og fingertuppene til slutt. Jeg er virkelig ikke flink på mine begrensinger altså, kom frem til at jeg har hentet med med 24 topper! WTF? Jaja, da har jeg masse å velge imellom! Nå er jeg endelig på plass her hos tante og dem, så nå skal jeg bare nyte finværet i kveld. Imorgen spøker det kanskje for tusenfryd, så satser på at alt går etter planen.S H O P P I N G -
Digget virkelig denne toppen her, Dødskul!!

Nå skal jeg faktisk hente meg et glass cola(med istbiter!) Sitter enda i shorts og singlett ute og det er sykt deilig. Blogges søtinger 

KJOLE FRA NELLYDenne nydeligheten fikk jeg for et par dager siden. Den er liten på størrelsen synes jeg, men utrolig fin på! Synes?

Dress from oneness

Denne nydelige kjolen er endelig min! Det var kjærlighet ved første blikk da jeg var på Nelly å tittet. Den sitter også som et skudd og jeg bestilte den i Small.Hva synes du?

På vei til meg

Har klart å bestille min andre pakke fra Nelly, enda ikke den første er kommet. Selvom det bare er en kjole da. Igår måtte jeg bare bestille den røde kjolen der, også ble det bare litt mere. Fant en kjole på salg også, men den fant jeg ikke bildet av etterpå. Så nå venter jeg vertfall på å få dette her i posten, pluss litt til!


Senere skal jeg ned på vårbrudd å prise ting osv, og etter det blir det muligens skrekkfilm med jentene! Gleder meg vertfall til å få den røde kjolen der! Blogges 

Shoes to die for

Har ikke annet og si enn at de er nydelige ♥ Naglene er sykt skarpe da, så de må ma jo være forsiktig med. Syns faktisk de var verdt hver eneste krone! De er forresten fra Nelly. Du kan finne de her. Hva synes du?

Macbook pro


Igår etter skolen tok jeg med tiden til å dra ned til byen. Visste allerede hva jeg hadde lyst på, så dro frem pengene og tok den lille kofferten å gikk. God følelse da jeg spaserte inn i bilen med en splitter ny macbook pro i mellom armene.

Jeg er superfornøyd! Ikke helt stødig på alt som er, men alt til sin tid. Det er en 13 tommer, og mye mere praktisk enn den store rosa monsterkassa som ligger her på rommet. Tung er den heller ikke, og forhåpentligvis verdt alle pengene! Hva synes du?

Jeffery Campbell
Tror jeg var high on life isted, klikket nemlig hjem et par sko fra Jeffery Campbell. Skoene er råstilige! Bruker nesten aldri sko med hæler, men må vel begynne med det nå som samlingen begynner å påfylles.

Er lenge siden jeg har bestilt fra Nelly, og vet ikke hva jeg skal bruke pengene mine på akkurat nå så dette gjorde ikke så mye. Eller jo, jeg skal kjøpe meg ny telefon, og vurderer å kjøpe meg macbook!! MEN... syns den er så komplisert, men man venner seg vel til det. Vi får se! Senere i kveld står jobb for tur, ingen opptur skjønner dere. Etter jobb skal jeg forhåpentligvis være med kjæresten 

bareMinerals

Jeg var pent nødt til å oppdatere sminkemappen min litt. Så det endte med at jeg invisterte i nytt pudder fra i.d og en ny primer. Syns det er like deilig hver gang jeg handler meg ny sminke. 


Jeg har denne her i fargen medium beige som du kan finne bl.a her. ANBEFALES!


Dette må være den beste primeren jeg har prøvd! Den er ganske rimelig, og du finner den her. ANBEFALES OGSÅ!

Nå er det itillegg 15% på alt fra i.d på blivakker sin nettside.

Nå straks skal jeg ned til Aurora en tur. Hun er endelig kommet hjem fra Kirkenes. Så det blir sikkert koselig. Hejdåå  

Forget your boyfriendNydelige skoene som jeg(eller Mamma da) var å hentet på posten idag! La oss si at de falt kjempegodt i smak. De har tydeligvis vært populær på Nelly for er nemlig bare grønne og røde igjen. Akkurat nå ser på jeg CSI:NY mens magen min brøler etter mat. Tror jeg skal hive på litt vann, og koke nudler. Anyway, Hva synes du om skoene?

Rare fashionElsker den. Fargen er nydelig, og hele kjolen er så fin! Mulig en av favorittene på kjolestativet for øyeblikket. Den er jo selvfølgelig fra Nelly. Syns det har vært litt dårlig utvalg av kjoler der i år, vertfall nå rundt jul. Vi for håpe at de for noe fint inn etter nyttår!

Addicted to dresses

Tidligere idag da jeg tok jeg turen innom Nelly for dagens dose med kjole kikking endte det med at jeg klikket 4 kjoler i hjem. Så da har jeg et litt større utvalg når det nærmer seg julaften, nyttårsaften og ikke minst juleball på skolen som er om ikke lenge. Så foreløbig står det mellom de to øverste til juleballet, men hvis jeg kjenner meg selv rett blir nok flere kjoler å havne i postkassen.

     

Første som står for tur er jo juleball, så hvilken kjole burde jeg bruke på juleballet på skolen? Setter stor pris på tilbakemelding!

Sånn ellers var jeg ikke på skolen idag. Hadde så vondt i magen, at jeg å Bianca ble liggenede å sove til 12. Så har ikke gjort spesielt mye idag, annet enn å prøve å finne ut hva jeg kan gi i julegave til mine kjære venninner! Nå skal jeg bare ta livet med ro(slik jeg alltid gjør) og game tetris fordi jeg er blitt helt sykt avhengig. Blogges 

Ny jakke

Helååå der! Snart skal jeg hive på meg skoene å dra på kino! For i kveld/natt er det twilight for alle penga! Gleder meg så sinnsykt, har ventet kjempe lenge nå. Det eneste negative er at det bare er del 1 liksom. ARRgh. ANyway, sa jo tidligere at jeg hadde kjøpt meg noe nytt som Mamma utrolig nok klarte å finne i Oslo. Har kjøpt meg ny jakke skjønner dere, og ja den er nok betalt fra egen lomme hvis noen hadde tenkt å spørre. Den er i tillegg mye finere i virkeligheten enn på bildene.  Skikkelig forelska i den allerede!! Og forresten, til dere som lurer på hvor jeg jobber så er det på Krysset kiosken her i Vadsø. Så vet dere det, men nå må jeg rette litt på håret å gjøre meg helt klar til verdens premiere! Woooh, flere som skal på kino i natt?

Off to work

Nå sitter jeg på badegulvet, har akkurat gjort meg klar til å dra på jobb. Har jobb utover kvelden, så skal prøve å lese litt til en samfunnsfagsprøve samtidig. Ellers er både Mamma og Bianca tilbake i hus. Mamma har vært i Oslo, og Bianca har vært i jakobselv. Har gledet meg lenge til hun skulle dra å komme tilbake, for hun har nemlig vært på shopping for meg. Heldigvis fant hun riktig størrelse, og farge så nå er jeg superfornøyd. Kan vise dere bilde imorgen.
Hun kjøpte også flertall av hårbøyler. Nemlig siden de tre siste jeg har hatt, har knekt. Deilig med nye, once again!Nuuurket ♥ Men vi blogges, for nå stikker jeg på jobb!

Pakke fra Nelly

På fredag var jeg å hentet pakkene mine fra Nelly! Der befant det seg tre par sko, tre kjoler og en jumpsuit. Er kjempefornøyd med alt sammen.

Jeg kan ta bilde av kjolene imorgen, om dere er interessert i å se hvilke godsaker jeg har funnet meg. Er forsåvidt fortsatt litt forkjølet, men håper jeg blir bedre i løpet av morgen dagen. Senere i kveld blir det skrekkfilm, og imorgen er det jo skole. Helgen går alltid for fort!

Til deg som lurte på hvor genseren jeg har på meg på headeren er fra, så er den fra Ginatricot. Snakkes 

Tired kid

Dag ut og dag inn vandrer jeg ned til den sliten skolen her i Vadsø. Vi får slengt prøver, innleveringer, foredrag på minuttet etter at vi har sotte oss ned på pulten vår. Ellers har jeg klart å berge meg igjennom dagene, men tror nok jeg kommer til å dette litt ned i karakterer utover skoleåret. What evvaahh! Nå har jeg og Mamma kommet hjem fra en aldri så liten roadtrip her i byen. Vi har vært å handlet litt på Cubus, og litt matvarer. Nå vurderer jeg å se en film, spise noe godt som en pizza. Eller forsåvidt brød med salami på ♥ Venter nemlig på at kjæresten min skal komme hjem fra Alta.

Vet at ikke det er så mange som er begeistret for tørrfisk, men jeg derimot! Jeg elsker det! Er på min andre pose allerede, sayyy what??TØRRFISK = OMEGA 3!! Det lukter ikke så noe særlig, men shcmaaaker godt!

Litt til å smykke opp både meg og smykkeskrinet! Niceprice, guys!! 

Gotta love shoes

Nettshopping rett fra sengen er jo livsfarlig. Jeg kjedet meg så mye igår kveld at jeg endte opp på Nelly.com. Der finner man jo alt det ene til det andre. Nydelige sko, med høye hæler! Kjoler, med fin lengde, stropper, armer, stroppløs. Er jo drømmesiden for oss jenter spørr du meg.

Jeg kikket litt frem og tilbake, og jeg endte deriblandt med to par sko, to kjoler og en jumpsuit i handlekurven. Kjolene fant jeg på salgssiden, og for å komme seg dit er koden 'Secretsale' De har masse fint der på salg! Disse her venter jeg for eksempel i posten:

399,-

Idag fant jeg meg et par sko og en kjole. Det måtte bare i handlekurven, og vips nå er jeg snart et par kroner fattigere. But guess what? Virkelig verdt det! Har fått 3 par sko, tre kjoler og en jumpsuit til rundt 2000 kroner. Det er jo ikke ille. Nå skal jeg og Ole lage halvferdig sjokoladekake med is. Så det på bloggen til Marthe og følte at det bare må testes ut! Om du vil teste selv finner du oppskriften her. Blogges senere, bitches!

Innkjøp fra Oslo del 1.

Heeelå der! Tenkte jeg likegreit skulle vise litt av mine innkjøp fra Oslo. I dette innlegget befinner det seg ting som sminke, tilbehør og diverse ting. Har selvfølgelig klart å glemme av noen ting, men orket ikke begynne å finne frem. Kanskje jeg hiver det med på neste innlegg. Nå skal jeg ta men en hvil. Er utslitt etter gårsdagens jobbing, og var jo grytidlig oppe på søndagen, også ble det lite søvn.


Mini klokke fra Åhléns

Blonde hansker Accessories

Lip balm fra The body shop

Primer fra The body shop

Eyeliner fra The body shop

Øyenskygger fra Makeup store

Rouge fra Makeup store

Accessories

H&M

Accessories

Smykke fra Ginatricot

Foundation fra Mac

Skjerf fra Ginatricot

Senere skal jeg henge med Camilla og Sofie. Vi får se hvilke sprell vi finner på. Snaaakkkes, bitches!

Innkjøp

Etter skolen idag var det strake veien ned til byen med Sofie og Camilla. Der ble vi sittende på påls å spise god lunsj. Senere kom Ole og da trasket jeg, han og Sofie ned i byen. Det ble litt shopping også. Jeg kjøpte meg undertøy og en genser og et skjerf. Eller, var jo Ole som kjøpte gensern og skjerfet. NAwwww ♥ Også var det mamma som kjøpte den nederste blusen til meg.Vet det er mye klær ute å går, men sånn er det jo når jeg alltid finner noe nytt. Snart skal jeg ut med Ingrid, Sofie og Martine. Så vi snakkes senere! 

Kjoler fra Nelly

Nå sitter jeg her med Ole-André og Jorunn. Den ene fullt optatt med fifa 11, mens den andre har øynene klistret i dataskjermen. Gøyyyy mandag**. Vertfall, her er bilde av kjolene fra Nelly! Jeg er kjempefornøyd!
Hva syns dere? Snakkes imorgen, søtinger 

Pakke i posten - Nelly

Før jeg dro på jobb i morgest stakk jeg innom posthuset å hentet en pakke som jeg har ventet på i litt over en uke. Etter 4 timer jobb dro jeg hjem og åpent i spenning!

Ganske så fornøyd! Lyst å se hva det er? Nå sitter jeg her med Jorunn og Ole. Tenkte jeg skulle kokkelere litt på kjøkkenet, nemlig biffstrimler og deretter sette på filmen Rio. Så får vi se hva kvelden bringer! Blogges 

Innkjøp

Deilig å være tidlig ferdig på skolen på en fredag! Så nå slapper jeg av med sex og singelliv, og begynner og kjenne følelsen av sult. Senere i kveld blir det bursdagsfeiren hos Sofie snuppa, så det gleder jeg meg til! Var i byen med Mamma igår, og dermed ble det litt shopping.

Alt fra Cubus.

Pakke i posten

Igår fikk jeg den etterlengtede pakken min fra komplett. Herlige greier! I pakken befant det seg en PS3, Ekstra spake og Fifa11. Ganske så fornøyd nå altså! Har også vært på komplett å sett etter tv. Jeg har jo ikke HD tv så kvaliteten blir jo helt underutviklet. Derfor får jeg antageligvis bare spille nede inntil jeg får anskaffet meg en ordentlig TV. Visste forresten ikke om jeg skulle dra på kino idag eller ikke. De fleste skal vel på den altfor berømte filmpremieren Få meg på, for faen. Vi får se hva det blir til! Siden solen enda skinner blir det grilling idag også! Vi har jo grillet ute stortsett hver dag denne uken. Klager ikke da!Nå skal jeg titte litt på the war at home! Det skal bli godt med mat i magen om ikke så altfor lenge. Sneeiks 

Innkjøp


Her er det jeg fikk med meg hjem fra Cubus idag. Eller.. Det er også endel smykker, men de glemte vi på butikken så skal få de av Marianne fortest mulig. Har også en bukse som jeg glemte og knipse bildet av. Jeg synes vi fikk valuta for pengene. Var 400 kroner for en fullstappet pose med alle salgsvarer. Mamma hadde jo også endel stappet nedi der. Jeg for min del har sovet bort kvelden. Hadde en enorm hodepine, og gikk å la meg i halv 7 tiden tror jeg. Våknet nylig! Bra Kamilla, bra. Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp femte august

Heisann! Ble visst ikke å poste bilde igår, men bedre sent enn aldri! Var på utikk etter jakke her om dagen. Da ble det selvfølgelig Vero moda vi stakk innom. Der fant jeg meg en tights, topp og jakke! Ble kjempefornyød med jakken, jeg!

Senere i kveld blir det film for min del. Sånn er det stortsett hver kveld, men uansett. Idag snakker vi grøsser! Håper den er bra da, har opplevd så altfor mange dårlige skrekkfilmer den siste tiden. Håret mitt er som et kråkereir stortsett hele tiden... Blitt litt floker av dette løshåret da, men det positivet er at jeg nesten aldri sletter håret lengre! Thumps up!! 

Dagens innkjøp

Camillasnuppa har bursdag idag, så vi måtte jo feire litt. Det endte med herlig Opticom lunsj medfulgt av en tur i butikkene. Jeg klarte ikke dy meg, og fant frem noen plagg som ble tatt med på prøverommet. Den ene buksen jeg fikk med meg hjem var virkelig 'Love at first sight' når jeg endelig fikk den over rumpen. Det positive er jo at den stortsett kan brukes til all slags topper! Kan vel si jeg fikk svidd vekk noen gode kroner bort idag, men veldig fornøyd med det jeg kjøpte!
Høytlivsbukse fra Vero moda 299,-


Bukse fra Cubus 149,-


Skjerf fra Vero moda 129,-
Genser fra Vero moda 159,- 

Nå skal jeg endelig få kastet på meg mascara, og skifte klær. Så får vi se hva dagen bringer! En annen ting jeg må er å finne min allertides bestevenn. Mr. Nesespray. Tror ikke det går en dag uten at jeg er tett i nesen. Ville nok vært et under om jeg en dag ikke er det. Snaakkes, herlige lesere ♥ 

Accessories

Har masse fint og vise dere! Sikkert alltid noen som er nyskjerrig på hva jeg har handlet på ferie! Så kommer litt nå og litt da! Noe av det fineste til å piffe opp antrekk er fine ringer som vekker oppmerksomhet. Likte alle tre kjempegodt, så måtte bare drege de med til kassen.Alle ringene er fra Ginatricot.

Just gotta love shoes

Sko. Man kan aldri få nok av sko. Verken høye eller lave. Verken pumps, sneakers, high heels, wedges eller ballerina. Sko kommer i alle former. I farger eller sortkledde. Jeg for min del foretrekker de sorte. Sorte sko som passer til alle klærne i skapet mitt og noen blir mere brukt enn andre.

Noen sko blir dratt med til kassen kun fordi samvittigheten sier at de er for fine til å bli levnet i butikkhyllen. Noen sko har skyhøye priser mens andre får du til en billig penge. Sko er en fin ting, vertfall for meg som elsker høye heler. Et par dyrebare Aldos har fått sin plass under kjolestativet mitt:
Ah, de er så nydelige å se på ♥ De var virkelig verdt 699,- kr. Agree? 

Back on track, bitches

Heyyyy där! Savnet meg?? Hehe, neida.. Kom hjem på mandag, men har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. Igår var jeg på bytur. Fikk med meg noen klær hjem, naturbørste og øyenskyggebase. Spiste god lunsj på optis, der jeg tok meg tid til å drikke en kopp altfor søt cappucino. Den var jo god da!Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. Senere i kveld blir det stamp med Ingrid, Camilla, Aurora, og Sofie(??) tror jeg. Blir koslig det! Idag har Kristian bursdag, og fyller atten år! Det tilsvarte selvfølgelig kake til frokost. Klager ikke på det!


29,- fra Cubus

29,- fra Cubus

125,- fra Vero moda

79,- fra Cosmetique
198,- fra Cosmetique

+ en genser, bukse og en caps

Vet det har vært slurvete blogging, men nå er jeg vel hjemme fra alt som heter ferie. Har masse tid til overs, så skal prøve å blogge bedre! Kan legge ut bildet av håret og neglene mine senere idag om dere har lyst? Sneeiks ♥
 

Shopping

Vi er jo da ankommet tyrkia! Fint vær her, men ikke så mye sol idag. Har f.eks tatt Hamam og fått massasje og sånt. Sykt deilig! Nettet her er litt tregt, men blogger mer senere om jeg får tid! Har jo da faktisk også shoppet for flere tusener av kroner! Kjoler, topper, ringer, sminke osv... Kjøpte blandt annet dette her:
Viva La Juicy Parfyme - 619,-


Foundation fra Mac - 275,- 


Pudder fra Mac - 215,-

Blusher fra Mac - 155,-

Men nå skal vi hive på oss badetøy å hoppe uti bassenget! Klokken er forresten 7 her nede nå! Blogggeees  ♥


Pakken fra blush

Pakken fra blush inneholdt:

Shine spray og hårkur fra S-factor.

TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer gjør slitt hår mykt og glansfullt.

TIGI S-Factor Shiny Happy People Spray Shine beskytter også håret mot fukt og motvirker krusete hår slik at håret forblir flott.


Øyenbrynssett fra i.d bare minerals. Satser på at jeg ender opp med fine øyenbryn hver dag fremover nå.

Pakken inneholder:
- bareMinerals brynfarge
- Vinklet brynbørste
- Bryngelé


bareMinerals matte foundation - Har ikke testet ut den matte foundation typen, men den virker bra. Tror kanskje fargen jeg bestilte er litt for gul, men får teste den ut senere.


Pin up balm. Denne kjøpte jeg egentlig kun for at jeg skulle få fri frakt! Men den er sikkert fin hjelp til myke lepper.


TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde. Hørt mye bra om dumb blonde shampoeen og balsamen til bedhead så håper på et bra resultat.

TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde Leave-In-balsam er spesielt utviklet for bleket eller stripet hår og motvirker at hårene brekker samtidig som den bevarer hårfargen lenger. Denne virker veldig bra ettersom den både fremhever blondt hår, beskytter mot slitasje av UV-stråling, varmestyling(dvs. slettetang.)

Alt sammen er herifra.

Siden mange av produktene har fått gode omtaler, og siden leave-in balsamen virker kjempebra ser jeg frem til og få sterkere hår, fremhevet blondfargen og mindre slitasje. Skal snart stripe håret mitt nok engang før jeg tar en sommerklipp!  

Pakke fra Ginatricot

+ Et par singletter. Ganske så fornøyd! Nå skal jeg stelle meg litt, og deretter finne på noe senere. Snakkes!

Dagens shopping

Siden det var 30% på Zero idag tok jeg og Mamma turen innom. Jeg fant ikke store greiene. En fin og basic genser + en neggelakk. Har også kjøpt enda en pakke med stripemiddel. Skal bli bra!

Da var i tillegg skriftlig eksamen forbi. Lykkerus! Da jeg kom inn døren hjemme tidligere idag tok jeg meg en god og lang powernap. Tror jeg snart går får runde 2! Må bare se reprisen av Hotel Cæsar først. Sneeeiks!

Innkjøp 12.05.11


Gensere, Cubus

Truser, Cubus

Bh, Cubus

Sjal, Vero moda

Øredobber, Vero moda

Ringer, Vero moda

Jakke fraaa.... xDxDxD hehe ja...

Kjole, me&me

Shop until you drop

Heisann! Er plantet i sofaen nå jeg, bombe. Har tilbrakt ca 4 timer på dagens trafikale grunnkurs Det var helt ok. Naturfagsboken er også her, så nå er det på tide og plante øynene mine der. Kjøpte meg en ny bukse idag fra Cubus. Har en i mørkere farge også, syns de er skikkelig fine!

Whatca think? 

Dagens innkjøp
Kjempefine sko fra Eurosko! Love

Mascara og Foundation fra Cubus.

Volume million lashes ♥ ingen over, ingen ved siden av!

Dagens innkjøp


Shorts fra Vero moda. Den er dritfin på!

Matchende undertøy fra Cubus. Woopwoop

Har vært i byen idag med Sofie, Ingrid, Camilla og Jorunn. Vi har blandt annet vært og spist god frokost/lunsj og ellers bare vaset rundt. Tok også turen innom Opticom! Senere i kveld skal vi finne på noe gøy, så håper på en fin lørdag ♥

En liten oppdatering i sminkemappen

Alltids like deilig og oppdatere litt saker og ting i sminkebaggen. Jeg for min del har skaffet meg både enda en pudder kost(litt større enn den andre til solpudderet), Ny "krem" foundation og såklart mascaren jeg sverger mitt hjerte til ♥ Elsker den!

Nå må jeg uheldigvis styre øynene mine ned i denne her.... Ikke så gøy akkurat.

Åh, det er så sinnsykt kjedelig.

Dagens innkjøp


Sko fra skoringen: 1399,- kr

Kjøpte ogå en tights(som man ser litt av på bildet ovenfor) Skoene er skikkelig fine til tightsen! De var virkelig verdt alle pengene! Seriøst, elsker dem ♥

Gårsdagens Innkjøp

Sitter her hjemme på rommet og chiller med Marion! Vi har endelig fått juleferie og er så deilig og tenke på det! Var som sagt i byen igår og handlet litt:


Joggebukse 149,-

Selvbruning fra L'oreal 159 ,- 

Løsnegler (?),-

Alt fra Cubus.

Gårsdagens Innkjøp

Heisann♥ For det første må jeg bare meddele at jeg sto opp først nå, men heldigvis har jeg tatt igjen endel tapt søvn fra uken som var. Som tidligere nevnt var jeg i byen igår, og fant selvfølgelig noen små ting! Tror jeg kjøpte mere til meg selv enn jeg fikk tid til julegaver! Heldigvis ikke lenge til jeg er helt ferdig! Senere i kveld blir det kos med jentene.

Bh'er fra Cubus. 99,- pr del.

Tannbørst holder, sweet! 39,- 

Øyenskygge koster fra Cubus. 39,-

2 luer og ett par gode votter. Ta 3 betal for 2.

Topshop Love
E særiøst forelska!!!! Hihi, Elsker begge kjolene! Tipper de blir enda finere med det rette tilbehøret! Tycks?

Innkjøp fra London

Heisann ♥ Har hatt tidenes lengste powernap, tror jeg. Er skikkelig trøtt, men blir nok ikke tidlig kveld av den grunn. Vurderer å labbe meg ned på kjøkkenet å greve etter litt Food! Får forhåpentligvis besøk etterpå! Håper jeg  vertfall, fordi kjedsomheten tar over åJAA..... Så her kommer det Mamma kjøpte til meg i London. Minus kjolene da, de kommer i eget innlegg.
Supersøte truser fra Topshop.

Sokker. Mine forsvinner støtt og stadig


Sarah Jessica Parker NYC parfyme. Den lukter faktisk kjempegodt!

Kortholder

Armbånd

Mascara fra Maybelline

Supersøt veske

Supersnålt, men kult natt tøy. Mye finere i virkeligheten da!

I ♥ LONDON genser

T-skjorte, Tights og Skjerf

Hårbånd i perler

Sminkebag

10 poeng til den som klarer å gjette va dette er! Haha

Tycks?

Shopping og fresht hår

Heisann ♥ Sitter som sagt god plassert i sengen etter en flott dag. Var ikke på skolen idag forresten. (Egentlig ikke så viktig). Men var en tur nedi byen grunnet langåpent, salg og fordi jeg egentlig skulle kjøpe hårfarge. Men ble fortalt at frisøren var det beste alternativet så skal dra til frisøren da Mamma kommer hjem. Hun har forresten tatt seg turen til London med jobben. URETTFERDIG HEIA. Det positive er at jeg får tidenes fineste julekjole(om hun finner den da) å masse annet fint håper vi på.

Fikk shoppet litt, blandt annet tre truser, også sånne krøllgreier.


Løshåret mitt har endelig samarbeidet med det ekte håret mitt. De har nemlig bestemt seg får å gå sånn halvveis i hop med hverandre. Det er jo strålende for min del! Det som ikke er så strålende er at vi har musikkprøve imorgen, engelsk innlevering på fredag å engelsk prøve. motivasjon min til verken lese eller skrive er virkelig ikke til stedet. Skal bli godt med juleferie, om ca en jævla måned!!! Akkurat nå er jeg så fornøyd med håret mitt!

Dette ble visstnok et langt innlegg.

Pakke i posten!!

Heisann ♥ Har endelig fått håret mitt i posten!!!! Ultraglad nå, skal vertfall dra å kjøpe hårfarge etterpå. Kanskje til og med farge det, hvis Mamma har tid. Hehe, selvom det blir sykt uvant å ikke være blondine lengere. Håret er forresten fra Saras.

Gleder meg til å se hvordan resultatet blir! Spent på hvordan det blir? Det er vertfall jeg!

Innkjøpene fra Oslo

Heisann ♥ Dette fikk jeg hos Mamma da hun hadde vært i Oslo. Gjentar at jeg er superfornøyd! Om to timer er det også Harry Potter kino, gleder meg!

Here it goes:

Singletter - Bikbok

Øredobber - H&M

Blyantspisser og Hårspenner - H&M

Hårbøyler - H&M

Eyelinere - H&M

Truse og Lipgloss - Bikbok

Hettejakke - Bikbok

Hettegenser - Bikbok

Lue, i både svart og hvit - H&M

Tights, Singlett og Genser - Bikbok

+ et svart skjerf fra Bikbok.

Hva syns du?


Dagens Innkjøp

Heisann ♥ Var en tur i byen idag med Aurora og Gøran. Fikk selvfølgelig handlet meg noe, yeey! Så nå sitter jeg her å småhoster i blandt, mens Mamma lager så mye som Biff der nede! Ah, skal bli deilig med litt mat i den apebrølende magen min.

Vertfall, her er dagens innkjøp:Bukse og Jakke fra Cubus 199,- pr del

Isadora Solpudder fra Cubus 198,-

MNY  lipgloss fra Cubus 39,- (?)

Pluss to andre bukser, en hvit kosebukse å en militærfarget stretch bukse. Kjempefornøyd!

Innkjøp 20.10.10

Heisann ♥

Bukse - Cubus

Genser - Lene V

Hals - Cubus

Lue - Lene V

Øyenskygge - Cubus

Pluss en tights fra Cubus, helt svart og basic.

Acnicyl - Kvisekrem

Heisann! Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle at jeg skal teste et nytt produkt som mamma kom hjem med idag. Det heter nemlig 'Acnicyl'.

Det skal da være en krem mot Acne eller evt. bare uren hud. Det er altså en Cleanser som brukes først og den andre Cream som man bruker etterpå.


Etter en stund kan jeg jo si hvordan den funker, hvis det er noen som kanskje også har behov for en god kvise krem. Eller har du kanskje en å anbefale meg?

Du får vertfall kjøpt disse to produktene på Apoteket.

Pakke i posten!

Wiihu! Har endelig fått den ene pakken jeg har ventet på!


Har bestilt meg en kjole fra Nelly! Den var kjempefin, og jeg elsket den! Hehe, jeg måtte bare ha meg en ny kjole til lørdag for da blir jeg 15! Å da skal jeg også feire bursdag. Det skal bli koselig! Så, dere får se kjolen på lørdag, hihi :)

Etter middag skal jeg se om jeg får tid til pilates, kanskje rydde litt på rommet å deretter er det fotballtrening. Herlig! Også var det naturfagsprøven idag.. Vet ikke helt om det gikk bra eller dårlig, men jeg svarte på de fleste spørsmålene. Vi blogges

My pink computer

Heisann! For en uke siden fikk jeg en pakke. I pakken befant det seg en datamaskin, nemlig Dell Inspiron. Jeg er kjempe fornøyd!! Skjermen er kjempestor, web kameraet funker fett, tastaturet  er deilig å skrive med, fargen er kjempefin å den funker perfekt! Pluss at det er deilig å ha en bærbar pc som jeg kan ta med meg overalt, hihi.

Nå har jeg fått låne Gossip girl, sesong 1 av kjære Lena ♥ Så dette skal jeg kose meg med senere i kveld!

Søt pc jeg har fått meg, eller hva?

REISEGAVE

Nylig kom broren min inn døren etter og ha vært en uke i Spania(tror jeg). Jeg forventet jo så absolutt ikke en reise gave, men voivoi... Jeg fikk tildelt en liten eske med 'Louis Vuitton' merke på. Selvfølgelig ikke ekte vare, men glad ble jeg jo selvfølgelig!

Søt liten sak, men hva kan det være?


Inni esken fant jeg altså et lite..

Lommespeil! Jeg ble kjempe fornøyd, for et lite speil som jeg kan dra med meg overalt har det vært mangel på. Vel, ikke nå lengere! Må jo bare si at jeg har en snill storebror :D Knis

I <3 NY


Min nye favoritt t-skjorte som faktisk kommer fra 'the city'! Ingrid var så snill og kjøpe i reisegave! Ahh, har alltid ønsket meg en 'I <3 NY' t-skjorte.

Anyway, dvd spilleren er i bruk og cola glasset står godt plassert på bordet(godterboksen også, haha) Jeg ser på en Cheerleader film! Alltid like gøy å se på, får masse inspirasjon, om jeg kan si det sånn(?) Kvelden har jeg tilbrakt med Sofie, Helene, Camilla, Ingrid og Guro. Det er blitt så kaldt ute at dunjakken er blitt førsteprioritert i "skapet". Forresten så er det blitt dødsmørkt ute! Creepy, men ganske koselig også :)

Leopard Dress
Min nyeste kjole, og jeg elsker den! Leopard er jo bare sykt fint da. Å forresten, den er fra Bikbok.
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Solli
♥ Kamilla Sollihits