23.12.11Oi, som tiden har flydd! Nå er det jo plutselig lillejulaften og greier. Gikk litt fort i svingende, synes jeg. Har vertfall fått kjøpt alle julegavene, men er selvfølgelig ikke ferdig å pakke inn. Vertfall, senere i kveld blir det film oppe hos Ingrid med jentene mine ♥ Etterpå skal jeg hjem og pynte juletre, etterfulgt av å hive pakkene under treet! 

Syns det er kjemperart at det er julaften imorgen, syns dette året har gått skummelt fort! Håper jeg for en fin slutt på 2011 og en super start på 2012!

 

bareMinerals

Jeg var pent nødt til å oppdatere sminkemappen min litt. Så det endte med at jeg invisterte i nytt pudder fra i.d og en ny primer. Syns det er like deilig hver gang jeg handler meg ny sminke. 


Jeg har denne her i fargen medium beige som du kan finne bl.a her. ANBEFALES!


Dette må være den beste primeren jeg har prøvd! Den er ganske rimelig, og du finner den her. ANBEFALES OGSÅ!

Nå er det itillegg 15% på alt fra i.d på blivakker sin nettside.

Nå straks skal jeg ned til Aurora en tur. Hun er endelig kommet hjem fra Kirkenes. Så det blir sikkert koselig. Hejdåå  

Off to workKort innlegg, men skulle bare si at jeg fyker avgårdet på jobb nå. Så er ikke hjemme før klokken 9 i kveld. Enda forkjølet og jævlig, men jobb må jo til uansett! Ha en fin dag, så blogges vi i kveld 

Forget your boyfriendNydelige skoene som jeg(eller Mamma da) var å hentet på posten idag! La oss si at de falt kjempegodt i smak. De har tydeligvis vært populær på Nelly for er nemlig bare grønne og røde igjen. Akkurat nå ser på jeg CSI:NY mens magen min brøler etter mat. Tror jeg skal hive på litt vann, og koke nudler. Anyway, Hva synes du om skoene?

Shake up christmas

Ladder opp julestemningen her hjemme med julemusikk, innpakning av gaver og igår lagde vi pepperkakehus! Svimmel som jeg er har jeg ikke klart å fullføre julehandelen i år. Så det for jeg ta imorgen tidlig eller på fredag. Er uheldigvis enda syk, men håper for all del at jeg blir frisk til julaften. Er drittlei av å ikke få sove om nettene, og ha konstant hodepine. Dessuten er jeg lei av og være usosial, har vært sofaslask siden søndagskveld.

Nå skal jeg prøve å få litt mere ut av den nokså daffe dagen jeg har hatt her hjemme. Kanskje det tilogme går en bra film på tv. Vi får se hva jeg finner på resten av kvelden. Blogges!

Rare fashionElsker den. Fargen er nydelig, og hele kjolen er så fin! Mulig en av favorittene på kjolestativet for øyeblikket. Den er jo selvfølgelig fra Nelly. Syns det har vært litt dårlig utvalg av kjoler der i år, vertfall nå rundt jul. Vi for håpe at de for noe fint inn etter nyttår!

Sick and tired

Nå sitter jeg i sofaen, og er ubeskrivelig tung i hodet! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hater virkelig når sykdommen overtar hele kroppen å jeg blir svimmel å trøtt.. Har heller ikke sovet særlig godt i natt så humøret er ikke på topp.

Heldigvis skal vi sette sammen, og pynte pepperkake huset senere idag. Blogges!

The bitch is back

Nå skal jeg blogge litt fremover, vertfall over nyttår så får vi se hvor det ender! I det siste har jeg fått handlet litt julegaver, bestilt meg litt ny sminke, nytt løshår og kjøpt selvbruning. Jeg har også fått tidenes forkjølelse/halsbetennelse eller noe lignende. Stemmen min er mandig så det holder, og noen ganger er den ikke til mye nytte. Ganske så svak, for og si det sånn. Jeg har ikke vært på skolen idag, men lugget hjemmet med hodepine, tett nese og ødelagt hals. Thumbs up for that.

I helgen var jeg forresten på julebord med jobben, var kjempekoselig! Da fikk dere vertfall en liten oppdatering, sneeiks 

Bloggpause

Inntil videre tar jeg meg en bloggpause. Om den blir i en uke eller flere bestemmer vel blogglysten min. Kanskje jeg tilogme venter helt til nyttår, men jeg tviler egentlig. Har absolutt ingenting å blogge om bortsett fra alle de klærne jeg kjøper, noe som jeg vil tro kan bli kjedelig i lengden. Enn så lenge, får dere ha en fin adventstid! Skal prøve å gjøre best mulig utav den selv, men har jo enda ikke kjøpt kalender. Fikk forresten et spørsmål om Canada Goose jakken min var ekte og hva jeg betalte for den. Ja, den er ekte. Den er kjøpt på Svean i Oslo og jeg betalte 6500 kroner for den.

Så da blogges vi, forhåpentligvis 

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits