Goodbye 2010..

And say hello to 2011! Nå skal vi snart ned og spise nede hos Tante og dem. Kalkun som står på menyen, yum! Har pyntet meg i den hvite, nye kjolen fra Topshop. Den er så fin! Senere ikveld får jeg besøk og vi skal se på raketter og kose oss! Gleder meg. Herlig og tenke på at det er et helt nytt år i morgen! Føler dette kommer til og bli et bra år! Så dere for kose dere i kveld og ikke minst ha en fin nyttårsaften, det skal nemlig jeg ha! 

Outfit, som man ikke ser så godt da fordi webben er ikke det beste kameraet. Anyway:


Har sotte på nye løsnegler, nok engang! Føler meg avhengig, voivoi.


Godt nyttår folkens! 2011 here i come ♥

Klikker datamaskin, klikker æ

Overskrifta sier vel det meste? Får desverre ikke blogga fordi at datan min e fucKa pc!!!!!!! KLIKKER...... Så vi blogges når datan min e på sinne fulle fem....... GOODBye for so long............. det her e seriøst trist!!! Drakk kakao på Zero kafeen idag, å det va goodie! Ha en fin dag/kveld/natt/whatever. Kan jo slenge inn et par bilder fra året mitt, siden æ allerede hadde laga et bilde innlegg. ENJOY! Beklager for dialekt, tusen punktum osv. E forresten hyggelig og se at over 100 stk e innom bloggen min selvom æ ikke har blogga på et par daga, hehe.


SNAKKES FØR NYTTÅR VERTFALL!!! Har du hatt et fint år???

Merry Christmas


Sier bare at en herlig jul med en herlig familie har passert! Det har vært mye latter, mye pakker og jeg ble kjempefornøyd med alle gavene jeg fikk! Noe jeg ble kjempe glad for var når Tante Linda kom med en hel bunke med nye scrap bilder. De var alle såå utrolig fine! Dere husker sikkert ikke scrapbooken jeg fikk til konfirmasjon min, men nå skal det fylles på med mere fine bilder! Nå skal jeg se Dear John! Forresten, god jul til alle og en hver ♥

Fått mye fint denne julen?

Pakke i posten - bareMinerals

Heisann♥ Idag er det lillejulaften! Merkes nokså godt på facebook at folk er glade for det, inkludert meg! Sto ikke så altfor sent opp i dag. Har sniksett på dagens episode av Jul på månetoppen, hehe. Har igrunn ikke så mye julestemning, men får vel det da treet skal pyntes i kveld! Fikk forresten en pakke i posten i dag!

Har bestilt meg julegave og den e vel fremme. Den skal pakkes inn og greier, men er enkelt og greit fordi pakkedungen min blir større da! Julegaven min fra Mamma kom også, men FAEN I SATAN!!!! Dem hadde jo da klart og prestere å sende helt feil av hva vi hadde bestilt... Ble egentlig skikkelig skuffa da. Så får sikkert ikke pakken før etter nyttår. Ble felt noen tårer ja..

Bestilte meg BARE MINERALS PRIME TIME FOUNDATION PRIMER og BARE MINERALS GET STARTED KIT. Ble nokså brent i lommeboka liksom, men når det gikk til en god sak gjorde jo ikke det så mye, haha.Pakken inneholdt:

Shampoo til børstene! Sier bare, good good!


To toner bareMinerals foundation med solfaktor 15, Mineral veil og Warmth All-Over ansiktsfarge.


Tre forskjellige koster.


Primer som funker kjempebra! (Synes vertfall jeg da) Denne er ikke sammen med startpakken.


Og siden jeg er så søt fikk jeg med en julegave!! Det er altså en geleaktig krem som brukes som rouge fra Smashbox. Vurderte og bestille denne å (i større versjon, vel og merke), men turte ikke sløse penger hvis jeg ikke likte den, men nå kan jeg jo teste å se om jeg liker den. NICE!!!!!!

Har du kjøpt julegave til deg selv i år?

Dancing with tears in my eyes

Har bakt kakemenn nå, og de smakte nokså gode! Sitter og gjesper for meg selv, men gjør ikke noe med tanke på at jeg kan stå opp akkurat når jeg vil imorgen!

Ellers idag har jeg testet ut den nye selvbruningen som funker...... Sykt bra!! Er ikke skjoldete i det hele tatt! Bortsett fra at overgangen mellom armene og hendene mine ikke ser så fint ut. Skal prøve og fikse på det! Hatt en fin dag?


Pain


Heisann ♥ Ligger som en langflat hvalross på gulvet og vrir meg i smerter. Plutselig fikk jeg en helt insane mageknip! Sånn bortsett fra det er tanken på juleferie herlig!!! Prøvde og klaffe på meg løsnegler og det gikk egentlig veldig bra, så får håpe de holder et par dager bare.

Magen vræler også, så hadde ikke skadet med litt mat. Heldigvis skal jeg og mamma skal straks bake kakemenn, men tror ikke det hjelper så mye på sulten min.

Gårsdagens Innkjøp

Sitter her hjemme på rommet og chiller med Marion! Vi har endelig fått juleferie og er så deilig og tenke på det! Var som sagt i byen igår og handlet litt:


Joggebukse 149,-

Selvbruning fra L'oreal 159 ,- 

Løsnegler (?),-

Alt fra Cubus.

Same shit, different day

Sex And Science TumblrTumblr just it.
)(» no hype can stop me . IMG_0025 | Flickr - Photo Sharing!
Dream without fear, love without limits. My Photos - I Like to Arty Hard
we♥it

Idag er det søndag. Håndball kampen skinner på tv skjermen og de Norske jentene våre har spilt kjempebra i denne omgangen. Har vært i byen og kjøpt de siste julegavene idag. Og noe til meg selv, ikke at det kom som en bombe da.. Må enda kjøpe til Mamma. Hun holder da forresten på og lage marinert filet, så gleder meg til middag! Etterpå skal jeg forhåpentligvis ut en liten tur! Imorgen er det bare film på skolen så Juleferie!! Herregud som jeg gleder meg!

Har dere fått juleferie?

What happened to us


I feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart
ohh baby baby, though i tried i just cant adjust
ohh boy what happened to us, happened to us, happened to us

we were in love we both felt the same
the good thing that we had boy was insane
we had a bond that would never break why we let it go oh
we used to stay all night long kissing to our favorite songs
tell me where it all went wrong thats what i got to know oh

cuz i feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart
ohh baby baby though i tried i just cant adjust
ohh boy what happened to us, happened to us
thought that i could get over you oh but baby that is so far from true
ohh baby baby got something i want to discuss
ohh boy what happened to us, happened to us, happened to us

i think that we oughta gotta work it out like air your love i cant live without
so have mercy dont leave me in doubt saying i love still hurts, still burns, still burns
i try to go my separate way, at first i thought it was okay
i miss you more with each day, so to you i turn

cuz i feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart
ohh baby baby though i tried i just cant adjust
ohh boy what happened to us, happened to us
thought that i could get over you oh but baby that is so far from true
ohh baby baby got something i want to discuss
ohh boy what happened to us, happened to us, happened to us

i know that you saw me with someone else
but believe me im over myself

cuz i feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart
ohh baby baby though i tried i just cant adjust
ohh boy what happened to us, happened to us
thought that i could get over you oh but baby that is so far from true
ohh baby baby got something i want to discuss
ohh boy what happened to us, happened to us, happened to us
(tell me, yeah)

cuz i feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart
ohh baby baby though i tried i just cant adjust
ohh boy what happened to us, happened to us (what happened to us)
ohh boy what happened to us, happened to us

Nydelig ♥

Gårsdagens Innkjøp

Heisann♥ For det første må jeg bare meddele at jeg sto opp først nå, men heldigvis har jeg tatt igjen endel tapt søvn fra uken som var. Som tidligere nevnt var jeg i byen igår, og fant selvfølgelig noen små ting! Tror jeg kjøpte mere til meg selv enn jeg fikk tid til julegaver! Heldigvis ikke lenge til jeg er helt ferdig! Senere i kveld blir det kos med jentene.

Bh'er fra Cubus. 99,- pr del.

Tannbørst holder, sweet! 39,- 

Øyenskygge koster fra Cubus. 39,-

2 luer og ett par gode votter. Ta 3 betal for 2.

Lykkelig


Heisann ♥ La oss bare si at engelsk muntligen gikk 10 ganger bedre enn forventet! Jeg fikk faktisk 5'er. Er så utrolig fornøyd, vertfall med tanke på at dette er engelsk og muntlig! Var seriøst helt varm i ansiktet da jeg var ferdig, haha. Uheldigvis måtte jeg ha mattetentamen idag! Og den vil vi ikke snakke om, kunne heller spydd på den bare. Dro til byen og fikk kjøpt noen julegaver og til saker til meg selv da. Senere skal jeg være sammen med girlsa! Vi finner på noe koselig, håper vi! Hva skal du idag da?

Love
Kjøpt meg ny dekorasjon til rommet! Love it ♥ Agree?

En siste finish

Heisann ♥ Vet det har blitt mye engelsk whining de siste innleggene men jeg har stressa gjennom hele dagen. Har ikke gått et sekund der jeg har pustet lettet og slappet av. Okei, bortsett fra den lille halv timen jeg så på blåfjell. Så nå måtte jeg springe ned og finne frem to tabletter.


Tror faktisk jeg stresser, og at dette gir meg hodepine kan det være store muligheter for! Har liksom levd på Ibux og Paracetamol de siste dagene. Så holder jo på med siste finish på powerpoint og teksten min men føler at det ikke kommer til og gå noe særlig bra imorgen jeg. Derfor har jeg bare lyst og drukne hodet i iste kartongen ved siden av meg, men så dramatisk gjør vi det ikke idag. Blogges! Ønsk meg gjerne lykke til imorgen, for jeg trenger det virkelig!

Cutiepie

oh so viktoria oh so viktoria
oh so viktoria oh so viktoria
Oversøt ♥ Smelter seriøst!! Tenk å ha en sånn liten bissevov. Sier bare en ting; me want! Liten fluffy dot, med super duper søte og små øyne. Til og spise opp jo!

Har forresten ikke hatt noe tid til å blogge idag, siden jeg har måtte jobbet med muntligen og sovet en heldel. Har begynt å få skikkelig hodepine om dagene, har hatt det sånn ca hver dag siden forrige søndag! Lurer på hva det kommer av..

The karate/kamilla kid

Heisann ♥ Sitter her med hodepine og tett nese. Like før jeg stapper nesesprayen oppi nesa, har nemlig forsøkt utallige ganger og spraye i nesen. Men uten gode resultater. Neinei, jaja! Mentol nesespray dreper jo innvendig uansett! Har vært på kiosken og leid "The karate kid". Har jo ikke noe bedre og ta meg til på en lørdags kveld, men men. Får jo heldigvis besøk av Jorunn og Ingrid. Ha en fin lørdag alle sammen!Er forresten nok en sang som har klart og klistre seg på hjernen min.

P-i-z-z-a-t-i-m-e

Heisann ♥ Skikkelig deilig og våkne uten å ville kvele seg selv med puta. Hosten min er enda fæl, men føler meg mye bedre idag. Spiser på en av kakemennene som jeg og mamma lagde igår, goodie! Så forresten en julefilm igår kveld. Den ga meg skikkelig julestemning, hihi!  Senere i kveld skal jeg endelig sosialisere meg litt med folk. Skal nemlig leie film og bestille pizza med Jorunn, Ingrid og Aurora. Det blir koselig! Skal snart spise middag, også er det jul på månetoppen! JeeyPlaner for dagen?

Moroccanoil - Olje behandling

Heisann ♥ Har nesten nettopp kommet hjem fra frisøren.Har farget håret og stusset det. Håret mitt er veldig kort nå, å ser ut som om jeg må farge håret en nyanse mørkere. Da må jeg farge løshåret også. Det vil jeg gjerne få gjort før jul. Håret mitt matcher ikke helt med løshåret nå, men håret mitt er blitt mye jevnere i fargen. Har kjøpt en olje behandling til håret. Tror den funker kjempebra!


299,-

Sånn bortsett fra det er hosten min blitt ti ganger verre og enda mer ubehagelig. Mamma skal heldigvis ringe til legen imorgen tidlig. Er også kjempetett i nesen, så vil gjerne bare krype under dynen helt til dette helvete har passert. Får ja, det er helt jævlig! Nok syting fra min side, nå skal jeg se på hotel cæsar også er det bare og fortsette med kakemenn bakingen til meg og mamma!

Mean girls 2


Heisann ♥ Endelig er traileren ute! Ventet på den en stund nå, så er bare å glede seg til februar da! Siden film nummer en var digg bør nummer to også være veldig bra. Har høye forventninger! Noen som har tenkt å se filmen?

Christmas love

Anyone can start today and make a new ending..:) Tumblr
missdottiejeans Subscriptions Candy Cane Hearts - a gallery on Flickr
We are liars. this is my wintersong to you
Victoria's Vintage %u2665 I LIKE IT
Colour me cliché. (2) Tumblr
Julestemning ♥

Sitter/Ligger i sofaen å ser på One tree hill. Koser meg med et utsøkt stykke brownies! Bortsett fra at jeg ikke har blitt noe bedre i halsen så er det så koselig fordi det er Desember! Haha, lol.

Altså, julestemningen er på plass! Sitter hverdag klokken seks og ser på Jul på månetoppen og spiser dagens kalender godis. Har mye mere julestemning enn i fjord da! Senere skal jeg og Mamma lage kakemenn, og til helgen må jeg dra å handle julegaver! Jul, jul og atter jul. LOVE IT

Håndball kamp og brownies baking


Heisann ♥ Sitter på kjøkkenet med håndball kamp foran meg og kake i ovnen bak meg. Foreløbig leder Norge 16-9 over Slovenia. Det er jo good! Sånn ellers er ikke hosten min blitt noe bedre. Så dagen har godt ut på og sove, se på tv og dusje. Nå gleder jeg meg bare til at kaken er ferdig så jeg kan gafle det i meg som en tulling. Namis!


Flere som ser kampen?

Leve på hostesaft, nei takk.

Doente_large_large_large
Heisann ♥ Brennende hals er ikke akkurat favoritt tilstand min nå i disse juletider. Har hostet som en med kols hele dagen. Lugget på sofaen hele dagen å svettet i den klamme teletubbie dressen min. Tommel ned for det! Tok meg et godt å varmt bad i sted, tente talglys å hele pakken.

Sånn ellers har dagen min bestått av å ligge med en flaske hostesaft trødd nedi halsen og se på tv. I tillegg ble jeg nokså skuffet når ingen av kalenderne mine hadde sjokolade/haribo og by på. Bare stygg leke i begge kalenderne, æsj. Nå skal jeg se en episode av frustrerte fruer og håpe at jeg for sove etter det. Det eneste positive med dagen var at jeg faktisk satt opp et nytt klesstativ med "skohylle" og alt! Også fant jeg kamera ladderen til digital kameraet som jeg har letet etter i nesten et år. Happy!

Flere syke budds der ute??

facemask heiaHeisann ♥ Etter og ha sett på sex and the city 2, spist sjokolade appelsin å cheese doddles var det på tide med litt avslappende, og good ansiktsmaske! Så nå sitter jeg og Marianne med to agurkskiver over øynene og chiller! KOSelig

I keep on running, keep on running

Heisann ♥ Nå skal jeg straks dra ned til Marianne! Skal sove over der i natt. Det skal bli koselig! Vi skal faktisk også spise taco, så magen min er nokså tom. Venter bare på at Mamma skal komme hjem med sjokolade til meg så jeg kan labbe meg nedover på det altfor glatte føret. HAr forresten fått dilla på en ny sang:
Planer for i kveld? Har forresten vært dårlig på bloggfronten i det siste, men vet ikke hva jeg skal blogge om.

Why is everything, with you so complicated?♥♥

1. Desember idag gitt! Dette tilsvarer Barne tv og Haribo kalender, nå faktisk!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits