1. søndag i advent

Når adventsstakene er oppe, det første lyset er tent og du drikker julebrus med god samvittighet! Da kjenner du julestemningen komme! Vertfall når det lukter pinnekjøtt i hele huset, og du har ventet hele året på å få spise det. Lykkeliten ♥ Kan uheldigvis ikke dra på julegrantenningen siden jeg har jobb klokken 7 idag, men jaja! Nå ser jeg på skjønnheten og udyret, som også gir meg julestemning mens jeg spiser daim krisp. Yummy! Bianca bjeffer som en galing fordi mamma støvsuger, det tar faktisk helt av! Blogges 

Dagens outfit

For det er ukas lille høydepunkt, nemlig fredag! Skal bli deilig å spise indrefilet med mamma senere, og deretter være med jentene! Er alltid i hundre da jeg er ferdig med naturfagstimen på fredager. Jeg skal i verstefall sminke meg på nytt, ettersom sminken min har blitt veldig sliten i løpet av dagen.Skjerf, Ginatricot - Genser, Cubus - Tights, Cubus

Akkurat nå står one tree hill på skjemaet, og kanskje en liten powernap etterpå! Har du planer for dagen?

Inspiration

Tumblr_luyvykzjfx1r6ecjxo1_500_large

415a44161fd95560dae044af6a6deebd_large


Image and video hosting by TinyPic

Tumblr_ltkx4elcgj1qm9zhmo1_500_large

401193-7-1318337276522_large

1338900216_5_cisy_large

Tumblr_lv4j6caf4j1r331teo1_500_large

74180_10150311124575512_432419215511_16014643_7657796_n_large

317677_253972504640707_157716417599650_645522_1063064884_n_large

Tumblr_ltmcwxuryc1qe91pso1_500_largeF4bfb1376d8173b557573abc48047812_large

Tumblr_ltp90mthdt1qm9zhmo1_500_large

God natt 

Addicted to dresses

Tidligere idag da jeg tok jeg turen innom Nelly for dagens dose med kjole kikking endte det med at jeg klikket 4 kjoler i hjem. Så da har jeg et litt større utvalg når det nærmer seg julaften, nyttårsaften og ikke minst juleball på skolen som er om ikke lenge. Så foreløbig står det mellom de to øverste til juleballet, men hvis jeg kjenner meg selv rett blir nok flere kjoler å havne i postkassen.

     

Første som står for tur er jo juleball, så hvilken kjole burde jeg bruke på juleballet på skolen? Setter stor pris på tilbakemelding!

Sånn ellers var jeg ikke på skolen idag. Hadde så vondt i magen, at jeg å Bianca ble liggenede å sove til 12. Så har ikke gjort spesielt mye idag, annet enn å prøve å finne ut hva jeg kan gi i julegave til mine kjære venninner! Nå skal jeg bare ta livet med ro(slik jeg alltid gjør) og game tetris fordi jeg er blitt helt sykt avhengig. Blogges 

Ny jakke

Helååå der! Snart skal jeg hive på meg skoene å dra på kino! For i kveld/natt er det twilight for alle penga! Gleder meg så sinnsykt, har ventet kjempe lenge nå. Det eneste negative er at det bare er del 1 liksom. ARRgh. ANyway, sa jo tidligere at jeg hadde kjøpt meg noe nytt som Mamma utrolig nok klarte å finne i Oslo. Har kjøpt meg ny jakke skjønner dere, og ja den er nok betalt fra egen lomme hvis noen hadde tenkt å spørre. Den er i tillegg mye finere i virkeligheten enn på bildene.  Skikkelig forelska i den allerede!! Og forresten, til dere som lurer på hvor jeg jobber så er det på Krysset kiosken her i Vadsø. Så vet dere det, men nå må jeg rette litt på håret å gjøre meg helt klar til verdens premiere! Woooh, flere som skal på kino i natt?

Off to work

Nå sitter jeg på badegulvet, har akkurat gjort meg klar til å dra på jobb. Har jobb utover kvelden, så skal prøve å lese litt til en samfunnsfagsprøve samtidig. Ellers er både Mamma og Bianca tilbake i hus. Mamma har vært i Oslo, og Bianca har vært i jakobselv. Har gledet meg lenge til hun skulle dra å komme tilbake, for hun har nemlig vært på shopping for meg. Heldigvis fant hun riktig størrelse, og farge så nå er jeg superfornøyd. Kan vise dere bilde imorgen.
Hun kjøpte også flertall av hårbøyler. Nemlig siden de tre siste jeg har hatt, har knekt. Deilig med nye, once again!Nuuurket ♥ Men vi blogges, for nå stikker jeg på jobb!

Bloggfravær

Etter fire dager uten blogging blir man angrepet på facebook av gale blogglesere som nærmesten tvinger deg til å blogge, sant Aurora?? Da måtte vi slå til å gjøre noe med saken. Har vært mye skolearbeid, jobbing og litt tid til avslapping den siste tiden. Blir utrolig sliten av alt skolearbeidet, så da er jeg ikke så veldig keen på å hoppe foran kamera å ha photoshoot liksom.Så hvis det enda er noen som klikker seg innom bloggen min skal jeg prøve å bli en flinkere blogger. Prøver jo så godt jeg kan å følge med på skolen, noe jeg ikke alltid syns er like lett. Så forhåpentligvis da jeg har fått bloggen på rett kjør er dere enda innom å titter i ny å ne. Blogges, søtinger 

Arthur

Nå holder jeg og Ole på å steike rundstykker i ovnen. Skal bli godt med litt varm kvelds! Vi skal snart sette på film, og bare kose oss. Har sovet tidenes middagslur, men er enda trøtt og sliten. Orker ikke legge ut noe bilde av håret mitt idag siden jeg faktisk så ut som tidenes huldra etter powernapen min. Så legger ut bildet imorgen, lover!

Lille prinsessa sover omtrent overalt! Skal skrive et innlegg om henne, men må bare få tid. Hverdagen min er plutselig blitt som et stramt tidsskjema. Thumbs down... Men nå skal jeg kose meg videre, så vi blogges 
 

Hardtarbeidende pike

Grunnen til at jeg ikke har blogget er siden jeg har vært på jobb siden klokken seks. Nå er det en knapp time igjen til jeg er ferdig. Skal bli herlig og legge seg i armkroken til kjæresten min i kveld! Og forresten, idag har jeg klippet håret veldig kort. Viser dere bilder imorgen, søtinger!

Kort oppdatering

Syns mobilblogging blir så useriøst, men vil jo oppdatere bloggen likevell! Ligger for øyeblikket i sengen mutters og alene, stuptrøtt i øynene og er straks klar til å innta drømmeland de neste 7 timene. Imorgen tar jeg fly til Kirkenes, og blir der over helgen. Blir sikkert koselig det, selvom jeg kommer til å savne lille prinsessa mi.. Nå kjenner jeg det er på tide å legge fra seg telefonen, for det svir i de stakkars øynene mine. Natta, søtinger!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits