Topshop Love
E særiøst forelska!!!! Hihi, Elsker begge kjolene! Tipper de blir enda finere med det rette tilbehøret! Tycks?

Jentekveld i kveld


Heisann ♥ Nå straks stikker jeg, Ingrid og Sofie ned til Mariell på jentekveld! Hun reiser nemlig hjem til Skjervøy imorgen å derfor må jo vi ta en siste kveld! Blir sikkert kjempegøy! Vi skal forresten spise Taco ♥ Dere får ha en fin tirsdags kveld, det skal jeg!

Hva kan dette være da?


Heisann ♥ Øynene mine er snart sammenklistret, men likevel sitter jeg å daffer foran dataen! Må jo høre på litt good musikk før jeg tar kveld! Kjolene legger jeg forresten ut i morgen. Kvelden har jeg tilbrakt med både Ingrid og Marianne. Alltid like koselig det! Det på bildet i forrige innlegg er forresten et slags "sminkehårbånd". Altså, det skal brukes for og få håret bort fra ansiktet. Ganske praktisk igrunn!


Har forresten helt glemt å takke alle som har kommentert at jeg ble fin på håret, så tusen takk ♥♥♥

Innkjøp fra London

Heisann ♥ Har hatt tidenes lengste powernap, tror jeg. Er skikkelig trøtt, men blir nok ikke tidlig kveld av den grunn. Vurderer å labbe meg ned på kjøkkenet å greve etter litt Food! Får forhåpentligvis besøk etterpå! Håper jeg  vertfall, fordi kjedsomheten tar over åJAA..... Så her kommer det Mamma kjøpte til meg i London. Minus kjolene da, de kommer i eget innlegg.
Supersøte truser fra Topshop.

Sokker. Mine forsvinner støtt og stadig


Sarah Jessica Parker NYC parfyme. Den lukter faktisk kjempegodt!

Kortholder

Armbånd

Mascara fra Maybelline

Supersøt veske

Supersnålt, men kult natt tøy. Mye finere i virkeligheten da!

I ♥ LONDON genser

T-skjorte, Tights og Skjerf

Hårbånd i perler

Sminkebag

10 poeng til den som klarer å gjette va dette er! Haha

Tycks?

Gifts from London


Heisann ♥ Da var min kjære Mamma endelig hjemme etter flere dager i London! Hun har kjøpt noen ting til meg, som f.eks julekjole! Eller faktisk to likedane kjoler, bare forskjellig farge! LOVELOV! Å de er super duper mega fine! Jeg har slafset foran tven å sett en film. Husker desverre ikke navnet på den. Jeg er utrolig trøtt, men må tvinge meg selv til å skrive ferdig engelsken! HATER SKOLE, HAT X1000!

NY HEADER


Kjedet meg så mekka bare nytt design, likte det litt igrunn. Watcha think?

Med bart blir det fartVi hadde skuespill på skolen idag, som dere kan se var jeg den heldige "bartebæreren". Gikk egentlig ganske bra!

Men sånn bortsett fra det så er smulting kongen e godt plassert i det lille senge hjørnet hvor jeg alltid holder til. Har store planer om å ta en powernap, med tanke på at jeg brukte hele natten på å skrive på en engelsk historie som skulle leveres idag, men ikke skal inn før Mandag! Det er egentlig bare bra, for har ikke kommet lengre enn 405 ord.Har også vært nede i byen å kjøpt meg ti utsøkte smultringer fra Olgas. Åhh, levde på en smultring sky da første smultring ble dyttet inni munnen.I kveld er det juleball, å det blir sikkert dødsbra! Hihi

Va skal dere i kveld?

Definisjon av lykke er


Sjokolade Appelsin! Etter en halvfin skoledag har jeg endelig kommet hjem. Ble ferdig med kunst & håndtverk huset idag, mitt å Audun sitt faktisk! Haha. Men akkurat nå sitter jeg å glefser i meg en sjokolade appelsin. Ah, ble så lykkelig da jeg dro på Coop igår kveld å så den store kassa med sjokolade. Ble jo helt i hundre, å nå er den jeg har foran meg snart borte. Buhu. Senere idag skal jeg først dra å trene styrke(Voivoi!) å deretter skal jeg på fotballtrening! Flott torsdag spørr du meg! Skal snart hive meg rundt på middagsfronten, å idag er det Wok som står på menyen. 

Dine planer for dagen?

Shopping og fresht hår

Heisann ♥ Sitter som sagt god plassert i sengen etter en flott dag. Var ikke på skolen idag forresten. (Egentlig ikke så viktig). Men var en tur nedi byen grunnet langåpent, salg og fordi jeg egentlig skulle kjøpe hårfarge. Men ble fortalt at frisøren var det beste alternativet så skal dra til frisøren da Mamma kommer hjem. Hun har forresten tatt seg turen til London med jobben. URETTFERDIG HEIA. Det positive er at jeg får tidenes fineste julekjole(om hun finner den da) å masse annet fint håper vi på.

Fikk shoppet litt, blandt annet tre truser, også sånne krøllgreier.


Løshåret mitt har endelig samarbeidet med det ekte håret mitt. De har nemlig bestemt seg får å gå sånn halvveis i hop med hverandre. Det er jo strålende for min del! Det som ikke er så strålende er at vi har musikkprøve imorgen, engelsk innlevering på fredag å engelsk prøve. motivasjon min til verken lese eller skrive er virkelig ikke til stedet. Skal bli godt med juleferie, om ca en jævla måned!!! Akkurat nå er jeg så fornøyd med håret mitt!

Dette ble visstnok et langt innlegg.

Dagens latterkrampe


Hahahahahaha!

You let me win, you let me rideHeisann ♥ Har spilt denne sangen sikkert 10 ganger den siste timen. Favoritt sangen min nå i skrivende øyeblikk. Jeg ligger sammenkrøllet i sengen etter en nokså god middag. Biffstrimler, nam! Senere er planen å dra til Sofie eller noe sånt. Uheldigvis er det rene stormen utenfor vinduet, frister ikke så mye å forlate den gode sengen min da, men vil heller være med jentene enn å råtne inne. Har tre prøver i løpet av uken, pluss en historie som skal leveres inn på fredag. Snakk om en flott skoleuke, eller ikke..

Heia brunette


Heisann ♥ Resultatet etter tre pakker med hårfarge. De to første var altfor lys å gjorde håret mitt grått! Dere tenker sikkert bare litt gråskjær, men håret mitt var fullstendig grått! Er ikke sikker på hvilken farge og hvilket merke det var jeg farget med. Etter tredje pakken var jeg dødsfornøyd, men løs håret var lysere enn mitt eget hår. .


Så da sitter jeg her å undrer, stripe mitt eget hår, eller farge løshåret en smule mørkere? Har ikke så lyst å slite ut det splitter nye håret mitt med å farge det. Men så er det ball på fredag, å da må jo håret mitt være bra! Noen som har et tips å komme med? (Om hva jeg skal gjøre altså)

Pakke i posten!!

Heisann ♥ Har endelig fått håret mitt i posten!!!! Ultraglad nå, skal vertfall dra å kjøpe hårfarge etterpå. Kanskje til og med farge det, hvis Mamma har tid. Hehe, selvom det blir sykt uvant å ikke være blondine lengere. Håret er forresten fra Saras.

Gleder meg til å se hvordan resultatet blir! Spent på hvordan det blir? Det er vertfall jeg!

Harry potter and the deathly hallows

Heisann ♥ Akkurat kommet hjem fra en 2 og en halvtimes film! Harry Potter, som i min verden er konge! Litt skuffet for at jeg må vente helt til sommeren før jeg får sett filmen, å jeg er enda på ferie når den kommer på kino. Kjipt! Da jeg hadde gått et stykke på den kalde og lange turen hjem føltes beina mine ut som ispinner. Det var bare å kaste meg under dynen med engang jeg entret døren inn til rommet. 

Hva syns du om filmen? Å om du ikke har sett den, så er den virkelig verdt og se. Gleder meg til del 2!

Innkjøpene fra Oslo

Heisann ♥ Dette fikk jeg hos Mamma da hun hadde vært i Oslo. Gjentar at jeg er superfornøyd! Om to timer er det også Harry Potter kino, gleder meg!

Here it goes:

Singletter - Bikbok

Øredobber - H&M

Blyantspisser og Hårspenner - H&M

Hårbøyler - H&M

Eyelinere - H&M

Truse og Lipgloss - Bikbok

Hettejakke - Bikbok

Hettegenser - Bikbok

Lue, i både svart og hvit - H&M

Tights, Singlett og Genser - Bikbok

+ et svart skjerf fra Bikbok.

Hva syns du?


Superfornøyd Kamilla

Heisann ♥ Har akkurat glefset tre rundstykker rett ned i magen. Deilig med litt mat i kroppen! Har vært på treningsenteret fra klokken 18:00 til 20:00 på både Styrke/Core og Yoga. Det var en skikkelig treningsøkt, tror aldri svetten har rent så mye som på Styrke/Core.

Er forresten kjempe deilig å ha Mamma tilbake i hus! Fikk kanskje litt for mye av henne etter 3 dager i Oslo. Dere kan få se imorgen, om det er interessant? ER VERTFALL SUPERFORNØYD! Kjøpte meg også månedskort på treningsenteret idag! Så blir endel trening fremover.


Stor pose med stufff ♥♥ Jeey.

Fornøyd med månedskort på treningsenteret! 399,- for en måned.

HAr forresten også bestilt Harry potter billett til imorgen! Å FY SOM JEG GLEDER MEG!! Flere som skal se filmen??

Mesterkokken


HAHASØT

Befinner meg på kjøkkenet nå. Har funnet frem stekepannen, for jeg holder på å lage Wok! Mamma er i Oslo, så jeg og Kristian er alene hjemme til torsdag, men det funker jo fint! Skal jo være så flink å lage mat idag, hehe. Har også store planer om å dra på Zumba idag, men er jo så dyrt når man ikke har kort på treningssenteret. Vel vel, mosjon må jeg ha uansett!

Søte lille kosebamsen

Heisann ♥ Er verken oppfinnsom eller kreativ når det kommer til overskrifter, men det får bare være. Nå sitter jeg i.....*trommevirvel* sitter i sengen min å skal snart labbe meg ned for å se om det finnes en liten matbit på kjøkkenet! Nå som snøen har lagt seg her i Vadsø, har kulden også inntatt rommet mitt. Har derfor tullet dynen godt rundt meg her jeg sitter. Har også funnet ut at jeg er så trøtt på morgenkvisten grunnet mine sene kvelder foran pcen. Har prøvd å stramme meg litt opp, men det funker jo ikke når man er tidenes mest data avhengige menneske. 


Hils på Thor! Han har vært min senge kompis i over 3 år! Kall meg rar, eller hva du nå vil, men jeg sover faktisk enda med den lille søte kosebamsen min! Jeg må nok være en av de sjeldne, eller er det flere søtinger der ute som sover med kosebamse? Høhø...

FORRESTEN, Hadde skrevvet et langt innlegg, men så sletta alt seg... Gjett om en som ble sint da!!! Furter enda over tanken..

I love my girls


Heisann ♥ Har tullet håret veldig fint opp i et håndkle etter en god å varm dusj! Har vært på fotballtrening i 2 timer å tidligere på dagen satt både jeg, Marion, Ingrid, Aurora og Camilla i sengen min å knødde. Når Mami kommer hjem fra jakobselv tror jeg at jeg skal dra ned å tenne lyst på graven til Pappa. Deretter har jeg store planer om å kaste meg ned på sofaen med walters mandler, maarud popcorn, brus foran meg samtidig som jeg skal se på Mean girls! Fikk plutselig skikkelig lyst å se den etter at vi danset dansen "jingle bells rock" fra filmen, hihi! Har forresten hatt en superfin helg med bestegjengen, i love you girls! Har du gjort noe spesielt i helgen?

Gårsdagens kostyme/antrekk

Heisann ♥ Våknet for et par timer siden, å er merkelig at jeg ikke er trøtt! Jeg og Camilla la oss ikke før klokken ble nærmere 06.30. Det var en døds koselig kveld med beste jentene mine igår!  Camilla har forlatt meg å jeg sitter med hodet trødd ned i en pose med smågodt. Samtidig fryser jeg på tærne, å har derfor tullet dyna ekstra godt rundt det område. Vurderte å se en film eller noe nå! De fleste gjettet forresten riktig, for jeg var en kanin igår!

Gårsdagens kostyme/antrekk: 

Kostyme på K liksom

Heisann ♥ Som jeg skrev tidligere skal jeg på temakveld i kveld! Det skal bli gøy, for alle er jo da utkledd som noe på sin egen forbokstav.


Prøvesminket meg igår, syns det ble litt tøft! Skal itillegg ta enda mere glitter over øynene. Så det blir nok bra!

Noen som klarer å gjette hva jeg skal være?

Temakveld og kino!


Heisann ♥ Nå har jeg akkurat stelt meg etter en forferdelig sørpete bytur. Der var jeg å handlet rosa å sølv diamanter, løsvipper og glitter! Temakveld imorgen med jentene! Vi fikk ideen fra Sara om å være noe på vår egen forbokstav. Så det kan bli gøy! Uansett, om ca en time skal jeg på kino, Nokas! Skal dit ned med Ingrid og Marion. Men for øyeblikket er rumpa mi godt plantet i sengen. Digger musikk mens jeg venter på Ingrid, å er forresten strålende fornøyd! Fikk naturfaggsrapporten tilbake allerede idag, å jeg fikk 5. Alltid like glad når jeg ser en skinnende 5'er på oppgaven/prøven min. Flere som skal se filmen?

OVERSKRIFT///umulig

Heisann ♥ Endelig ferdig med naturfagsrapporten! Sykt glad for det. Se på flinken:


Det hva jo sånn passe umulig å finne overskrift. Sånn forresten, har sinnsykt lyst på nå nye klær. E jo bare filler det æ har i skapet, føler nu æ . Men kortet mitt sier jo nå helt anna. Det har jo en totaltsum på kanskje 150 kr. Det går innpå mæ, å være blakk e et herk!! Heldigvis har æ nå bursdags peng liggende, pluss drøssevis av konfirmasjons peng, men selv æ vet at det ville vært en tabbe å handle nå jall klær i Vadsø for de pengan. Så vi sparer! Imårn e det fredag, å tanken på helg gir mæ jo gåse pels neddover ryggen! Nokså interresant å vite. Æ har også bestilt nytt hår, endelig!! Kosta jo flesk i lommeboka(heldigvis for mæ va det bursdagsgave fra min kjære Mamma)

Bokmål eller dialekt??? Å HÅRFARGE

Heisann ♥ Akkurat nu kunne æ spydd på naturfagsboka mi. Har skrevet to sider om to sånne forsøk. two more to go! Altså fire sider, å det e bare snakk om kladden. Så må det innføres, så det betyr jo at æ må skrive 8 sider til sammen! Åhh, det e nå piss. Å vi må tegne til. Å en ting bombe sikkert: Æ KAN IKKE TEGNE....


Sånn bortsett fra det bestemte æ mæ får å teste ut å blogge på dialekt. Alle blogger jo på bokmål, så har liksom gjort det æ å. Men mange som blogger på dialekt, å det virka så gøy! Va så mye lettere å blogge på dialekt, selvom æ ofte titter innom blogga der æ ikke skjønner en dritt. Det står så mye som "eg, itj, ikkje :)xD:P;)<3:*" å all slags kødd på engang. Men tviler sterkt på at det e så vanskelig å forstå det æ skriver akkurat nu? Så lurte æ på, e det best/morsomst/forståeligst/lettere å forstå om man skriver på bokmål eller dialekt?? For det va nemlig veldig chill å skrive både mæ/dæ/æ.


Æ e desverre bynt å være stygg på heltid, haha. Æ føler mæ faktisk jævlig  stygg som legger ut sånne sykt fabelaktige bilda av mæ sjøl, haha.

OVER TIL EN ANNA TING:
Æ bestilte mæ løshår for en måned sia, det dukka uheldigvis aldri opp. Men da kom æ frem til en konklusjon å nu e æ 100% sikker på at æ ska farge håret en anna farge! Skal se om æ faktisk får til å bestille nytt hår idag fra Saras! Du kan jo prøve å tippe kordan hårfarge æ skal ha, men foreløbig e det hemmelig. Ska prøve å få gjort det til neste helg, vertfall! MEN nu må æ tegne å skrive litt mere i boka mi. 

HAHA, skikkelig creds til dem som faktisk leste det her!

I could really use a sleep right now

Tumblr_la12gpx5um1qaacjro1_500_large
Haha, temmelig bra den der!

Hodepine, sulten å skolelei. Der har du meg! Nå skal jeg legge meg ned for å sove litt, håper Mamma skal lage noe godt til middag idag! Er en sulten kjøter for øyeblikket, å senere idag skal jeg mest sannsynlig skrive litt på naturfags rapporten min som jeg skal levere på fredag og være med gjenget, hvis jeg får tid. Vi hadde også en prøve idag, var skikkelig uforberedt. Vel, min feil at jeg ikke gadd å lese igår.

Å nå fant jeg også ut at middagen står på bordet, så skal spise meg god å mett før jeg kaster hodet ned på puta! Kanskje ikke tidenes beste innlegg, men nå har jeg i det minste blogget idag, hehe.VI BLOGGES LIKSOM, da jeg har tid. Dine planer for dagen?

Sommeren 2011 - Venninnetur

Heisann ♥ Å herregud som jeg savner sommeren! Jeg savner varme solskinnsdager, ferieturer, skolefri, sol, is, sommerklær, sene sommerkvelder, bading, sole seg, iskald cola og alt mere som skal til for og få meg i sommermodus.Åhh, sommeren gir meg sikkel i munnviken og varmen strømmer i kroppen bare når jeg tenker på syden. HERLIG ♥
Det er en ting jeg ikke har skrevet på bloggen enda. Det blir faktisk venninne ferie i år å! I fjord var jeg og Jorunn bestis 2 uker i Tyrkia med Mamma, Tante, Kristian og Sindre. Mens sommeren 2011 skal jeg til Tyrkia i 3 herlige uker med bestis Ingrid å bestis Aurora!!! DET SKAL BLI SÅ BRA! Billettene er allerede bestilt, så alt er liksom i boks! Gleder meg så sykt å vi snakker støtt å stadig om det! Er jo liksom "bare" 8 måneder til da, hehe. Blir helt i ekstase hver gang tanken krysser hodet mitt!

Her snakker vi usaklig


Random, men må jo bare meddele at æ bør bli profesjonell fotograf. Om man ser bort i fra at bildet e redigert på picnik så e det jo helt legendarisk å flott! Voi voi, her ble det plutselig dialekt!!! TILBAKE TIL BOKMÅL FOLKENS::::

Sitter i sengen med verkende føtter å ser på tven. Er rett og slett stiv å støl i hele kroppen! Anyway, tenkte å finne frem CSI:miami på dataen. Det som står på menyen i kveld er ikke annet enn Walters Mandler og Cola! Usunn på det høyeste, men fristelsen er uheldigvis for stor til å la være. Har vært å trent i to timer å det var ganske godt! I morgen har vi gym på skolen, også har vi engelsk prøve om ?!?!?!?!?!?... vet ikke. Nå skal jeg vertfall chille max resten av kvelden. Ble igrunn et usaklig innlegg, men de titter jo frem støtt å stadig. Hoff det her ble ikke bra. Føler meg jo som tidenes verste blogger her jeg sitter.

Lørdags kos

Heisann ♥ HAr ikke blogget idag fordi jeg har vært "busy lady". Vi spilte kamp idag mot guttene, men tapte dessverre 5-3. Syns jeg spilte bedre en vanlig idag. Nå sitter jeg her med tre gele klumper å chiller. Alle foran hver sin data. Vi skal lage pizza snart, men akkurat nå sitter jeg og Auris å kødder på Chatroulette. Jeg for min del drikker selvfølgelig Cola, ahh!

Heyy pen

Dagens Innkjøp

Heisann ♥ Var en tur i byen idag med Aurora og Gøran. Fikk selvfølgelig handlet meg noe, yeey! Så nå sitter jeg her å småhoster i blandt, mens Mamma lager så mye som Biff der nede! Ah, skal bli deilig med litt mat i den apebrølende magen min.

Vertfall, her er dagens innkjøp:Bukse og Jakke fra Cubus 199,- pr del

Isadora Solpudder fra Cubus 198,-

MNY  lipgloss fra Cubus 39,- (?)

Pluss to andre bukser, en hvit kosebukse å en militærfarget stretch bukse. Kjempefornøyd!

Kate piper - Fikk syre kastet i ansiktet

Skulle poste dette igår kveld:


Jeg så akkurat på en dokumentar som virkelig gikk innpå meg. Det var forferdelig å fikk vondt inni kroppen med tanke på hva denne jenta måtte gå igjennom. Altså, Katie piper fra England ble voldtatt å mishandlet i hele 8 timer av kjæresten sin. De to neste dagene etter hendelsen isolerte hun seg i sin egen leilighet. Hun var redd, noe jeg har stor forståelse for.

Kjæresten ringte i senere tid og sa han hadde sendt en mail som hun måtte på en internett cafe for å lese. Hun ga seg til slutt å gikk dit. Da hun nesten var med leiligheten sin igjen ringte han å lurte på hvor hun var å hva hun hadde på seg, å hun svarte jo. Litt etterpå kom det en gutt med utstrekte hender å kopp. Hun var opptatt i telefonen å trodde det var en tigger. Plutselig kastet han svovelsyre i ansiktet hennes, å hun løpte i smerter på en cafe hvor de ringte ambulansen.Jeg kan ikke forestille meg smertene å redselen, men det må virkelig ha vært forferdelig! 12 mnd senere fikk overgreps mennene straff. Den ene ble dømt til livstid x2, men fikk ikke lengere en 16 år. (Noe jeg syns var altfor lite for en så forferdelig handling!) Det ligger så mye mer bak i historien å det var virkelig verdt å få med seg på tven. Hun fortalte også at når hun og moren var ute å handlet pleide hun å ha på en solhatt å gå med hode bøyd mot bakken. Noen ganger kom folk å tok hatten av henne, bare for å gjøre narr. Ungdomer følgte også etter henne når hun var å handlet, å engang ble hun bedt om å forlate butikken. Skikkelig respektløst!


Etter mange operasjoner å behandlinger ser hun nå slik ut.

Jeg kan ikke tenke meg hvordan hun hadde det, å hvordan det er å tenke at mannen som står bak alt dette slippes fri en dag. Det må hele må ha vært/være et mareritt!

Hvis du gadd å lese alt sammen, hva syns du om dette?

Hva er din blogg?


Heisann ♥ Jeg er nå hjemme fra skolen atter en dag, noe som er kjempe kjedelig! Så hvis du har en blogg, skriv ned bloggadressen din så tar jeg en titt innom! Kanskje jeg til og med blir fast leser. Hva er din blogg?

3 rounds and a sound


Heisann ♥ Har vært på fritt vilt 3, å jeg syns filmen var helt ok. Bortsett fra at slutten var helt på trynet, hehe. Så nå ligger jeg godt forplantet i sengen med de deilige tøflene mine på. Har også drukket en varm kopp kakao å begynner å bli en smule trøtt. Var ikke et smart trekk å gå hjem med tanke på den vonde halsen min. Regner med at det blir skole i morgen, hvis jeg blir dårligere blir det nok en kjedelig dag her hjemme. Har forresten fått skikkelig dilla på denne sangen her.

Fritt vilt 3

VIktig å se at jeg ikke har på meg løshår idag! Hehe.

Har proppet utallige doc i munnen, spist fire is og bare lugget i sengen idag! Var jeg hjemme fra skolen grunnet tett nese, hoste og hodepine, men skal på skolen imorgen! Vertfall, kl 20:30 skal jeg på kino, Fritt vilt 3! Har hørt den har fått veldig dårlig kritikk, men jeg skal se den uansett. Jeg skal vertfall dra med Ingrid, Aurora, Marion og Camilla. Er forresten skikkelig sørpete ute, noe jeg missliker sterkt!

Noen som har sett fritt vilt 3?

Konkurranser på Pilus.blogg.no

Heisann ♥ Pilus har to konkurranser gående på bloggen sin der du kan vinne 27 forskjellige hårprodukter og en hvor du kan vinne CLICK'nGO løshår.


Konkurranse nr 1

Den ene kan du vinne 27 forskjellige produkter på med å komentere hvorfor absolutt du burde vinne og selvfølgelig skrive et innlegg der du også henvender til bloggen og nettsiden deres.

Konkurranse nr 2

Konkurranse nummer 2 kan du vinne et sett med CLICK'nGO løshår. De deler ut til ti heldige vinnere. Det du må gjøre er å legge de til som venn på blogg.no og skrive hvilken farge du vil ha, å linke til innlegget. Ganske enkelt.

Hadde jo vært dødssgøy å vinne en av konkurransene da! Meld deg på du også!

Kjedsomhet fører til dette..

Heisann ♥ Sånn gikk det altså da jeg kjedet meg igår kveld, lagde en sykt stygg marihøne over øyenlokket i blindet, kan det vertfall se ut som. Hoff altså.. Missforstå meg rett, jeg kunne sikkert klart å gjøre den litt søt. Syns det var litt morsomt da! Nå sitter jeg vertall nede i den "nye" stuen vår. Mamma har nemlig kjøpt nytt tv bord, sofa, malt bordet, taket å diverse. Begynner å se temmelig bra ut her nede! Senere skal jeg vel bare ligge her hjemme å råtne, har proppet i meg to is å litt sjokolade idag. TOMMEL NED


Hahaha! Hva pleier du å finne på når du kjeder deg?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits