Alle gode ting er tre

Nok en gang skal jeg prøve å bli en flink blogger! Tror dette er tredje gangen jeg prøver å opprettholde denne bloggen, haha! Har jo vært innom her og sett at noen søtinger der ute enda faktisk titter innom her til tross for at bloggen har vært nedstøvet siden i sommer engang, tror jeg. I skrivende øyeblikk befinner jeg meg i stua hvor tven snurrer film, og jeg frotser i meg litt godteri. Det er jo trossalt fredag/lørdag! Etter en lang dag på jobb ikledd masse frityrlukt var det deilig å få på seg nattklærne og stupe ned i sofaen! 

I morgen har jeg heldigvis fri fra jobb! Så da skal jeg fikse håret mitt( som dere kan få se senere) så skal jeg kanskje en tur ned til byen, og senere på kvelden bærer det ut på nye eventyr! Skal i 20årsfeiring, så håper at morgen dagen blir bra!

Sånn ellers...om ikke lenge skal jeg finne frem den store hodeputa mi og borre meg nedi med hode. Skal bli såå godt å sove lenge, er jo så sinnsykt slitsomt å stå opp mellom 0700-0730 nesten hver eneste dag i uken, og skole til halv fire. Trives ikke for og si det slik! 

Før jeg tar denne bloggingen her seriøst, må jeg faktisk få fikset designet, header osv! Skjønner ingenting, og jeg får ikke ordentlig kvalitet på header bilde heller. Derfor ser det jo helt på trynet ut, såå jaa... God natt
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits