Brillefin

Så utrolig trøtt man skulle være om dagen. Klokken er jo ikke blitt syv enda å jeg har holdt på å stumpe av to ganger. Nå venter på besøk. Marianne skal komme hit straks! Skal se om vi får laget noen delikate kanelboller. Også skal vi se skrekkfilm! God onsdag, ja. Har lest på geografien i en time nå, så resten av puggingen får vi ta imorgen. FLiink!Har ikke slått på kamera idag, så et bilde ifra helga skader jo ikke. Brillefin Kamilla! Nåå skal jeg løpe ned og se om vi har alt av ingredienser, så blir det jo mest sannsynlig baking 

Pakke fra rapunzel of sweden

Etter en vellykket helg er en ny skoleuke i gang. En uke igjen før vi kan hoppe i taket og glede oss over en uke fri. Høstferie! Idag etter middag kom jeg på at posten var kommet. Der lå pakken jeg ventet på! Lykkeliduu! Så skal jeg og Mamma få bestilt Oslo bilettene snarest mulig. Oslo neste uke! Vertfall, i pakken befant det seg to pakker løshår, fjær clip on, rapunzel magasin og et par løsvipper. Jeg bestilte kun håret, så resten fikk jeg med på kjøpet!Skikkelig deilig med silkemykt hår. Kjøpt en pakke med krøller, og en med slett. Praktisk, og kostet meg bare 1400 kroner. Chaching! Men nå skal jeg fikse håret ordentlig, så skal jeg sikkert ut senere! Hejdååå ;*

T.G.I.F

Applaus for at jeg endelig kan erklære helg! Har vært i byen og surret litt med jentene, deriblant lunsj var et av ærendet. Kjøpt meg noe småting som en bluse, og undertøy. Og ikveld er det som sagt bursdagsfeiring hos Camilla. Hun har kjøpt marsipan kake, så jeg gleder meg noe infernalsk! Har enda ikke bestemt meg for kjolevalg. Vel, sånn er det når man har for mange hengene på stativet. Kan vise dere antrekket senere! Og jeg har som sagt farget håret enda mørkere. Likte det, veldig godt faktisk!

Selvtilitt

Jenter og selvtilitt er en viktig greie. Noen har altfor lite, og noen et dryss for mye. Jenter med selvtilitt er fint. Det å innrømme at "Hei, jeg er stolt av utseende mitt" er jo ingen forbrytelse. Det er faktisk noe alle jenter burde sagt! Så her er noen tips om du kanskje vil øke selvtilitten din et hakk høyere. For all del, jeg er ingen ekspert. Men det har iallefall hjulpet meg å bygge opp selvtilitten de siste årene:

♥ Aksepter deg selv 
Isteden for å se etter alle feilene du kan finne, prøv heller og finne de tingene du er mest fornøyd med. Vi jenter er altfor flinke til å pirke ut små ting som ingen andre enn vi selv legger merke til. Når du selv legger merke til hvor fin du er, vil andre til slutt også gjøre det!

♥ Smil 
Om du bare daffer rundt med hodet hengt er det en selvfølge at folk ikke legger merke til det. Om du derimot smiler fanger kanskje oppmerksomhet fra andre.
Ingenting som er finere enn et nydelig smil som pryder hele ansiktet.

♥ Hev deg over kritikk
Ikke bruk for mye tid på å tenke hva andre synes. Man blir fort påvirket av andres meninger, men til syvende og sist er det din egen mening som teller mest! Ikke la deg bryte ned av nedlatene komentarer over ting som, håret ditt, sminken, eller klærne dine. 

♥ Ikke sammenlign deg selv med andre
Ikke bruk for mye tid å energi på å bry deg om hvordan alle andre ser ut. Dette vil jo da igjen påvirke ditt eget selvbilde. Du er du, og det er egentlig ikke så mye man kan gjøre med det.  

Tumblr_lsf5zml6jt1qla3ieo1_500_large

Til syvende og sist så er jo ikke utseende det viktigste. Selvom det noen ganger kan virke sånn. Det er jo trossalt veldig menneskelig å ha litt fett på kroppen, krusete hår eller eventuelt kviser i ansiktet. Det finnes jo alltid ting man kan pirke på når det kommer til utseende, men hvorfor heller ikke fokusere på det man liker med seg selv? Jeg tror vi jenter er altfor strenge med oss selv, og guttene er nok ikke like kravstore som vi ofte kan tro. Enig, eller uenig?

Same old, same old

Fullpakket med to knekkebrød med leverpostei, en varm kopp kakao og mitt eget selskap er alt som skal til på en tirsdag. Jeg har fått på meg mornkåpen og klokken har ikke passert syv enda. Favorittserien har inntatt dvd spilleren og jeg er tilfredsstilt til de grader. Det skal ikke så mye til å glede seg selv, egentlig.

Ellers har jeg byttet ut enkelte ting i matveien for tiden. Knekkebrød isteden for rundstykker, yoghurt isteden for bolle på skolen til frokost. I tillegg tar jeg meg et eple innimellom. Når jeg har klart det helt, skal treningen også ta plass i hverdagen. Senere ikveld skal jeg bestille nytt løshår, så ser frem til å se hvordan håret blir til slutt!

Nyfarget hårFor øyeblikket dufter håret mitt en blanding av hårfarge og bållukt. God kombinasjon! Vi har nemlig vært på tur i gymmen og lagd alt fra banan med sjokolade til pinnebrød og bål. Gårsdagen gikk utrolig nok til spontanfarging av håret mitt. Følte det var godt med en liten forandring nå! Vi går jo mot mørketider og barbieblondt hår har gått av moten hos meg for en god stund. Tror jeg. Er ganske fornøyd med resultatet, men skal farge det engang til for tuppene ble ikke helt lik som øverste delen av håret. Hva synes du?

Never forget yesterday..
Never forget yesterday,
But always live for today
Cause you never know what tomorrow can bring
or what it can take away.. Pappa 

Mr know it all

Musikkdilla som jeg er, har jeg nok en gang fått en ny sang på hjernen! Har spilt den gang på gang idag! Mr know it all  Når det kommer til blogging skal jeg prøve å være litt mer kreativ. Vet bare ikke helt hvordan, men nå er jeg igrunn ganske trøtt! Skal prøve å få meg en god natt søvn! Lenge siden jeg har lagt meg tidlig, så nattaaaa Innkjøp

Etter skolen idag var det strake veien ned til byen med Sofie og Camilla. Der ble vi sittende på påls å spise god lunsj. Senere kom Ole og da trasket jeg, han og Sofie ned i byen. Det ble litt shopping også. Jeg kjøpte meg undertøy og en genser og et skjerf. Eller, var jo Ole som kjøpte gensern og skjerfet. NAwwww ♥ Også var det mamma som kjøpte den nederste blusen til meg.Vet det er mye klær ute å går, men sånn er det jo når jeg alltid finner noe nytt. Snart skal jeg ut med Ingrid, Sofie og Martine. Så vi snakkes senere! 

Kjoler fra Nelly

Nå sitter jeg her med Ole-André og Jorunn. Den ene fullt optatt med fifa 11, mens den andre har øynene klistret i dataskjermen. Gøyyyy mandag**. Vertfall, her er bilde av kjolene fra Nelly! Jeg er kjempefornøyd!
Hva syns dere? Snakkes imorgen, søtinger 

Pictures


Har vært ute å tatt noen bilder idag, og noen av dem ble jo faktisk ganske fin! Hva synes du?

Sunday

Et stk sliten Kamilla her hjemme i stua. Nylig kommet hjem fra en lang dag på jobb, så har kjøpt smågodt som jeg ikke har spist siden tidenes morgen og leid skrekkfilm så søndagen kan bli velykket. Jeg for min del har hatt en kjempebra helg og satser på en like fin uke.
 


Imorgen er det tilbake på skolebenken, og i det minste prøve å lære noe. Nå har Mamma laget litt mat til meg, så skal styrte det i meg. Er nokså sulten skjønner dere! Kan vise dere Nelly pakken imorgen, fordi det ble lite tid til overs idag. Så vi blogges imorgen 

Pakke i posten - Nelly

Før jeg dro på jobb i morgest stakk jeg innom posthuset å hentet en pakke som jeg har ventet på i litt over en uke. Etter 4 timer jobb dro jeg hjem og åpent i spenning!

Ganske så fornøyd! Lyst å se hva det er? Nå sitter jeg her med Jorunn og Ole. Tenkte jeg skulle kokkelere litt på kjøkkenet, nemlig biffstrimler og deretter sette på filmen Rio. Så får vi se hva kvelden bringer! Blogges 

Innkjøp

Deilig å være tidlig ferdig på skolen på en fredag! Så nå slapper jeg av med sex og singelliv, og begynner og kjenne følelsen av sult. Senere i kveld blir det bursdagsfeiren hos Sofie snuppa, så det gleder jeg meg til! Var i byen med Mamma igår, og dermed ble det litt shopping.

Alt fra Cubus.

The princess sleeps here

Siden Mamma tok turen innom kirkenes idag kom hun hjem med en liten rompynt til meg, som jeg likte utrolig godt! Passet meg perfekt også. Liksom "The princess sleeps here ♥" 


 
Har også tatt meg frihet til en liten softis idag. Yummy for my tummy! Imorgen skal jeg liksom ha lært meg tallene fra 1 til 20 på spansk. Uno, dos, tres quatro, cinco, seis, siete(???) Også var det resten da.... Nå sitter jeg her med Jorunn, Ingrid og Ole. Skal legge meg om ikke så altfor lenge. Har trossalt 6 timer med jobb imorgen. Jaja, penger blir det vertfall!

Dagens outfit
Genser, Cubus - Skjerf, Zero - Bukse, Cubus

Senere ikveld skal jeg henge med noen av jentene! Vet ikke va vi finner ut enda, blir koselig vertfall! Forresten, om du enda ikke har likt siden min på facebook kan du gå å gjøre det her. Hadde satt stor pris på det ♥ Kanskje vi blogges senere i kveld!

Painkillers

Har nylig kommet hjem fra tidenes sykeste film! Må si meg overrasket og imponert over de Norske filmlagerne! Aksel hennie var like god som alltid! Haha, snakker selvfølgelig om hodejegerne! Det var rett og slett en fornøyelse å sitte i kinosalen. Om du ikke har sett filmen, gjør det! Ellers har vi en naturfagssprøve imorgen, utifra hva jeg har hørt. Uheldigvis lå skapnøkkelen min i godt plantet i lommen da jeg forlot ytterdøra i morgest. Det tilsvarer jo at naturfagsboken min ligger å råtner i skapet. 

Tumblr_lr32dgzasd1qbb977o1_r1_500_large

Vel vel, er en trøtt og sliten pie med tannverk så det knaker i veggene. Teller ned dagene til tannlege timen min, og akkurat nå virker det som om den er 10 år unna. Kanskje man likegreit bare skal kvelle i seg to slitne paracet og tulle dyna rundt kroppen. Det hadde vært deilig, ja. Blogggeeees imorgen 

London boulevard

Heeeeisann sveisann! Tusen takk for god respons på forrige innlegg, det gidde meg litt mere lyst til å blogge! I skrivende øyeblikk sitter jeg i sengen og venter på at Ole skal komme hit. Deretter snakker vi film, smash og bubblizz! Roer nervene et hakk å vite at helvete ikke begynner før klokken kvart over ti imorgen. Er jo veldig koslig å være på skolen, men lekser er jeg ikke like fornøyd med. Jeg satser på en fin uke, og gleder meg allerede til neste helg! 

Igår bestilte jeg meg noe utrolig fint fra Nelly! Interresert i å se når jeg får det i posten? Jeg for min del klarer såvidt å vente!!!! Klikk sa det!  blogges søtinger ♥ 

idol og kake!

Heelåå Jorunn og Ole-André her. nu sitter vi å ser på idol, livet e herlig ! olOl

når idol e ferdig, skal vi frotse i oss blåbærkake! hade <3 

Motivation, bitches

Dere har kanskje merket at jeg har støvet bort for tiden? Ingen bloggoppdatering og sånt. Vel, dårlig med bloggmotivasjon. Tror forsåvidt ingen leser bloggen min heller.Derfor lurte jeg faktisk på om det er noen som leser bloggen min egentlig? For ser liksom ingen vits i å blogge om jeg kun skriver for meg selv og tre andre. Har lenge vurdert og slutte, så litt bloggmotivasjon fra dere hadde ikke skadet! Trenger også noe å blogge om, så om du har tips. Ikke vær redd, jeg biter ikke! Dessuten,  komentarfeltet er til får å brukes!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits