Kveldskos

Jeg sitter godt plassert i sofa kroken med kjeks, kremost og druer. Ser overraskende nok på Gossip girl, hehe. Jeg for min del storkoser meg. Tidligere idag var jeg litt sammen med Audun, å kvelden min har jeg tilbrakt med Ingrid. Har forresten allerede store planer for sommeren, men det skal jeg fortelle om litt senere.


Nå skal jeg fortsette med Kjeks/Kremost/Drue spising! Jeg drikker forresten VANN! *Stolt øyeblikk*

Hva har du gjort idag?

My pink computer

Heisann! For en uke siden fikk jeg en pakke. I pakken befant det seg en datamaskin, nemlig Dell Inspiron. Jeg er kjempe fornøyd!! Skjermen er kjempestor, web kameraet funker fett, tastaturet  er deilig å skrive med, fargen er kjempefin å den funker perfekt! Pluss at det er deilig å ha en bærbar pc som jeg kan ta med meg overalt, hihi.

Nå har jeg fått låne Gossip girl, sesong 1 av kjære Lena ♥ Så dette skal jeg kose meg med senere i kveld!

Søt pc jeg har fått meg, eller hva?

Definisjon av smerte


Sier bare en ting:: Definisjon av smerte!!!! Sitter å vrir meg, det svir sånn i hodebunn... Derfor må jeg lege mine smerter med 3. episode av Gossip girl, sesong 4. ELSKBART! Anyway, skal bli deilig og skylle ut fargen. Jeg må jo selvfølgelig lide for blondheten sin skyld, selvom dette er selv pining for håret!

NY HEADER


Kjedet meg her i sted. Siden sommeren er passert bestemte jeg meg for og lage en ny header. Jeg er jo ingen ekspert, men syns den ble litt søt, litt rosa å veldig meg! Vertfall de sommerfuglene på siden der. Hihi! Watcha think?

Jeg er herved avhengig!


At the moment ligger jeg rullet inn i dynen min med den nye elskbare datamaskin foran meg. På skjermen er første sesong av Gossip girl. Ja, jeg er herved blitt dødsavhengig. Derfor må jeg nå begynne på sesong 1! Siden det er så lenge siden sist. I morgen skal dere få se bilder av min nye skatt! Skal vel se et par episoder til før jeg tar kveld.

Flere som er blodfan av Gossip girl, eller er jeg alene om det?

Xoxo, Gossip girl


Jeg og Camilla, bildet er fra bursdagen til Sofie igår.

Etter en slitsom dag der jeg nærmesten har vandret rundt som et gammelt menneske problemer i ryggen eller føttene. Har sånn gansperre etter sonesamlingen igår! Søndagen min har jeg tilbrakt foran dataskjermen der Gossip girl har spilt om og om igjen. Etter det jeg har sett sålangt av sesong 4 er det mye godt i vente! Herregud som jeg elsker Gossip girl! Er blitt avhengig.  Jeg har forresten også vært på fotballtrening, så nå sitter jeg og koser meg med søndagsfilmen, popcorn og brus. Standard søndagskveld spørr du meg! Hatt en fin helg? Det har jeg!

Xoxo, Kamilla Solli

Party all the time

Det var kjempekoselig i bursdagen til Camilla! Musikk, taco, blitser overalt, dansing, leker, latter å u name it! Sånn en vellykket bursdag pleier og være. Kjempe hyggelig at Erik også var der, hihi! Så nå har jeg akkurat fullført siste tygge av brownisen min. Bare smulene som ligger igjen å frister meg på fatet. Tannbørsten venter på meg der nede, noe dynen forsåvidt også gjør! Imorgen tidlig er det opp, for å kjøre til Varangerbotn. Sonesamling der, å jeg skal delta. Gruer meg egentlig veldig mye, det gjør jeg alltid! Deretter er det hjem å dusje, for å stelle seg til Sofie sin bursdag! Gledeeer meg kjempemasse! Håper det blir like koselig som idag.
God natt alle sammen! Ønsk meg lykke til imorgen, det hadde vært hyggelig :)

Bursdags outfitKjole fra Tyrkia, Sko fra Skoringen. HAHA så dårlig stygg ut, men følte jeg måtte blogge!

Nå stikker jeg ned til Camilla å er ikke hjemme før i senere!

Happy birthday 2 u

Hei! Først og fremst vil jeg gratulere Sofie som fyller 15 år idag. Håper du får en kjempefin dag snuppa!

Idag var jeg ikke på skolen. Ahh, var skikkelig dårlig. Så jeg har tilbringt mye av dagen min i sengen, og foran tv'en. Har sett på utallige episoder av Sex and the city. Skulle egentlig jogge idag, men siden jeg ikke er helt i form må jeg vel ta det igjen på søndag!

Sånn bortsett fra det har jeg funnet kjole til imorgen, men er enda litt usikker på hva jeg skal bruke på lørdag. Jeg finner vel ut. Det positive idag må være at jeg endelig har fått en pakke som jeg har ventet på i to uker! Spennende? Jeg syns vertfall det! Etterpå skal jeg mest sannsynlig lage Brownies!

Hva skal du idag?

sviktende slettetang og hår dilemma


Lenge siden sist? Hehe, kanskje en uke. Har rett og slett ikke orket og blogge uka som var. De siste dagene har jeg slafset i joggebukse og hettegenser, ganske så chill. Siden vi har gått på skole en stund nå, er jeg blitt døds lei allerede. Norsk tar knekken på meg! Kom frem til at til og med matte er morsommere for tiden, å det er virkelig rart at jeg sier det!

Har også hatt mine nedturer som bl.a at slettetangen min har sviktet. Må få kjøpt meg ny i nærmeste frem tid. Til helgen er det to bursdager pluss at jeg skal på sonesamling! Har hatt det ultra kjedelig de siste helgene, absolutt aldri noe å se frem til, men helgen som kommer blir koselig. Å i neste uke skal jeg enten bleke etterveksten, eller farge håret mørkeblondt/lysebrunt. Er kjempe usikker! Selvom nesten alle sier jeg skal beholde den blonde fargen så vil jeg så gjerne teste litt mørkere hårfarge. Dilemma dilemma!

Webcam phuun!

Når blogg inspirasjon er borte må man jo bare slenge inn ablegøye bildene fra skolen


Har hatt det veldig gøy med macbooken til Lena idag, hihi!

Som dere sikkert fikk med dere eier jeg ikke et eneste snev av blogg inspirasjon. Derfor har det blitt lite blogging de to siste dagene, og jeg som syns det er så gøy å blogge! Jaja, på fredag har vi en innlevering i engelsk å arket mitt er fortsatt like blankt som det var for to uker siden. Dum Kamilla, MEN imorgen skal jeg skrive for harde livet hele ettermiddagen. Trist ja, men min feil såklart. Kan jo ikke risikere stryk på første innlevering, jeg som har startet skole året så fint! Null anmerkninger, å gjort leksene som skal ha vært gjort.

Let's kick some ass!

Heisann! 

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Var så dårlig imorgest, måtte bare bli liggende i sengen. Etter litt overskudd på søvn forlot jeg sengen å kastet meg ned på sofaen i stuen. Det endte med en film, nemlig KICK-ASS! Den var forresten dødsbra! En av de beste filmene jeg har sett, og det merkeligste var at tårene begynte å trille i en scene jeg syns var kjempe trist. Haha, trodde aldri jeg skulle grine av en sånn film. Terningskast 6 fra meg! Den anbefales på det sterkeste. Sett den før?
Melkedrøm - med kjeks, krem og sjokoladesaus

I 8 tiden skal jeg opp i bingen, der hvor usæriøs fotball foregår. (Vertfall fra min side). Klarer alltid skli, tryne, eller skade meg, så typisk! Sist gang jeg var der kom jeg hjem med sår på kneet, lur ja heia. Vertfall, er glad for at 10.B har kommet hjem etter en klassetur i Oslo, savnet mange av jentene skjønner dere! Idag var det tinestafetten Idrettsdag å jeg dro til byen før vi skulle møte opp. Sjokkerende nok kjøpte jeg to herlige sjokolader. Nemlig, MELKEDRØM! Jeg er tidenes sjokolademoms, lurer på om jeg noen gang lærer?.... På onsdag var Kråkesølv på skolen vår. De var døds flinke! Ble virkelig overrasket. Så det først jeg gjorde var og suscribe noen sanger av de på spotify.

Kråkesølv ? Kalde Føtter. <-- Har spilt den minst 10 ganger den siste timen, å det sier jo sitt!


En av de beste sjokoladene jeg har puttet i munn. Har ikke ord! Om du ikke har smakt, SMAK!! Dine planer for dagen?
På tide med en forandring, eller?

På tide med en forandring eller? Jeg har faktisk vurdert å farge håret i en stund nå. Tror det kanskje hadde vært fint med mørkeblond/lysbrun farge? Eller kanskje sjokoladebrunt hår? Uansett, jeg har fortsatt lyst å være blondine, men samtidig ikke. Vanskelig det der altså, vil jo ha alle slags hårfarger egentlig. Å sånn forresten, jeg gjorde frivillig matte lekser idag!

Mørkeblond/lysebrun? Prøv å se bort i fra at jeg ser ut som en galing da..

Sjokoladebrunt/brunt? Haha, ubeslutsom på farge skalaen...

Eller blondine? Det er jo ganske meg da(tror jeg).

Blir sikkert å holde det blondt, men jeg er veldig veldig usikker. Vil jo teste noe nytt! Så din mening hadde vært fin :)
"Garderobefiks"

Jeg ligger her i sengen og ruller som en liten unge med altfor mye energi, selvom jeg er litt småtrøtt. Med 'Teenage Dream' på hjernen synger jeg så det klinger i veggene. Jaa... fint. Idag etter en liten matteøkt her hjemme så jeg meg rundt i rommet. Klær så og si.. overalt! Det var da tankene strømte inn og at jeg virkelig innså at gulvet mitt var borte. Dette var nok bevis for meg til at det var tid for en "garderobefiks".
Var ikke lite klær heller... Å det der er ikke alle klærne mine engang, voivoi.

Druknet jo i mine egne klær, L-O-L... Så etter mye svetting(sånn særiøst) og bretting hadde jeg sortert alle klærne mine. Så var det bare å putte i skapet, noe som tok en evighet! Kjedelig spørr du meg. Heldigvis er det over, å jeg fikk stappet alle klærne inn. Spørsmålet er bare når de faller ut igjen. Klærne pleier visstnok å ramle ut fra skapet mitt støtt å stadig.Om ikke så altfor lenge er det sovetid. Fikk så lite søvn igår kveld at å legge meg i halv elleve tiden ville vært godt for både kroppen og øynene mine. Uheldigvis sitter jeg på Kristian sin skolepc å siden han har begynt på skolen må han jo ha den tilbake. Så dette er min siste kveld på denne dataen(tror jeg). Det tilsvarer at jeg må klaffe en rakett i rumpen så jeg får bestilt meg egen pc! Dere kan jo gjette hvilken farge den skal ha! :D godnatt. - kamsol

OPERASJON CUPCAKES

Hei! Etter en superkoselig kveld med to av de herlige snuppene mine er jeg litt småtrøtt. Det hele begynte med høy musikk og muffins baking i det ensomme. Muffinsene var i ovnen og plutselig kom det en liten smurf inn døren, nemlig Aurora. Etterpå kom Jorunn å da var dagen god. Vi lagde utsøkte, mektige, kvalmende muffins. Fornøyd Kamilla! Så forsvant vi opp på badet der to av de mest idiotiske jentene jeg har møtt begynte og klippe håret!! (WTF??) Aurora endte opp med pannelugg å Jorunn.... Jaa, vetikke helt hva jeg ska si. HAHAHAHA

Loner.....

Moahaha, støvsuger håret til Aurora!


Muffins aka Cupcakes!!!! Kjøterne på bildet kom antagelig nok kun for å spise muffins med meg.....

Så nå sitter jeg altså her i den søte, gråe kosedressen min og venter på kveldens overnatting..AURORA

Jeg har hatt en superkoselig helg! Flere enn meg som har hatt det eller? :)
REISEGAVE

Nylig kom broren min inn døren etter og ha vært en uke i Spania(tror jeg). Jeg forventet jo så absolutt ikke en reise gave, men voivoi... Jeg fikk tildelt en liten eske med 'Louis Vuitton' merke på. Selvfølgelig ikke ekte vare, men glad ble jeg jo selvfølgelig!

Søt liten sak, men hva kan det være?


Inni esken fant jeg altså et lite..

Lommespeil! Jeg ble kjempe fornøyd, for et lite speil som jeg kan dra med meg overalt har det vært mangel på. Vel, ikke nå lengere! Må jo bare si at jeg har en snill storebror :D Knis

THE BOUNTY HUNTER


SMIL, hehe

Nå skal jeg og min gode venn Jorunn se på film! Vi skal faktisk se 'The bounty hunter'. Den virker sånn særiøst dødsbra! Noen som har sett den før? Jeg skal selvfølgelig finne frem Cola å popcorn! (Bombe). Vertfall, dere får ha en koselig lørdagskveld videre! :)
Happyface


Haha, har faktisk hatt en fin dag hittil. Vel, bildet mitt skulle vertfall spre litt glede til alle og en vær. Anyway, På skolen klarte jeg overraskende nok å forstå matte oppgavene, og jeg syns faktisk ikke det var så kjedelig heller. Det var nytt! Skulle egentlig bake muffins idag men tror vi aventer til imorgen. Jorunn fortalte akkurat at hun har kjøpt løvstek til oss, så det kan jo bli koselig! Vi skal også dra å leie film, enten 'remember me' eller 'the last song'. Koselig fredagskveld ka du sir??????
Sjokoloco

Heeeeiiii

Etter en lang og slitsom dag sitter jeg heldigvis i sofaen med rent og pent ansikt. For det første sitter jeg å ser på favoritt serien min, Sex and the city! 

Jeg har akkurat hadd en brun, klissete, godluktene ansiktsmaske i ansiktet mens jeg har chillet foran tv'en. Jeg delte selvfølgelig ansiktsmaske med Mami fordi det var så mye i pakken..

Slik satt jeg i 10-20 minutter med et stramt ansikt, å da jeg skyldte det ut føltes huden min like myk ut som en barnerumpe. Goodie? ja! Vertfall, for de som ikke vet det kom vi jo hjem fra Nattfjelldalen idag, å jeg var utslitt og "ødelagt".

Har sikkert opptil 10 blåmerker som har oppstått mens jeg var på fjellet. Bilder kommer senere, for det var så dødsfint der! Men nå skal jeg pusse, for og så legge den dovene kroppen min i sengen, skal bli godt og sove med pute og dyne! Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits