NELLY SHOES / FABULOUS

Åh, virkelig et av de fineste skoparene jeg vet om! De er så sinnsykt fine, men er litt vonde på foten noe som er et minus. Siden de er så nydelige på med glitter og stas beholder jeg de med god samvittighet. Til tross for mine miniatyr føtter bestilte jeg i størrelse 35. Er faktisk mitt første par med pumps som faktisk passer uten at jeg må stappe gelesål neddi skoen.


499,- Fra Nelly.com

Like or dislike? 

KJOLER FRA NELLY

Heisann! Sorry for dårlig blogging, og kjedelig innlegg med kun klær, sko og bilder. Har så lite og gjøre om dagene at det ville blitt blanke innlegg om jeg skulle blogget om hva som skjedde i hverdagen. Her er vertfall begge kjolene jeg hentet på posten her om dagen! De er dødsfine:


499,-240,-

Begge kjolene er fra merket Elise ryan, og bestilt fra Nelly.com! Elsker begge to!

Like or dislike?

Nye sko - Jeffery Campell

I sommer har jeg brukt utrolig mye penger på klær, sko, sminke og andre ting ettersom jeg har vært to turer i Oslo. Er alt for mye til at jeg kan blogge om alt jeg har kjøpt, men skal vise dere mitt desidert beste skokjøp denne sommeren. Endelig mitt andre par Jeffery Campell! Denne gangen helt vanlige sånn at jeg kan bruke de litt oftere. Disse her er jo helt sinnsykt gode å gå i.

1498,- Fra Lille vinkel sko. Litt billigere enn på Nelly, gitt! Jeg er vertfall dødsfornøyd 

Like or dislike? 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits