La meg ta deg med på fjellet

   
I morgen drar nesten hele 10.ende trinnet langt opp på fjellet. Der skal vi være i to døgn, uten tilgang til stikk kontakt (som tilsvarer null sletting av hår) Haha okei lol, jeg er da skapt til å kunne klare meg uten slettetangen et par dager. Vertfall, jeg kommer hjem på onsdag og til da blir bloggen selvfølgelig og være "nedlagt". Jeg skulle egentlig bare si det, og god natt for jeg skal pakke, se søndagsfilmen med mami så legge meg. God natt! Vi snakkes på onsdag!
Party like a rockstar


Gårsdagen tilbrakte jeg med Jorunn, Ingrid, Marianne, Aurora og Audun. For det første spiste vi taco, nam! For det andre leide vi en film som sugde. Sier bare: IKKE LEI THE GRUDGE 3. den levde ikke opp til forventningene mine. Anyway, vi danset, hoppet og sprettet stortsett hele natten noe som er ganske normalt da vi henger sammen. Det var vertfall en superkoselig kveld med høy musikk og godt humør!

Å siden Mami er på hytten og Broren min er bortreist har jeg vært flink jente og støvsugd, vasket klær, tømt søpla, stabla inn og ut av oppvaskemaskin å u name it! UNORMALT, jaa! Håper Mami blir glad når hun kommer hjem seinere. Sitter her i sofaen glad og fornøyd å drikker cola(bombe det da). Flinke Kamilla, eller hva?
HOTMESS.NOT

Okei..... Vet alle sir det når f.eks rommet ikke er helt på stell, men det ser jo ut som en bombe har sluppet ned! På tide og rydde rommet sa du? Tror vertfall det er på tide å løfte en finger eller to. For jeg kommer til å drukne i mitt eget rot.Flere som er lat når det kommer til rydding av rommet? HE_HE

Forresten, i kveld får jeg overnattingsbesøk av Ingrid, Jorunn, Marianne og Aurora. DET SKAL BLI GØY! Kanskje vi finner på noe sprell, kniiis!
Dagens outfit

Genser, Gina tricot - Bukse, Vero moda, Smykke fra Hm

Nå holder jeg og jorunn på å lage Muffins! Med frosting, vel og merke.. NAM! :D
Første skoledag + Outfit


College jakke - Gina tricot, Topp - Gina tricot, Bukse - Pieces

Første skoledag er overstått å har akkurat innsett hvor mye jeg gruer meg til dette året. Hallo, jeg er plutselig avganselev på ungdomsskolen! HEHE. Dagen begynte med litt snakk og rett på lekser og dritt. Joda, vi ser frem til et fint år med gode karakterer...... Men nok skole, jeg har vertfall kastet på meg fotball drakten å er klar for å stikke ned på banen! Det var syykt good å trene igår, skikkelig deilig følelse. Vertfall, SKOLEN SUGER. Men godt å se folk igjen da :) Det positivet må vel være at jeg er eldst i år! KNIS
KNIS

Jeg sitter her og ser/så på sex og singelliv. Trøtt er jeg også, kanskje en smule. Siden skolen begynner på onsdag må jeg virkelig rette meg opp å hoppe i sengen! Nemlig fordi jeg drøyer og drøyer hver dag. Imorgen må jeg også stå opp tidlig. 2bad4me.... Mami kom forresten hjem med en søt kosedress idag. En ny, grå en.. Likte den kjempegodt, hehe.. Å merkelig nok har selvfølgelig hun en helt lik. Hehe, jeg og mamma har endel like klær. Merkelig? Haha, kanskje en smule! Var forresten å så kamp idag, skikkelig gøy faktisk! Synd at Norild tapte, men de var bedre spillemessig å hadde mange gode sjangser! Har forresten fått et nytt "yndlings" ord. Haha, KNISNok snikk snakk, er vel på tide og pusse tennene før jeg legger meg. Vi blogges!
Video: Alors on danse


Haha, sånn går det når man er overtrøtt kl 5 om morgenen. Syns den var litt bra da!  Men kvaliteten sugde jo, merkelig nok ble det filmet med et godt kamera. STYGGE YOUTUBE... Ja, vi kan faktisk være dødsstygg og barnslig, HAHAHA :)
Fuckadøgnrytme.com

Bra smekk etter 3 timer med søvn, HE_HE

Lenge siden sist, jaa.. Har ikke hatt så mye blogg lyst i det siste. Vet virkelig ikke hvorfor. Heldigvis begynner ikke vi på skolen før på onsdag, å takk gud for det! Igår kveld storkoset jeg meg med Inga, Auris å Miri. Ble rangling helt til kl 8 i mårrest. Jeg og Ingrid sto opp kl 11, så det ble lite søvn på meg i natt. En ting er vertfall sikkert, når Ingrid en gang får lastet opp videoene til pcen blir det dansevideo! Haha, fin dansevideo(Eller ikke). Jeg må vel nesten finne sengen om ikke så altfor lenge, for døgnrytmen min er jo helt fucka! God natt :)

I <3 NY


Min nye favoritt t-skjorte som faktisk kommer fra 'the city'! Ingrid var så snill og kjøpe i reisegave! Ahh, har alltid ønsket meg en 'I <3 NY' t-skjorte.

Anyway, dvd spilleren er i bruk og cola glasset står godt plassert på bordet(godterboksen også, haha) Jeg ser på en Cheerleader film! Alltid like gøy å se på, får masse inspirasjon, om jeg kan si det sånn(?) Kvelden har jeg tilbrakt med Sofie, Helene, Camilla, Ingrid og Guro. Det er blitt så kaldt ute at dunjakken er blitt førsteprioritert i "skapet". Forresten så er det blitt dødsmørkt ute! Creepy, men ganske koselig også :)

Leopard Dress
Min nyeste kjole, og jeg elsker den! Leopard er jo bare sykt fint da. Å forresten, den er fra Bikbok.

Skolestart nærmer seg


I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen med Ingrid. Vi skal møte jentene på krysset om en time, kjøpe godis(eller, jeg skal vertfall). Så skal vi se film, noe som sikkert blir koselig! Nå som det bare er 7 eller 8 dager igjen av ferien må den nytes på det fulleste! Å nå som tiende står for tur blir det forhåpentligvis slutt på skulking, stryk og trøbbel. Ser vertfall frem til et fint skoleår med masse latter og uheldigvis lekser... Flere som enda har ferie, eller har dere allerede startet på skolen?

Hyttekos

I helgen har det vært 'vadsødagene'. Jeg har gått moteshow, spist tusen smultringer og kjøpt meg en søt cowboy hatt. Men på lørdag forlot jeg alt som heter dekning, strøm, data. Jeg, Jorunn, Aurora og Ingrid bosatte oss på hytten i et par dager. Det var deilig å koble ut fra den normale verden i et par dager. Bare kose meg med jentene mine, spille kort å diverse. Koset meg masse for å si det sånn! PS. vi badet!!

Aurora lakket tåneglene mine, nice!

Vi spiste de supergode kjærlighetene som Ingrid hadde med hjem fra USA..

Lagde god mat..

Danset og flirte som bare det!..

Gikk hjem i en vind som var dødssterk. Vi holdt på og blåse bort. BOKSTAVELIGTALT
En liten oppdatering


Hahaha, fineste bildet

Gårsdagen var ganske chill. Var først ute med jentene, og seinere fikk jeg besøk av Gøran og Audun. Jorunn kom også ned, å vi så på filmen 'Rovdyr'. Haha, den var ikke nå særlig egentlig. Så kvelden gikk til tullsnakk og latter. For ikke å glemme det store godter inntaket mitt. Tennene mine må jo være helt ødelagt.... *tommel ned*. Uansett, om en time skal jeg ned på banen, for vi har nemlig fotballtrening! Ahh, ska bli deilig å trene igjen. Etter det skal jeg dusje å sånt før jeg skal dra ut med en folket. Hva vi finner på vet jeg ikke, men været er deilig så blir nok en fin kveld. Vertfall med tanke på at min kjære bestis Ingrid kommer hjem i kveld. Blogges kanskje senere! Hva er dine planer for dagen?
Ett helt år har gått

I skrivende øyeblikk ligger jeg på badegulvet å sminker meg. Ja, merkelig nok ligger jeg. Uansett, dagen min så langt har bestått av soving, men jeg skal ut i den sosiale tilværelsen snart. Planene for kvelden er enda ikke satt, men regner med jeg blir å finne på noe. Igår var vi på kirkegården å tente lys på pappa sin grav. Et helt år har gått, men det virker ikke sånn. Alt har vært så fint det siste året, kanskje derfor tiden har gått så fort?

Jeg savner han kjempe mye, men har heldigvis mange gode minner og smile av :)
Filmnarkis

Haha, ser visst ut som om jeg har fått meg et artig tidsfordriv!

Jeg og Jorunn sitter såklart i stuen med to filmer foran oss, den ene spilles akkurat nå å den andre skal vi se etterpå. Film narkoman sa du? Jaja, nyter sommerferien på det fulleste! Siden det ikke er så altfor lenge til den er over.. 
Hello Sunshine

Siden solen steiket så fælt idag presset jeg meg opp av sengen i tolv tiden. Satt en stund på dataen før Jorunn kom gående i søvne ned trappen å deretter vandret vi begge trøtte ut på verandaen. Der var det dødvarmt! herlyy.... Pluss at vi faktisk løpte rundt i hagen i bh og bikinitruse mens vi "spilte" litt fotball. Nå sitter jeg enda her og slasker mens min kjære har begynt og tilberede kveldens måltid. LØVSTEK FTW!


Working on the 'Tæææn'.. Blæhh, så jo dødshvit ut *sadface*
g00d n!ght


Nå sitter jeg i stuen med min trofaste venn Jorunn. Vi har sett en film som heter American Virgan eller noe sånt. Den var faktisk ganske bra! Vertfall, øynene mine er utslitt og kroppen likeså. Har ikke så mye å si i dette skrivende øyeblikk men tenkte vertfall at jeg skulle blogge litt før jeg sa god natt. Eller god morgen? Kl er jo trossalt halv 5! Jeg har det forresten ganske så fint om vi ser bort i fra at kroppen min er så stiv og støl etter en deilig fotballøkt på kunstgresset her om dagen, å alle de andre tingene som ikke er så bra. Vel vel, God natt ♥ Har også funnet minnekortet til kameraet(glemte å si at jeg mista det, hehe) PS. DØGNRYTMEN MIN ER FUCKA, men vet jeg ikke er alene om det :):):):):):):):)
Filmtid!


Etter 20 minutter i solariumet og en ikke så lang tur på kiosken har jeg og Jorunn slengt oss ned på sofaen for og se film. Vi har leid 'did you hear about the morgans'. Vi har også kastet en pepperoni pizza i ovnen! Skikkelig chillekveld med bestevennina mi! De andre er på reisefot. *Trist*

Sist men ikke minst; Takk til Marita som hjalp meg med sin gode forklaring på hvordan man fiksa sånn bevegelses bilde ting! Edit: Gif bilde :D
NY HEADER


Dødslei den grå og kjedelige! Bort med den og inn med en helt enkel.. litt mere sommer :) Watcha think?
Standard kveld

Etter at jeg kom hjem fra en koselig kveld hos Aurora forplantet jeg kroppen ned i sofaen og slo på fifa! En liten stund senere (etter tap mot et ræva lag) slurpet jeg i meg min dagelige dose cola. Så nå er jeg ferdig med fifa, ble lei av og tape sånn.. Så i kveld lider jeg meg gjennom ensomhet å høy musikk! Ganske så standard kveld..... Har forresten plutselig fått døds vond i navelen min. Jorunn som tok på magen min her om dagen, plutselig er det å gå blitt et mareritt i min verden. Skal vente til smertene forsvinner før jeg renser ordentlig dvs. (Ta den ut å sånt) I morgen er den store dagen hvor jeg utrolig nok skal til tannlegen uten mamma (hvis jeg tørr) å i så tilfelle blir det første gangen! OMG, big moment Kamilla! Forresten, har kjøpt filmen Avatar! DIGGGProfiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits