Oslo baby

Heisann! I skrivende øyeblikk holder jeg sånn smått på å pakke ferdig samtidig som jeg sjekker newsfeeden på facebook! Viktig å følge med på hva som skjer! Har stortsett bare vært sofagris idag med Bianca ved min side. Innholdsrik dag med andre ord! Haha, som dere ser er kofferten min egentlig ganske tom. Okei, der ser den faktisk litt fullere ut en hva den egentlig er! Ah, You have no idea!! Er så sykt gira på shopping og mcern imorgen altså, dere aner ikke!

Har nesten bare pakket med meg sommerklær, så vis været svikter blir jeg rimelig skuffet, men er lovt ganske fint vær under hele oppholdet. Hvis vi ser bort ifra lørdag da, for da er det lovt kjempe mye regn!Nå må jeg egentlig bare få tiden til å gå, og kanskje prøve å legge meg! Selvom jeg tror det blir vanskelig med tanke på at jeg var våken til 0530-0600 igår! Skal opp før 0700 imårn så det kan jo bli litt av en utfordring! Haha har faktisk sommerfugler i magen jeg gleder meg sånn, og kan ikke huske sist jeg hadde det før jeg skulle ut å reise! Joda, er vel en liten tiåring inni meg her et sted. Hihi, da ønsker jeg meg selv en god tur! Tar med pcen, så blir nok litt blogging der nede!

Bildedryss - Rainy dayHva synes du?

NELLY SHOPPING


                      Sko fra Nelly shoes kr 499 HER                                            Kjole fra Elise ryan kr 499 HER


                       Kjole fra Elise ryan kr 240 HER.                                     Manikyr fra Ciaté kr 199 HER

Jo, altså... Nok en gang har jeg klart og klikke hjem litt av hvert fra Nelly, men alt var så fint at jeg klarte ikke holde meg unna bestillings knappen. Haha, noen burde virkelig ta fra meg rettigheten til egen bruker på Nelly. Har sikkert over 50 kjoler nå, hvor kun kanskje halvparten er tatt i bruk. Sikkert ikke det engang, men er jo godt å ha så jeg har masse og velge i mellom!

Like or dislike?

DAGENS ANTREKKGenser, Cubus - Bukse, Cubus - Solbriller, Rayban

YSL - ROUGE VOLUPTÉEt av mine innkjøp fra ferien var min første leppestift fra YSL. Jeg kjøpte den på gardermoen til bare 215 kr. Fargen er rouge volupté 1, og den er kjempefin på! Har ikke fått brukt den så mye enda da, men er definitivt ikke en av mine siste kjøp fra YSL sine leppestifter. Jeg elsker den!

Like or dislike? 

Min første tatovering

Vet at bloggen har nedstøvet seg nå i disse late ferie dagene, men nå skal jeg prøve og blogge litt mer aktivt! Anyway.. En av de siste dagene i Alanya tok jeg min første tatovering. 'Daddy's little girl'. Den er til minne om pappaen min som gikk bort for snart 3 år siden. Har lenge planlagt at jeg skulle ta denne tatoveringen nå i sommer, og jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Vet at jeg har merket meg for livet, men kommer nok ikke til og angre. Syns sjøl at den er kjempefin, og den betyr veldig mye for meg.Hva synes du? 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits