HytteturHeisann! Skulle bare meddele at om en time stikker jeg opp på hytta mi med Ingrid og Jorunn. Der skal vi bli til tirsdag, så blir jo selvfølgelig ikke blogging før da. Kos dere enn så lenge ♥ Så snakkes vi!

Bildedryss fra Tyrkia
Har så utrolig mange bilder fra turen, men tok bare å plukket ut et par! Må jo bare si at turen var herlig, og er nok ikke siste gang! Om to år!! Da er jo flesteparten fylt atten. Jeg og Sofie er to ussle unntak på 17 og 3/4.. Da blir det garantert tur!! Gleder meg allerede ♥

Nytt designFikset litt på designet. Ikke så mye farger denne gangen, men ble veldig fornøyd. Hva synes du?


Keep calm and think of cake

Siden vi ikke bare ville sitte på ræva og late idag labbet vi oss bortover til kiwi(spreke som vi er). Der handlet vi inn så mye som sjokoladekake på pose. Vi satte igang med full bakst på kjøkkenet samtidig som disney channel gikk på tven. Vi ventet i evigheter på at kaken sku bli ferdig. Så lagde vi glasur å pyntet den, og den smakte jo faktisk godt, og (litt brent)..  Har det alltid så koslig med Ingrid ♥ Med den styggeste latteren, vel og merke! 

Flere kakeglade mennesker der ute? Sjokoladekake ♥ 

Dagens innkjøp

Camillasnuppa har bursdag idag, så vi måtte jo feire litt. Det endte med herlig Opticom lunsj medfulgt av en tur i butikkene. Jeg klarte ikke dy meg, og fant frem noen plagg som ble tatt med på prøverommet. Den ene buksen jeg fikk med meg hjem var virkelig 'Love at first sight' når jeg endelig fikk den over rumpen. Det positive er jo at den stortsett kan brukes til all slags topper! Kan vel si jeg fikk svidd vekk noen gode kroner bort idag, men veldig fornøyd med det jeg kjøpte!
Høytlivsbukse fra Vero moda 299,-


Bukse fra Cubus 149,-


Skjerf fra Vero moda 129,-
Genser fra Vero moda 159,- 

Nå skal jeg endelig få kastet på meg mascara, og skifte klær. Så får vi se hva dagen bringer! En annen ting jeg må er å finne min allertides bestevenn. Mr. Nesespray. Tror ikke det går en dag uten at jeg er tett i nesen. Ville nok vært et under om jeg en dag ikke er det. Snaakkes, herlige lesere ♥ 

Temptation

Når man sitter med en ultra fristende godteripose foran seg er det ikke lett å motstå fristelsene. Jeg satt der, kastet et blikk på posen, så på dataskjermen. Skal ikke ta godteri var det som stod i tankene mine helt til jeg kastet enda et blikk på posen. Fikk et flørtende "kom å ta meg" blikk tilbake. Da sprakk jeg, og åpnet posen bevisst. Der fant jeg mange godsaker, skjønner dere. I ♥ GODTERI

Nå skjønner dere vel hvorfor jeg ikke klarte å holde tilbake? But then again, nå gidde den lange gåturen min idag tidlig null mening. Thumbs Down. Jaja... Har du lyst, har du lov!

Accessories

Har masse fint og vise dere! Sikkert alltid noen som er nyskjerrig på hva jeg har handlet på ferie! Så kommer litt nå og litt da! Noe av det fineste til å piffe opp antrekk er fine ringer som vekker oppmerksomhet. Likte alle tre kjempegodt, så måtte bare drege de med til kassen.Alle ringene er fra Ginatricot.

Hverdagssminke

Noen som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hverdaggsminken min, så det skal jeg da gjøre. Nå for tiden bruker jeg for det meste sminke fra i.d., Mac og IsaDora. Grunnen er vel egentlig at vertfall på huden, vil jeg ha sminke med ordentlig kvalitet. Som liksom sklir mer naturlig inn i huden. Meg om det, for jeg vet at det ikke er alle som har råd eller som gidder å bruke like mye penger på sminke som meg. Vi er jo alle forskjellige, men anbefaler gjerne å teste ut hudproduktene til både i.d. og Mac. Jeg er kjempefornøyd. Anyway, hverdagssminken min:

På huden:1. i.d. bareMinerals prime time foundation - Denne påføres alltid først. Dette bruker jeg for at huden blir mykere, og fordi den gir bedre dekkeevne over kviser eller ujevnheter i huden. Denne vil jeg virkelig anbefale! 

2. i.d. bareMinerals concealer - Denne bruker jeg til å dekke over eventuelle kviser, eller poser under øynene. Dette er definitivt den beste concealeren jeg har prøvd!3. Studio tech foundation fra MAC - Denne påfører jeg ikke i hele ansiktet, men over urenheter og rødheter(?). Bruker den jo egentlig i hele ansiktet, forutenom pannen. Synes den har dekker kjempegodt å den er ikke flytende, men kremete. Liker helst krem foundation, fordi den dekker mye bedre. Jeg påfører den med foundation kost, fordi når man bruker svamp setter nesten all foundation seg i den.

4. Select sheer pressed powder fra MAC - Brukes i hele ansiktet. Den legger seg fint på huden, og jevner fint ut overgangene mellom der jeg har foundation og der jeg ikke har. Er kjempe fornøyd med begge produktene!

6. Powder blush fra MAC - Dette må definitivt være den beste rougen jeg har testet! Frelst av den kan man vel heller si! Den gir en fin glød på kinnebeina og synes rett og slett fargen er kjempefin. Blir nok ikke å bytte den her ut vertfall!5. Bronzing powder - Denne brukes heller ikke i hele ansiktet, men som en siste finish for å få litt ekstra farge. Den påfører jeg i ett tre tall rundt i ansiktet på begge sider, og deretter duser ut de siste restene fra kosten i resten av ansiktet. 

På øynene/og øyenbrynene:
7. i.d. bareMinerals brow color - Denne er kjempefin for øyenbrynene. Den gir vel kanskje en mer naturlig look. Jeg personlig er ikke så stor fan av strekbryn som er altfor market av en øyenbrynspenn. Derfor er denne perfekt for meg, og evt andre som liker at det ikke skal vises så frykelig mye at man har markert brynene.

8. Brow finishing gel - Brukes enkelt og greit til og forme brynene litt og så de holder seg fin dagen ut. Bruker den ikke hele tiden.9. Volume million lashes - Bruker alltid vippetang før jeg tar på meg mascara. Denne gir skikkelig volum i vippene, og jeg er storfornøyd! Har brukt samme mascaraen nå i snart ett år. Har ikke tenkt til å bytte den ut heller. Anbefales!10. Eyliner White - Påføres i øyenkroken. Denne bruker jeg for å få et grunnlag til øyenskyggen så den synes og sitter bedre. Det er noe jeg alltid må bruke før jeg tar på øyenskygge.

11. Gleaming eyeshadow fra IsaDora - Denne brukes også i øyenkroken. Er vel ikke så mye mere og si om den? Anbefales, for den har kjempefin shimmer i seg.Her har dere hverdagssminken min, steg for steg! Legg merke til at Solpudderet påføres før rougen. Håper dere klarte å forstå hvordan jeg gjør det, prøvde å forklare så godt jeg kunne. Om en time skal jeg ut å gå tur med Ingrid. Booom!!!! Flinke pier! Sneeiks ♥

Set fire to the rain

Den nye yndlingssangen min.. Den får en suveren første plass! Altså, Adele ♥ Alle de fine sangene hun kommer ut med faller i smak. Jeg nyter hvert eneste sekund av sangen Set fire to the rain.
Torden og Lyn. Virkelig ikke noe jeg er blodfan av for å si det sånn. Heldigvis sitter jeg trygt i den gode kosekroken min med en tung godterpose foran meg. Vurderer å ta en bit. Ska slenge en film i dvd-spilleren og sette meg godt til rette. Altså, er ikke trygt for meg med sånn ca to måneder sommerferie. Har null kontroll over godter inntaket mitt. Er jo nesten som en liten søppelkasse. Kaster i meg alt jeg kommer over. Skulle vurdert en joggetur....Eller ti..

But then again...Det er jo trossalt sommer ♥

Kick-ass red lipstick
Rød leppestift. Fins så mange forskjellige nyanser. Kjedsomheten fikk meg til og teste det ut, for første gang faktisk. Kanskje ikke helt min stil, men ble jo litt søt med det da. Vetikke helt, men har fått intrykk av at rød leppestift er veldig sånn classy. Eller kanskje litt mere elegant. Men uansett så synes jeg det er råfint å bruke! Hva synes du? 

Just gotta love shoes

Sko. Man kan aldri få nok av sko. Verken høye eller lave. Verken pumps, sneakers, high heels, wedges eller ballerina. Sko kommer i alle former. I farger eller sortkledde. Jeg for min del foretrekker de sorte. Sorte sko som passer til alle klærne i skapet mitt og noen blir mere brukt enn andre.

Noen sko blir dratt med til kassen kun fordi samvittigheten sier at de er for fine til å bli levnet i butikkhyllen. Noen sko har skyhøye priser mens andre får du til en billig penge. Sko er en fin ting, vertfall for meg som elsker høye heler. Et par dyrebare Aldos har fått sin plass under kjolestativet mitt:
Ah, de er så nydelige å se på ♥ De var virkelig verdt 699,- kr. Agree? 

Veninnekos

Våknet nylig, klam og jævlig. Med den store joggebuksa på meg, for ikke å glemme hettegensern. Trodde jo nærmesten jeg befant meg i en stekeovn. Akkurat kastet en fersk pepperoni i ovnen. Nå venter jeg på Ingrid bestis som skal komme ned så vi kan kose oss litt med film, pizza og cola! Fikk ikke sett filmen igår, så det får vi gjøre idag! 
Sangen som er klistret på hjernen min for øyeblikket! Den er så nydelig! Anbefaler alle å høre den, asap!! Sneeeiks ♥

Amors baller

Ferske kyllingnuggets på bordet, med garlic dip til! Cola hører selvfølgelig med og filmer snurres en etter en på TV3. Jeg skal haste i meg maten, og deretter fikse håret! Så er det strake veien ned til Cam. Har leid Amors Baller til senere i kveld. Må jo ha noe å fordrive tiden med. Må jo få snapshot av brunfargen mens den enda sitter på! Ha en fin kveld alle sammen, i will ♥

My new hair

Heisann! Syke tilstander i Norge nå, jeg er helt ultra sjokkert. Kjenner klumpen i magen vokser dess flere som blir bekreftet omkommet. Kjenner frykten inni meg også. Liker det virkelig ikke. Sender varme tanker til alle de pårørende ♥ Over til noe mer positivt... Håret mitt, og neglene! Har ikke slettet håret så veldig nøye, men here you go:Hva syns dere? Jeg personlig er kjempefornøyd!

Hadde sotte pris på om du hadde gått inn her å likt siden min på facebook! Det kan du gjøre her. Forresten, tusen takk til alle som har likt den! Det varmer♥

Back on track, bitches

Heyyyy där! Savnet meg?? Hehe, neida.. Kom hjem på mandag, men har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. Igår var jeg på bytur. Fikk med meg noen klær hjem, naturbørste og øyenskyggebase. Spiste god lunsj på optis, der jeg tok meg tid til å drikke en kopp altfor søt cappucino. Den var jo god da!Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. Senere i kveld blir det stamp med Ingrid, Camilla, Aurora, og Sofie(??) tror jeg. Blir koslig det! Idag har Kristian bursdag, og fyller atten år! Det tilsvarte selvfølgelig kake til frokost. Klager ikke på det!


29,- fra Cubus

29,- fra Cubus

125,- fra Vero moda

79,- fra Cosmetique
198,- fra Cosmetique

+ en genser, bukse og en caps

Vet det har vært slurvete blogging, men nå er jeg vel hjemme fra alt som heter ferie. Har masse tid til overs, så skal prøve å blogge bedre! Kan legge ut bildet av håret og neglene mine senere idag om dere har lyst? Sneeiks ♥
 

Nå går vi mot slutten..

..Av denne tre'ukers lange ferien i Tyrkia!

Internettet her på rommet er tregere enn en skamslått 80 åring med rulator. Varmen tar fra meg all energi uansett tidspunkt på døgnet. Såret mitt under foten kunne ikke svidd mindre hver gang jeg tråkker i sanden. Den ørkentørre nesetippen min blir ikke mykere selvom jeg smører ti kilo med spenol flere ganger daglig.

Om vi skal se bortifra alt det negative jeg nettop skrev så er jeg for all del glad for den herlige varmen, men tanken på å komme hjem til den store bamseklemmen fra Mamma, min egen hodepute, thor(kosebamsen min), raskt internett og hjemmelaget mat gir meg gåsepels på armene.Har sålangt hatt en herlig tur med de søteste jentene mine! Tross alle de dumme diskusjonene som har kommet opp, har vi berget oss flott uten å klore ut øynene på hverandre. Det andre som også venter hjemme er Harry Potter! Får sommerfugler i magen av å tenke på at vi går mot slutten av det lange kapittelet. Samtidig litt trist, siden han har fulgt meg opp gjennom barndommen min.

Nå skal jeg legge meg, tidlig på stranden imorgen med siste innspurt til brunfargen skjønner dere! Dere skal få bildedryss fra hele turen da jeg kommer hjem. God natt ♥ 

 

Sommartider hey hey

Har vært en opphetende dag her i Alanya. Graderstokken peker bare høyre dess lenger vi kommer inn i Juli. Har grillet meg som en hummer på stranden idag, men føler brunfargen har sluttet å komme.

Igår var vi på nydelig middag(as always), spilte biljard, vært på stranden å tok bilder og mere til. Litt synd å tenke på at det bare er fem dager igjen med sol å glede, men på den andre siden skal det bli godt å se de kjente fjesene hjemme.

Idag på stranden ble jo hele gjengen en smule starstruck! Dere skjønner, da Berge Ohm plutselig vandrer forbi oss i rød badeshorts liksom! Wii, senere fikk vi håndhilst på han å hele greia! Han er såå utorlig søt! Kunne jo lett vært sammen med han tross aldersforskjellen på 2 år. Seriously! Nevner bare at Sofie klikka helt bare!!(HUUUGE FAN). 

 
Dere må forresten stemme på Malene sin kjoleNelly.com

Purple nails

Musikken spilles utav de nokså fattige høytalerne på dataen min. Vi sitter fire småtrøtte smurfer med hver sin data på fanget. Nå ser ansiktet mitt ut som en oljeplattform, men kun fordi jeg har en krem. Eller faktisk to kremer i ansiktet mitt. Det har forsåvidt Ingrid og Aurora også. Tåneglene mine glinser med lilla, fin neggelakk som Aurora har påført. 

Tommel opp for fin kveld! Har ikke fått så mye farge i ansiktet da. Tre blogginnlegg på en dag er ikke så ille når man er på ferie, men med tanke på iPhone bloggingen som vi egentlig bare kan legge på hyllen så har det ikke vært så mye blogging. Jaja!

Skal legge ut bilder fra den fine utflukten vi hadde i forgårds der vi badet i iskaldt fjellvann, fikk se utsikten over hele Alanya, besøkt en grotte og masse mer. Så kommer bilder da jeg gidder å laste opp. Stay tuned! Blogges senere ♥

Hungrybird

Ligger på en solseng å venter på foreldrene til Ingrid. Magen har startet orkester. Jeg er sulten, og i kveld blir det plankebiff! Vi skal ut å ta oss en matbit, men ellers skal dagen gå til soping på hotellet. Aurora skal tvinges til å lakke de stygge tåneglene mine. Stortrives enda her nede! iPhone blogging er forresten en smart ting! Blogges senere, søtinger!

Brunfarge, Wii!

Den ubeskrivelig varmen

Heisann sveisann! Merkelig nok blogger jeg via telefon. Endelig kommet blogg app! Jeg er ferdigdusjet å ganske sliten med tanke på varmen som danser rundt meg hele tiden.. Nå sitter jeg å ser på at de minste bader i bassenget..hehe, check it out:

Candygirl

Har vært dårlig med blogging fra min side, men unnskylder meg ikke. Er jo trossalt på ferie! Men takk til dere søtinger som fortsatt titter innom bloggen min daglig. Det setter jeg stor pris på! Har ikke blitt så mye bilder de siste dagene grunnet at vi har vært så sliten og trøtt hele gjengen! Nå ligger alle sammen å slapper av på rommet her i den store, fine leiligheten vår. Har vært å handlet masse godteri, som blandt annet tilsvarer Tofita ♥

Vi har også spist på burger king. Tar meg friheten til å si at de som jobbet der var like innavla som en ape. Hadde bare lyst å fly over disken og stikke klørne i en av arbeiderne da hun presterte å gi meg ti lire for lite, og heller ikke forsto va jeg prøvde å forklare. Trodde det skulle klikke, men klarte å beherske meg. Kjøpte meg tidenes søteste tøfler for et par dager siden:

Fikk også muligheten til å hamstre hvit bueno her om dagen, men de er kvelt neddi magen for lenge siden! Det var sinnsykt godt. Sånn ellers lever jeg fremdeles det gode livet, sammenklistret til tre lasaroner kalt Sofie, Aurora og Ingrid! Vi skal nyte de ni siste dagene vi har her i Tyrkia! Så imorgen bærer det på en 5 timers lang sightseeing tur i taxi. Kan bli morsomt, skal ta med meg kamera!

Mr. getting tan

Sitter her med et smil om munnen. Har fått shoppet løs litt idag å koset meg utrolig godt her i varmen med en gjeng herlige jenter! Begynner å merke savnet på de andre som ikke er med oss her, så skal nok bli utrolig godt å se dem igjen! Fargen har også begynt å slå seg til rette, men har heldigvis enda en og en halv uke igjen med soling, latter og utallige cola glass! Skulle laste opp flere bilder fra de fabelaktige web kamera arkivet mitt, men internett kapasiteten er ikke på sitt beste! Skal se om jeg får til imorgen! Har sett ut som et slitent kvisetroll de siste dagene fordi kvisene under huden har begynt å finne veien frem til dagslys! Forhåpentligvis har jeg ekstra fin hud da jeg kommer hjem da! Nå skal jeg kose meg videre før jeg tar kveld! Har også fått nytt rom idag, med internett! Wiii ♥
  

A dress to impress

Nok en fin dag har passert! Idag har vi bare vært på hotellet. Vi tok også oss en tur ned til byen der jeg blandt annet kjøpte en kjempefin kjole! Har ikke fått tatt noe ordentlig bilde av skoene, så dere kan heller få se bilde av kjolen enn så lenge. Dagens hårsveis var jeg også dødsfornøyd med, og den er laget av Ingrid. Flinke snuppa ♥

Dødsfornøyd med kjolen! Watcha think?

Summer's filled with breaking the rules

...standing apart, ignoring your head, and following your heart.

Dagen igår var super! Det gikk i banana båt, soling, svømming, og mable(altså sofa på vann). Vi dro på stranden der Marianne og dem var. Det var skikkelig koselig å se Mariannesnuppa igjen! Senere på kvelden dro vi ut og spiste sammen. Det gikk som sagt i plankebiff og fanta lemon. På både meg, Ingrid, Sofie og Aurora. Er jo selvfølgelig fordi det er sykt godt. Så koset vi oss resten av kvelden sammen!

Har ikke orket å ta noen bilder idag siden jeg ser ut som huldra dratt opp fra et sort hull. Har både sklitt ned en steintrapp idag og spydd opp dagens middags måltid. Ah, delicious. Her er noen flotte bilder vi kjøpte fra våre vann aktiviteter!
Jenter på tur! (Og Håvard da)

I morgen skal jeg vise der et par sykt fine sko jeg kjøpte i Oslo, om dere er interesserte?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits