The hills have eyes

Først og fremst: HEIsann!

Igår jeipa jeg til kamera, så skiftet klær og møtte Ingrid utenfor huset. Vi trasket ned til Opticom der vi møtte Guro, Sofie og Camilla. Vi bestilte 2 store pizza'er. NAm! Jeg måtte også ned til banken, noe heldigvis Guro og Ingrid også måtte. Jeg til min store overraskelse hadde 2000 kr på kortet. Trodde jeg var en blodfattig kjøter..... Og Ingrid hadde mindre enn forventa  (men HALO, hun har jo vært i USA og shoppet + tivoli!) Vertfall, Aurora kom også å gaflet pizza med oss før hun løpte ut døren igjen( AURORA JOBBER HALO). Etter det så dro vi til Guro!

Da vi kom til Guro satte vi oss i sofaen på loftet. Hun hadde snakket om at hun ville se The hills have eyes 2 så etter en stund satt jeg med ned å så i filmlageret til Guro og co. Da så jeg filmen og fikk ondskapsfull latter mens jeg løpte oppi sofaen og sa til Guro at vi kunne se film. Da skulle vi først se film nr 1!

Da måtte jeg selvfølgelig understreke min glede og ta et skummelt bilde(Film cover bilde!) Nesten like skumle som de deformerte vesnene i filmen. Ingrid var nok den som lå mest under teppet og skjelvet, haha. For jeg har jo funnet ut at Guro elsker å se skrekkfilmer(Soulmate Guro), for det elsker nemlig jeg å!

Var litt redd når jeg så på Coveret, å det tidligere bildet av meg selv. Da fikk jeg sånn fint utrykk som skal understreke at jeg var redd. Vertfall, klokken 7 kommer jentene opp til meg! Vi skal nemlig se film nr2!! I tillegg skal vi spise Taco og ta bilder (Sånn typisk jentegreie). Blir sikkert mye snikk snakk og blablablaa... Kos ♥

Trist at Ingrid er dradd til Kristiansund.. Fint at Jorunn kommer hjem i kveld :)
Kamilla vaskebjørn

HEisann!

Klokken har akkurat passert to og jeg har ryddet, støvsugd og vasket litt på rommet! Etter den bakterisnakken vi hadde igår fikk jeg helt fnatt å måtte dermed sette igang en egen ryddeaksjon. Vil ikke dø av bakterieovergrep på rommet. Så etter harde tiltak på rommet sitter jeg glad å fornøyd i stuen med bimbopiecen min på! *VIKTIG* Jeg har begynt å stelle meg. Å lol, det gjor jeg for en time siden også. Greia er at jeg gjør tusen andre ting samtidig. Som f.eks å sitte på dataen. Har pudderkosten i den ene handa og cola glasset i den andre, for ikke å glemme den høye musikken jeg spiller hele tiden! Vertfall, senere skal jeg ned på Opticom med Camilla, Ingrid, Sofie og Guro. Siden Ingrid drar til kristiansund imorgen følte vi for å finne på noe koselig. Å i tillegg hadde Camilla bursdag igår! Gratulerer med gårsdagen søta!

Dine planer for dagen?
Sommer bilder

Sommeren (foreløbig) har jeg..

vært på fotballtur med herlige jenter!

Opplevd deilig sommervarme

Kost meg masse med venner

Testet paragliding!

Shoppet masse!! (Ingen sommer uten shopping)

Vært i tyrkia

Spist masse dritt mat

Kjørt gokart!

Å tadd masse fine bilder av meg selv

Men sommeren er ikke over enda!!! Heldigvis :)
skumle ting som ikke hører til på et soverom

Halaiiisn bloggen! Klokken har passert halv 2 å jeg sitter her som en svett vaskebjørn i stuen å hører på musikk(standard), spiser popcorn(enda mer standard) også drikker jeg cola(kunne ikke klart me uten). Skulle gjerne løftet på rumpen å åpnet et vindu, men skal man være lat må man gjøre det på riktig måte. Har heldigvis vært så flink å installere Webcamera til den bærbare! Må bare også fortelle en grufull episode fra idag(på godt kamilla språk). 'Det va en svær helvetes edderkopp på rommet mitt! Det va helt sykt, æ ble dødsredd! Heldigvis har æ så modige venna som knerta den for mæ, men nu e æ livredd for å sove der i natt!!'

Bare se kor redd æ e......
Dumme spill

Har funnet frem spaken som jeg ikke skulle komme i nærheten av. Bestemte meg for og ikke spille, men jeg er svak for fifa. Avhengig sa du? Så jeg sitter altså her og spiller fifa, selvom jeg taper konstant. Selv mot lag med to stjerner og sånn, hvor dårlig er man ikke da? Derfor liker jeg heller å spille mot vennene mine, for da kan jeg glede meg over å vinne :):):) Hihi, skal snart ut med Marion og Ingrid i det fine solværet! Sitter forresten også her å irriterer meg insektene som streifer rundt meg, skulle tro de ville bosette seg i øret mitt! BKbdnkd, stygge fluer
Two more lonely people

For øyeblikket sitter jeg og sluker i meg et glass cola. Deeeeiliiiii! Har vært på kino idag, to faktisk! The last song, å jeg må virkelig si det ble tårevått! En av de beste filmene jeg har sett, fikk et helt annet syn på Miley. Også så jeg jo den berømte filmen Eclipse. Ahh, Taylor lautner var finere en aldri før å filmen var bare helt digggg!!!! Forresten, i tyrkia måtte jeg selfølgelig kjøpe bueno, fordi det smaker så praktfullt. En av de bedre sjokoladene man får tak i. Bortsett fra det så har jeg hatt en ganske så lat dag.

Kamilla aka bueno kongen :):)


Liker å ta sånne ultra fine modell bilder, wii

Forresten så er Miley Cyrus - Two more lonely people en av de sangene som spilles mye ut av mine høytalere. Sykt fin sang!
Home sweet home

Heiheihaalå! Da var man endelig plassert hjemme i eget rede, å egen seng med ordentlig dyne. sweet! Å til alle de som lurte så var vi ikke alene på ferie, vi var nemlig sammen med Mamma, Tante, Kristian og Sindre. Har hatt to kjempe fine uker nede i Tyrkia, men ingenting var så deilig som og se noen kjente fjes idag! Har nemlig tilbrakt dagen min med Ingrid, Hilde og Kristine! Vi har jablet, spist taco, flirt, pluss at jeg og hilde satt og gruuset taperlag i fifa! Mange vet vel at min shoppings evne er helt syk. Jeg har handlet ganske så mye, og flere tusen har brent opp i pengboken. Det føles deilig! Noen som er interessert i å se?


sjøldiigger, yeeeah

Sier bare: Borte bra, men hjemme best!
paragliding å sånt

De siste dagene har gått ganske fint. Været har vært like kokende som det var da vi kom hit. Fargen har kommet seg men jeg gleder meg til å komme hjem til litt kulde, men gruer meg til den evig lange bilturen hjem fra sverige.. Skal innom både Gina tricot å Ikea på torsdag! Skal bruke enda mere penger enn jeg allerede har brukt. Har kjøpt meg så sykt masse at jeg ikke kan huske hva jeg kjøpte engang, haha! Imorgen skal jeg ned kl 10 å få fransk manikyr, nice! Har også testet ut paragliding, var veldig deilig å sveve i luften over vannet! CHIAOOOO


Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits