Bildedryss - Stranda

Idag har jeg stortsett bare grillet meg på stranden! Skikkelig deilig og ligge langs strandkanten og få deilig vind siden solen varmer så mye. Ellers har jeg klart og telle myggstikk på beina mine. Kom fram til 30 på det ene beinet og 40 på det andre, så har regnet ut at jeg sånn ca kan ha omkring 100 myggstikk på kroppen. Kjipt!! Bortsett fra det spiller vi sykt mye president, og drikker masse ufyselig dispenser brus. Jaja, en ting jeg ikke kan klage på er varmen, for det er jo nemlig stekende sol her hele dagen! Da blir det jo brunfarge, jippi! Haha, idag da jeg lå og solte meg på stranden kom noen fra hotellet og satt en papegøye på meg! De knipset bilder i vei, og de bildene så ikke så storartet ut da jeg var og så isted. Hahaha, huff. Kanskje jeg må kjøpe et, bare for og ha!En ting jeg også frotser i meg er masse pringles med paprika smak! Yummy.

Lazy days

Nettet her er så dårlig at jeg spyr snart, derfor jeg ikke er så flittig på bloggfronten. Idag har jeg dratt meg i sengen til vertfall halv 2! Deretter ble det bare en rask lunsj og litt kortspilling ute i varmen, og så stupte jeg i seng for en time på øye. En time ble fort til fire, så halv 7 våknet jeg sånn passe overtåket i øynene. Måtte bare dra meg opp.

Har ikke solet meg idag, fordi jeg har klart å brenne meg sånn på lårene. Haha, trodde ikke det var mulig egentlig. Imårn derimot skal jeg slikke sol på stranden stortsett hele dagen. Bortsett fra at hotellet suger ræv, koser jeg meg jo! Begynner å få litt brunfarge også, jippi!

Nå skal jeg bare chatte litt med kjæresten, før jeg skal stupe til sengs atter en gang idag. FORRESTEN! Igår var jeg oppe klokken 8 for å trene, men hadde ikke spist frokost så ble sykt dårlig etter 20 minutter på tredemølla... Så skal aldri mer hive meg i trening før jeg har spist frokost, det er sikkert og visst! Vi blogges mere imorgen, tenker jeg! 

Nye solbriller

På gardermoen i Oslo kjøpte jeg meg et par lekre solbriller fra Ray ban. Blir definitivt ikke siste paret! De var for det første kjempe fine, men de var også gode å ha på seg. Dette er jo selvfølgelig solbriller jeg må passe litt bedre på, siden jeg er så flink å bare slenger alle brillene mine rundt omkring.Fine, eller hva? Jeg elsker dem allerede!

Vel fremme i Tyrkia

Heisann! Da er jeg endelig kommet fram til Tyrkia! Prøvde å blogge igår, men gikk ikke siden internettet var så fucked.. Men idag fungerte det som smurt! Igår var vi å fikk deilig hamam(?) og massasge her nede på hotellet! Etterfulgt av soling på den store terrasen vår. Vi bor nemlig i 6. etasje. Idag var vi en tur på stranden for og sjekke hvordan det var der, så dro vi tilbake på hotellet og solet oss her. Har klart å brenne meg på skuldrene, og har faktisk fått minst 100 myggstikk som klør så det suser. TOMMEL NED..... Hotellet er ganske fint, men selve servicen her var ikke noe særlig, og heller ikke maten... Men, ellers er det ganske fint her, og syykt varmt!

Noen bilder fra igår:Nå sitter jeg nesten smeltet fast i sofaen her nede i lobbyen, og skal prøve å komme meg opp før 8 imårn så jeg kan ta en aldri så liten treningsøkt på tredemølla. Så vi blogges!

Bildedryss - båttur

Idag tok vi som sagt turen ut med båt for og se litt hvordan det var her! Det var kjempe koselig og morsomt! Stod og knipset bilder som en crazy turist der, men må si det var så mange store og flotte hus langs vannet at jeg ble helt paff! Fikk også prøve å kjøre litt båt, og det var jo morsomt!


WOW.
Har hatt en kjempe koselig uke her nede i Oslo hos familien! Nydelig vær, fått shoppet en hel del. Skulle egentlig shoppet enda mere, men får ta det på neste tur da jeg skal reise med så og si tom koffert nedover! Har spist masse nydelig mat som onkel sverre har stått for på kjøkkenet, tusenfryd, og denne båtturen nå! Rett og slett bare hatt det knallfint her nede! Imorgen bærer det videre til Tyrkia! Der blir det to uker med varme før jeg drar til Kirkenes til beste kjæresten min ♥ Savner han allerede!

Bildedryss av dagen min

Jeg og mamma skulle dra på tusenfryd idag, men utflukten ble lengere enn forventet. Vi skulle ta bussen fra ekeberg, men satt oss på feil side av veien så da måtte vi vente på neste buss. Da vi var kommet oss til bussterminalen i Oslo tok det sikkert en time før vi kom oss frem til riktig buss som kjørte mot tusenfryd for folk guidet oss forskjellige veier frem og tilbake. Da vi endelig fant bussen var den stappfull så vi måtte stå hele veien. LOL!!

Da vi var kommet dit var klokken litt over tre og det stengte klokken seks så ble litt dårlig med tid da! Heldigvis skal jeg tilbake hit med jentene om ikke så lenge, gleder meg sykt til det! Vertfall, da vi var vel fremme møtte vi Terje, Hilde, Jakob og Fredrik. Da var det i gang med litt karusellkjøring. Først turte jeg ikke, men etterhvert måtte jeg bare kaste meg i det og da ble det adrenalin kick til tusen!! Spin spider var helt syk morsomt selvom jeg hylte som en alarm da den var på sitt høyeste opp i luften. Sykt morsomt fordeom!!Etter tusenfryd stormet vi inn i første bussen og inn til Oslo igjen, der vi alle var supersulten så tok turen innom Egon. Der bestilte jeg kjempe god pizza margarita(med litt for mye ost da) og en iskald cola. Yummy! I halv 9 tiden tok vi oss turen innom Oslo city fordi jeg skulle ha noen småting. Her i Oslo klarer jeg egentlig ikke bare kjøpe noen småting, så ble endel småting! Vertfall når det var mamma som dro kortet.(Hadde glemt mitt hjemme, hehe).

DAGENS SHOPPING -
Digger denne shortsen, naglene og det hullete er dritkult!! Blir sikkert mye brukt i sommer.

Nå skal jeg snart finne køyen, imorgen blir det kanskje tur ut med båt hvis været holder seg bra! Blogges 

Dagens shopping

Har vært våken siden litt over 9 imårrest, og solen varmet som bare det da! Da ble det redbull og soling som morgenkos før jeg hoppet i dusjen og vi cruiset inn til byen i sportsbilen og håret flagret litt i vind. Så sikkert temmelig harry ut, men men! Timene gikk og jeg og mamma klarte aldri og fullføre oss igjennom bogstadveien! Dermed ble det stressing på karl johan, men fikk handlet så det kjentes i både føtter og fingertuppene til slutt. Jeg er virkelig ikke flink på mine begrensinger altså, kom frem til at jeg har hentet med med 24 topper! WTF? Jaja, da har jeg masse å velge imellom! Nå er jeg endelig på plass her hos tante og dem, så nå skal jeg bare nyte finværet i kveld. Imorgen spøker det kanskje for tusenfryd, så satser på at alt går etter planen.S H O P P I N G -
Digget virkelig denne toppen her, Dødskul!!

Nå skal jeg faktisk hente meg et glass cola(med istbiter!) Sitter enda i shorts og singlett ute og det er sykt deilig. Blogges søtinger 

Sommertidar hey hey

Herregud så deilig og våkne til 22 grader i solen, så da jeg våknet var det og hive på seg lette kær og sprade ut i finværet. Siden jeg er den bleikfisken lå jeg å stekte meg ganske lenge, og heiv på sommermusikk på radioen. Ettersom klokken gikk mot ettermiddag grillet jeg og Mamma kylling ute på verandaen med deilig tilbehør! Til tross for at jeg har vært syk de siste dagene som har gått har jeg ikke orket å ta meg tid til å blogge, men idag var jeg litt bedre. Kjenner jeg enda er dårlig i halsen da. Har vertfall hatt en kjempefin søndag, og håper at været holder seg!


Tær 


Nå venter jeg på at kjæresten skal komme hjem, da blir det badstu og filmkos! Blogges
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits