Det gode Strandlivet

Nå sitter vi på hotellet. Skal bare chille her i kveld. Har stappet meg på en god pizza her fra hotellet. Har kjøpt meg en supersøt kjole, å en heftig caps, pluss flere piercinger! Har uheldigvis klart å miste to av dem i de helt syke bølgene her nede. Altså, har sikkert skrubbet kroppen min for ti år langs stranden. Har også svelt ned masse saltvann i de stakkarslige lungene mine. Har også begynt å få litt grunnfarge, men dere kan heller få se litt bilder av det fine strandlivet herifra! 

Har merkelig nok klart å svi bort utrolig mye penger allerde. Vet ikke hvordan jeg har klart det egentlig! Blogggees kanskje senere i kveld!

Dagens antrekk

Nå sitter jeg på hotellet alene. Okei, ikke helt da. Foreldrene til Ingrid er også her. Så til dere som lurte på om vi er alene, så er vi ikke det. De andre er å striper håret sitt, og jeg har akkurat stelt meg til vi skal ut å spise! Så her har dere dagens antrekk! Har faktisk bare solpudder som hudsminke idag, pluss rouge da.Skulle egentlig laste opp flere bilder, men det var så tregt. Bloggees ♥

enjoy life today..

..yesterday is gone
and tomorrow might never come.

Nok en herlig dag her i Tyrkia! Bortsett fra et par solbrente føtter(glemte å smøre meg). For ikke å snakke om ryggen min, men har også fått litt farge! Noe som for all del bare er positivt. Noen av bølgene er skikkelig store så vi har lugget med strandkanten å skrubbet oss i sanda når bølgene har kastet oss inn på land. Det ble mye sand i buksa skal jeg si dere! Har allerede kjøpt uttalige piercinger, som tilsvarer 5! Frelst av navel piercinger sa du? Kommer til å kjøpe flere, garantert! 

Har også booket time til å legge på hår! Har fådd sett kvaliteten på håret, han brente tilogme en sånn keratin feste for å vise at det var ekte hår. De virker flinke, så satser på at det blir bra! Koster bare 400 lire som tilsvarer ca 1300 kroner. Og til dere som mener det sliter på håret, ikke er noe bra og sånt. Jeg vil prøve det ut! 


Her er jo da min potensielle kjæreste ♥ Eller bare frisøren som skal sette på meg hår!Men nå koser jeg meg med et glass fanta her på terassen, fint vær som alltid! Og vi ler å koser oss som bare det! Hejdååå ♥

The time of my life

For øyeblikket befinner jeg, Aurora og Sofie oss ute ved bassenget med hver sin datamaskin. Det er skikkelig deilig vær å en varm bris. Koser meg utrolig mye! Føles faktisk ut som om vi har vært her mye lengere enn bare en dag! Imorgen bærer det på stranden for å slikke sol. Forresten, om noen lurer på hvor Ingrid befinner seg så er hun i koma nede på hotellrommet vårt. I sted fikk vi han ene her på hotellet til å lage en fargerik drink til oss, den var faktisk utrolig god! Og ikke minst fin.

Se hvor herlig vi har det! Har også kjøpt meg en ny navelpiercing idag! Den var søt, og jeg skal selvfølgelig kjøpe mange flere! Har også utrolig fin utsikt fra uteplassen. Herlig å faktisk være i Tyrkia me beste jentene ♥ I tilegg kommer Marianne hit til Alanya på onsdag med kjæresten å foreldrene hans. Så vi skal ut å spise middag i løpet av uken eller noe lignende! Tihi

Shopping

Vi er jo da ankommet tyrkia! Fint vær her, men ikke så mye sol idag. Har f.eks tatt Hamam og fått massasje og sånt. Sykt deilig! Nettet her er litt tregt, men blogger mer senere om jeg får tid! Har jo da faktisk også shoppet for flere tusener av kroner! Kjoler, topper, ringer, sminke osv... Kjøpte blandt annet dette her:
Viva La Juicy Parfyme - 619,-


Foundation fra Mac - 275,- 


Pudder fra Mac - 215,-

Blusher fra Mac - 155,-

Men nå skal vi hive på oss badetøy å hoppe uti bassenget! Klokken er forresten 7 her nede nå! Blogggeees  ♥


Shop until you drop

Heisann! Vi kom frem til hotellet i tolv tiden igår kveld. Uheldigvis klarte ikke jeg sovne før klokken var passert halv 5 i natt så har ikke fått mye søvn. Sto opp kvart over 7, også trasket vi ned for å spise forkost. Nå har vi fikset oss og venter på at butikkene skal åpnes! Så vi skal vertfall ut på shopping om ikke så altfor lenge!

Endelig klart å fikse internett her på hotellrommet. Det er utrolig fint vær her, så ser frem til en skikkelig bra dag! Sneeeiks ♥


Reiseklar!

Dette her blir antageligvis det siste innlegget mitt før jeg drar! Blir sikkert å blogge mens vi er i Oslo, og selvfølgelig i Tyrkia! Dataavhengig much?? Nå er siste rest pakket i kofferten, øretelefonene er klar for en lang reise å det er jeg også! I morgen springer jeg nok rundt som en crazy norweigan on ecstasy i gatene i Oslo! Har ikke vært der på flere år nå, så blir nok en ellevil Kamilla for å si det sånn! Kan skrive under på at det blir pringles på vei til Oslo! Kjøper det hele tiden på fly, mwihihihi!Klar til avreise! Dere får alle ha en fortyllende fin sommerfeire, det skal nemlig jeg ha ♥

Vitnemål for grunnskolen

Ingenting som er bedre enn da mamma vekker meg med å si at det er smultring i huset, fra olgas!! Beste smultring boden som fins, og den pleier å være her i byen! Så jeg fikk tygget i meg et par saftige sjokolade smultringer. Igår kveld gikk jeg å la meg før klokken i det hele store var passert 12.

Jeg våknet merkelig nok i sofaen klokken halv 4. Aner ikke hvordan jeg havnet der, men hadde fått for meg at det var morgen. Skulle sjekke facebook som vanlig da jeg så klokken visste noe helt annet enn jeg trodde. Så ble sittende lenge oppe, for jeg fikk ikke sove etter det...

Vitnemålet for grunnskolen er jeg nokså fornøyd med. Bare nynorsk jeg kunne gjort det bedre i, men min feil siden jeg droppet den siste oppgaven vi fikk der. Klarte ikke skrive den, rett og slett. Men ellers er jeg dødsfornøyd! Fikk 4 på skriftlig eksamen og 5 på muntlig eksamen!

Kjole fra Nelly

Malene spurte meg om jeg ville prøve en kjole som hun ikke skulle ha fra Nelly. Så sleit hun seg merkelig nok opp hit på sykkelen. Haha, nice one! Så stativet mitt ble like så greit en kjole rikere. Begynner å bli trangt om plass der egentlig.... Ryggen på kjolen er forresten bare helt utrolig fin!Whatcha think?

Jumpsuit fra ginatricot

Har kommet meg helskinnet gjennom det siste kurset. I morgen er det jo som sagt vitnemålsutdeling for oss i 10.ende klasse. Er litt usikker på hvilken kjole jeg blir å ta på meg, men det står mellom to stykker. Har også tittet på nettsiden til Ginatricot å fant en kjempefin jumpsuit! Noe som da også står på shoppings listen min Denne godsaken skal jeg ta med meg inn på prøverommet, om jeg finner den i butikken selvfølgelig! Ah, nå er kofferten straks ferdigpakket. Er heller ikke lenge igjen til jeg kan spise McDonalds pomfri! Noe av det beste jeg vet om ♥

On my mind

Den er som klistret på hjernen! Eller skal vi si always on my mind... Årets sommerlåt kanskje? Vertfall hos meg! Skal digge den på flyet ned til Oslo, og til Tyrkia! Som forøverig bare er om 4 dager! Idag må jeg på trafikalt grunnkurs, som jeg egentlig hadde for lenge siden. Fikk ikke fullført det så..... Det må jeg idag. Blæ
You're always on my mind, you're always on my mind.. ♥ 

Bildedryss

I 4 tiden i natt kjente jeg solstråler som trengte igjennom gardinene å blendet øynene mine. Jeg subbet meg ned trappen og hentet frem kameraet så jeg kunne ta bilde av sola. Endte med at jeg ble mer interessert i å teste ut mine kamera kunnskaper så her kommer et lite bildedryss. Det var forresten sykt varmt ute!
Alle bildene er tatt av meg, og redigert i photoscape.

Er ikke noe spesielt flink med kameraet, men ble ganske så fornøyd med noen av bildene! Hva synes du?

Blondes have more fun

Har blitt litt lysere i håret, noe dere forhåpentligvis ser! Det eneste er vel litt av under panneluggen å littegrann av underhåret mitt som enda er mørkere, men vi satser på at det bleikes i Tyrkia! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, selvom løshåret er litt mørkere enkelte steder.

It's great being blonde - with such low expectations it's easy to impress.

Ta fram telefonen og Pling meg

Har vært dårlig på blogging de siste dagene. Har ikke orket å ta frem kamera eller noe som helst. Jeg vil jo også da bare meddele at målet mitt sålangt har gått supert. Har verken spist godteri, drukket brus eller vært på gatekjøkkenet. Nå har jeg også fått bleiket håret mitt. Ble litt lysere enn forventet, så håper det matcher med løshåret når jeg tar det på. Skal sjekke ut imorgen. Gleder meg sånn til neste fredag at det halve kunne vært nok!Denne sangen her gir meg utrolig mange sommervibber! Det eneste som gjenstår er å rydde rommet mitt som holder på å støve bort av alle klærne, og generelt alt rotet. Tror jeg må få ut fingeren å gjøre noe med det imorgen, i steden for å sove bort dagen. Har stortsett gjort det hele denne uken.

Ten days left

Dagen har gått ut på å kjøpe bleikemiddel, øyenbrynsfarge, ny bikini og ellers litt småsaker. Nå har noen av klærne funnet plassen sin nedi kofferten og jeg har en liste over ting som må gjøres før jeg drar. 

♥ Stripe løshåret.
♥ Stripe mitt eget hår.
♥ Farge og nappe brynene mine.
♥ Finne frem klær, pass og annet som skal være med meg nedover.
♥ Laste ned masse musikk på iPhone og mp3 spilleren.Altså. Neste lørdag skal jeg løpe gjennom Oslo's gater med poser i hendene og kortet mitt vil stå i fyr å flamme. Senere i kveld skal jeg da ta for meg øyenbrynene og løshåret mitt. Må nesten også se om jeg får bestilt meg ny conecealer. Hvis ikke må jeg nok finne en butikk nedi Oslo hvor de selger i.d å svi av altfor mye penger på en concealer...Er jo nærmesten ti ganger billigere på nettet enn i butikkene.

Blue valentine

Har vært litt fraværende fra bloggen i helgen. Orket bare ikke skrive noe. Nå har jeg akkurat sagt farvell til venninnene mine og skal straks innta filmverden. Nylig kjørt på krysset å leid meg en film. Blue valentine. Den virker så utrolig søt! Har itilegg tilrettelagt meg i stuen der det er ordentlig storskjerm og lyd fra alle kroker i huset grunnet det gode anlegget.

Skrapte av negelakken fra fingrene mine da jeg på merkelig vis hadde skrapt fram en liten sko. Jeg har vertfall hatt en fin helg så langt. Det eneste minuset er at jeg har tett nese stortsett hele tiden. Tommel ned for det.

No more sweets for me

Godterforbud. Helt frem til 24. juni faktisk. Dette tilsvarer også null brus, og gatekjøkkent mat. Det er jo da kun til mitt eget beste, og det er nemlig fordi jeg ikke er tilfreds med å sprade rundt i bikini. Ergo: Jeg er ikke noe særlig fornøyd med de fantastiske, flotte bilringene som har bosatt seg rundt magen min. Da fant jeg ut at det hjelper nok heller å ikke spise usunt, og trene litt. Enn å stappe i seg det jeg naturligvis gjør i hverdagene.


Nå har jeg begynt å bli sulten hele tiden, så det ender med tusen epleskrotter i søppelkassen. Dessuten føler jeg meg mye bedre nå jeg ikke trør i meg unødvendig mye e-stoffer å sånt. Det er jo for min del bare positivt. Med den innstillingen jeg har nå så tror jeg at jeg kommer til å klare det fint! Mine dumheter slo forresten til idag. La meg nemlig klokken syv idag å planla en powernap, som endte med at jeg sto opp kvart på elleve i min store fortvilelse. Trodde det var midt på natten. Nå blir jeg sikkert ikke å få sove på en stund. Blæ.

life isn't a gift..

..you have to make your own presents.. "Kind of like i did today!"

Idag hadde jeg muntlig eksamen. Altså... Herregud, jeg var klam i buksa da jeg stod der inne å snakka med skjelvende stemme. Var helt sykt nervøs. Da jeg var ferdig å snakke stilte sensoren meg spørsmål, noe som jeg heldigvis klarte å ro i land! Trodde seriøst at jeg skulle gå ut fra skolen med en heldig 3'er i behold. Jeg smilte fra øre til øre da jeg kom ut derifra med en 5'er!! Dere aner ikke hvor overrasket og fornøyd jeg var! 

Tumblr_lmgr34c2fu1qeasu5o1_500_large

Nå føler jeg meg som verdens lykkeligste jente! 5'er på eksamen, sommerferie og syden om knappe to uker! Så skal vi ha kyllingfilèt til middag. Er det noe jeg elsker å spise til middag, så er det kylling ♥
 

Desperate housewivesNå har jeg gjort meg ferdig med muntligen! Deilig, må bare øve gjennom det flere ganger. Så det sitter litt ekstra godt i topplokket, men for øyeblikket har jeg tatt meg en pause for litt tv kos. Først frustrerte fruer, deretter Medium. Imens jeg sitter og dufter lukten av mitt ny vaskete hår. Venter på ferske rundstykker som er plassert i ovnen. Dette kommer til å bli en sen kveld, men det er nok verdt det! Med tanke på at jeg går ut av skolen imorgen, fri resten av uken. Og etter det skal jeg søke fri! Sommerferie 8.juni? CRAZYYY MAMA SAY WHAT ♥

Visste dere at Julia har skiftet plattform til http://julianyland.com/. Hun har derfor konkurranse der to heldige vinnere stikker av med hvert sitt gaverkort på hele 2000 kr på Nelly.

Pakken fra blush

Pakken fra blush inneholdt:

Shine spray og hårkur fra S-factor.

TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer gjør slitt hår mykt og glansfullt.

TIGI S-Factor Shiny Happy People Spray Shine beskytter også håret mot fukt og motvirker krusete hår slik at håret forblir flott.


Øyenbrynssett fra i.d bare minerals. Satser på at jeg ender opp med fine øyenbryn hver dag fremover nå.

Pakken inneholder:
- bareMinerals brynfarge
- Vinklet brynbørste
- Bryngelé


bareMinerals matte foundation - Har ikke testet ut den matte foundation typen, men den virker bra. Tror kanskje fargen jeg bestilte er litt for gul, men får teste den ut senere.


Pin up balm. Denne kjøpte jeg egentlig kun for at jeg skulle få fri frakt! Men den er sikkert fin hjelp til myke lepper.


TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde. Hørt mye bra om dumb blonde shampoeen og balsamen til bedhead så håper på et bra resultat.

TIGI Bed Head Colour Combat Dumb Blonde Leave-In-balsam er spesielt utviklet for bleket eller stripet hår og motvirker at hårene brekker samtidig som den bevarer hårfargen lenger. Denne virker veldig bra ettersom den både fremhever blondt hår, beskytter mot slitasje av UV-stråling, varmestyling(dvs. slettetang.)

Alt sammen er herifra.

Siden mange av produktene har fått gode omtaler, og siden leave-in balsamen virker kjempebra ser jeg frem til og få sterkere hår, fremhevet blondfargen og mindre slitasje. Skal snart stripe håret mitt nok engang før jeg tar en sommerklipp!  

Pakke i posten

Tusen takk for fine tilbakemeldinger for headern min. Blir så glad når dere er så positive! Jeg kom jo selvfølgelig opp idag. Rle faktisk. Om religion, vitenskap og religionskritikk. Har noen ideèr om hvordan det hele skal fremføres så skal jeg jobbe litt med powerpoint å teksten idag. Om jeg får tid så skal jeg kanskje grille med jentene idag, siden været er så fint! Vertfall! Poenget med innlegget idag var at jeg har fått den etterlenktede pakken min. 
Fikk med meg en Shampoo fra tigi i tillegg. Kanskje det var fordi jeg bestilte så mye, hihi.

Har sleika sol oppe hos Ingrid idag siden solen var så utrolig sterk idag. Herlig ♥ Nyskjerrig på hva det er i pakken?

Ny headerSynes? Jeg er ganske fornøyd selv, akkurat nå vertfall. 


Tanning here i come!

19 dager igjen nå. Jeg begynner seriøst å få reisefeber! Er det rart når man ser frem til tre uker på stranda med tre herlige jenter? ♥ I tillegg til en helg i Oslo før sydenturen starter, noe som tilsvarer at vi blir å være på ferie i 25 dager! Niceprice, or what? Jeg skal ta med meg en god del av konfirmasjons pengene mine å svi bort på noe så fortryllende fint som klær, sminke, accessorize å kanskje sko(om jeg finner meg noen fine). Det her har jeg liksom sett frem til i ca 9 måneder, for det var da vi bestilte bilettene. Å plutselig nærmer dagene seg med stormskritt! 


Bildet er tatt fra Alanya ifjord.

Det eneste som gjenstår er neste uke, for da har vi muntlig eksamen. Uken etter tror jeg faktisk at jeg tar med en velfortjent sommerferie! Har fått karakterkortet mitt, der nesten alle karakterene stod. Bare 4'ere og en ussel, men nokså fin 5'er i engelsk fordypning. 

Hvis du skal på ferie, hvor skal du? 

A girl's diet will always start tomorrow....

...True story. Regnet pøser ned. Store regndråper inntar bakken hele tiden. Deilig med regn igrunn, nemlig fordi det er grønt ute. Fin temperatur også. Regnet overdøver tilogme New boyz. Anyway, jeg satt i gang et lite bakeprosjekt her hjemme. Med tanke på at det er lørdag, og siden jeg måtte få dagen til å gå fortere. Det endte med muffins, og litt forsting på toppen.Nå er Mamma på butikken å handler taco. Perfekt finish for en lørdagsmiddag. Senere i kveld blir det nok bare chilling for min del. Også skal jeg da sove hos Marianne snuppa! Gleder meg ♥

 

It's so delicious

For en fortreffelig kveld! Jeg sitter her med "partyklærne" på enda. Det hele begynte da med en hyggelig middag på Indigo sammen med klassen. Tror jeg spiste utallige nanbrød biter. Det er så utrolig godt ♥ Spiste også kylling tandori, noe som smakte himmelsk! Etterpå var det bare å slå ut håret på avslutningsballet på skolen. Ble litt skuffet, men danset meg vertfall glad. 

Hadde en fin fredagskveld, God natt  ♥

Klasse avslutning

Nå har jeg akkurat våknet opp som tornerose fra den hundreårs lange søvn min, men helt egentlig kutter vi den ned til 4 timer. Har sovet som en stein siden jeg kom hjem fra skolen. Deilig!Klokken seks skal jeg få forèt magen min med ordentlig mat. Da skal nemlig klassen min på Indigo og spise. Gleder meg kjempe mye, er jo trossalt avslutningen vår for 10 år skolegang. Mange av de i klassen har jeg da gått med i ti år på skole. Etterpå skal jeg på avslutningsfest som en annen tiende klasse arrangerer. Skal ta med kamera, så håper å få tatt noen bilder! Ha en fin kveld ♥

It's summertime!

Prøvemuntligen gikk som forventent. Jeg gikk ut derifra med en 4'er i behold. Det holdt for meg, siden jeg ikke satte hele sjela i arbeidet mitt. Anyway, igår kveld fant vi fram grillmat, tepper, partygrill, radio, cola, jordbær og smeltet sjokolade. Vi plasserte oss på verandaen min og grilla. Altså.. Jeg, Ingrid, Aurora og Jorunn. Det var sykt koselig! Lenge siden sist vi har funnet på noe gøy ilag. Jeg fikk forresten sykt sommerfeeling igår... Har også begynt å finne frem klær til Tyrkia nå. For imorgen er det faktisk bare tre uker til det braker løs!!! DAMN, tiden går fort. Nå er jeg sulten, så er på tide å sprinte ned på kjøkkenet og finne frem litt mat til One tree hill som begynner om litt ♥

Mange som gleder seg til sommerferie nå?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits