Hello, my shame is..


Torsdagskvelden har jeg tilbringt med Marianne. Vi har nemlig hatt filmdate! Alltid like koselig ♥ Personlig syns jeg filmen var dritbra! Herregud, tror jeg må se den igjen engang. Ja, kjøpte uheldigvis litt godter og burn... Shame on me. Altså, 2011 har startet skikkelig daft.

1. For det første, jeg har sluttet å trene? Hvorfor?? Jo, har skikkelig lite motivasjon. Faen.

2. For det andre, ser liksom ut som at jeg ikke har rydda rommet siden 1800-tallet.
3. For det tredje, propper i meg altfor mye drit.

Forresten!!! Klikka helt i sted da jeg satt på internett og besilte meg noe, mwihihihihi! Så nå gleder jeg meg sykt til og få det i posten ♥ Du kan jo prøve og gjette hva det er?

It's t-shirt time

Vertfall snart......
✝ watermelon hearts | Flickr ? Compartilhamento de fotos!
Im a hardcore reblogger of beautiful pictures! Everything is different now
keseer - ! Try to break my heart | Flickr ? Compartilhamento de fotos!
Café au Lait | BELEZA Tumblr
Smiling to Fly Olivia?
Er ikke lenge til sommeren nå! Kanskje drøye 3 mnd! Så er det faktisk bare 2 mnd og 24 dager til vi reiser neddover til Oslo! Jeg, Ingrid, Aurora og Sofie(+ foreldrene til Ingrid). Og deretter til Tyrkia ♥ Edit : Haha, så jeg hadde skrevet litt feil! Mente tre fukcings uker! He_he fail.

Ah, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Det har jeg gjort helt siden vi bestile billettene som er 6 mnd siden tror jeg?? Det beste er at tiden går sykt fort!! Har du noen planer for sommeren?

It's all about me

Hoppet over både dag 11 og 12... jaa, vetikke helt hvorfor.. eller jo, men jaja. Dag 13 - Profilbilde ditt på facebook.


Ble liksom litt big picture, men jaja. 

i'm a bieber beliver

Har vært på den legendariske kinoen Never say never. I love Justin Bieber! Altså, helt serr! Han er så digg, skulle faktisk ikke vært lov. Prince Charming x10 ♥ 

Fikk jo øyenkontakt med han i salen og greier, var helt amazing!! Man får jo faktisk bieber-fever av og se filmen! Anbefales virkelig på det høyeste. Hvem som ikke vil gifte seg med den gutten der da????? HALO.... sier bare en ting: ♥♥ Var enda kulere når man fikk de smekke 3D brillene på. Hahaha. 


Sett filmen?

 

We're all addicted to something

Dag 10 - Et TV-show du er avhengig av.

På den her fronten er det faktisk umulig og bare velge et... So here it goes:


The vampire diares -
 Altsåå, først og fremst e det her så spennende og avhengighetsskapende, nervepirrende og alt mulig! Gåsehud neddover ryggen hver gang jeg snurrer igang en ny episode. For ikke og snakke om "The Salvatore brothers"!!! Til og spise opp, vertfall Damon 


One tree hill -
Breathtaking program  Ingen Oth, ingen meg!! Neida... Men sånn serr, klikker når det går for lange mellom rom mellom hver episode jeg ser. Digger hele gjengen, og hele programmet! Altsååå, nei.. har ikke ord!


Xoxo, gossip girl -
Drama, rikdom og upper eastside! Kan det bli bedre??? Trukke det! Digger quoten "I'm Chuck Bass"! Altså, den klasser jo ut alle andre!! Og alle de andre som Serena, Blair, Lonleyboy, Little J og ikke minst ♥Nate♥ Må jo ha litt daglig dose gossip, hehe.

Sånn bortsett fra disse her følger jeg også med på Pretty little liars, og er tidenes største tilhenger av Sex and the city!! Peace out! Ditt favoritt program?

bareMinerals sminken min

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive litt om bareMinerals sminken min, så tenkte jeg kunne gjøre det nå.

Prime time foundation primer - Bruker denne her så og si hele tiden! Den er et grunnlag for resten av sminken. Den gir silkemyk hud og sminken sitter bedre og lengre. Jeg er dødsfornøyd med produktet og skal nok ikke slutte og bruke det med det første.

Flawless face -  Brukes til warmth all over face og mineral veil. Den er igrunn helt lik som den større kosten
Full flawless face - Brukes til foundation. Den er god til og påføre, men syns den er blitt litt hard og påføre med etterhvert. 
Max coverage concealer - Denne syns jeg er kjempebra til og påføre concealer med. Den er også veldig myk.


bareMinerals concealer - Denne her har en super dekkeevne! Dekker supert over evt. Kviser, rødhud osv. Denne påfører jeg hver dag og er kjempefornøyd! 

bareMinerals foundation medium - Syns foundation legger seg kjempefint over huden! Den dekker bra og gir et naturlig look. Kjempefornøyd! Fargen er heller ikke for mørk.

bareMinerals foundation medium beige - Denne er likedan som den ovenfor, bare en mørkere tone. Er super fornøyd med begge to.


Warmth all-over face - Denne her er kjempefin og bruke som rouge, og den er fin og bruke i ansiktet for og få en freshere look. Man må som sagt være forsiktig og ikke påføre mye på kosten fordi den er så mørk.

bareMinerlas mineral veil - Denne bruker jeg som en siste finish. Den er pudderhvit, men man ser ikke fargen når den påføres. Jeg bruker den egentlig bare fordi jeg føler at huden ser finere ut.

Alt i alt syns jeg sminken sitter kjempefint! Jeg bruker foundation fra Max factor og da, og litt solpudder fra Isadora. For at sminken skal sitte fint hele skoledagen sprayer jeg litt hårspray i ansiktet. Dette hjelper faktisk litt! 

Sommartider hey hey

Dag 8 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?
Dag 9 - 10 bilder fra sommeren 2010.

Siden en av de tingene jeg ønsker meg sykt mye nå er sommer slengte jeg bare dag 9 og 10 sammen. Så her kommer ti bilder fra sommeren 2010:


Minnnerrrr ♥

Så var det mandag...

Slitenpus etter helgen....

I Helgen har jeg jo da vært i Vardø. Der jeg storkoset meg med Camilla, Ingrid og Sofie! Har spist en hel del usunt i helgen, men også mye nøtter! Flink. Været der var ikke like fint hele tiden. I det faktum at enkelte ganger holdt jeg på og snø bort. Bortsett fra det, har som sagt vært superkoselig! En annen ting....


Spilte blodig 5'er for første gang igår! Haha, syns det var dritgøy!!! Så spilte det litt mere på skolen ogsååå, fortsatt dritfett! haha lol. Nå snart skal jeg ned og innta tv posisjon i sofaen. One tree hill ♥

Hatt en fin helg?

Yuki helg!

Først bare...

Så bare...

Til slutt bare....

Om ikke altfor lenge hopper jeg på bussen til Vardø. Yukigassen 2011 står for tur! Wiihu. Skal dra dit med Camilla, Sofie og Ingrid! Blogger mest sannsynelig på søndag. Anyway, Satser på en fin helg ♥

Hva skal du i helgen?

Laziness is my middle name


Etter nok en skoledag sitter jeg her og ser på One tree hill. Og.... spiser kake ♥ Fikk lyst på noe godt så fant jeg kake i kjøleskapet. Har også spilt litt gitar idag! Haha, syns jeg er flink med tanke på at idag var første gang jeg spilte ordentlig. Visste ikke om jeg skulle trene idag heller, er blitt så sinnsykt lat..... tommel ned. Hva skal du idag?

Sweet sixteen


Nå har jeg akkurat fikset håret, og sett nok en episode av Pretty little liars. Har faktisk sett utallige episoder idag. Leppa mi hovnet opp i sted og jeg så bokstavelig ut som Donald Duck. Den er enda stor som en ballong, men heldigvis ikke like ille. Uansett, klokken åtte skal jeg ned på Opticom og spise pizza! Marianne har bursdag idag så det skader ikke og feire litt! Gratulerer med dagen snuppa ♥

Dag 7

Dag 7 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.


Nyttårsball 2011, mwihihihi! Pent blåmerke på armen jaa

Kommer innlegg senere, men nå har jeg bare så sykt vondt i hodet at jeg tar en powernap!

Dag 6

Dag 6 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.


Bildet er tatt 20. februar 2009 så er litt over to år siden faktisk.

Må si jeg ler endel da jeg ser dette bildet her! HAHAHA

Black swan


Klokken har passert syv å jeg har tilogme klart og lure til meg en powernap! Har freshet opp morgen sminken min og om ikke så altfor lenge skal jeg på kino. "Black Swan" som virker dødsbra! Mandagen idag har overgått alle forhåpninger på en fin uke. Så gjenstår bare tentamen imorgen. Håper på det beste, men nå skal jeg snart kose meg på kino! Sett den?

Pizzamonster


Happygirl 95

Når man kan gå hjem fra skolen klokken elleve gjør man jo det. Eller, jeg gjør vertfall det. Så det endte opp med at jeg, Ingrid, Camilla, Sofie og Aurora bestilte bodenpizza hjem hit til meg. På en mandag!

Tja, tror jeg la samvittigheten på hyllen i det øyeblikket jeg dagdrømte om fersk bodenpizza. Koselig var det vertfall! I tillegg var været dødsfint, så det var en god start på uka ♥ Planer for dagen?

Dag 5

Var en smule treg på den her fronten osv så ble både dag 4 og 5 idag. Jaja, who cares?

Dag 5 - 10 veier til å vinne ♥ mitt

Hvem vil vel ikke vinne hjerte til den her hjerteknuseren??

- Altsåå, for det første må vedkommende ha glimt i øyet. Woopwoop

-  Få meg til både å smile og le. Evt, le mye med meg!

-  Gi meg oppmerksomhet når jeg trenger det. Hvem elsker vel ikke litt attention nå og da?

- Være sjarmerende!

-  Være ærlig med meg å snakke ærlig om ting.

- Gi meg komplimenter, det er alltid så koselig!

-  Le av vitsene mine(uansett hvor dårlig de er) Haha, neida!!!

- Være der for meg når jeg trenger det.

- Må kunne ha det gøy sammen! Kunne komunisere(??) liksom.

-  Og sist men ikke minst, være seg selv i nærheten av meg.

Filmtid!


Søta ♥

Så var det søndag igjen! Dette tilsvarer selvfølgelig filmtid. Så nå ligger jeg her i sofaen med Marianne og vi har begynt og se film! "The Wolfman". Har både godteri, popcorn og burn! Marianne sitter derimot med vannflaska klistret i handa, men heldigvis gomler hun i seg både popcorn og godteri da! Ha en fin søndagskveld ♥

...Gossip girl
Ingeting er som godteri og Gossip girl på en søndags formiddag! Er enda en smule trøtt, med tanke på hvor sent jeg la meg i går kveld. Sånn ellers skinner solen unormalt sterkt ute på den lyseblåhimmelen. Det er sånn seriøst kjempefint vær ute, men nå skal jeg kose meg videre med Gossip girl ♥

Dag 4

Hoppet over dag 3. Syns den ble så vanskelig. Så neste på lista er 10 viktige personer

Blir vanskelig og velge 10 viktige personer når det er så mange flere. Men Mamma, alle vennene mine og familien min er viktige personer ♥

Tumblr_lazwqxrrwg1qbpwzeo1_500_large

Dagens innkjøp


Shorts fra Vero moda. Den er dritfin på!

Matchende undertøy fra Cubus. Woopwoop

Har vært i byen idag med Sofie, Ingrid, Camilla og Jorunn. Vi har blandt annet vært og spist god frokost/lunsj og ellers bare vaset rundt. Tok også turen innom Opticom! Senere i kveld skal vi finne på noe gøy, så håper på en fin lørdag ♥

Det er tid for fredagskos

Har hatt en fortryllende kveld med jentene! Den har bestått av musikk, mat og en hel del jentesnakk! Altså, elsker virkelig sånne kvelder som idag! Nå sitter jeg og Camilla plantet i samme sofa, med hver sin data på hvert sitt fang. Koser oss med litt musikk og sånn ♥


Søtinger!

Hahaha ikke beste bildet, men uansett♥

Dag 2

Skulle egentlig vært postet igår kveld

Dag 2 - 10 ting du hater

- Stå opp om morgenen.... Er faktisk det verste jeg vet!

- Krig rundt omkring i verden

- Edderkopper.

- Lekser! Derfor jeg stortsett aldri gjør dem heller.

-  Når vinden ødelegger håret mitt. Altså, når det blir så ille at det ser ut som at jeg har plassert et kråkereir på toppen av hodet.

- Tannverk. Ouch

- Folk som dømmer meg uten å kjenne meg.

- Kommer ikke på noe mere, for det er egentlig bare småting liksom.

Tumblr_lhl6deqyfs1qch4xqo1_500_large

En liten oppdatering i sminkemappen

Alltids like deilig og oppdatere litt saker og ting i sminkebaggen. Jeg for min del har skaffet meg både enda en pudder kost(litt større enn den andre til solpudderet), Ny "krem" foundation og såklart mascaren jeg sverger mitt hjerte til ♥ Elsker den!

Nå må jeg uheldigvis styre øynene mine ned i denne her.... Ikke så gøy akkurat.

Åh, det er så sinnsykt kjedelig.

Dag 1

Dag 1 - 10 ting du elsker

- Familien

- Vennan mine


- Shopping! Blir seriøst lykkelig av det.

- Sove ♥

- Ferie, vertfall sommerferien!

- Sommer ftw


- Brunfarge... som jeg for øyeblikket savner.....

- Penger! Kall meg gjerne dom, men elsker å stå me masse cash i hendene!(Evt. på kortet)

- Musikk! Kan vel kalle det for en slags hverdagskost(???)

- Sminke! Nemlig fordi det får meg til å føle meg bedre.

Browniesbaking

Bestemte meg for og bake brownies i sted! Fant fram det jeg trengte og begynte å kokkelere på kjøkkenet.


Deretter puttet jeg melkesjokolade biter oppi deigen(??). Plantet kakeformen godt inni ovnen og satt meg ned for å vente.

Nå sitter jeg "all by myself" i sofaen på rommet og ser på Gossip girl. Koser meg sånn passe bra på en onsdagskveld! Browniesen smakte forresten godt, men nå skal jeg fortsette og chille videre. Så får jeg snart besøk, ha en fin onsdag folkens!

14 days

I og med at jeg ikke er i det kreative blogghumøret stjelte jeg en sånn der 14 dagers greie fra Malin.

Dag 1 - 10 ting du elsker.

Dag 2 - 10 ting du hater.

Dag 3 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 4 - 10 viktige personer.

Dag 5 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 6 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.

Dag 7 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.

Dag 8 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?

Dag 9 - 10 bilder fra sommeren 2010.

Dag 10 - Et TV-show du er avhengig av.

Dag 11 - Det vakreste bilde av din bestevenn.

Dag 12 - Bakgrunnsbilde ditt på telefonen din og datamaskinen.

Dag 13 - Profilbilde ditt på facebook.

Dag 14 - En sang som passer til humøret.

Tumblr_li45xskcwc1qhjm98o1_500_large
Skikkelig kjedelig innlegg det her ja, men liksom.. ja.

We say goodbye in the pouring rain
My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay. ♥

3.verdenskrig sa du?

Ser ut som om 3.verdens krig allerede har startet! Vertfall inne på rommet mitt... Just take a look.....Altså, et eksemplarisk bevis på hva som skjer når man utsetter og rydde rommet i over lengere tid. Får jo tårer i øyekroken hver gang jeg beveger meg innenfor romdøren. Det verste er vel at jeg ikke gidder og gjøre noe med saken, nemlig fordi jeg er blitt altfor lat i februar måneden. Skitne klær, sokker, gamle vannflasker å alt mulig befinner seg her inne. Drukner vel snart i støv og klær.................... Fuck my life er alt jeg har og si.

Du e min hjerteknuser
Du å æ e like som ett par dråpe vann,
hvert fall hvis du tørr å spørr han.
Æ bruk å sette på ei plate som du for meg sang,
helt til æ sovna i ditt fang.

Før så æ ingenting, det æ så forsvant.

Men nu ser æ alt som du ser.
På min finger har æ ringen din,
på ringen står det blankt at du e min hjerteknuser.

Har ikke ord for den sangen her. Elsker den ♥

Opplåste ballonglepper
HAHA pena på bildet ja! Sitter på kjøkkenet med talgelys, film og Sofie! Har pomfri i ovnen og løvstek som snart skal stekes på pannen! Ah, er så sulten akkurat nå! Og løvsteken gir meg sikkel i munnvikene. Anyway, munnen min har uheldigvis en tendens til og blåse seg opp som en ballong nå og da. Dårlig tidspunkt på en fredagskveld? Ja. Men den er ikke så ille som sist gang, heldigvis! Ha en fin fredagskveld folkens ♥

Hello sunshine
Det lukter Taco i hele huset nå! Lykken sprer seg like mye som lukten. Venter bare på at Mamma skal rope "Kamilla, Middag". Skal kaste meg over maten! Så nå sitter jeg her sulten, og ser på tven.

Var litt tidligere ferdig på skolen idag, så jeg kastet på meg solbrillene og trasket hjemover i den sterke solen. Altså, har begynt og bruke solbriller på heltid fordi solen skinner flere ganger daglig. Deilig!

Superwoman


Da stikker jeg på nye utlfukter for denne dagen! Hadde matteprøve idag, vet ikke hva jeg skal si? Den gikk nemlig så dårlig at ja........ Imorgen har jeg naturfagsprøve. Kan faktisk ingenting så jeg får pugge litt etterpå, men nå skal jeg ut! Fant forresten frem den søte superman t-skjorten min fra tyrkia. Woopwoop! Planer for dagen?

Hodepine og Paradise hotel


Bildet er ifra Lørdagen, hihi.

Men tilbake til overskriften. Hodepine, hvorfor eksisterer du? Sitter her og pines med hamring i hodet fra alle kanter. Skal legge meg nedpå og sove en time i håp om at den forsvinner. Hater virkelig den evig lange smerten som ikke forsvinner med det første. I slike tilfeller er det godt og ha en god og myk seng så man kaste seg nedi. Paradise hotel begynner forresten idag, gleder meg! Flere som skal se på paradise i kveld?

Sunday is funday
Så var det den berømte søndagen. Dagen der man nesten ikke kan gjøre annet enn og slappe av. Har sovet i en time for litt siden så har jeg vært på kiosken og leid film!

Red heter den vel, og i følge reklamen virket den skikkelig bra. Har utstyrt meg med blå burn. Som jeg for den del har drukket hele uken, sånn seriøst! Trolli gummimakk er også plassert i fanget å nå er jeg klar for og kose meg resten av kvelden! For en chill dag ♥

Man vet at man er...

...et matvrak når de seks siste innleggene handler om så og si mat. Altså, det finnes da to muligheter.

1: Jeg blogger på feil tidspunkt av dagen der jeg tilfeldigvis spiser.
2: Jeg spiser så mye at det blir matprat så og si overalt. 

Satser i grunn på nummer 1. selv om jeg innerst inne vet at nummer 2. er harde fakta. Anyway......

Once in a lifetime!! Bildet av en velstelt Kamilla. Close up i ansiktet og greier! Pent. Venter og håper på at Mamma snart skal handle så vi kan lage deilig biff på kjøkkenet som uheldigvis er skrudd fra hverandre. Altså, ikke hele kjøkkenet! Viftegreia og alt det der e skrudd ned, blablabla... Noe som stopper oss fra og lage mat. Irriterer noe sykt. Jaja, dere får ha en fin Lørdagskveld folkens ♥ Det skal jeg!

Dagens innkjøp


Sko fra skoringen: 1399,- kr

Kjøpte ogå en tights(som man ser litt av på bildet ovenfor) Skoene er skikkelig fine til tightsen! De var virkelig verdt alle pengene! Seriøst, elsker dem ♥

Dear music; Thank you..


..For being there when nobody else was.

Sitter i mørket med talgelys og musikk. For øyeblikket spilles Hans Bollandsås - Moments ut av høytalerne mine og jeg nyter hvert sekund. Herregud for en fin sang! Om ikke så alt for lenge skal hodet plaseres godt på puten, og jeg skal sove som en stein til solen står opp i morgen. God natt ♥

Love my life

Snakk om og nyte livet! Bestilte meg tapas-tallerken idag! Livsnyterx100!!! For ikke og snakke om oreokake som smeltet i munnen min like eter at maten var slukt ned. Altså, for og gjøre en lang historie kort: Jeg dro på opticom med Auris og Skompe idag for og spise lunsj. Det var sykt koselig ♥
Iphone kvalitet, jeei!

Befinner meg i god sofaen min med Sofie for øyeblikket! Vi bare chiller og hører på musikk. Vet ikke helt hva vi finner på senere, men dere får ha e fin fredag ♥

Fredagsfeeling
Nystekte vafler til frokost på en torsdag slår aldri feil! Rart man elsker og ha ferie? Det negative idag må vel være vinden som holder på å rive ned husveggen. Altså, hvertfall slik det høres ut. Jeg for min del sitter alene hjemme og digger den høye musikken jeg som dundrer i gulvet. Digg Jeg har forresten skikkelig fredagsfølelse idag!

Vaffelhjerter


Nystekte vafler, gossip girl og vinterferie ♥ Kan det bli bedre? Ja, faktisk! Senere i kveld skal jeg i bursdag til kjære Aurora! Satser på en bra kveld! Det eneste som minsker lykken er bokomtalen jeg må skrive helt ferdig! Det tar jeg når jeg får tid! Flere som har fått vinterferie?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits