KONKURRANSE - Vinn kjole fra Elise Ryan

Tenkte å ha en liten konkurranse på bloggen! Du kan vinne en kjole fra Elise Ryan i størrelse Small. Den er aldri brukt, og har prislappen på. Den er kjempefin, og kjolen har en kjempefin farge!Det du må gjøre er:
1. like siden min på facebook, og skrive i komentarfeltet og at du har likt facebook siden min som du finner her
2. (Hvis du har blogg) Skriv i et innlegg om at du er med i konkurransen og link til dette innlegget.

Jeg blir å trekke en tilfeldig vinner på random.org den 15. Mars. Det er viktig at du skriver HOTMAILADRESSEN din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Lykke til!! 

We found love
En av mine favoritt sanger som spilles daglig på spotify. Den er så nydelig!

Nå har jeg akkurat spist deilig kylling til middag. Slapper litt av før jeg skal begynne på en geografri innlevering til fredag. Herregud som jeg hater skolearbeid! Skole er greit å gå på, men når man må ta med seg skolen hjem på ettermiddagen blir jeg lettere oppgitt.

Vertfall, senere i kveld tenkte jeg å hive i gang en liten konkurranse her på bloggen, så følg med senere! Må forresten bare meddele at jeg igår bestilt meg en kjole og genser med kraftig uhell. Så det først nå da jeg gikk igjennom mailen min. Er for øyeblikke en fattig kirkerotte, såååe.. WTF KAMILLA!!

KJOLE FRA NELLYDenne nydeligheten fikk jeg for et par dager siden. Den er liten på størrelsen synes jeg, men utrolig fin på! Synes?

Bildedryss - Bianca

Søte lille nurket 

Dress from oneness

Denne nydelige kjolen er endelig min! Det var kjærlighet ved første blikk da jeg var på Nelly å tittet. Den sitter også som et skudd og jeg bestilte den i Small.Hva synes du?

På vei til meg

Har klart å bestille min andre pakke fra Nelly, enda ikke den første er kommet. Selvom det bare er en kjole da. Igår måtte jeg bare bestille den røde kjolen der, også ble det bare litt mere. Fant en kjole på salg også, men den fant jeg ikke bildet av etterpå. Så nå venter jeg vertfall på å få dette her i posten, pluss litt til!


Senere skal jeg ned på vårbrudd å prise ting osv, og etter det blir det muligens skrekkfilm med jentene! Gleder meg vertfall til å få den røde kjolen der! Blogges 

The thing girls loveTom for blogg inspirasjon, men den kommer seg vel med tiden. Nå sitter jeg her å utsetter pugging til geografi prøve imorgen. Føler egentlig jeg ikke trenger å pugge når jeg får dårlige karakterer uansett hvor mye jeg leser.

Imorgen er det heldigvis helg!!! På lørdag har spansk klassen min loppemarked på Vårbrudd så har funnet frem noen sko, og klær som egentlig bare henger å slenger i skapet. Om du er i byen, så ta kom en tur innom. Vi skal selge kaker og drikke også.  Senere på kvelden braker det løs med 17års feiring for Aurorabestis ♥ Så håper på en knakende god kveld! LOVER jeg skal blogge imorgen. Vi satser på at dette her blir en fullkommen helg, for en gangs skyld!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits