Sickness


Har holdt sengen så og si hele dagen. Ble ingen skole på meg idag med tanke på den forferdelige hosten som plagde meg hele natten. Derfor sitter jeg foran tv skjermen og venter på at One tree hill skal begynne. Gafler innpå med safarikjeks og slurper iskaffe ♥ Altså, er man syk så er man syk.

Life is too hard


Klokken har akkurat passert tolv og selveste Kamilla er våken! Sjeldent at jeg er oppe før klokken har slått tolv. Sto faktisk opp kl ti, tror jeg. Har koset meg med ukas første glass Cola! Har også klart og prestere å spise en 200 g sjokolade plate. Jaja, lørdag er lørdag ♥

Brygger forresten på tidenes forskjølelse! Har hodepine konstant og nesa mi er potte tett! Hosten blir bare verre og verre. Like før jeg hoster opp en uskyldig kroppsdel.. Og snart ligger jeg muligens for døden. Må forresten også søke skole imorgen! VIKTIG. Problemet er, hva skal man søke? Skriker om jeg må søke studiespesialisering, for visste ikke om helse og sosial funket helt..

Tvangslesing og sånt
Heisann! For ikke lenge siden kom jeg hjem fra en av tidenes beste kino! Burlesque som det står i forrige innlegg. Både musikken og all dansingen gidde meg bare lysten til og hoppe opp av kino setet og danse med! Sånn helt seriøst. Digg film!

For øyeblikket sitter jeg med leseboken 'by my side'. Litt godteri også, men frister lite akkurat nå. Samme føler jeg om lesingen. Har ikke lyst og lese i den for ti øre engang, men kaller det heller for tvangslesing. Vi skal ha skrevvet en bokomtale til mandag, tror jeg(?). Er ikke ferdig med boken engang, så må liksom lese på spreng resten av kvelden... For trøste meg med bunnskvetten av min trofaste bonaqua silver sitron ♥

Show me how you Burlesque


Sitter nokså godt plantet på sengekanten med dataen på fanget og musikk til øret. Jeg hoster meg sånn halvt ihjel, og det brenner faktisk i halsen. Ikke det beste som har skjedd meg denne uken for og si det sånn. Hosten er forhatt og jeg prøver som en galing og kvitte meg med den. Uten gode resultater da.

Uansett, snart skal jeg kave meg neddover til byen i denne syke stormen som kriger utenfor vinduet mitt. Skal pakke på meg alt fra skuterdress til skinnlue, så vet dere det! Skal forresten på kino. Burlesque, og den virker veldig bra. Håper for all del at den ikke skuffer meg da! Noen som har sett filmen?

Ikke noe tull, her tar vi gull!

Altså, igår kveld kom vi hjem fra den nokså lange roadtripen til Lakselv! Har hatt utrolig koselig, vertfall den sosiale delen! Den har nemlig bestått av mye dansing, synging og ikke minst latter. Sånne fotballturer er gøy! Kom hjem med gullmedalje som da tilsvarer første plass! Vi var altså best av tolv. Dritfornøyd!

Har ikke bildet av pokalene vi fikk, men skulle jo gjerne hatt det! Altså, vi fikk faktisk en pokal for 1.plassen, En pokal fordi vi var det jentelaget som hadde scort flest mål. I tilegg fikk Charlotte på laget en pokal for "beste jente spiller". Velfortjent!

Gull medalje♥ Mwihihihi
Hele laget var Ninja i finalen med striper i ansiktet! Gøyyy

Var helt sykt nervøs i finalen da vi ikke hadde klart og score mål den attenminutters lange kampen! Da ble det jo pålagt 5 minutter til som vi heller ikke klarte og score på. Det resulterte jo i straffe konk. Altså, da var nervene helt syk! Vi scorte på alle tre, mens Havøysund(laget vi spilte mot) bommet på nummer to som tilsvarte at vi vant!

Da siste straffen vår ble tatt var jeg skikkelig nervøs får hvis Emma hadde bomma der og da måtte jeg ha tatt straffe nummer 4. Heldigvis scorte hun og hele gjengen løpte i en stor klynge! Vi hoppet rundt og sang som bare det! Jeg for min del, var i skikkelig godt humør da! Sto forresten i mål en kamp, haha! Det beste var jo at vi scorte 11 mål og slapp inn 0(bortsett fra det ene på straffekonkurransen).


Ble litt mye tekst her, sikkert en smule kjedelig og lese. Jaja, har nu hatt en fin helg ♥

I'm a real wildchild

Altfor lenge siden jeg har blogget. Følte jeg måtte gjøre noe med saken. Så siden sist gang har jeg..

Farget øyenbrynene. For første gang faktisk! Ble veldig fornøyd. Har også..

Farget håret! På den fronten ble jeg også super fornøyd! Dere skal få se bedre bilder senere.

Bortsett fra det har jeg kjøpt meg en syden oppfriskende body lotion. Som forresten lukter forfriskende og godt! Og for øyeblikket sitter jeg i den hvite pelssofaen min og ser på film! Wildchild, faktisk. Venter også på at Mamma skal steike kylling til meg. Er skrubbsulten! Snakkes senere ♥
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits