Pretty in pink
Helt egentlig er jeg skikkelig tom for ord, og er jo blitt en skikkelig dårlig blogger helt egentlig. I morgen er det jobb som står for tur, og deretter en rolig helg for en gangs skyld! Nå skal jeg lage meg knekkebrød med leverpostei, agurk og med salami og agurk. Tilbehør på siden skal være en et iskaldt glass oboy mens jeg koser meg i sofaen, foran den stakkarslige murstein tven min.

Ellers har jeg fått sykt dilla på en sang fra gym class heroes, som da heter 'get your ass back home'. Sykt fengende sang! Spilles sikkert 20 ganger daglig på spotify. Nå skal jeg springe å tilberede dagens kveldsmat, så lover jeg å blogge imorgen. Snaaakkes 

Shoes to die for

Har ikke annet og si enn at de er nydelige ♥ Naglene er sykt skarpe da, så de må ma jo være forsiktig med. Syns faktisk de var verdt hver eneste krone! De er forresten fra Nelly. Du kan finne de her. Hva synes du?

Lille rampen min, Bianca

Fikk forespørsel for en stund siden om jeg kunne skrive et innlegg om lille rampen min, Bianca.

Hun er jo altså en liten miniatyr hund som tripper rundt i huset. Hun er jo ikke sånn kjempeliten, men dere skjønner poenget mitt. Rasen er Bichon havanis og hun er ren rase. Vi fikk henne i oktober da hun var to måneder. Idag er hun faktisk 5 måneder gammel. Dette er en skikkelig selskaps hund som er hakk i hæl på deg uansett hvor du skal. Er alltid så koselig hvis jeg er først hjemme fra skolen for da er hun så utrolig kosesyk. 

Disse hundene blir faktisk brukt som sirkus hunder, noe jeg kan forstå for hun er virkelig en liten acrobat. Ofte står hun på to bein å hopper som en galing etter godteri. Hun elsker også å få se i vinduet på hva som skjer utenfor så på kjøkkenet har hun sitt eget vindu. Haha, sinnsykt random egentlig. Aner ikke hva det er å si om en hund, så ja...

Senere skal jeg dra på posten å hente nelly pakken min som jeg har ventet litt for lenge på synes jeg, blogges 

20.01.12

It's Friday, Friday!! Lykkeligduu.. Klokken 4 skal jeg på jobb, og etter det skal jeg kose meg med jentene mine! Stor sannsylighet at jeg lager meg burger etter jobb, syykt burger sulten idag. Ole kom nettopp så vi skal hive oss rundt i litt fifa. Easy at jeg tar seier da! He_he


Dagens antrekk.

Vi blogges senere i kveld, hejdåå 

Macbook pro


Igår etter skolen tok jeg med tiden til å dra ned til byen. Visste allerede hva jeg hadde lyst på, så dro frem pengene og tok den lille kofferten å gikk. God følelse da jeg spaserte inn i bilen med en splitter ny macbook pro i mellom armene.

Jeg er superfornøyd! Ikke helt stødig på alt som er, men alt til sin tid. Det er en 13 tommer, og mye mere praktisk enn den store rosa monsterkassa som ligger her på rommet. Tung er den heller ikke, og forhåpentligvis verdt alle pengene! Hva synes du?

Inspiration

surround me like a waterfall MY LITTLE MESS ✝ Turquo THIS IS NINA - . hollywoodxo Photos of Svetlana Ibragimova | 248 photos  welcome (: I don't give a damn anymore. Megan Fox Daily A World of Photography Pretty in Pink (Lipstick, That Is) | Makeup.com Zidne fotografije

I don't like mondaysSkole til halv 4 på mandager er jo rett og slett et ork. Idag har vi fått karakterene for denne terminen. Vil ikke si meg fornøyd, men selvgjort er velgjort. Har ikke hatt så mye insats dette skoleåret, men nå skal jeg prøve å pli litt bedre! Ellers har jeg å Bianca sotte foran pcen å chillet. Sofie har akkurat kommet på besøk, så kommer Ingrid ned en tur senere. Koselig som alltid. Nå skal vi sitte her å gjøre, ingenting egentlig. Blogges 

Girls night outNå snart stikker jeg ned til Aurora! Vet ikke hva vi skal finne på, men noen av de andre jentene er der! Så det blir forhåpentligvis en fortreffelig aften. Ellers har jeg bare slappet av hjemme idag, og har nylig spist indrefilet med mamma. Har sålangt hatt en superbra helg! Blogges! Dine planer for kvelden?

Jeffery Campbell
Tror jeg var high on life isted, klikket nemlig hjem et par sko fra Jeffery Campbell. Skoene er råstilige! Bruker nesten aldri sko med hæler, men må vel begynne med det nå som samlingen begynner å påfylles.

Er lenge siden jeg har bestilt fra Nelly, og vet ikke hva jeg skal bruke pengene mine på akkurat nå så dette gjorde ikke så mye. Eller jo, jeg skal kjøpe meg ny telefon, og vurderer å kjøpe meg macbook!! MEN... syns den er så komplisert, men man venner seg vel til det. Vi får se! Senere i kveld står jobb for tur, ingen opptur skjønner dere. Etter jobb skal jeg forhåpentligvis være med kjæresten 

Curls

For en gangs skyld er jeg ikke sliten etter å være på skolen. Følte meg som en helt der jeg satt de to siste timene å jobbet med en engelsk oppgave. Flink! Må lese litt til en prøve vi har imorgen enda, men ellers ser jeg bare frem til å ta helgen fatt i hendene. Selvom det suger litt at jeg har kveldsvakt imorgen. Vel, egentlig ganske greit når lønnen kommer når jeg tenker meg om!Idag likte jeg virkelig krøllene i håret som jeg lagde med verdens beste krølltang, så endte opp med å posere litt i speilet. De fleste kjenner vel til gorgeous krølltangen? ANBEFALES VIRKELIG!! Aldri fått til å lage så fine krøller før! Nå venter jeg egentlig på at One tree hill skal begynne så jeg noe å fordrive tiden med. Kunne gjerne trengt noe å trø neddi magesekken også, men nå tar vi en ting om gangen!

Skolelei

Tenkte jeg skulle blogge litt idag med ordentlige bilder og slikt, men så kom jeg på at jeg har lånt vekk speilrefleksen. Derfor endte det med den gode gamle iphone kvaliteten. Idag må det pugges litt til naturfagsprøve. Herregud det irriterer at vi har så mye skolearbeid hele tiden. Jeg klarer ikke disponere tid nok til å gjøre alt! Kalles litt sløvhet også da, for å være helt ærlig. Men kan også si at jeg blir maksimalt sliten av å være på skolen med 45x2 min. Har ofte hodepine da jeg kommer hjem, inkludert nå. Skikkelig vondt akkurat i skrivende øyeblikk.

Bedre sent enn aldri, jeg fikk noen spørsmål ang jakken min så tenkte bare å svare på det mens jeg husker.

Kordan størrelse har du på Canada goose jakka di?
Har den i S/P, som altså tilsvarer small. Den sitter bra, til tross for at jeg er så liten.

Kossn side kjøpte du Goosen din på? 
Den er ikke kjøpt på noen nettside. Mamma kjøpte den på svean i Oslo til meg, men de selger både på Tatler og Nelly. På Nelly koster den visstnok et par hundre kroner mere.

Er det ekte gåsehår på hetta? 
Det er ikke gåsehår, men coyote pels som er på hetta. (De er skadelige for miljøet, så utryddes uansett hvis noen lurte på det.)

Også et annet spørsmål:

Kor har du kjøpt den id pakken din? 
Id startpakken som jeg bestilte for lenge lenge siden er fra Coverbrands og har den i fargen medium.

Blogges  

Thank god it's fridayTakk og pris for at helgen har kommet! Er i lykkerus her hjemme. Heldigvis fikk vi dra fra skolen klokken ti idag, så jeg fikk med andre ord ganske tidlig helg!

Nå ligger jeg på sofaen å ruller i redsel over de skumle lydene fra magen min. Er så sulten at jeg kunne spist det meste akkurat nå. Selvfølgelig fikk jeg hodepine med på kjøpet. Ikke helt i sine fulle fem her hjemme, men det som redder meg fra å sulte ihjel er nok tanken indrefilét med fløtegratinerte poteter, og peppersaus. Har ikke så mye mer å tilføye, skal finne meg noe å spise snarest! Bloggees   

NyttårsforsetterSom alle andre har jeg antagligvis nyttårsforsetter jeg ikke blir så flink å holde. Man må jo alltid sette mål for og oppnå noe godt så jeg utnytter egentlig bare det nye året for å få motivasjon. Noen av mine nyttårsforsetter:

 Spise mindre søtsaker, og kutte ned på brusdrikking. Så godtoholiker som jeg er blir det vanskelig å styre unna, men starter enkelt med å prøve godterfrimåned. Jeg klarte det i sommer, så hvorfor skal jeg ikke klare det nå?

  Bli blinkere på skolen. Øve til prøver og lignende har jeg aldri motivasjon til! Skal prøve mitt beste, selvom jeg tviler på at jeg kommer til å bli så mye bedre.

 Trene!!!! Kan ikke huske sist gang jeg fikk trimmet sideflesket, det må jo være nærmesten fire måneder siden. Jeg vil ikke bare trene for å bli slankere(noe som selvfølgelig er et mål da), men også for å ha den føleslen at du føler deg bra fordi du har hatt en slitsom treningsøkt.

  Bruke mindre penger. Selvom pengboken sier ja skal jeg slutte å motstå fristelsen om kjoler og sko fra nelly som såvidt får visst sin glans i sollyset. Kan heller spare penger så jeg kan reise bort eller noe!


Har du noen nyttårsforsetter?

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits