Let's play dressup
Er det en kjole jeg virkelig elsker så er det denne søtsaken her som er fra H&M. Denne kjøpte jeg for snart et år siden, men har enda ikke brukt den. Den er uheldigvis i str 34 men passer meg utrolig nok. Føler meg som en prinsesse i den. Den er så sykt nydelig! Skal bruke den i nærmeste fremtid. Til en passende anledning, vel og merke.

GHD - pink limited edition

Først og fremst. Var kjempe koselig i Kirkenes! Har storkoset meg idag, med det herligste fotballaget. Vi spilte uavgjort begge kampene, og tapte på straffekonk, men gjorde svært lite fordi vi hadde det kjempegøy uansett! Så har tatt meg en ultravarm dusj nå og venter på at Sofie og Aurora skal komme på besøk. Over til en ting som får meg til og hoppe i taket av glede!!!!!

Da jeg kom hjem fant jeg denne saken på sengen min:

OKEI, seriøst rart man liksom dør av lykke da??? Nei.. Har ventet på denne godsaken siden julaften, fordi Coverbrands sendte feil første gang. Den lyste bare opp på sengen der den lå..

Fin innpakning og hele pakken.

Hørte også med et lite søtt speil.

Lille babyen min ♥♥♥

Sleeping beauty

Kommer det som en bombe at jeg har tenkt og fortelle hvor trøtt jeg er? Vet ikke om jeg klager på det ofte, men så er det jo et herk og stå opp om morgenen. Er jo ille nok at vi har skole, men kåseri fremføring i neste uke, og nyttårsball på fredag! Ser jo heldigvis bra ut fremover da. Kåseri virker morsomt og er stort pluss når man kan skrive på dialekt. Så den skal nok fremføres osv! Fikk faktisk norsk bokmål og sidemål tentamen tilbake! Overraskende var det når jeg så en 4+ og en 4'er. Illustrerer bare hvordan jeg har det hver morgenen da ringeklokken ringer(noe lignende jeg skriver om i kåseriet mitt):


Fuck you liksom.

Nei, altså. Skal legge meg nå straks, nemlig fordi jeg ikke har noen planer for dagen. Tenker jeg ser en film i kveld eller noe sånt. Ska chille max, det eneste dumme er at jeg ser ut som en skraphau når jeg våkner etter en dyp søvn på ettermiddagen. Nei hoff, sovner av nåå... Night! Elsker og sove ♥


BTW PÅ NYTT:: endring i planene, skal en tur bort til Sofie senere. Knis

Lalalala

Ligger i sengen, ser sånn passe død ut. Klarer jo såvidt og holde øynene oppe, men siden vi begynner på skolen imorgen er jeg bare nødt og stå opp. Håret mitt er bare en stor floke, og ser heldigvis ikke trøtt og bleik ut. Heldige meg. Burde kanskje også vurdert og dra meg selv opp av sengen sånn at jeg evt. kan spise og fikse meg. Man er jo så lat i disse ferie dagene. I dag skal jeg virkelig legge meg tidlig, ingen bønn! 


En av de siste dagene i desember, da vi hadde spillekveld. DRIT KOSELIG!

Over til en annen ting. På fredag skal vi i 10.ende klasse ha Nyttårsball! Først og fremst fordi vi vil få til en liten avslutning før vi slutter på skolen. Vi har aldri arrangert ball før, men skal prøve og gjøre det så bra som mulig! Og om vi får tillatelse skal vi kanskje fyre opp boks raketter, vel og merke. Så hvis noen fra Mellomtrinnet og Ungdomsskolen leser dette, kom! Jeg kommer, kommer du? Mihihihi

Nytt år og nye muligheter

Sløv på blogg fronten i det siste, men er jo ferie så gjør ikke meg noe. Sitter vertfall her som et slakt! Tidlig oppe i morges for og dra på dugnad! Vare telling faktisk. Da spør jeg meg selv, når sluttet søndag og være en hellig dag?????? HALO.. vertfall, på tven er Harry Potter og føniksordenen. Har funnet frem potetgull og Cola. Skal kose meg med den nest siste feriedagen min før skolen står for tur. 
Fått meg ny venn også! Hannah, som er fra Bergen. Digger deg, sweetie ♥


Å JAA, vi har alle fått med oss at Voe har slutta og blogge!!! Hehe, ser forresten frem til et bra år!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits