Painkillers

Har nylig kommet hjem fra tidenes sykeste film! Må si meg overrasket og imponert over de Norske filmlagerne! Aksel hennie var like god som alltid! Haha, snakker selvfølgelig om hodejegerne! Det var rett og slett en fornøyelse å sitte i kinosalen. Om du ikke har sett filmen, gjør det! Ellers har vi en naturfagssprøve imorgen, utifra hva jeg har hørt. Uheldigvis lå skapnøkkelen min i godt plantet i lommen da jeg forlot ytterdøra i morgest. Det tilsvarer jo at naturfagsboken min ligger å råtner i skapet. 

Tumblr_lr32dgzasd1qbb977o1_r1_500_large

Vel vel, er en trøtt og sliten pie med tannverk så det knaker i veggene. Teller ned dagene til tannlege timen min, og akkurat nå virker det som om den er 10 år unna. Kanskje man likegreit bare skal kvelle i seg to slitne paracet og tulle dyna rundt kroppen. Det hadde vært deilig, ja. Blogggeeees imorgen 

London boulevard

Heeeeisann sveisann! Tusen takk for god respons på forrige innlegg, det gidde meg litt mere lyst til å blogge! I skrivende øyeblikk sitter jeg i sengen og venter på at Ole skal komme hit. Deretter snakker vi film, smash og bubblizz! Roer nervene et hakk å vite at helvete ikke begynner før klokken kvart over ti imorgen. Er jo veldig koslig å være på skolen, men lekser er jeg ikke like fornøyd med. Jeg satser på en fin uke, og gleder meg allerede til neste helg! 

Igår bestilte jeg meg noe utrolig fint fra Nelly! Interresert i å se når jeg får det i posten? Jeg for min del klarer såvidt å vente!!!! Klikk sa det!  blogges søtinger ♥ 

This Friday night

Ble visst ikke noe kino på meg, og har visstnok enda ikke spist, men ser fra vinduet at de kokkelerer på grillen der nede. Er super sulten! Senere i kveld kommer Ole til Vadsø. Så da skal jeg tilbringe kvelden med han! Har leid en film også, så den skal vi nok se! 

Har heller ikke tatt meg tid til å sminke meg og sånn. Det har jeg forsåvidt ikke gjort noen av disse late dagene mine. Anyway.. Ha en fin kveld alle sammen, det skal jeg ♥ Så blogges vi!

Blue valentine

Har vært litt fraværende fra bloggen i helgen. Orket bare ikke skrive noe. Nå har jeg akkurat sagt farvell til venninnene mine og skal straks innta filmverden. Nylig kjørt på krysset å leid meg en film. Blue valentine. Den virker så utrolig søt! Har itilegg tilrettelagt meg i stuen der det er ordentlig storskjerm og lyd fra alle kroker i huset grunnet det gode anlegget.

Skrapte av negelakken fra fingrene mine da jeg på merkelig vis hadde skrapt fram en liten sko. Jeg har vertfall hatt en fin helg så langt. Det eneste minuset er at jeg har tett nese stortsett hele tiden. Tommel ned for det.

Mine dine og våre

Whataaap? Nå har jeg tatt tidenes raskeste dusj, og klamret meg fast i sofaen for litt tv kos! Søndag, Cola, pops og film slår aldri feil på en tid som dette! Imorgen har jeg null skole, bare muntlig jobbing på meg. Så jeg ser frem til en nokså chill dag.


Søndagssnopet mitt ♥


Hangover 2


Heisann! Kjapt innlegg her. Jeg skal nemlig snart på kino! Gleder meg kjempemye, og har nokså høye forventinger siden forrige filmen toppet kransekaka! Mange skjønner vel det er Hangover 2 jeg snakker om! Er forresten litt fint vær ute! Flere som skal se den idag?

Letters to juliet

Akkurat kommet inn døren etter et lite besøk på krysset. Der fikk jeg med meg favorittretten min og en søt film. Letters to juliet. Tok meg også et glass cola, men det strider egentlig imot mine regler på søndager. WHAT SO EVER. Nå skal jeg springe ned i stuen og kose meg med film og mat. Dvd spilleren min har bestemt seg for å streike, noe som kan irritere meg til de grader. Nemlig fordi jeg ser så mye på film. Må jo bare si at alt jeg skriver om inkluderer enten film eller mat. Oioi, på tide å ta en alvorsprat med meg selv? Ohyeah, men film først ♥

My lips like sugar

Nå ligger jeg langflat i sofaen ettersom magen min er fullstappet av 8 deilige nuggets og pomfri. I kveld skal jeg se en film, nemlig fordi jeg ikke har bedre ting og ta meg til. Dilemma heter den. Håper på at jeg ikke halvsover i gjennom filmen da.

Kjærlighet på pinne er noe jeg foretrekker veldig godt. Iskald cola står også på bordet å venter på meg! Herlig. Den eneste lille bekymringen min er jo mine overtroiske tanker. Går jorden under i morgen? Haha, merkelig nok er jeg litt engstelig selvom hele greia bare er oppskryt. Whatever, nå skal jeg kose meg med film og søtsaker ♥

Blondie

Heisann sveisann! For en time siden var verdens premieren på 'Pirates of the Caribbean on stranger tides' ferdig. Der hadde jeg sotte i litt over to timer med 3D brillene på. Filmen var bra, men kanskje en smule kjedelig i lengden.Ja, forresten! Har stripet håret mitt lysere. Det skal selvfølgelig stripes engang til. Det er litt orange kontraster rundt omkring i håret, men tror slutt resultatet blir bra! Så stripet jeg løshåret idag. Fordi det var litt for gul blondt. Nå er det good! Også var det jo eksamen imorgen.. Bare å krysse fingrene, for magefølelsen gir ikke gode signaler.

Fredagskos


Heisann. I skrivende øyeblikk er det cola, film og godteri som har fått min oppmerksomhet. Etter en fortyllende sol dag med mat, bunad og kake. Ja, har altså tilbrakt litt av dagen min i konfirmasjon til stesøsteren min. Det var hyggelig.

Senere trasket jeg, Ingrid og Marianne bort til kiosken. Der fikk jeg hamstret med meg både godteri og mat. Kylling nuggets og pomfri! Yummy ♥

Kinderlove


Endelig hjemme fra en 12 timers lang Kirkenes tur. Nå har jeg lagt meg langflat i sofaen får å se på film. Med kinder maxi og bonaqua vann. Kongeavslutning på en torsdag. 

Med tanke på at jeg var på sykehuset å stakk 12 små nålaktige greierarmen så har jeg faktisk storkoset meg sammen med Bestemor og Mamma ♥ Vi har løpt rundt i byen å spist flere måltider, shoppet og koset oss! Har forresten noe skikkelig fint å vise dere!

The smell of fresh popcorn


Føler meg usunn. Med popcorn og smør på en søndag. Heldigvis droppet jeg colaen og tok vann i stedet. Vel, kjenner jeg meg selv rett blir jeg å hente et glass eller to i løpet av kvelden. Snart begynner også søndagsfilmen på tv3. Håper den er spennende nok til å få min oppmerksomhet. Hoff, er skikkelig sliten. Noe jeg forsåvidt har vært hele helgen. Har ikke vært på topp de siste dagene får å si det sånn.
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Solli
♥ Kamilla Sollihits