NY BLOGG

Har enkelt og greit laget meg en ny blogg! Klikk på bildet under for å komme inn på bloggen.Håper du tar en titt innom :-) Vi blogges der!

Alle gode ting er tre

Nok en gang skal jeg prøve å bli en flink blogger! Tror dette er tredje gangen jeg prøver å opprettholde denne bloggen, haha! Har jo vært innom her og sett at noen søtinger der ute enda faktisk titter innom her til tross for at bloggen har vært nedstøvet siden i sommer engang, tror jeg. I skrivende øyeblikk befinner jeg meg i stua hvor tven snurrer film, og jeg frotser i meg litt godteri. Det er jo trossalt fredag/lørdag! Etter en lang dag på jobb ikledd masse frityrlukt var det deilig å få på seg nattklærne og stupe ned i sofaen! 

I morgen har jeg heldigvis fri fra jobb! Så da skal jeg fikse håret mitt( som dere kan få se senere) så skal jeg kanskje en tur ned til byen, og senere på kvelden bærer det ut på nye eventyr! Skal i 20årsfeiring, så håper at morgen dagen blir bra!

Sånn ellers...om ikke lenge skal jeg finne frem den store hodeputa mi og borre meg nedi med hode. Skal bli såå godt å sove lenge, er jo så sinnsykt slitsomt å stå opp mellom 0700-0730 nesten hver eneste dag i uken, og skole til halv fire. Trives ikke for og si det slik! 

Før jeg tar denne bloggingen her seriøst, må jeg faktisk få fikset designet, header osv! Skjønner ingenting, og jeg får ikke ordentlig kvalitet på header bilde heller. Derfor ser det jo helt på trynet ut, såå jaa... God natt

Blogge igjen?Long time no see, bokstavligt talt! Er over tre måneder siden sist jeg blogget, ouch. Så ganske død statistikk her på bloggen. Vertfall, har fått litt bloggmotivasjon nå! Så tenkte jeg skulle begynne å blogge litt igjen, så får vi håpe at dere vil lese da! Selvom jeg ikke forstår noe som helst av det nye blogg opplegget her inne, men øvelse gjør mester så dette blir bra!

Siden sist har jeg hevet meg i treningen. Marte har vært så flink og fått meg til å starte på treningsenteret! Så nå den siste månenden har det vært jogging på tredemølla og "pumpet" jern for fullt! Kondisen min er helt på bånn, men har merket resultater av treningen noe som gjør meg enda mere gira! Har også tørket ut håret mitt med bleiking, men endelig fått blondt hår igjen. Digger det! Selvom jeg enda må bleike det engang til før jeg blir fornøyd. Såå, da blogges vi!


We found love
En av mine favoritt sanger som spilles daglig på spotify. Den er så nydelig!

Nå har jeg akkurat spist deilig kylling til middag. Slapper litt av før jeg skal begynne på en geografri innlevering til fredag. Herregud som jeg hater skolearbeid! Skole er greit å gå på, men når man må ta med seg skolen hjem på ettermiddagen blir jeg lettere oppgitt.

Vertfall, senere i kveld tenkte jeg å hive i gang en liten konkurranse her på bloggen, så følg med senere! Må forresten bare meddele at jeg igår bestilt meg en kjole og genser med kraftig uhell. Så det først nå da jeg gikk igjennom mailen min. Er for øyeblikke en fattig kirkerotte, såååe.. WTF KAMILLA!!

The thing girls loveTom for blogg inspirasjon, men den kommer seg vel med tiden. Nå sitter jeg her å utsetter pugging til geografi prøve imorgen. Føler egentlig jeg ikke trenger å pugge når jeg får dårlige karakterer uansett hvor mye jeg leser.

Imorgen er det heldigvis helg!!! På lørdag har spansk klassen min loppemarked på Vårbrudd så har funnet frem noen sko, og klær som egentlig bare henger å slenger i skapet. Om du er i byen, så ta kom en tur innom. Vi skal selge kaker og drikke også.  Senere på kvelden braker det løs med 17års feiring for Aurorabestis ♥ Så håper på en knakende god kveld! LOVER jeg skal blogge imorgen. Vi satser på at dette her blir en fullkommen helg, for en gangs skyld!

Lille rampen min, Bianca

Fikk forespørsel for en stund siden om jeg kunne skrive et innlegg om lille rampen min, Bianca.

Hun er jo altså en liten miniatyr hund som tripper rundt i huset. Hun er jo ikke sånn kjempeliten, men dere skjønner poenget mitt. Rasen er Bichon havanis og hun er ren rase. Vi fikk henne i oktober da hun var to måneder. Idag er hun faktisk 5 måneder gammel. Dette er en skikkelig selskaps hund som er hakk i hæl på deg uansett hvor du skal. Er alltid så koselig hvis jeg er først hjemme fra skolen for da er hun så utrolig kosesyk. 

Disse hundene blir faktisk brukt som sirkus hunder, noe jeg kan forstå for hun er virkelig en liten acrobat. Ofte står hun på to bein å hopper som en galing etter godteri. Hun elsker også å få se i vinduet på hva som skjer utenfor så på kjøkkenet har hun sitt eget vindu. Haha, sinnsykt random egentlig. Aner ikke hva det er å si om en hund, så ja...

Senere skal jeg dra på posten å hente nelly pakken min som jeg har ventet litt for lenge på synes jeg, blogges 

20.01.12

It's Friday, Friday!! Lykkeligduu.. Klokken 4 skal jeg på jobb, og etter det skal jeg kose meg med jentene mine! Stor sannsylighet at jeg lager meg burger etter jobb, syykt burger sulten idag. Ole kom nettopp så vi skal hive oss rundt i litt fifa. Easy at jeg tar seier da! He_he


Dagens antrekk.

Vi blogges senere i kveld, hejdåå 

Inspiration

surround me like a waterfall MY LITTLE MESS ✝ Turquo THIS IS NINA - . hollywoodxo Photos of Svetlana Ibragimova | 248 photos  welcome (: I don't give a damn anymore. Megan Fox Daily A World of Photography Pretty in Pink (Lipstick, That Is) | Makeup.com Zidne fotografije

I don't like mondaysSkole til halv 4 på mandager er jo rett og slett et ork. Idag har vi fått karakterene for denne terminen. Vil ikke si meg fornøyd, men selvgjort er velgjort. Har ikke hatt så mye insats dette skoleåret, men nå skal jeg prøve å pli litt bedre! Ellers har jeg å Bianca sotte foran pcen å chillet. Sofie har akkurat kommet på besøk, så kommer Ingrid ned en tur senere. Koselig som alltid. Nå skal vi sitte her å gjøre, ingenting egentlig. Blogges 

Girls night outNå snart stikker jeg ned til Aurora! Vet ikke hva vi skal finne på, men noen av de andre jentene er der! Så det blir forhåpentligvis en fortreffelig aften. Ellers har jeg bare slappet av hjemme idag, og har nylig spist indrefilet med mamma. Har sålangt hatt en superbra helg! Blogges! Dine planer for kvelden?

Curls

For en gangs skyld er jeg ikke sliten etter å være på skolen. Følte meg som en helt der jeg satt de to siste timene å jobbet med en engelsk oppgave. Flink! Må lese litt til en prøve vi har imorgen enda, men ellers ser jeg bare frem til å ta helgen fatt i hendene. Selvom det suger litt at jeg har kveldsvakt imorgen. Vel, egentlig ganske greit når lønnen kommer når jeg tenker meg om!Idag likte jeg virkelig krøllene i håret som jeg lagde med verdens beste krølltang, så endte opp med å posere litt i speilet. De fleste kjenner vel til gorgeous krølltangen? ANBEFALES VIRKELIG!! Aldri fått til å lage så fine krøller før! Nå venter jeg egentlig på at One tree hill skal begynne så jeg noe å fordrive tiden med. Kunne gjerne trengt noe å trø neddi magesekken også, men nå tar vi en ting om gangen!

Skolelei

Tenkte jeg skulle blogge litt idag med ordentlige bilder og slikt, men så kom jeg på at jeg har lånt vekk speilrefleksen. Derfor endte det med den gode gamle iphone kvaliteten. Idag må det pugges litt til naturfagsprøve. Herregud det irriterer at vi har så mye skolearbeid hele tiden. Jeg klarer ikke disponere tid nok til å gjøre alt! Kalles litt sløvhet også da, for å være helt ærlig. Men kan også si at jeg blir maksimalt sliten av å være på skolen med 45x2 min. Har ofte hodepine da jeg kommer hjem, inkludert nå. Skikkelig vondt akkurat i skrivende øyeblikk.

Bedre sent enn aldri, jeg fikk noen spørsmål ang jakken min så tenkte bare å svare på det mens jeg husker.

Kordan størrelse har du på Canada goose jakka di?
Har den i S/P, som altså tilsvarer small. Den sitter bra, til tross for at jeg er så liten.

Kossn side kjøpte du Goosen din på? 
Den er ikke kjøpt på noen nettside. Mamma kjøpte den på svean i Oslo til meg, men de selger både på Tatler og Nelly. På Nelly koster den visstnok et par hundre kroner mere.

Er det ekte gåsehår på hetta? 
Det er ikke gåsehår, men coyote pels som er på hetta. (De er skadelige for miljøet, så utryddes uansett hvis noen lurte på det.)

Også et annet spørsmål:

Kor har du kjøpt den id pakken din? 
Id startpakken som jeg bestilte for lenge lenge siden er fra Coverbrands og har den i fargen medium.

Blogges  

Thank god it's fridayTakk og pris for at helgen har kommet! Er i lykkerus her hjemme. Heldigvis fikk vi dra fra skolen klokken ti idag, så jeg fikk med andre ord ganske tidlig helg!

Nå ligger jeg på sofaen å ruller i redsel over de skumle lydene fra magen min. Er så sulten at jeg kunne spist det meste akkurat nå. Selvfølgelig fikk jeg hodepine med på kjøpet. Ikke helt i sine fulle fem her hjemme, men det som redder meg fra å sulte ihjel er nok tanken indrefilét med fløtegratinerte poteter, og peppersaus. Har ikke så mye mer å tilføye, skal finne meg noe å spise snarest! Bloggees   

NyttårsforsetterSom alle andre har jeg antagligvis nyttårsforsetter jeg ikke blir så flink å holde. Man må jo alltid sette mål for og oppnå noe godt så jeg utnytter egentlig bare det nye året for å få motivasjon. Noen av mine nyttårsforsetter:

 Spise mindre søtsaker, og kutte ned på brusdrikking. Så godtoholiker som jeg er blir det vanskelig å styre unna, men starter enkelt med å prøve godterfrimåned. Jeg klarte det i sommer, så hvorfor skal jeg ikke klare det nå?

  Bli blinkere på skolen. Øve til prøver og lignende har jeg aldri motivasjon til! Skal prøve mitt beste, selvom jeg tviler på at jeg kommer til å bli så mye bedre.

 Trene!!!! Kan ikke huske sist gang jeg fikk trimmet sideflesket, det må jo være nærmesten fire måneder siden. Jeg vil ikke bare trene for å bli slankere(noe som selvfølgelig er et mål da), men også for å ha den føleslen at du føler deg bra fordi du har hatt en slitsom treningsøkt.

  Bruke mindre penger. Selvom pengboken sier ja skal jeg slutte å motstå fristelsen om kjoler og sko fra nelly som såvidt får visst sin glans i sollyset. Kan heller spare penger så jeg kan reise bort eller noe!


Har du noen nyttårsforsetter?


23.12.11Oi, som tiden har flydd! Nå er det jo plutselig lillejulaften og greier. Gikk litt fort i svingende, synes jeg. Har vertfall fått kjøpt alle julegavene, men er selvfølgelig ikke ferdig å pakke inn. Vertfall, senere i kveld blir det film oppe hos Ingrid med jentene mine ♥ Etterpå skal jeg hjem og pynte juletre, etterfulgt av å hive pakkene under treet! 

Syns det er kjemperart at det er julaften imorgen, syns dette året har gått skummelt fort! Håper jeg for en fin slutt på 2011 og en super start på 2012!

 

Off to workKort innlegg, men skulle bare si at jeg fyker avgårdet på jobb nå. Så er ikke hjemme før klokken 9 i kveld. Enda forkjølet og jævlig, men jobb må jo til uansett! Ha en fin dag, så blogges vi i kveld 

Shake up christmas

Ladder opp julestemningen her hjemme med julemusikk, innpakning av gaver og igår lagde vi pepperkakehus! Svimmel som jeg er har jeg ikke klart å fullføre julehandelen i år. Så det for jeg ta imorgen tidlig eller på fredag. Er uheldigvis enda syk, men håper for all del at jeg blir frisk til julaften. Er drittlei av å ikke få sove om nettene, og ha konstant hodepine. Dessuten er jeg lei av og være usosial, har vært sofaslask siden søndagskveld.

Nå skal jeg prøve å få litt mere ut av den nokså daffe dagen jeg har hatt her hjemme. Kanskje det tilogme går en bra film på tv. Vi får se hva jeg finner på resten av kvelden. Blogges!

Sick and tired

Nå sitter jeg i sofaen, og er ubeskrivelig tung i hodet! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hater virkelig når sykdommen overtar hele kroppen å jeg blir svimmel å trøtt.. Har heller ikke sovet særlig godt i natt så humøret er ikke på topp.

Heldigvis skal vi sette sammen, og pynte pepperkake huset senere idag. Blogges!

The bitch is back

Nå skal jeg blogge litt fremover, vertfall over nyttår så får vi se hvor det ender! I det siste har jeg fått handlet litt julegaver, bestilt meg litt ny sminke, nytt løshår og kjøpt selvbruning. Jeg har også fått tidenes forkjølelse/halsbetennelse eller noe lignende. Stemmen min er mandig så det holder, og noen ganger er den ikke til mye nytte. Ganske så svak, for og si det sånn. Jeg har ikke vært på skolen idag, men lugget hjemmet med hodepine, tett nese og ødelagt hals. Thumbs up for that.

I helgen var jeg forresten på julebord med jobben, var kjempekoselig! Da fikk dere vertfall en liten oppdatering, sneeiks 

Bloggpause

Inntil videre tar jeg meg en bloggpause. Om den blir i en uke eller flere bestemmer vel blogglysten min. Kanskje jeg tilogme venter helt til nyttår, men jeg tviler egentlig. Har absolutt ingenting å blogge om bortsett fra alle de klærne jeg kjøper, noe som jeg vil tro kan bli kjedelig i lengden. Enn så lenge, får dere ha en fin adventstid! Skal prøve å gjøre best mulig utav den selv, men har jo enda ikke kjøpt kalender. Fikk forresten et spørsmål om Canada Goose jakken min var ekte og hva jeg betalte for den. Ja, den er ekte. Den er kjøpt på Svean i Oslo og jeg betalte 6500 kroner for den.

Så da blogges vi, forhåpentligvis 

 

1. søndag i advent

Når adventsstakene er oppe, det første lyset er tent og du drikker julebrus med god samvittighet! Da kjenner du julestemningen komme! Vertfall når det lukter pinnekjøtt i hele huset, og du har ventet hele året på å få spise det. Lykkeliten ♥ Kan uheldigvis ikke dra på julegrantenningen siden jeg har jobb klokken 7 idag, men jaja! Nå ser jeg på skjønnheten og udyret, som også gir meg julestemning mens jeg spiser daim krisp. Yummy! Bianca bjeffer som en galing fordi mamma støvsuger, det tar faktisk helt av! Blogges 

Inspiration

Tumblr_luyvykzjfx1r6ecjxo1_500_large

415a44161fd95560dae044af6a6deebd_large


Image and video hosting by TinyPic

Tumblr_ltkx4elcgj1qm9zhmo1_500_large

401193-7-1318337276522_large

1338900216_5_cisy_large

Tumblr_lv4j6caf4j1r331teo1_500_large

74180_10150311124575512_432419215511_16014643_7657796_n_large

317677_253972504640707_157716417599650_645522_1063064884_n_large

Tumblr_ltmcwxuryc1qe91pso1_500_largeF4bfb1376d8173b557573abc48047812_large

Tumblr_ltp90mthdt1qm9zhmo1_500_large

God natt 

Bloggfravær

Etter fire dager uten blogging blir man angrepet på facebook av gale blogglesere som nærmesten tvinger deg til å blogge, sant Aurora?? Da måtte vi slå til å gjøre noe med saken. Har vært mye skolearbeid, jobbing og litt tid til avslapping den siste tiden. Blir utrolig sliten av alt skolearbeidet, så da er jeg ikke så veldig keen på å hoppe foran kamera å ha photoshoot liksom.Så hvis det enda er noen som klikker seg innom bloggen min skal jeg prøve å bli en flinkere blogger. Prøver jo så godt jeg kan å følge med på skolen, noe jeg ikke alltid syns er like lett. Så forhåpentligvis da jeg har fått bloggen på rett kjør er dere enda innom å titter i ny å ne. Blogges, søtinger 

Arthur

Nå holder jeg og Ole på å steike rundstykker i ovnen. Skal bli godt med litt varm kvelds! Vi skal snart sette på film, og bare kose oss. Har sovet tidenes middagslur, men er enda trøtt og sliten. Orker ikke legge ut noe bilde av håret mitt idag siden jeg faktisk så ut som tidenes huldra etter powernapen min. Så legger ut bildet imorgen, lover!

Lille prinsessa sover omtrent overalt! Skal skrive et innlegg om henne, men må bare få tid. Hverdagen min er plutselig blitt som et stramt tidsskjema. Thumbs down... Men nå skal jeg kose meg videre, så vi blogges 
 

Hardtarbeidende pike

Grunnen til at jeg ikke har blogget er siden jeg har vært på jobb siden klokken seks. Nå er det en knapp time igjen til jeg er ferdig. Skal bli herlig og legge seg i armkroken til kjæresten min i kveld! Og forresten, idag har jeg klippet håret veldig kort. Viser dere bilder imorgen, søtinger!

Kort oppdatering

Syns mobilblogging blir så useriøst, men vil jo oppdatere bloggen likevell! Ligger for øyeblikket i sengen mutters og alene, stuptrøtt i øynene og er straks klar til å innta drømmeland de neste 7 timene. Imorgen tar jeg fly til Kirkenes, og blir der over helgen. Blir sikkert koselig det, selvom jeg kommer til å savne lille prinsessa mi.. Nå kjenner jeg det er på tide å legge fra seg telefonen, for det svir i de stakkars øynene mine. Natta, søtinger!

Svar på noen spørsmål

Har fått noen spørsmål litt til og fra så de bør jeg vel kanskje svare på. 

Må du betale kjolene selv eller får du dem hos foreldrene dine? :)
Svar: Ettersom jeg nå har begynt å tjene ganske gode penger på å jobbe kjøper jeg nok mesteparten selv. Det hender jo selvfølgelig at jeg får hos Mamma en gang i blandt også da.

K
an du sette ut link til den øverste kjolen?
Svar: Jeg fant den ikke lengere på Nelly, så den er nok desverre utsolgt. Edit: Kjolen finner du her.Kan du lage et innlegg om hunden din? Den var såå søt!:)
Svar: Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Vet ikke helt hva som er interresant å lese om lille prinssesa, men hva vil du jeg skal skrive om da?

Kan du vise alle kjolan dine, og sminkesakan og sånt? :D
Svar: Ja, men dette vil selvfølgelig ta litt tid siden kjolestativet mitt er smekkfult av kjoler i alle farger og fasonger.

Btw, kan du ha flere video blogger? Du er kjempe søt!!
Svar: Kan selvfølgelig prøve, men da må jeg nesten få litt forslag om hva jeg kan videoblogge om!

Kan du skrive en liten kommentar om den bh'en? om den funker liksom? (trenger ikke bilde)
Svar: Har ikke fått testet den ordentlig ut enda, men kan skrive et lite innlegg om den ja.Fikk også spørsmål om jeg kunne lage sminkevideo. Denne må legges i tenkeboksen, syns det virker så kleint å sitte der å sminke seg foran videokamera, men kanskje det kommer om det er interresant å se på? Om det er noe annet dere lurer på er det bare å spørre i dette innlegget her, så blogges vi imorgen! Skal nemlig ta fatt i hodeputen og få meg litt søvn. Er vanskelig med timeskifte i døgnet... Natta søtinger 
 

Helgekos

Hele gårsdagen gikk til jobb og klokken tolv i morgest var det på'an igjen! Var ferdig klokken syv. Vi dro og handlet litt, og fant ut at vi sku spise indrefilèt. Så mamma står på kjøkkenet å kokkelerer. Jeg har funnet plassen min i sofaen og lille Bianca springer litt rundt omkring. Har handlet julebrus, godteri og har et stort utvalg av filmer å se. I kveld skal jeg kose meg hjemme! Så kommer kjæresten, og vi skal kose oss med film! Deilig med helg, altså 

Surprise

Min lille prinsesse ♥ Hun er bare så nydelig, og ikke minst kjempeliten! Orker ikke skrive så mye nå, kan fortelle litt mere imorgen! Whatcha think?

Hverdagssminke

Kom på at hadde fått en forespørsel om jeg kunne vise hvilken sminke jeg bruker, noe jeg da har gjor tidligere i år. Tenkte derfor og bare reposte det. Bruker så og si den samme sminken, men har testet ut en ny primer fra the body shop itillegg da.

På huden:1. i.d. bareMinerals prime time foundation - Denne påføres alltid først. Dette bruker jeg for at huden blir mykere, og fordi den gir bedre dekkeevne over kviser eller ujevnheter i huden. Denne vil jeg virkelig anbefale! 

2. i.d. bareMinerals concealer - Denne bruker jeg til å dekke over eventuelle kviser, eller poser under øynene. Dette er definitivt den beste concealeren jeg har prøvd!3. Studio tech foundation fra MAC - Denne påfører jeg ikke i hele ansiktet, men over urenheter og rødheter(?). Bruker den jo egentlig i hele ansiktet, forutenom pannen. Synes den har dekker kjempegodt å den er ikke flytende, men kremete. Liker helst krem foundation, fordi den dekker mye bedre. Jeg påfører den med foundation kost, fordi når man bruker svamp setter nesten all foundation seg i den.

4. Select sheer pressed powder fra MAC - Brukes i hele ansiktet. Den legger seg fint på huden, og jevner fint ut overgangene mellom der jeg har foundation og der jeg ikke har. Er kjempe fornøyd med begge produktene!

6. Powder blush fra MAC - Dette må definitivt være den beste rougen jeg har testet! Frelst av den kan man vel heller si! Den gir en fin glød på kinnebeina og synes rett og slett fargen er kjempefin. Blir nok ikke å bytte den her ut vertfall!5. Bronzing powder - Denne brukes heller ikke i hele ansiktet, men som en siste finish for å få litt ekstra farge. Den påfører jeg i ett tre tall rundt i ansiktet på begge sider, og deretter duser ut de siste restene fra kosten i resten av ansiktet. 

På øynene/og øyenbrynene:
7. i.d. bareMinerals brow color - Denne er kjempefin for øyenbrynene. Den gir vel kanskje en mer naturlig look. Jeg personlig er ikke så stor fan av strekbryn som er altfor market av en øyenbrynspenn. Derfor er denne perfekt for meg, og evt andre som liker at det ikke skal vises så frykelig mye at man har markert brynene.

8. Brow finishing gel - Brukes enkelt og greit til og forme brynene litt og så de holder seg fin dagen ut. Bruker den ikke hele tiden.9. Volume million lashes - Bruker alltid vippetang før jeg tar på meg mascara. Denne gir skikkelig volum i vippene, og jeg er storfornøyd! Har brukt samme mascaraen nå i snart ett år. Har ikke tenkt til å bytte den ut heller. Anbefales!10. Eyliner White - Påføres i øyenkroken. Denne bruker jeg for å få et grunnlag til øyenskyggen så den synes og sitter bedre. Det er noe jeg alltid må bruke før jeg tar på øyenskygge.

11. Gleaming eyeshadow fra IsaDora - Denne brukes også i øyenkroken. Er vel ikke så mye mere og si om den? Anbefales, for den har kjempefin shimmer i seg.

 

Nok en innholdsrik dagDu vet at dagen din blir innholdsrik når du er oppe før 9 å bretter klær fra stativet, når frokosten din består av en kald pølse og når du ser på klokken hvert 5. minutt og tiden står like stille. Heldigvis har jeg en pose tyrkisk pepper(tre igjen, vel og merke) og en flaske bonaqua. Var ikke så bra når jeg tenker over det. Jaja, sånn ellers må jeg være hellstrøm på kjøkkenet idag fordi Mamma er dratt til Oslo.

Har tilogme fått den ene pakken min fra Nelly, men får jo da selvfølgelig ikke hentet den idag. Så håper jeg får tid til å hente den imorgen! Heldigvis har jeg funnet en ny serie å se på. The lying game, som anbefales på det sterkeste! 

Kamilla anbefaler å lage..

..Frappuccino! Idag hadde jeg jo ikke noe bedre å ta meg til så jeg bestemte for å lage frappe!

Alt du trenger er:
Isbiter
En kopp kaffe *KALD*
Vanilje iskrem
Karamellsaus Alt skal mikses oppi en blender i ca 20-30 sek. Kommer ann på hvor sterk styrke man bruker.Og deretter... voilà:På toppen av det hele, krem og karamell! Tipp topp tommel opp! Det smakte kjempegodt ♥ Prøvde å lage med sjokolade også, men karamellen ble nok en sikker vinner!  Til dere som er glade i iskaffe, så anbefaler jeg dere å prøve det ut! Enkle steg, også smaker det supergodt! 

Got a secret

Ligger som tidenes slakt hjemme på sofaen, ser på dårlig tv og kjeder meg! Nesen min er pottetett om ikke tettere. Det svir i halsen og jeg slurper utrolig nok sitronsaft fordi vi ikke har noe halsepastiller her hjemme. Med andre ord er formen min ganske så ustabil og dårlig. Nok om mitt miserable liv, jeg har noe mer spennende i ermet!Jeg har en liten hemmelighet, skjønner dere! Booombæng, nesten så jeg ikke klarer å holde meg! Men dere får bare vente og se i løpet av uken. Tror ingen av dere har noen anelse om hva det er, men om dere vil gjette.. Be my guest! Det var en ganske så spontan greie siden muligheten plutselig bare dukket opp! Stay tuned, bitches ;)

Innkjøp fra Oslo del 2.

Her er alle toppene jeg kjøpte! Orket ikke ta bilde av absolutt alt, men det meste er her! Kjøpte i tilegg to bukser, men orket ikke finne frem det heller. Lagde likegreit to kollasjer, siden det tar ti år å mere til for å laste opp kun ett bilde.

Som dere ser er det for det meste strikket gensere og topper/singletter. Brukte faktisk hele lønningen min der nede. Senere skal jeg på trafikalt grunnkurs! Må få det unnagjort så jeg kan begynne å øvelseskjøre, og evt ta skuterlappen om jeg gidder det! Dagens middag består av kylling! Nam 

Kjedsomhet

Idag holdt jeg meg likegreit i sengen. Var dårlig, hadde hodepine og utrolig nok hadde jeg klart å sove med 3 puter i natt. Stakkars nakken min med andre ord, ja.. Lørdagskvelden startet kjempefint, og var ganske bra på kroa også! Kvelden endte ikke like bra for min del, å det angrer jeg så sykt på. Man får vel bare passe på å ikke dra den helt ut neste gang da. Igår spiste jeg masse kake, og fikk litt ekstra cash av familien. Klager ikke altså, det var koselig! Jeg fant ut en ting her da jeg satt å så igjennom bildene mine nå. Savner håret mitt! Ikke bare fordi jeg likte blondfargen, men selve håret liksom. Skulle gjort mye for at det ble slik igjen. Buhu... Kvelden skal ikke gå til annet en å slappe av, så skal jeg ta meg en dusj. Kanskje et kakestykke tilogme???? JATAKK ♥ 

Skal prøve å få lagt ut bilder av resten av tingene jeg kjøpte, men altsåå. Må først orke å løfte på rumpa, for det er mye klær liksom! Snakkkes, bitches! 

Sensation white

Har såvidt motivasjon til å streve meg ut av senga om morgenen for tiden. Vanskelig å få lurt inn motivasjon til blogging da, folkens!  Denne uken har rast forbi, og helgen har allerede startet for min del!I kveld skal jeg gjøre unnagjort noe sånt som å farge håret mitt. Imorgen venter et stramt tidsskjema......

Одноклассники Photos | 2010 | Netherlands | Amsterdam | Sensation fuck me i'm famous.  
Universo Sem Estrelas Sparkle... Glitter... » ANGEL.GE Stoic - Sensation White, Copenhagen

Vi snakker jobb før det er rett hjem, hive på seg finstasen å feire bursdag! Sweet 16, som skal feires med måte!! Blir vel en kort bursdag før vi fyker ned på sensation white russekro! Vi snakker syremusikk å strobe lights hele veien Det her blir knall!

Fredagskos

Idag ble vi hentet av tante Berit. Jeg for min del dro rett til byen for å møte Marianne og Håvard. Ingen av oss er noe kjent her i Oslo så ble litt tull da jeg plutselig sto mutters alene utenfor fridays når de var på en annen fridays enn jeg, men vi klarte selvfølgelig å finne hverandre. Da tittet vi litt i butikker. Jeg drakk frappé mens de drakk brus. Til syvende og sist kjøpte de sånn snø aktig slush, som jeg også endte med å spise av!


Tidligere idag før vi skulle til byen. Sweet!Tante kom å hentet meg på Oslo city, så kom vi til den store fine villaen de bor i. Altså, er virkelig fint her dere! Det ble servert kjempegod taco, å nå sitter jeg her i en sofa å ser på senkveld. Imorgen tenker vi å ta en tur på sandvika storsenter. Norges største  Jeg har ikke så altfor mye penger igjen å bruke, men er jo enda litt å handle får! 

OVERSKRIFT//umulig

Da var helgen over gitt! Egentlig ikke for meg da, heldigvis! På fredagen lagde jeg, Ole og Jorunn løvsteik. Det var himmelsk, og altfor lenge siden sist gang jeg spiste det. Vi drakk også cola, og senere stakk jo Audun en tur innom. Ettersom både jeg og Ole var så trøtte, ble det tidlig kveld.Mora til Ole har laget verdens søteste votter til meg, var jo kjærlighet ved første blikk! På lørdag var jeg på jobb fra tolv til syv, og deretter var det straka veien opp til Sofie, hvor vi spiste nachos. Jeg, Guro og Sofie. Senere dro vi ut for å sjekke trykket, men var ikke nå bra. Så var egentlig bare ute å kjørte. Så idag skal jeg tilbringe dagen foran tven. Filmtid, med mindre noe annet kult dukker opp. Imorgen er det bare å hive seg på pakkinga, og kanskje shine litt på rommet. Bomba horehus much liksom??

Brillefin

Så utrolig trøtt man skulle være om dagen. Klokken er jo ikke blitt syv enda å jeg har holdt på å stumpe av to ganger. Nå venter på besøk. Marianne skal komme hit straks! Skal se om vi får laget noen delikate kanelboller. Også skal vi se skrekkfilm! God onsdag, ja. Har lest på geografien i en time nå, så resten av puggingen får vi ta imorgen. FLiink!Har ikke slått på kamera idag, så et bilde ifra helga skader jo ikke. Brillefin Kamilla! Nåå skal jeg løpe ned og se om vi har alt av ingredienser, så blir det jo mest sannsynlig baking 

Pakke fra rapunzel of sweden

Etter en vellykket helg er en ny skoleuke i gang. En uke igjen før vi kan hoppe i taket og glede oss over en uke fri. Høstferie! Idag etter middag kom jeg på at posten var kommet. Der lå pakken jeg ventet på! Lykkeliduu! Så skal jeg og Mamma få bestilt Oslo bilettene snarest mulig. Oslo neste uke! Vertfall, i pakken befant det seg to pakker løshår, fjær clip on, rapunzel magasin og et par løsvipper. Jeg bestilte kun håret, så resten fikk jeg med på kjøpet!Skikkelig deilig med silkemykt hår. Kjøpt en pakke med krøller, og en med slett. Praktisk, og kostet meg bare 1400 kroner. Chaching! Men nå skal jeg fikse håret ordentlig, så skal jeg sikkert ut senere! Hejdååå ;*

T.G.I.F

Applaus for at jeg endelig kan erklære helg! Har vært i byen og surret litt med jentene, deriblant lunsj var et av ærendet. Kjøpt meg noe småting som en bluse, og undertøy. Og ikveld er det som sagt bursdagsfeiring hos Camilla. Hun har kjøpt marsipan kake, så jeg gleder meg noe infernalsk! Har enda ikke bestemt meg for kjolevalg. Vel, sånn er det når man har for mange hengene på stativet. Kan vise dere antrekket senere! Og jeg har som sagt farget håret enda mørkere. Likte det, veldig godt faktisk!

Selvtilitt

Jenter og selvtilitt er en viktig greie. Noen har altfor lite, og noen et dryss for mye. Jenter med selvtilitt er fint. Det å innrømme at "Hei, jeg er stolt av utseende mitt" er jo ingen forbrytelse. Det er faktisk noe alle jenter burde sagt! Så her er noen tips om du kanskje vil øke selvtilitten din et hakk høyere. For all del, jeg er ingen ekspert. Men det har iallefall hjulpet meg å bygge opp selvtilitten de siste årene:

♥ Aksepter deg selv 
Isteden for å se etter alle feilene du kan finne, prøv heller og finne de tingene du er mest fornøyd med. Vi jenter er altfor flinke til å pirke ut små ting som ingen andre enn vi selv legger merke til. Når du selv legger merke til hvor fin du er, vil andre til slutt også gjøre det!

♥ Smil 
Om du bare daffer rundt med hodet hengt er det en selvfølge at folk ikke legger merke til det. Om du derimot smiler fanger kanskje oppmerksomhet fra andre.
Ingenting som er finere enn et nydelig smil som pryder hele ansiktet.

♥ Hev deg over kritikk
Ikke bruk for mye tid på å tenke hva andre synes. Man blir fort påvirket av andres meninger, men til syvende og sist er det din egen mening som teller mest! Ikke la deg bryte ned av nedlatene komentarer over ting som, håret ditt, sminken, eller klærne dine. 

♥ Ikke sammenlign deg selv med andre
Ikke bruk for mye tid å energi på å bry deg om hvordan alle andre ser ut. Dette vil jo da igjen påvirke ditt eget selvbilde. Du er du, og det er egentlig ikke så mye man kan gjøre med det.  

Tumblr_lsf5zml6jt1qla3ieo1_500_large

Til syvende og sist så er jo ikke utseende det viktigste. Selvom det noen ganger kan virke sånn. Det er jo trossalt veldig menneskelig å ha litt fett på kroppen, krusete hår eller eventuelt kviser i ansiktet. Det finnes jo alltid ting man kan pirke på når det kommer til utseende, men hvorfor heller ikke fokusere på det man liker med seg selv? Jeg tror vi jenter er altfor strenge med oss selv, og guttene er nok ikke like kravstore som vi ofte kan tro. Enig, eller uenig?

Same old, same old

Fullpakket med to knekkebrød med leverpostei, en varm kopp kakao og mitt eget selskap er alt som skal til på en tirsdag. Jeg har fått på meg mornkåpen og klokken har ikke passert syv enda. Favorittserien har inntatt dvd spilleren og jeg er tilfredsstilt til de grader. Det skal ikke så mye til å glede seg selv, egentlig.

Ellers har jeg byttet ut enkelte ting i matveien for tiden. Knekkebrød isteden for rundstykker, yoghurt isteden for bolle på skolen til frokost. I tillegg tar jeg meg et eple innimellom. Når jeg har klart det helt, skal treningen også ta plass i hverdagen. Senere ikveld skal jeg bestille nytt løshår, så ser frem til å se hvordan håret blir til slutt!

Nyfarget hårFor øyeblikket dufter håret mitt en blanding av hårfarge og bållukt. God kombinasjon! Vi har nemlig vært på tur i gymmen og lagd alt fra banan med sjokolade til pinnebrød og bål. Gårsdagen gikk utrolig nok til spontanfarging av håret mitt. Følte det var godt med en liten forandring nå! Vi går jo mot mørketider og barbieblondt hår har gått av moten hos meg for en god stund. Tror jeg. Er ganske fornøyd med resultatet, men skal farge det engang til for tuppene ble ikke helt lik som øverste delen av håret. Hva synes du?

Never forget yesterday..
Never forget yesterday,
But always live for today
Cause you never know what tomorrow can bring
or what it can take away.. Pappa 

Pictures


Har vært ute å tatt noen bilder idag, og noen av dem ble jo faktisk ganske fin! Hva synes du?

Sunday

Et stk sliten Kamilla her hjemme i stua. Nylig kommet hjem fra en lang dag på jobb, så har kjøpt smågodt som jeg ikke har spist siden tidenes morgen og leid skrekkfilm så søndagen kan bli velykket. Jeg for min del har hatt en kjempebra helg og satser på en like fin uke.
 


Imorgen er det tilbake på skolebenken, og i det minste prøve å lære noe. Nå har Mamma laget litt mat til meg, så skal styrte det i meg. Er nokså sulten skjønner dere! Kan vise dere Nelly pakken imorgen, fordi det ble lite tid til overs idag. Så vi blogges imorgen 

The princess sleeps here

Siden Mamma tok turen innom kirkenes idag kom hun hjem med en liten rompynt til meg, som jeg likte utrolig godt! Passet meg perfekt også. Liksom "The princess sleeps here ♥" 


 
Har også tatt meg frihet til en liten softis idag. Yummy for my tummy! Imorgen skal jeg liksom ha lært meg tallene fra 1 til 20 på spansk. Uno, dos, tres quatro, cinco, seis, siete(???) Også var det resten da.... Nå sitter jeg her med Jorunn, Ingrid og Ole. Skal legge meg om ikke så altfor lenge. Har trossalt 6 timer med jobb imorgen. Jaja, penger blir det vertfall!

idol og kake!

Heelåå Jorunn og Ole-André her. nu sitter vi å ser på idol, livet e herlig ! olOl

når idol e ferdig, skal vi frotse i oss blåbærkake! hade <3 

Motivation, bitches

Dere har kanskje merket at jeg har støvet bort for tiden? Ingen bloggoppdatering og sånt. Vel, dårlig med bloggmotivasjon. Tror forsåvidt ingen leser bloggen min heller.Derfor lurte jeg faktisk på om det er noen som leser bloggen min egentlig? For ser liksom ingen vits i å blogge om jeg kun skriver for meg selv og tre andre. Har lenge vurdert og slutte, så litt bloggmotivasjon fra dere hadde ikke skadet! Trenger også noe å blogge om, så om du har tips. Ikke vær redd, jeg biter ikke! Dessuten,  komentarfeltet er til får å brukes!

Blondie

Heisann sveisann! Bloggfravær, ja. Igår fikk jeg iallefall farget etterveksten. Gikk utrolig nok helt fint og farge med keratinfester i håret! Jeg tok en sjangse, men... Tipp topp tommel opp, nå er jeg blond fra topp til tå igjen! Skulle bare titte innom og si hallo egentlig. Skal straks ned til Aurora og fikse meg osv. Senere i kveld er det russekro!!Så jeg ser frem til en bra kveld med masse god musikk og sånt! Blogges imorgen, i guess! Kos dere i kveld 

Tilbake i hverdagen
Siden sist har jeg begynt på skolen igjen. Første året på videregående! Litt godt å tenke på at man får en liten rutine i hverdagen igjen. Ikke bare ligger i sengen nesten hele dagen. Er utrolig fornøyd med klassen min ogsåå! En gjeng med herlige folk der, altså! Utrolig flaks at alle jentene kom i samme klasse, og at Marte byttet over til vårs klasse. Det var jo prikken over i'en!

Jeg har også stylet telefon min, og dataen min og stortsett alt jeg kommer over! Idag skal vi i tillegg spise filet til middag! Kan ikke klage på det akkurat! Såå, vertfall... Tror jeg kommer til å trives på vgs. Bloggees 

En liten anbefaling fra Clinique

Jeg er nok ikke den eneste jenta her i verden som ikke er så glad i kviser. Er ikke sånn skikkelig irritabelt, men jeg liker ikke og ta sminke over huden om jeg har for mange kviser i ansiktet. Da syns jeg utrolig nok det er finere og gå uten. Har testet ut et produkt som har funket overraskende godt på huden min i allefall. Har ikke helt hatt troen på kvisekremer og lignende, men denne lille produktpakken motbevisste meg vertfall. 


1. Vask ansiktet med såpen. Skyll deretter ut. 


2. Finn fram en bomullsdott og rist flasken. Deretter putte en liten dert fra flasken på bomullsdotten og påfør i ansiktet.


3. Denne skal rett og slett bare påføres i ansiktet.

Sist men ikke minst skal man ta på en hvilken som helst fuktighetskrem og påføre i ansiktet. Man får pakken til en hundre lapp. Det er verdt pengene, synes nå jeg! Denne er kjøpt på Cosmetique her i Vadsø. I skrivende øyeblikk befinner jeg meg inne på rommet. All by myself. I mørket. Med en hodepine som tar knekken på meg! What to do... I løpet av kvelden må jeg nok få sett den nyeste episoden av Pretty Little Liars. Herregud hvor hekta jeg egentlig er i det programmet. Anbefales forresten også, til de som ikke har sett det før. Diggbart ♥

Love you, girls

There's nothing as nice as someone who shares, your laughter, your secrets, your wishes and cares, someone who's there through your good times and tears, who stays by your side as your friend through the years ♥ 

Moves like jagger

Har kommet hjem fra en uforglemmelig aften! Med latter, kamera, godteri, jentesnakk, musikk og mere til. Synd vi ikke har gjort dette tidligere denne sommeren. Har tatt så mange bilder at sommer mappen min plutselig fylt opp med friske, gode minner! Kan legge ut massee bilder senere. Slenger med en herlig sommersang, jeg! 
Nå nyter jeg siste deler av kvelden sammen med Ingridbestis. Vi ser på bilder, ler og Ingrid i dette tilfelle. Synger I've got the moves like jagger... Tror ørene mine visner bort snart.. Hehe tulla! Kommer forresten til og savne Auroramora kjempe mye ♥ Hun flytter til Kirkenes imorgen, for å gå skole der. Buhu...

Sommer og sol

Ble vekt tidlig imårrest siden vært var på topp idag også! Det var rett og slett bare å hoppe i bikinen, finne frem radioen og trampe ut på terrassen bak huset. Der lå jeg fredelig og solte meg en stund, til jeg kjente små vindrag som jeg praktisk talt ikke var helt fornøyd med. Dermed sitter jeg inne nå, men været er jo kjempe deilig forde! Herlig med fint vær nå rett før skolestart!Senere i kveld blir det jentekveld hos Aurora. Hun flytter nemlig til Kirkenes for å gå på skole og vi avslutter med litt jentekos. Har faktisk ikke vært en eneste jentekveld i løpet av hele ferien. What a shame.. Men i kveld blir det kjolepynting og mere til, så jeg dreger med meg kamera når jeg forlater huset! Såå blogges vi senere ♥

Life as we know it

Med dårlig samvittighet sitter jeg atter en gang i sofaen min rustet med godteri for hele natten. Pluss en film som ca holder meg busy de neste to timene. Jeg har sikkert leid film hver kveld fra krysset siden jeg kom hjem ifra ferien. Jeg har sikkert spist et kilo godteri for mye, og bruker de siste dagene igjen av sommerferien som unnskyldning siden godterilysten er for stor. Hva skal jeg gjøre da skole begynner? Har ingen unnskyldning da. Må virkelig strammes litt opp her i heimen...Det eneste jeg kan skryte på meg er at jeg faktisk tok meg tid til å bære opp ett... 

..Usselt vannglass....?!?!....Lol. Det er iallefall en liten og pjuskete begynnelse. Skal prøve så godt jeg kan å få gjort noe med denne saken, men ikke i kveld! Snakkes da jeg er blitt ca 4 kg tyngere♥

Update

Et lite bloggfravær fra min side de siste dagene. Der jo enda sommerferie, også har det jo vært Vadsødagene. Har vertfall ikke orket å ta meg tid til det. Nå slapper jeg av foran tven med vannmelon. Deilig. Senere idag skal jeg dra ned på Varangern å vaske. Har fått meg en liten vaskejobb skjønner dere. En gang i uken. Lett tjente penger er det også!  

Har shoppet litt de siste dagene. Så lenge det er penger på kortet mitt, eller i pengboken finner jeg alltid noen klær jeg har lyst på! Kan legge ut bilde av det senere! Etter at jeg har vært å vasket vet jeg ikke helt va planen er, men det får jeg ta som det kommer! Snaakkkes ♥

Raindrops keep falling on my head

Værgudene var ikke så gode med været idag. Det fosser ned fra himmelen, med store, tunge dråper. Store, tunge dråper som gjør håret vått og pistrete. Akkurat derfor jeg ikke liker regnet. Heldigvis sitter jeg innenfor vinduskarmen, godt tullet inn i et teppet og titter på Sex and the city. Er allerede langt ute i sesong 3! Og ja, som dere kan se er jeg enda stygg og usminket. Visste ikke om jeg skulle gidde å gjøre noe med saken når jeg antaglivis blir å sitte inne resten av dagen. Blir nok sikkert å fikse håret uansett, men vi får se! Nå skal jeg fortsette der jeg slapp. Sex and the city lover ♥

Addiction is a piece of shitDagen så langt har jeg bare slafset i sofaen med koseklær, også har jeg vært nede på Zero og prøvd klær. Skal gå moteshow på torsdag og fredag under Vadsødagene. De siste dagene har jeg strevet meg igjennom hodepine. Ah, for et slit. Jeg har også inntatt altfor mye daim krisp. Tror det er uskalig mye avhengighetsskapende tilsetningstoffer i de små sjokoladebitene. Har det siste døgnet sikkert spist tre pakker hvis ikke mere. Jeg er nok virkelig defenisjon av hva man kan kalle en livsnyter!

Nå skal jeg hive i meg litt mat, fikse håret og sminke meg. Så bærer det ned på fotballbanen. Kamp der, Norild mot Kif. Heia Norild ♥

Sex and the city maraton

Etter å ha snorket meg gjennom tidenes kjedeligste film, måtte jeg trå til med noe jeg vet jeg liker! Nå skal jeg leve meg inn i det gode livet på manhatten med Carrie og jentene fylt av kjærlighet, uteliv, klær, sko og sex. Jeg og en god flaske springvann! Må få tilbake null brus rutinen min. Gikk jo kjempebra helt til jeg tok et glass brus. Da falt jeg selvfølgelig tilbake i samme spor! Kjipt assa... Må stramme til i tøylene og prøve på nytt. Skal klare det, skjønner dere!Tre innlegg de siste 24 timene er ikke så ille siden jeg egentlig ikke hadde noe blogglyst... Men booombæng! Så bare...Jaa!! Har sett alle sesongene 5 hvis ikke flere ganger nå, men aldri filmene rett etter og sånn. Vertfall,  går virkelig ikke lei. Litt sånn forever alone style, but what so ever.. Sex and the city topper jo alt ♥ 

So addicted
Nå sitter jeg her og koser meg med jentene! Vi har nylig bestilt en fersk pizza fra boden på impuls. Lenge siden vi sist har koset oss slik! Straks  skratter vi vel oss igjennom en pizza med masse rømmedressing! Og sent ikveld blir det som sagt skrekkfilm på meg! Sommertiiiid ♥ Jeg som hører såpass mye på musikk har selvfølgelig klart å få en ny sang på hjernen. So addicted!! True story bro!

En film her, og en film derLeide et par filmer igår, og kjøpte meg en ny! Så den til høyre igår kveld. Tommel opp sier jeg bare! Den var dødsbra, men også trist. Jeg skal snart hoppe i dusjen, og deretter lage god frokost. I dette tilfelle snakker vi stekte rundstykker og oboy. Yummy!  Litt senere idag blir det bieber time for min del, og selvfølgelig sex and the city jentene! Justin Bieber ♥ Var forresten i byen igår, der jeg kjøpte meg noen småting. Bilde kommer senere idag, stay tuned bitches!

Movietime

Tettnese er ikke en fin ting. Det er forsåvidt ikke tannverk heller. Forøvrig sliter jeg med begge delene. Uansett har jeg kastet på meg soveskjorta tidlig i kveld å setter meg til rette i sofaen, foran tven med daim krisp og brus. OG FILM!

Har tilbrakt deler av kvelden min sammen med Camilla, Jorunn, Aurora og litt Ingrid. Alltid like koslig det! Endte opp på krysset med fastfood og drikke. Nå er det filmtid for min del, blogges søtinger ♥

Back at home

Endelig hjemme etter en to dagers tur på hytten. Det var utrolig koslig, som alltid da! Vandret opp med en stor sekk på ryggen, og fjellklærne på. Har proppet i meg altfor mye godteri og sikkert svelgt ned 2-3 liter brus.. Det har gått mye i kortspill, deriblandt president. Jeg personlig elsker kortspill, mens Ingrid tar frem surtrynet etter to runder for mye.. Buhu... Været har også vært i god stand. Goodshit!

Først bare....'Æ kan sjele med det ene øye!!'


..Men såå bare 'Shit no, æ e kulere enn som såå.'


Har fått på meg en ny kosedress som Mamma hadde kjøpt til meg. Deilig å ha på seg altså! Så nå bærer det straks opp til Jorunn hvor vi skal game Fifa!! Er så utrolig lenge siden jeg sist spilte det, så håper fortsatt jeg har teken. Er faktisk utrolig god i Fifa, tro det eller ei! Bloggees ♥

HytteturHeisann! Skulle bare meddele at om en time stikker jeg opp på hytta mi med Ingrid og Jorunn. Der skal vi bli til tirsdag, så blir jo selvfølgelig ikke blogging før da. Kos dere enn så lenge ♥ Så snakkes vi!

Bildedryss fra Tyrkia
Har så utrolig mange bilder fra turen, men tok bare å plukket ut et par! Må jo bare si at turen var herlig, og er nok ikke siste gang! Om to år!! Da er jo flesteparten fylt atten. Jeg og Sofie er to ussle unntak på 17 og 3/4.. Da blir det garantert tur!! Gleder meg allerede ♥

Nytt designFikset litt på designet. Ikke så mye farger denne gangen, men ble veldig fornøyd. Hva synes du?


Keep calm and think of cake

Siden vi ikke bare ville sitte på ræva og late idag labbet vi oss bortover til kiwi(spreke som vi er). Der handlet vi inn så mye som sjokoladekake på pose. Vi satte igang med full bakst på kjøkkenet samtidig som disney channel gikk på tven. Vi ventet i evigheter på at kaken sku bli ferdig. Så lagde vi glasur å pyntet den, og den smakte jo faktisk godt, og (litt brent)..  Har det alltid så koslig med Ingrid ♥ Med den styggeste latteren, vel og merke! 

Flere kakeglade mennesker der ute? Sjokoladekake ♥ 

Temptation

Når man sitter med en ultra fristende godteripose foran seg er det ikke lett å motstå fristelsene. Jeg satt der, kastet et blikk på posen, så på dataskjermen. Skal ikke ta godteri var det som stod i tankene mine helt til jeg kastet enda et blikk på posen. Fikk et flørtende "kom å ta meg" blikk tilbake. Da sprakk jeg, og åpnet posen bevisst. Der fant jeg mange godsaker, skjønner dere. I ♥ GODTERI

Nå skjønner dere vel hvorfor jeg ikke klarte å holde tilbake? But then again, nå gidde den lange gåturen min idag tidlig null mening. Thumbs Down. Jaja... Har du lyst, har du lov!

Hverdagssminke

Noen som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hverdaggsminken min, så det skal jeg da gjøre. Nå for tiden bruker jeg for det meste sminke fra i.d., Mac og IsaDora. Grunnen er vel egentlig at vertfall på huden, vil jeg ha sminke med ordentlig kvalitet. Som liksom sklir mer naturlig inn i huden. Meg om det, for jeg vet at det ikke er alle som har råd eller som gidder å bruke like mye penger på sminke som meg. Vi er jo alle forskjellige, men anbefaler gjerne å teste ut hudproduktene til både i.d. og Mac. Jeg er kjempefornøyd. Anyway, hverdagssminken min:

På huden:1. i.d. bareMinerals prime time foundation - Denne påføres alltid først. Dette bruker jeg for at huden blir mykere, og fordi den gir bedre dekkeevne over kviser eller ujevnheter i huden. Denne vil jeg virkelig anbefale! 

2. i.d. bareMinerals concealer - Denne bruker jeg til å dekke over eventuelle kviser, eller poser under øynene. Dette er definitivt den beste concealeren jeg har prøvd!3. Studio tech foundation fra MAC - Denne påfører jeg ikke i hele ansiktet, men over urenheter og rødheter(?). Bruker den jo egentlig i hele ansiktet, forutenom pannen. Synes den har dekker kjempegodt å den er ikke flytende, men kremete. Liker helst krem foundation, fordi den dekker mye bedre. Jeg påfører den med foundation kost, fordi når man bruker svamp setter nesten all foundation seg i den.

4. Select sheer pressed powder fra MAC - Brukes i hele ansiktet. Den legger seg fint på huden, og jevner fint ut overgangene mellom der jeg har foundation og der jeg ikke har. Er kjempe fornøyd med begge produktene!

6. Powder blush fra MAC - Dette må definitivt være den beste rougen jeg har testet! Frelst av den kan man vel heller si! Den gir en fin glød på kinnebeina og synes rett og slett fargen er kjempefin. Blir nok ikke å bytte den her ut vertfall!5. Bronzing powder - Denne brukes heller ikke i hele ansiktet, men som en siste finish for å få litt ekstra farge. Den påfører jeg i ett tre tall rundt i ansiktet på begge sider, og deretter duser ut de siste restene fra kosten i resten av ansiktet. 

På øynene/og øyenbrynene:
7. i.d. bareMinerals brow color - Denne er kjempefin for øyenbrynene. Den gir vel kanskje en mer naturlig look. Jeg personlig er ikke så stor fan av strekbryn som er altfor market av en øyenbrynspenn. Derfor er denne perfekt for meg, og evt andre som liker at det ikke skal vises så frykelig mye at man har markert brynene.

8. Brow finishing gel - Brukes enkelt og greit til og forme brynene litt og så de holder seg fin dagen ut. Bruker den ikke hele tiden.9. Volume million lashes - Bruker alltid vippetang før jeg tar på meg mascara. Denne gir skikkelig volum i vippene, og jeg er storfornøyd! Har brukt samme mascaraen nå i snart ett år. Har ikke tenkt til å bytte den ut heller. Anbefales!10. Eyliner White - Påføres i øyenkroken. Denne bruker jeg for å få et grunnlag til øyenskyggen så den synes og sitter bedre. Det er noe jeg alltid må bruke før jeg tar på øyenskygge.

11. Gleaming eyeshadow fra IsaDora - Denne brukes også i øyenkroken. Er vel ikke så mye mere og si om den? Anbefales, for den har kjempefin shimmer i seg.Her har dere hverdagssminken min, steg for steg! Legg merke til at Solpudderet påføres før rougen. Håper dere klarte å forstå hvordan jeg gjør det, prøvde å forklare så godt jeg kunne. Om en time skal jeg ut å gå tur med Ingrid. Booom!!!! Flinke pier! Sneeiks ♥

Kick-ass red lipstick
Rød leppestift. Fins så mange forskjellige nyanser. Kjedsomheten fikk meg til og teste det ut, for første gang faktisk. Kanskje ikke helt min stil, men ble jo litt søt med det da. Vetikke helt, men har fått intrykk av at rød leppestift er veldig sånn classy. Eller kanskje litt mere elegant. Men uansett så synes jeg det er råfint å bruke! Hva synes du? 

Veninnekos

Våknet nylig, klam og jævlig. Med den store joggebuksa på meg, for ikke å glemme hettegensern. Trodde jo nærmesten jeg befant meg i en stekeovn. Akkurat kastet en fersk pepperoni i ovnen. Nå venter jeg på Ingrid bestis som skal komme ned så vi kan kose oss litt med film, pizza og cola! Fikk ikke sett filmen igår, så det får vi gjøre idag! 
Sangen som er klistret på hjernen min for øyeblikket! Den er så nydelig! Anbefaler alle å høre den, asap!! Sneeeiks ♥

Amors baller

Ferske kyllingnuggets på bordet, med garlic dip til! Cola hører selvfølgelig med og filmer snurres en etter en på TV3. Jeg skal haste i meg maten, og deretter fikse håret! Så er det strake veien ned til Cam. Har leid Amors Baller til senere i kveld. Må jo ha noe å fordrive tiden med. Må jo få snapshot av brunfargen mens den enda sitter på! Ha en fin kveld alle sammen, i will ♥

My new hair

Heisann! Syke tilstander i Norge nå, jeg er helt ultra sjokkert. Kjenner klumpen i magen vokser dess flere som blir bekreftet omkommet. Kjenner frykten inni meg også. Liker det virkelig ikke. Sender varme tanker til alle de pårørende ♥ Over til noe mer positivt... Håret mitt, og neglene! Har ikke slettet håret så veldig nøye, men here you go:Hva syns dere? Jeg personlig er kjempefornøyd!

Hadde sotte pris på om du hadde gått inn her å likt siden min på facebook! Det kan du gjøre her. Forresten, tusen takk til alle som har likt den! Det varmer♥

Nå går vi mot slutten..

..Av denne tre'ukers lange ferien i Tyrkia!

Internettet her på rommet er tregere enn en skamslått 80 åring med rulator. Varmen tar fra meg all energi uansett tidspunkt på døgnet. Såret mitt under foten kunne ikke svidd mindre hver gang jeg tråkker i sanden. Den ørkentørre nesetippen min blir ikke mykere selvom jeg smører ti kilo med spenol flere ganger daglig.

Om vi skal se bortifra alt det negative jeg nettop skrev så er jeg for all del glad for den herlige varmen, men tanken på å komme hjem til den store bamseklemmen fra Mamma, min egen hodepute, thor(kosebamsen min), raskt internett og hjemmelaget mat gir meg gåsepels på armene.Har sålangt hatt en herlig tur med de søteste jentene mine! Tross alle de dumme diskusjonene som har kommet opp, har vi berget oss flott uten å klore ut øynene på hverandre. Det andre som også venter hjemme er Harry Potter! Får sommerfugler i magen av å tenke på at vi går mot slutten av det lange kapittelet. Samtidig litt trist, siden han har fulgt meg opp gjennom barndommen min.

Nå skal jeg legge meg, tidlig på stranden imorgen med siste innspurt til brunfargen skjønner dere! Dere skal få bildedryss fra hele turen da jeg kommer hjem. God natt ♥ 

 

Sommartider hey hey

Har vært en opphetende dag her i Alanya. Graderstokken peker bare høyre dess lenger vi kommer inn i Juli. Har grillet meg som en hummer på stranden idag, men føler brunfargen har sluttet å komme.

Igår var vi på nydelig middag(as always), spilte biljard, vært på stranden å tok bilder og mere til. Litt synd å tenke på at det bare er fem dager igjen med sol å glede, men på den andre siden skal det bli godt å se de kjente fjesene hjemme.

Idag på stranden ble jo hele gjengen en smule starstruck! Dere skjønner, da Berge Ohm plutselig vandrer forbi oss i rød badeshorts liksom! Wii, senere fikk vi håndhilst på han å hele greia! Han er såå utorlig søt! Kunne jo lett vært sammen med han tross aldersforskjellen på 2 år. Seriously! Nevner bare at Sofie klikka helt bare!!(HUUUGE FAN). 

 
Dere må forresten stemme på Malene sin kjoleNelly.com

Purple nails

Musikken spilles utav de nokså fattige høytalerne på dataen min. Vi sitter fire småtrøtte smurfer med hver sin data på fanget. Nå ser ansiktet mitt ut som en oljeplattform, men kun fordi jeg har en krem. Eller faktisk to kremer i ansiktet mitt. Det har forsåvidt Ingrid og Aurora også. Tåneglene mine glinser med lilla, fin neggelakk som Aurora har påført. 

Tommel opp for fin kveld! Har ikke fått så mye farge i ansiktet da. Tre blogginnlegg på en dag er ikke så ille når man er på ferie, men med tanke på iPhone bloggingen som vi egentlig bare kan legge på hyllen så har det ikke vært så mye blogging. Jaja!

Skal legge ut bilder fra den fine utflukten vi hadde i forgårds der vi badet i iskaldt fjellvann, fikk se utsikten over hele Alanya, besøkt en grotte og masse mer. Så kommer bilder da jeg gidder å laste opp. Stay tuned! Blogges senere ♥

Hungrybird

Ligger på en solseng å venter på foreldrene til Ingrid. Magen har startet orkester. Jeg er sulten, og i kveld blir det plankebiff! Vi skal ut å ta oss en matbit, men ellers skal dagen gå til soping på hotellet. Aurora skal tvinges til å lakke de stygge tåneglene mine. Stortrives enda her nede! iPhone blogging er forresten en smart ting! Blogges senere, søtinger!

Brunfarge, Wii!

Den ubeskrivelig varmen

Heisann sveisann! Merkelig nok blogger jeg via telefon. Endelig kommet blogg app! Jeg er ferdigdusjet å ganske sliten med tanke på varmen som danser rundt meg hele tiden.. Nå sitter jeg å ser på at de minste bader i bassenget..hehe, check it out:

Candygirl

Har vært dårlig med blogging fra min side, men unnskylder meg ikke. Er jo trossalt på ferie! Men takk til dere søtinger som fortsatt titter innom bloggen min daglig. Det setter jeg stor pris på! Har ikke blitt så mye bilder de siste dagene grunnet at vi har vært så sliten og trøtt hele gjengen! Nå ligger alle sammen å slapper av på rommet her i den store, fine leiligheten vår. Har vært å handlet masse godteri, som blandt annet tilsvarer Tofita ♥

Vi har også spist på burger king. Tar meg friheten til å si at de som jobbet der var like innavla som en ape. Hadde bare lyst å fly over disken og stikke klørne i en av arbeiderne da hun presterte å gi meg ti lire for lite, og heller ikke forsto va jeg prøvde å forklare. Trodde det skulle klikke, men klarte å beherske meg. Kjøpte meg tidenes søteste tøfler for et par dager siden:

Fikk også muligheten til å hamstre hvit bueno her om dagen, men de er kvelt neddi magen for lenge siden! Det var sinnsykt godt. Sånn ellers lever jeg fremdeles det gode livet, sammenklistret til tre lasaroner kalt Sofie, Aurora og Ingrid! Vi skal nyte de ni siste dagene vi har her i Tyrkia! Så imorgen bærer det på en 5 timers lang sightseeing tur i taxi. Kan bli morsomt, skal ta med meg kamera!

Mr. getting tan

Sitter her med et smil om munnen. Har fått shoppet løs litt idag å koset meg utrolig godt her i varmen med en gjeng herlige jenter! Begynner å merke savnet på de andre som ikke er med oss her, så skal nok bli utrolig godt å se dem igjen! Fargen har også begynt å slå seg til rette, men har heldigvis enda en og en halv uke igjen med soling, latter og utallige cola glass! Skulle laste opp flere bilder fra de fabelaktige web kamera arkivet mitt, men internett kapasiteten er ikke på sitt beste! Skal se om jeg får til imorgen! Har sett ut som et slitent kvisetroll de siste dagene fordi kvisene under huden har begynt å finne veien frem til dagslys! Forhåpentligvis har jeg ekstra fin hud da jeg kommer hjem da! Nå skal jeg kose meg videre før jeg tar kveld! Har også fått nytt rom idag, med internett! Wiii ♥
  

A dress to impress

Nok en fin dag har passert! Idag har vi bare vært på hotellet. Vi tok også oss en tur ned til byen der jeg blandt annet kjøpte en kjempefin kjole! Har ikke fått tatt noe ordentlig bilde av skoene, så dere kan heller få se bilde av kjolen enn så lenge. Dagens hårsveis var jeg også dødsfornøyd med, og den er laget av Ingrid. Flinke snuppa ♥

Dødsfornøyd med kjolen! Watcha think?

Summer's filled with breaking the rules

...standing apart, ignoring your head, and following your heart.

Dagen igår var super! Det gikk i banana båt, soling, svømming, og mable(altså sofa på vann). Vi dro på stranden der Marianne og dem var. Det var skikkelig koselig å se Mariannesnuppa igjen! Senere på kvelden dro vi ut og spiste sammen. Det gikk som sagt i plankebiff og fanta lemon. På både meg, Ingrid, Sofie og Aurora. Er jo selvfølgelig fordi det er sykt godt. Så koset vi oss resten av kvelden sammen!

Har ikke orket å ta noen bilder idag siden jeg ser ut som huldra dratt opp fra et sort hull. Har både sklitt ned en steintrapp idag og spydd opp dagens middags måltid. Ah, delicious. Her er noen flotte bilder vi kjøpte fra våre vann aktiviteter!
Jenter på tur! (Og Håvard da)

I morgen skal jeg vise der et par sykt fine sko jeg kjøpte i Oslo, om dere er interesserte?

Det gode Strandlivet

Nå sitter vi på hotellet. Skal bare chille her i kveld. Har stappet meg på en god pizza her fra hotellet. Har kjøpt meg en supersøt kjole, å en heftig caps, pluss flere piercinger! Har uheldigvis klart å miste to av dem i de helt syke bølgene her nede. Altså, har sikkert skrubbet kroppen min for ti år langs stranden. Har også svelt ned masse saltvann i de stakkarslige lungene mine. Har også begynt å få litt grunnfarge, men dere kan heller få se litt bilder av det fine strandlivet herifra! 

Har merkelig nok klart å svi bort utrolig mye penger allerde. Vet ikke hvordan jeg har klart det egentlig! Blogggees kanskje senere i kveld!

Dagens antrekk

Nå sitter jeg på hotellet alene. Okei, ikke helt da. Foreldrene til Ingrid er også her. Så til dere som lurte på om vi er alene, så er vi ikke det. De andre er å striper håret sitt, og jeg har akkurat stelt meg til vi skal ut å spise! Så her har dere dagens antrekk! Har faktisk bare solpudder som hudsminke idag, pluss rouge da.Skulle egentlig laste opp flere bilder, men det var så tregt. Bloggees ♥

enjoy life today..

..yesterday is gone
and tomorrow might never come.

Nok en herlig dag her i Tyrkia! Bortsett fra et par solbrente føtter(glemte å smøre meg). For ikke å snakke om ryggen min, men har også fått litt farge! Noe som for all del bare er positivt. Noen av bølgene er skikkelig store så vi har lugget med strandkanten å skrubbet oss i sanda når bølgene har kastet oss inn på land. Det ble mye sand i buksa skal jeg si dere! Har allerede kjøpt uttalige piercinger, som tilsvarer 5! Frelst av navel piercinger sa du? Kommer til å kjøpe flere, garantert! 

Har også booket time til å legge på hår! Har fådd sett kvaliteten på håret, han brente tilogme en sånn keratin feste for å vise at det var ekte hår. De virker flinke, så satser på at det blir bra! Koster bare 400 lire som tilsvarer ca 1300 kroner. Og til dere som mener det sliter på håret, ikke er noe bra og sånt. Jeg vil prøve det ut! 


Her er jo da min potensielle kjæreste ♥ Eller bare frisøren som skal sette på meg hår!Men nå koser jeg meg med et glass fanta her på terassen, fint vær som alltid! Og vi ler å koser oss som bare det! Hejdååå ♥

The time of my life

For øyeblikket befinner jeg, Aurora og Sofie oss ute ved bassenget med hver sin datamaskin. Det er skikkelig deilig vær å en varm bris. Koser meg utrolig mye! Føles faktisk ut som om vi har vært her mye lengere enn bare en dag! Imorgen bærer det på stranden for å slikke sol. Forresten, om noen lurer på hvor Ingrid befinner seg så er hun i koma nede på hotellrommet vårt. I sted fikk vi han ene her på hotellet til å lage en fargerik drink til oss, den var faktisk utrolig god! Og ikke minst fin.

Se hvor herlig vi har det! Har også kjøpt meg en ny navelpiercing idag! Den var søt, og jeg skal selvfølgelig kjøpe mange flere! Har også utrolig fin utsikt fra uteplassen. Herlig å faktisk være i Tyrkia me beste jentene ♥ I tilegg kommer Marianne hit til Alanya på onsdag med kjæresten å foreldrene hans. Så vi skal ut å spise middag i løpet av uken eller noe lignende! Tihi

Shop until you drop

Heisann! Vi kom frem til hotellet i tolv tiden igår kveld. Uheldigvis klarte ikke jeg sovne før klokken var passert halv 5 i natt så har ikke fått mye søvn. Sto opp kvart over 7, også trasket vi ned for å spise forkost. Nå har vi fikset oss og venter på at butikkene skal åpnes! Så vi skal vertfall ut på shopping om ikke så altfor lenge!

Endelig klart å fikse internett her på hotellrommet. Det er utrolig fint vær her, så ser frem til en skikkelig bra dag! Sneeeiks ♥


Reiseklar!

Dette her blir antageligvis det siste innlegget mitt før jeg drar! Blir sikkert å blogge mens vi er i Oslo, og selvfølgelig i Tyrkia! Dataavhengig much?? Nå er siste rest pakket i kofferten, øretelefonene er klar for en lang reise å det er jeg også! I morgen springer jeg nok rundt som en crazy norweigan on ecstasy i gatene i Oslo! Har ikke vært der på flere år nå, så blir nok en ellevil Kamilla for å si det sånn! Kan skrive under på at det blir pringles på vei til Oslo! Kjøper det hele tiden på fly, mwihihihi!Klar til avreise! Dere får alle ha en fortyllende fin sommerfeire, det skal nemlig jeg ha ♥

Vitnemål for grunnskolen

Ingenting som er bedre enn da mamma vekker meg med å si at det er smultring i huset, fra olgas!! Beste smultring boden som fins, og den pleier å være her i byen! Så jeg fikk tygget i meg et par saftige sjokolade smultringer. Igår kveld gikk jeg å la meg før klokken i det hele store var passert 12.

Jeg våknet merkelig nok i sofaen klokken halv 4. Aner ikke hvordan jeg havnet der, men hadde fått for meg at det var morgen. Skulle sjekke facebook som vanlig da jeg så klokken visste noe helt annet enn jeg trodde. Så ble sittende lenge oppe, for jeg fikk ikke sove etter det...

Vitnemålet for grunnskolen er jeg nokså fornøyd med. Bare nynorsk jeg kunne gjort det bedre i, men min feil siden jeg droppet den siste oppgaven vi fikk der. Klarte ikke skrive den, rett og slett. Men ellers er jeg dødsfornøyd! Fikk 4 på skriftlig eksamen og 5 på muntlig eksamen!

Kjole fra Nelly

Malene spurte meg om jeg ville prøve en kjole som hun ikke skulle ha fra Nelly. Så sleit hun seg merkelig nok opp hit på sykkelen. Haha, nice one! Så stativet mitt ble like så greit en kjole rikere. Begynner å bli trangt om plass der egentlig.... Ryggen på kjolen er forresten bare helt utrolig fin!Whatcha think?

Jumpsuit fra ginatricot

Har kommet meg helskinnet gjennom det siste kurset. I morgen er det jo som sagt vitnemålsutdeling for oss i 10.ende klasse. Er litt usikker på hvilken kjole jeg blir å ta på meg, men det står mellom to stykker. Har også tittet på nettsiden til Ginatricot å fant en kjempefin jumpsuit! Noe som da også står på shoppings listen min Denne godsaken skal jeg ta med meg inn på prøverommet, om jeg finner den i butikken selvfølgelig! Ah, nå er kofferten straks ferdigpakket. Er heller ikke lenge igjen til jeg kan spise McDonalds pomfri! Noe av det beste jeg vet om ♥

Bildedryss

I 4 tiden i natt kjente jeg solstråler som trengte igjennom gardinene å blendet øynene mine. Jeg subbet meg ned trappen og hentet frem kameraet så jeg kunne ta bilde av sola. Endte med at jeg ble mer interessert i å teste ut mine kamera kunnskaper så her kommer et lite bildedryss. Det var forresten sykt varmt ute!
Alle bildene er tatt av meg, og redigert i photoscape.

Er ikke noe spesielt flink med kameraet, men ble ganske så fornøyd med noen av bildene! Hva synes du?

Blondes have more fun

Har blitt litt lysere i håret, noe dere forhåpentligvis ser! Det eneste er vel litt av under panneluggen å littegrann av underhåret mitt som enda er mørkere, men vi satser på at det bleikes i Tyrkia! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, selvom løshåret er litt mørkere enkelte steder.

It's great being blonde - with such low expectations it's easy to impress.

Ten days left

Dagen har gått ut på å kjøpe bleikemiddel, øyenbrynsfarge, ny bikini og ellers litt småsaker. Nå har noen av klærne funnet plassen sin nedi kofferten og jeg har en liste over ting som må gjøres før jeg drar. 

♥ Stripe løshåret.
♥ Stripe mitt eget hår.
♥ Farge og nappe brynene mine.
♥ Finne frem klær, pass og annet som skal være med meg nedover.
♥ Laste ned masse musikk på iPhone og mp3 spilleren.Altså. Neste lørdag skal jeg løpe gjennom Oslo's gater med poser i hendene og kortet mitt vil stå i fyr å flamme. Senere i kveld skal jeg da ta for meg øyenbrynene og løshåret mitt. Må nesten også se om jeg får bestilt meg ny conecealer. Hvis ikke må jeg nok finne en butikk nedi Oslo hvor de selger i.d å svi av altfor mye penger på en concealer...Er jo nærmesten ti ganger billigere på nettet enn i butikkene.

No more sweets for me

Godterforbud. Helt frem til 24. juni faktisk. Dette tilsvarer også null brus, og gatekjøkkent mat. Det er jo da kun til mitt eget beste, og det er nemlig fordi jeg ikke er tilfreds med å sprade rundt i bikini. Ergo: Jeg er ikke noe særlig fornøyd med de fantastiske, flotte bilringene som har bosatt seg rundt magen min. Da fant jeg ut at det hjelper nok heller å ikke spise usunt, og trene litt. Enn å stappe i seg det jeg naturligvis gjør i hverdagene.


Nå har jeg begynt å bli sulten hele tiden, så det ender med tusen epleskrotter i søppelkassen. Dessuten føler jeg meg mye bedre nå jeg ikke trør i meg unødvendig mye e-stoffer å sånt. Det er jo for min del bare positivt. Med den innstillingen jeg har nå så tror jeg at jeg kommer til å klare det fint! Mine dumheter slo forresten til idag. La meg nemlig klokken syv idag å planla en powernap, som endte med at jeg sto opp kvart på elleve i min store fortvilelse. Trodde det var midt på natten. Nå blir jeg sikkert ikke å få sove på en stund. Blæ.

life isn't a gift..

..you have to make your own presents.. "Kind of like i did today!"

Idag hadde jeg muntlig eksamen. Altså... Herregud, jeg var klam i buksa da jeg stod der inne å snakka med skjelvende stemme. Var helt sykt nervøs. Da jeg var ferdig å snakke stilte sensoren meg spørsmål, noe som jeg heldigvis klarte å ro i land! Trodde seriøst at jeg skulle gå ut fra skolen med en heldig 3'er i behold. Jeg smilte fra øre til øre da jeg kom ut derifra med en 5'er!! Dere aner ikke hvor overrasket og fornøyd jeg var! 

Tumblr_lmgr34c2fu1qeasu5o1_500_large

Nå føler jeg meg som verdens lykkeligste jente! 5'er på eksamen, sommerferie og syden om knappe to uker! Så skal vi ha kyllingfilèt til middag. Er det noe jeg elsker å spise til middag, så er det kylling ♥
 

Desperate housewivesNå har jeg gjort meg ferdig med muntligen! Deilig, må bare øve gjennom det flere ganger. Så det sitter litt ekstra godt i topplokket, men for øyeblikket har jeg tatt meg en pause for litt tv kos. Først frustrerte fruer, deretter Medium. Imens jeg sitter og dufter lukten av mitt ny vaskete hår. Venter på ferske rundstykker som er plassert i ovnen. Dette kommer til å bli en sen kveld, men det er nok verdt det! Med tanke på at jeg går ut av skolen imorgen, fri resten av uken. Og etter det skal jeg søke fri! Sommerferie 8.juni? CRAZYYY MAMA SAY WHAT ♥

Visste dere at Julia har skiftet plattform til http://julianyland.com/. Hun har derfor konkurranse der to heldige vinnere stikker av med hvert sitt gaverkort på hele 2000 kr på Nelly.

Pakke i posten

Tusen takk for fine tilbakemeldinger for headern min. Blir så glad når dere er så positive! Jeg kom jo selvfølgelig opp idag. Rle faktisk. Om religion, vitenskap og religionskritikk. Har noen ideèr om hvordan det hele skal fremføres så skal jeg jobbe litt med powerpoint å teksten idag. Om jeg får tid så skal jeg kanskje grille med jentene idag, siden været er så fint! Vertfall! Poenget med innlegget idag var at jeg har fått den etterlenktede pakken min. 
Fikk med meg en Shampoo fra tigi i tillegg. Kanskje det var fordi jeg bestilte så mye, hihi.

Har sleika sol oppe hos Ingrid idag siden solen var så utrolig sterk idag. Herlig ♥ Nyskjerrig på hva det er i pakken?

Ny headerSynes? Jeg er ganske fornøyd selv, akkurat nå vertfall. 


Tanning here i come!

19 dager igjen nå. Jeg begynner seriøst å få reisefeber! Er det rart når man ser frem til tre uker på stranda med tre herlige jenter? ♥ I tillegg til en helg i Oslo før sydenturen starter, noe som tilsvarer at vi blir å være på ferie i 25 dager! Niceprice, or what? Jeg skal ta med meg en god del av konfirmasjons pengene mine å svi bort på noe så fortryllende fint som klær, sminke, accessorize å kanskje sko(om jeg finner meg noen fine). Det her har jeg liksom sett frem til i ca 9 måneder, for det var da vi bestilte bilettene. Å plutselig nærmer dagene seg med stormskritt! 


Bildet er tatt fra Alanya ifjord.

Det eneste som gjenstår er neste uke, for da har vi muntlig eksamen. Uken etter tror jeg faktisk at jeg tar med en velfortjent sommerferie! Har fått karakterkortet mitt, der nesten alle karakterene stod. Bare 4'ere og en ussel, men nokså fin 5'er i engelsk fordypning. 

Hvis du skal på ferie, hvor skal du? 

A girl's diet will always start tomorrow....

...True story. Regnet pøser ned. Store regndråper inntar bakken hele tiden. Deilig med regn igrunn, nemlig fordi det er grønt ute. Fin temperatur også. Regnet overdøver tilogme New boyz. Anyway, jeg satt i gang et lite bakeprosjekt her hjemme. Med tanke på at det er lørdag, og siden jeg måtte få dagen til å gå fortere. Det endte med muffins, og litt forsting på toppen.Nå er Mamma på butikken å handler taco. Perfekt finish for en lørdagsmiddag. Senere i kveld blir det nok bare chilling for min del. Også skal jeg da sove hos Marianne snuppa! Gleder meg ♥

 

It's so delicious

For en fortreffelig kveld! Jeg sitter her med "partyklærne" på enda. Det hele begynte da med en hyggelig middag på Indigo sammen med klassen. Tror jeg spiste utallige nanbrød biter. Det er så utrolig godt ♥ Spiste også kylling tandori, noe som smakte himmelsk! Etterpå var det bare å slå ut håret på avslutningsballet på skolen. Ble litt skuffet, men danset meg vertfall glad. 

Hadde en fin fredagskveld, God natt  ♥

Klasse avslutning

Nå har jeg akkurat våknet opp som tornerose fra den hundreårs lange søvn min, men helt egentlig kutter vi den ned til 4 timer. Har sovet som en stein siden jeg kom hjem fra skolen. Deilig!Klokken seks skal jeg få forèt magen min med ordentlig mat. Da skal nemlig klassen min på Indigo og spise. Gleder meg kjempe mye, er jo trossalt avslutningen vår for 10 år skolegang. Mange av de i klassen har jeg da gått med i ti år på skole. Etterpå skal jeg på avslutningsfest som en annen tiende klasse arrangerer. Skal ta med kamera, så håper å få tatt noen bilder! Ha en fin kveld ♥

It's summertime!

Prøvemuntligen gikk som forventent. Jeg gikk ut derifra med en 4'er i behold. Det holdt for meg, siden jeg ikke satte hele sjela i arbeidet mitt. Anyway, igår kveld fant vi fram grillmat, tepper, partygrill, radio, cola, jordbær og smeltet sjokolade. Vi plasserte oss på verandaen min og grilla. Altså.. Jeg, Ingrid, Aurora og Jorunn. Det var sykt koselig! Lenge siden sist vi har funnet på noe gøy ilag. Jeg fikk forresten sykt sommerfeeling igår... Har også begynt å finne frem klær til Tyrkia nå. For imorgen er det faktisk bare tre uker til det braker løs!!! DAMN, tiden går fort. Nå er jeg sulten, så er på tide å sprinte ned på kjøkkenet og finne frem litt mat til One tree hill som begynner om litt ♥

Mange som gleder seg til sommerferie nå?

Skyfri himmel

Da var det tid for dagens blogging! Har vært en heftig chill dag med solstråler som har blendet øynene mine store deler av dagen. Jeg har gått i skikkelig feriemodus nå, nemlig fordi jeg ikke har hatt skole siden forrige onsdag.


Flittig jente som dokumenterer det fine været vi ser så altfor sjeldent her i Vadsø.

Nå skal jeg ned og steike meg biffstrimler. Magen min signaliserer med 20 forskjellige lyder at jeg er sulten. Så skal jeg gå i gjennom prøvemuntligen før jeg bosetter meg foran tv resten av natten. Vi hadde forresten to fotballkamper idag! Seier! 3-0 og 7-1 til oss begge kampene! Herlig ♥

Null motivasjon..

Tett nese, hodepine å stygg hoste var ikke akkurat det jeg planla nå rett før sommerferien. Prøvemuntligen kunne jeg like så godt drefset rett i søppelbøtta. Eier ikke et snev av motivasjon til å jobbe med oppgaven. Hele dagen har jeg prestert å bruke til spilling av tetris. Huffda. Nå har jeg plantet et kakestykke godt nedi magen, og sett dagens dose Hotel cæsar. Siden været er knallbra, vurderer jeg faktisk å spasere en tur med tanke på den kraftige hodepinen min.

Den europeiske union

Igår ble vi som sagt trekt opp i prøvemuntlig. Har prøvd å komme igang med oppgaven, men nå står jeg veldig fast. Jeg er virkelig ikke noe særlig flink på muntlige fremføringer, eller evt det å lage kreative presentasjoner. Heldigvis har jeg ikke før på onsdag i neste uke. Så har forsåvidt god tid på og prøve å gjøre det bra.For øyeblikket drikker jeg iskaffe fra Starbucks. Siden jeg har hodepine så ofte, og siden legen har sagt jeg ikke skal ta noe som helst form for hodepinetabletter tenkte vel antagelivis mamma at Iskaffe hjelper mot hodepine. Senere idag skal jeg på fotballtrening, men fram til da skal jeg bare chille! Hva kom du opp i til prøvemuntlig?

Svar på spørsmålsrunden

Skulle egentlig svare på video, men hele greia klikka da jeg var midt i redigeringen så giddet ikke begynne på nytt.

Kor du bestille clips fra?

Jeg har bestilt fra både nettsalongen, sarashair, pilus og rapunzel of sweeden.

Har du vært full før?
Bare beautiful. eksde

E du å ole sammen ?
Niks, ikke foreløbig i allefall!

Kem e dine beste venner?
Aurora, Ingrid, Camilla, Jorunn, Sofie og Marianne.

Blir du å svare på video?
Haha, hadde spilt inn video å redigert, men så ble den ikke lagret. Derfor giddet jeg ikke.

G
leder du dæ til du skal til syden med inga, sofa og auris???? :D:D:D
Ohyeah!!

Hva vil du hete utenom Kamilla?
Tja, jeg synes f.eks. at både Therese og Mia er fine navn

Kor mange gang har du farga håret ditt?
Har ikke farget det så mange gang, mest bleiket det.

Katti begynte du med sminke?
Haha, begynte vel sånn smått med sminke i 3. klasse. Det er kun snakk om mascara selvfølgelig.

Vil du beskrive dæ som en bitch? (ikke at jeg syns det)
Tja, altså. Tror nok alle jenter har en liten bitch innvendig, men vil ikke si at jeg generelt er en bitch.

3 ting du liker med deg selv og 3 ting du ikke liker med deg sjøl
Hm, jeg liker øyenfargen min. Også liker jeg lengden på øyenvippene mine. Jeg er derimot mindre fornøyd med kroppen min generelt, tennene mine og håret mitt.

Redd edderkopper?
Noe av det verste jeg  vet. Kunne ikke de bare vært utryddet?

Bryr du dæ om skolen?
Skolen kommer ikke først i rekken, men vil ikke si at jeg driter i skolen heller da.

E det sant at du har vært gravid?
HAHAHAHAHAH nei, lurer på hvor det der kommer ifra???

Ka e karaktergjennomsnittet ditt?
Til jul var det 4,07 men tror jeg har sunket endel nå til sommeren.

Ka du skal i sommer? ::
I sommer skal jeg tre uker til Tyrkia med Aurora, Ingrid og Sofie! Skal først tilbringe en helg i Oslo.

Glæder du dæ til å bynne på vidregående?
Tja, gleder meg litt til å få nytt pensum, nye lærere osv.


Kor lenge har du hatt dagboka di?

Den har jeg hatt lenge, men begynte ikke å skrive i den før på lillejulaften 2010. Marianne pleier også å skrive i den, forresten!

Hva har du søkt til neste år?
Har søkt studiespesialisering her i Vadsø. Blæ.

Hva er din/dine hobby/hobbyer?

Jeg er veldig glad i og ta bilder, spille fotball, synge og danse! Hehe

Favoritt farge?
Rosa of course ♥

Noe du skulle ønske du var bedre i?
Jeg skulle ønske jeg var bedre i både matte, fotball, synge, lage mat og danse!

Hvilke språk kan du?
Jeg kan uheldigvis bare Norsk og Engelsk.

Hvilket språk skulle du ønske du kunne flytende fra før av?
Hadde vært digg å kunne både Spansk, Svensk og Fransk!

Hva er bra og hva er dårlig med Vadsø?
Bra: Det er en liten plass, så vet jo nesten hvem alle er. Man er ikke avhengig av transport for å komme seg rundt omkring. Dårlig: Det er dårlig med shoppingsmuligheter, lite å finne på og været er ikke så veldig bra her heller.

Hva er ditt høyeste ønske akkurat nå?
At Justin Bieber kommer til Norge!!!

Hvem ser du opp til?
Jeg ser i grunn ikke opp til noen.

Synes du selv at du spiser mye?
Haha mye dritt som inntar min munn, så jaa.

Den mest fjortise jenta du vet om?
Hehe, tror ikke jeg uttaler meg om det her.

Vist du fikk flytte hvor du ville, hvor ville du ha flyttet da?
New York kanskje, alltid drømt om å bo der.

Favoritt bloggen din?
Det må vel kanskje være http://bareiselin.ipublish.no/

Du har bra blogg! :)
Tusen takk!

Hva er ditt beste minne fra sommeren 2010?
Piteå turen med fotballaget og Tyrkia turen med jorunn. 

Hvor mange piercinger har du?
Har piercing i overleppen og i navelen.

Favorittfilmen din?
Kan ikke bare si en men noen gode filmer er f.eks. Burlesque, I am number four, Fast and the furious five og Mean girls.

Hva vil du bli når du blir stor?
Har ikke tenkt så langt enda.....

Har du mange lesera dagli og kass sminke bruker du? :D
Tja, kan vel gå fra alt mellom 80-150. Kan vise sminken i et eget innlegg!

Kordan blogga les du? :)
http://bareiselin.ipublish.no/
http://martinelaiti.blogg.no/
http://malinmusa1337.blogg.no/
http://andreabadendyck.blogg.no/
http://mne.blogg.no/
http://sophieelise.blogg.no/
http://hannavaage.blogg.no/
http://tcmn.blogg.no/

Lagde du jutin bieber genseren din sjøl, eller har du laga den på spreadshirt.no ellns?

Både og. Den er jo designet av meg på spreadshirt.no

Bestille du ofte klær?
Tja, ofte og ofte. Når jeg har behov for nye klær kanskje.

Kor du får alle klærne dine fra?

Cubus, Vero moda, Ginatricot, H&M og Bikbok, i guess.

Favoritt butikk?

Ginatricot

Favoritt sang?

For øyeblikket må det være Danza Kuduro


Favoritt plagget ditt?

I ♥ Justin genseren!

Hvor mye får du i ukelønn?..Eller månedslønn?

Får som regel peng da jeg trenger det

Har du noen gang hatt jobb?

Hehe, ikke foreløbig.

Trener du mye?

La oss si det sånn.. Jeg burde trent mere.

Koffår blir du borte fra marianne akerhei så lenge i sommer?
Fordi jeg skal til syden snuppa. Sorryy ♥

Kordan clips syns du e best? altså.. der dem e bestilt fra.
Definitivt Nettsalongen! Det eneste negativet er at de ikke har så stort utvalg på farger.

Gikk du på fossen eller melkevarden?
Jeg var en fossenpie.

Syns om anette aikio?

Anette er både søt, snill og morsom. Veldig pen for alderen også.

Syns om marion davidsen?

Pen og grei jente, i guess.

Prøvemuntlig

Vi ble trekt opp i prøvemuntlig idag. Var så heldig at jeg kom opp i samfunnsfag! Det jeg ikke var like heldig med var oppgaven, som da handler om EU/ EØS..... Altså, har egentlig ikke klart og finne ut hvordan jeg skal presentere oppgaven. Hehe, men det er jo ikke så rart siden jeg har sovet nesten hele dagen. Det var forresten kjempegodt med litt søvn.Fikk pakken min fra Ginatricot idag! Det tok ikke lange tiden da. Nå venter jeg på enda en pakke. Bestilte nemlig en heldel hårprodukter og litt sminke igår. Gleder meg til og få det i posten! 

Cause you had a bad day

Hoffa meg altså, for en dårlig dag jeg har hatt. Skulle ikke forundre meg om en av mine kjære venner hadde gitt meg en på fleisen idag. Nå ligger jeg på sofaen.Sjokkert? (Tror ikke det, nei) Jeg har stortsett bare vært i dårlig humør idag. Om vi ser bort ifra da vi utkonkurrerte "de smarte" i klassen under dagens skolequiz.. Jeg, Camilla, Martine, Aurora, Joakim og Marius vant jo faktisk overlegent. Smartypants!! Haha, nice.
Håper på en bedre dag i morgen da! Nå skal jeg faktisk bare slappe av i hele dag, og dundre litt god musikk. Snakkes! 

Spongebob biscuits

Deilig og dusje bort både knotter, kulde og ikke minst den våte sminken. Ja, idag har vi jo nemlig spilt to kamper. Det endte med både vinn og tap. Det var herlig innsats da, jenter ♥ Resten av dagen skal jeg ligge som en strandet hval på sofaen, se på tv og nyte den lille delen som er igjen av søndagen. Forhåpentligvis klarer jeg også å legge meg litt tidligere idag. (Pling)... Nå fikk jeg en idè. Skal spørre mamma med hundevalp blikket om ikke vi kan dra på krysset og kjøpe kyllingnuggets. Foreløbig sitter jeg bare å glefser i meg svampebob kjeks! Dere får ha en fin søndagskveld alle sammen, og tusen takk for positive tilbakemeldinger for videobloggen min. Blir dødsglad når folk skrive fine komentarer!

Videoblogg, faktisk

Haha, jeg er ikke noe særlig flink med sånn redigering, videoer osv. Men tenkte for engangsskyld å gjøre noe annerledes, og litt mere kreativt. Derfor, videoblogg!

 

Nå lurer jeg på om dette her var helt på jordet, eller om en videoblogg i ny og ne hadde vært fint? Jeg er jo ikke den fødte komiker, så er vel kanskje ikke så morsomt å se meg knø kameraet opp i ansiktet.. Eller?

Hva syns du?

Sun is up

Tidligere idag storkoset jeg meg på verandaen. Fikk skikkelig sommervibber der jeg satt, og med tanke på at vi såvidt har mer vanlig skole nå blir jeg enda mere gira!! 
Derfor må jeg jo også bare tilføye en sommer sang! Snart skal jeg stikke bort til Sofie. Der skal jeg tilbringe kvelden min med Martine og Ingrid. Vetikke hva vi skal finne på, men tiden vil vise! Satser på en knallfin lørdagskveld så blogges vi senere. Hejdå!

Hva er dine planer for kvelden?

3 hårfarger senere

Nå har jeg skylt ut fargen, fønt håret og fikset meg! Ble temmelig fornøyd med resultatet(tror jeg). Jeg og Ingrid planlegger noe så simpelt som kyllingnuggets fra krysset! Høres ut som en fin fredag spørr du meg! Her er resultatet av håret mitt:Ganske deilig å være blond igjen, i guess! Dårlig bilde med iPhone men jeg gidda bare ikke begynne og laste inn på dataen osv..Kan vise ordentlig bilde senere om dere ønsker. Watcha think?

Dreams, not reality

Da har jeg tadd kvelds dusjen, slukt ned dagens tabletter med vann, også må vi ikke glemme at jeg har gjennomført eksamen. Har kommet meg helskinnet gjennom nok en ikke så spennende dag. Snart skal jeg stupe i den deilige sengen og surre dynen som en sovepose rundt meg før jeg inntar sove posisjon.

Tumblr_lleetvlgw01qg7h98o1_500_large

Jeg har forresten bestilt meg litt nyttige sommerklær som da tilsvarer, singletter, bikini, solbriller og et armbånd. Gleder meg til og få det i posten!!! Fortest mulig, takk. Det eneste problemet er jo å føle seg til pass i bikinen. Derfor må jeg virkelig få den daffe vinterkroppen min i bevegelse. Alle ønsker vel megan fox sin kropp til bikini sesongen? Hehe, det er jo lov å drømme. Godnatt ♥

Bloggdesign by mne

Da har jeg endret design igjen. Designet er hentet fra den talentfulle Mathilde sine gratis design. Hun har talent i både å blogge, ta bilder, lage design, tegne osv! Virkelig verdt å besøke bloggen hennes. Fast leser! Jeg endret litt på skriften og fargene.


http://mne.blogg.no

Nå er jeg på tur i seng, fordi øynene mine vimser rundt i bakhodet nå siden jeg er så trøtt! Heldigvis blir ikke morgendagens skoledag særlig lang. Natta bloggen ♥ 

Livet er urettferdig


17. Mai her i Vadsø ble nok ikke som vi alle hadde håpet på. Nå tenker jeg selvfølgelig på den tragiske hendelsen vi alle fikk bekreftet idag tidlig. To jenter herifra har omkommet etter en bilulykke som skjedde i natt. Mia på (17) og Vilde på (19). Det er helt sykt å tenke på. Varme tanker går til familiene og til nære og kjære. Sånne ting er veldig tungt, vertfall på en dag som denne. Livet er virkelig urettferdig. Hvil i fred, jenter ♥

Med finstasen på

Igår var jeg da i konfirmasjon til Jorunn! Det var kjempe hyggelig. Også mange rørende taler, og lillesøsteren hadde skrevet en supersøt tale. Holdt på å smelte. Ellers fikk jeg stappet i meg utallige kakestykker. Både oreokake og marsipan kake inntok magesystemet mitt. Det var kjempe godt!!!

Norlandsbunaden min. Ah, den er så fin!

Belive that the sun will shine tomorrow


Nok en lang å kjedelig dag. Med tanke på at må stå opp kl halv 7 imorgen er det nok på tide å innta loppekassen innen den neste halvtimen. De store fjelltoppene som har campet så og si på øynene mine de siste to dagene har endelig tatt til vett. Dead and gone. Det gidde meg en god følelse. Det og kunne se meg selv i speilet uten å snappe i fortvilelse om hvilket monster jeg ligner på.

Så bærer det til kirkenes imorgen med et lite håp om at legene der ikke er like innavla som de her på helsesenteret! Skal også bli deilig og komme seg ut, med tanke på at jeg har vært ufrivillig innesperret hjemme i 3 dager. But then again, kan ikke klage på at jeg har sluppet skolen! God natt ♥

Counting down the days

Misunner alle rundt omkring i Norge med nærmesten shorts vær. Vel, jeg har jo faktisk ikke lagt vekk bergans jakken enda. Kjip sak det der. Skulle ønske man skimtet litt solstråler daglig. Neida, nå er det vind å sludd som invaderer oss. Har telt dager nå og kommet fram til at det er 44 dager til jeg sitter på flyet til Oslo. Og dermed bare 46 dager til det blir tre uker med sånn her:


Haha, fine tegneskills. nei.

Kan med hånd på hjertet si at det er det som holder meg oppegående for tiden.................haha. Også var det den forbanna eksamen. På fredag blir vi trekt opp i skriftelig eksamen. Blir det matte, ja da skal alle få oppleve 2012 i 2011. Så kryss fingrene for at jeg ikke kommer opp i matte da folkes, hehe.....

I love you mamaFikk ryddet å sortert litt i øredobbene, armbåndene, hårpynten og smykkene mine idag. Fant mange øredobber som jeg trodde var gått tapt. Opptur! Nå sitter jeg her i sofaen. Ah, det lukter rent her inne. Det er fordi verdens snilleste holder på å vaske rommet mitt. Mamma ♥ Nå skal jeg straks springe ned, ta meg et saftig kakestykke og se på Hotel cæsar.

L.I.F.EIdag har virkelig ikke vært min dag. Jeg hadde sinnsykt hodepine tidligere idag. Det resulterte i at jeg kastet 2 ibux ned i halsen. Ikke lenge etterpå begynte jeg å hovne opp rundt det venstre øyet. Jeg tenkte at det ikke var så ille. Men merket fort at det bare ble verre og verre. Hele ansiktet hovnet opp. Det endte faktisk med at et hav av tårer kom frem da jeg så meg i speilet. Stygg. Så inderlig stygg jeg var. Klarte ikke slutte å gråte. Selv på helsesenteret kjente jeg tårene presse på. Ikke at det var mye til hjelp å få der da. 

Så nå sitter jeg her snart 4 timer senere. Det ene øyet mitt er enda nokså hovent. Kanskje jeg bare hiver på en film nå. Slapper helt av til jeg finner ut at sengen roper. Herregud jeg er utslitt etter dagen. Heldigvis kom Marianne opp hit en tur å holdt meg med selskap ♥ Nå tror jeg faktisk at jeg går ned å henter litt sjokolade, hehe.

Kveldens outfit

Solen skinner ute og jeg fikk på meg sommertoppen! Hører på sangen som gir meg skikkelig sommervibber! Vips, der var sommerstemingen! Om litt over en drøy time skal jeg opp til Ingrid. Der skal vi kokkelere som hellstrøm på kjøkkenet. Her er dagens outfit:
Alt er fra Ginatricot

Nytt design


Vet det er ganske kjedelig, men jeg syns det var enkelt og fint helt til jeg gidder og fikse noe annet. Kamilla goes black liksom! Tycks?

Senere i kveld får jeg besøk av jentene, vi skal se en film eller noe! Først skal jeg og Ingrid på gatekjøkkenet. Jeg begynner og bli litt sulten nå også, hehe. Damn, jeg elsker fredager ♥

Empty

Tomt. Blankt og kjedelig. Idè løs er jeg også. Slik har det vært de to siste dagene. I morgen har vi "deadline" og jeg sitter her med en tom side foran meg. One tree hill nå, as usual. Forresten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... Herregud!!! Klikk!!! Det hadde seg sånn at igår begynte jeg og kjenne kløe under begge føttene mine, det var et super ubehag. Etterhvert fikk jeg en klump under foten, og deretter en på andre også. Det var faktisk helt sykt ekkelt og gå. Virket som om det var bulker under føttene mine. Anyway, idag må jeg lese til RLE prøven og skrive ferdig denne såkalte nynorske sakteksten.....  

Cookies & Cream

Nå er jeg kommet til punkt nummer 4 på min daglige rutine. Har uheldigvis en hodepine som tar knekken på meg akkurat nå. Har vært litt miljøbevisst idag og kastet søppel i søppelbøtten ute til en forandring. Vel, var vel siden vi plukket søppel på skolen idag. Haha, innså hvor mye søppel denne byen egentlig er fylt med.Fikk heldigvis sjangsen til og smake på en av mine nåværende is favoritter. Oreois! God bless you ♥ Senere er det trafikalt grunnkurs og deretter Fast and furious five på kino!!! Sneeeiks, hejdå!

Cappuccino with sugar


Tven er på, en varm cappuccino står på bordet og frister meg. Har akkurat tatt en lang og god dusj. Fint eksemplar på en nokså fullkommen tirsdag ♥

Jeg har forresten fått time hos legen i Kirkenes den 12.mai. Håper at de finner ut mer grundig hvor reaksjon min kommer i fra. Og jeg vet forresten også at det det ene utslettet er elveblest. Vel, tror at skal jeg springe ned og smøre ansiktet med fuktighetskrem. Den er tørr som ørken akkurat nå! Samtidig tar jeg turen innom kjøkkenet får å lage meg en deilig brødskive til kvelds, siden magen synger om mat! 

Spørsmålsrunde


Heisann! Gårsdagen min var ikke noe særlig og skryte av. Så, idag skal jeg bare chille med film senere ikveld også skal vi spise indretfilet eller noe sånt til middag. Yummy! Vertfall, tittet innom bloggen til Sofie og så at hun hadde spørsmålsrunde, så tenkte at jeg kunne kjøre igang en selv. Så om det er noen som lurer på noe, bare spørr i vei! Svarer om ikke så altfor lenge, om jeg får inn noen spørsmål da, tihi.

Dear diary...


En ting dere kanskje ikke visste om meg. Eller lettere sagt, en ting dere garantert ikke visste. Jeg skriver dagbok! Haha, høres sikkert latterlig ut. Men må meddele at det er skikkelig morsomt og skrive der jeg kan bruke så mye selvironi som jeg bare vil. Dessuten er det avogtil deilig og få skrevet ting ned på papiret.

Brette ut personlige følelser og tanker som man da gjerne ikke ville skrevet på en blogg. Dette er jo igrunn en offesiell dagbok som jeg deler med alle andre. I min personlige dagbok kan jeg skrive min egen dialekt, skrible hjerter i og skrive ting som ikke resten av verden trenger og vite. Det er et såkalt tidsfordv som jeg finner hysterisk morsomt, haha! Flere som skriver dagbøker?

Mutant aka Kamilla

Får et par kvelder siden våknet jeg midt på natten av at jeg hadde utslett over hele magen, og det klødde. Klødde skikkelig. Dermed ble jeg liggende våken ganske lenge fordi det klødde sånn. Da jeg endelig hadde klart og sovne igjen våknet jeg like etter med at det også klødde på lårene. Dermed ble jeg liggende oppe i hele natt og mistet så utrolig mye nattesøvn at jeg bare ble hjemme den dagen

Vertfall, jeg har hatt så mange reaksjoner i det siste og har ikke peiling på hvorfor. Har vært hos legen to ganger, men har enda ikke fått svar på hva det er. Det irriterer kjempe mye og hele tiden ha utslett på kroppen, ansiktet, opphovnet leppe og tilogme opphovnet tunge! Nå foreksempel klør det sykt mye på armene og nå kjennes det ut som om leppa mi er på tur til og hovne opp. Sånn her har det vært i sikkert godt over to uker nå, og jeg begynner og bli sliten av det. Skulle jo tro at det var en mutant utvikling på gang her. Just take a look:


ALTSÅ, KA I FAEN(????????????????????????????????) crEePy ShIT.

It's all about food


FIKK BURGER ØNSKE OPPFYLT IDAg!!! Dermed skal jeg, Ingrid, Camilla og Martine ned på gatekjøkkenet og kjøpe mat senere i kveld. Ahhhh, kjenner jeg blir sulten av tanken! Sånn ellers skinner solen fint ute på himmelen og det er helg. Kunne ting blitt bedre akkurat nå? Burgerklarpia95 ♥

Back on track


Etter en slitsom trening sitter jeg da her med naturfagsboken foran meg. Vel, har lite lyst og åpne den. Vil faktisk heller ut i solskinnet og chille, men faktumet er at jeg må pugge litt. Ja, altså.. Jeg har en innavla naturfagsprøve på torsdag. Forresten, skikkelig kjipt og tenke på at skolen begynner imorgen.

Og naturfagsprøven can kiss my ass.... Var forresten i byen idag, fikk shoppet litt! Ikke store greiene da, men skal vise dere når jeg får tid! Har vært dårlig med blogging fra min side i det siste, jaja.. Sneeeiks!

Lazy days in bed


Heisann ♥ Nå har jeg stelt meg og skal stikke opp til bestis Ingrid som fyller 16 år idag! Gratulerer så mye med dagen, håper du har en super dag søta! Må forresten meddele at det er sykt deilig med påskeferie! Selvom den sålangt har vært fylt med hodepine og kvalme flere dager på rad nå, for ikke og snakke om tett nese. Håper jeg blir bedre snart!

I love you Justin


Helt konge pose der!! Nei.. Men på dette bildet man så genseren best. Ellers hang håret bare i veien.....

Ogsåå bare der bak: Never say never!!!!

Altsååå, digger genseren min ♥♥ Har ikke ord på hvor fornøyd jeg er. Designet selv og alt! Hihihihi. Nå skal jeg straks stikke ned på kino og se Rødhette og vareulven(??) Syns om genseren?

Pakke i posten


Jeey! Mamma kom ned til Aurora med pakken jeg har ventet på en stund nå. For øyeblikket er jeg plantet i sofaen med The vampire diares foran meg. Aurora er på jobb, men hun kommer vel hjem snart! Noen som er interresert i å se hva det er i pakken?

Friday


Nå skal jeg,Martine og Aurora se film og spise pizza! Fin fredag spørr du meg. Koslig ♥

Born this way

Nå er det tid for lett klaging fra min side. Det har seg nemlig slik at i det siste har jeg fått utallige utbrudd med utslett og opphovnet leppe. Senest igår faktisk, fikk jeg et slags utslett i ansiktet. Masse røde flekker og kuler i enkelte steder av panna. Jeg har vært hos legen to ganger nå og sist gang tok jeg blodprøve. Vil virkelig finne ut hva det er jeg reagerer på. Håper jeg får svar fortest mulig!


Sånn her vil jeg helst ligge resten av dagen.

Gleder meg til og finne utav det! I tilegg til dette her har jeg hodepine nesten hele tiden. Tror faktisk det har utviklet seg såpass at jeg har hodepine nesten 1 gang om dagen. Det irriterer virkelig. Akkurat nå er jeg kvalm. Kanskje fordi jeg er altfor sulten, ikke vet jeg.... Om en halvtime stikker jeg ned på trening. Synd vi ikke fikk trent ute idag, med tanke på at solen skinner for fullt. Ha en fin dag alle sammen!

Need summer nowHar begynt og kjenne litt sommervibber nå som solen skinner, himmelen er blå og asfalten er bar. Også siden jeg faktisk kunne sitte i singlett og med radioen på full guffe idag tidlig. Altså, det var så deilig! I tilegg teller jeg ned dagene til syden konstant!

Nå er det ikke mange vanlige skoledager igjen for oss tiende klassinger heller. Eksamen osv... Gjør meg enda mere gira på sommerferie!  Sommer, sommer, sommer!!! ♥ Tanken på sommer hjernevasker hjernen min.

Ny header osv


Har fikset på designet! Det ble så kjedelig med bare navnet mitt, så måtte trå til med bildet. Det eneste som virkelig irriterer nå er bloggnavnet oppe til venstre. Jeg klarer ikke få det til og forsvinne. Jaja... Tycks?

Filmtid!


Har blitt en vanesak og leie film hver søndag. I kveld var jeg dum nok til og leie Paranormal activity 2. Heldigvis kommer Ole hit for og se den med meg ♥ Har forresten sett den på kino, men altsåå... Syns faktisk den er sykt skummel. Vet at mange syns den er dårlig osv osv.. Jaja, ha en fin kveld!

It's saturday, bitch


Idag sto jeg opp overraskende tidlig. Klokken var vel ikke passert 10 engang før jeg hoppet opp av sengen. Sprang ned, tok en varm dusj. Deretter varmet jeg rundstykker i ovnen og spiste en god frokost mens jeg så en film på Disney Channel.

Tror kanskje jeg må dra ut en tur siden været er så fint. Eller så kan jeg bare sitte her og late meg med musikk. Tror jeg går for valg nr 2! Forresten, jeg elsker virkelig lørdager ♥ Planer for dagen? 

Kveldens outfitØredobber - Cubus
Kjole - Topshop
Longs - B.young

Nå stikker jeg i sweet 16 bursdag til Ingrid! Ha en fin fredag folkens ♥


Extreme makeover(??)

Hehe, først et lite før bilde... SÅ faktisk ikke ut..

Etter flere timer med arbeid og svetteeee:

Ryddig og fint overalt! Tycks?

Time for a change


Sitter godt plantet i sofaen og ser på tv. One tree hill faktisk. Jeg gjorde forresten noe drastisk igår! Ommøbelerte(?) rommet mitt. Syns det ble dritbra! Fikk endelig tatt ut den stasjonære dataen og databordet mitt. LYKKE. Bortsett fra det har jeg hatt en fin dag idag. Nå venter jeg bare på middag. Kjøttdeig og spagetti. ÅÅh, syns det er dødsgodt ♥ Hihi


Smile like you mean it


Nå suser jeg ut i solskinnet og labber de små føttene mine ned til Auris! Der skal vi visstnok spille Scrabble eller noe sånt. Haha, blir sikkert gøyy!!! Nå skal jeg løpe ned og hive på meg boblevesten og solbriller, heeejdå ♥ Hva skal du idag?

Ice ice baby


Da stikker jeg ut i det nokså fine været sammen med Camilla, Sofie og Martine(?) Har faktisk bare boblevest på idag siden temperaturen er så deilig. Skal nemlig også dra ned og kjøpe softis! Ah, nam ♥ Elsker at snøen begynner og forsvinne. Det negative er vel kun alle bassengene som dannes rundt omkring i byen, for ikke og snakke om den slushaktige snøen jeg må trampe rundt i... 

The beauty and the beast


Fin start på lørdagen! Smash, fanta og en disney klassiker på tven ♥ 'Skjønnheten og udyret' faktisk. Jeg sto opp klokken 9 i morgest. Altså, lenge siden jeg sist har gjort det på en lørdag. Nå skal jeg kose meg  videre med film!

Fuck it

Tumblr_lifmava8oh1qcbrj8o1_500_large

ÅÅÅÅe. Nok engang har leppa mi bestemt seg for og være som en opplåsbar madrass... Altså, det irriterer maks!! Derfor skal jeg til Legen klokken 7. Håper virkelig at de klarer og finne ut hvorfor jeg får slike reaksjoner. Det er så ubehagelig at jeg #€%&/&#/ klikker....

Hello, my shame is..


Torsdagskvelden har jeg tilbringt med Marianne. Vi har nemlig hatt filmdate! Alltid like koselig ♥ Personlig syns jeg filmen var dritbra! Herregud, tror jeg må se den igjen engang. Ja, kjøpte uheldigvis litt godter og burn... Shame on me. Altså, 2011 har startet skikkelig daft.

1. For det første, jeg har sluttet å trene? Hvorfor?? Jo, har skikkelig lite motivasjon. Faen.

2. For det andre, ser liksom ut som at jeg ikke har rydda rommet siden 1800-tallet.
3. For det tredje, propper i meg altfor mye drit.

Forresten!!! Klikka helt i sted da jeg satt på internett og besilte meg noe, mwihihihihi! Så nå gleder jeg meg sykt til og få det i posten ♥ Du kan jo prøve og gjette hva det er?

It's t-shirt time

Vertfall snart......
✝ watermelon hearts | Flickr ? Compartilhamento de fotos!
Im a hardcore reblogger of beautiful pictures! Everything is different now
keseer - ! Try to break my heart | Flickr ? Compartilhamento de fotos!
Café au Lait | BELEZA Tumblr
Smiling to Fly Olivia?
Er ikke lenge til sommeren nå! Kanskje drøye 3 mnd! Så er det faktisk bare 2 mnd og 24 dager til vi reiser neddover til Oslo! Jeg, Ingrid, Aurora og Sofie(+ foreldrene til Ingrid). Og deretter til Tyrkia ♥ Edit : Haha, så jeg hadde skrevet litt feil! Mente tre fukcings uker! He_he fail.

Ah, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Det har jeg gjort helt siden vi bestile billettene som er 6 mnd siden tror jeg?? Det beste er at tiden går sykt fort!! Har du noen planer for sommeren?

It's all about me

Hoppet over både dag 11 og 12... jaa, vetikke helt hvorfor.. eller jo, men jaja. Dag 13 - Profilbilde ditt på facebook.


Ble liksom litt big picture, men jaja. 

i'm a bieber beliver

Har vært på den legendariske kinoen Never say never. I love Justin Bieber! Altså, helt serr! Han er så digg, skulle faktisk ikke vært lov. Prince Charming x10 ♥ 

Fikk jo øyenkontakt med han i salen og greier, var helt amazing!! Man får jo faktisk bieber-fever av og se filmen! Anbefales virkelig på det høyeste. Hvem som ikke vil gifte seg med den gutten der da????? HALO.... sier bare en ting: ♥♥ Var enda kulere når man fikk de smekke 3D brillene på. Hahaha. 


Sett filmen?

 

We're all addicted to something

Dag 10 - Et TV-show du er avhengig av.

På den her fronten er det faktisk umulig og bare velge et... So here it goes:


The vampire diares -
 Altsåå, først og fremst e det her så spennende og avhengighetsskapende, nervepirrende og alt mulig! Gåsehud neddover ryggen hver gang jeg snurrer igang en ny episode. For ikke og snakke om "The Salvatore brothers"!!! Til og spise opp, vertfall Damon 


One tree hill -
Breathtaking program  Ingen Oth, ingen meg!! Neida... Men sånn serr, klikker når det går for lange mellom rom mellom hver episode jeg ser. Digger hele gjengen, og hele programmet! Altsååå, nei.. har ikke ord!


Xoxo, gossip girl -
Drama, rikdom og upper eastside! Kan det bli bedre??? Trukke det! Digger quoten "I'm Chuck Bass"! Altså, den klasser jo ut alle andre!! Og alle de andre som Serena, Blair, Lonleyboy, Little J og ikke minst ♥Nate♥ Må jo ha litt daglig dose gossip, hehe.

Sånn bortsett fra disse her følger jeg også med på Pretty little liars, og er tidenes største tilhenger av Sex and the city!! Peace out! Ditt favoritt program?

bareMinerals sminken min

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive litt om bareMinerals sminken min, så tenkte jeg kunne gjøre det nå.

Prime time foundation primer - Bruker denne her så og si hele tiden! Den er et grunnlag for resten av sminken. Den gir silkemyk hud og sminken sitter bedre og lengre. Jeg er dødsfornøyd med produktet og skal nok ikke slutte og bruke det med det første.

Flawless face -  Brukes til warmth all over face og mineral veil. Den er igrunn helt lik som den større kosten
Full flawless face - Brukes til foundation. Den er god til og påføre, men syns den er blitt litt hard og påføre med etterhvert. 
Max coverage concealer - Denne syns jeg er kjempebra til og påføre concealer med. Den er også veldig myk.


bareMinerals concealer - Denne her har en super dekkeevne! Dekker supert over evt. Kviser, rødhud osv. Denne påfører jeg hver dag og er kjempefornøyd! 

bareMinerals foundation medium - Syns foundation legger seg kjempefint over huden! Den dekker bra og gir et naturlig look. Kjempefornøyd! Fargen er heller ikke for mørk.

bareMinerals foundation medium beige - Denne er likedan som den ovenfor, bare en mørkere tone. Er super fornøyd med begge to.


Warmth all-over face - Denne her er kjempefin og bruke som rouge, og den er fin og bruke i ansiktet for og få en freshere look. Man må som sagt være forsiktig og ikke påføre mye på kosten fordi den er så mørk.

bareMinerlas mineral veil - Denne bruker jeg som en siste finish. Den er pudderhvit, men man ser ikke fargen når den påføres. Jeg bruker den egentlig bare fordi jeg føler at huden ser finere ut.

Alt i alt syns jeg sminken sitter kjempefint! Jeg bruker foundation fra Max factor og da, og litt solpudder fra Isadora. For at sminken skal sitte fint hele skoledagen sprayer jeg litt hårspray i ansiktet. Dette hjelper faktisk litt! 

Sommartider hey hey

Dag 8 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?
Dag 9 - 10 bilder fra sommeren 2010.

Siden en av de tingene jeg ønsker meg sykt mye nå er sommer slengte jeg bare dag 9 og 10 sammen. Så her kommer ti bilder fra sommeren 2010:


Minnnerrrr ♥

Så var det mandag...

Slitenpus etter helgen....

I Helgen har jeg jo da vært i Vardø. Der jeg storkoset meg med Camilla, Ingrid og Sofie! Har spist en hel del usunt i helgen, men også mye nøtter! Flink. Været der var ikke like fint hele tiden. I det faktum at enkelte ganger holdt jeg på og snø bort. Bortsett fra det, har som sagt vært superkoselig! En annen ting....


Spilte blodig 5'er for første gang igår! Haha, syns det var dritgøy!!! Så spilte det litt mere på skolen ogsååå, fortsatt dritfett! haha lol. Nå snart skal jeg ned og innta tv posisjon i sofaen. One tree hill ♥

Hatt en fin helg?

Yuki helg!

Først bare...

Så bare...

Til slutt bare....

Om ikke altfor lenge hopper jeg på bussen til Vardø. Yukigassen 2011 står for tur! Wiihu. Skal dra dit med Camilla, Sofie og Ingrid! Blogger mest sannsynelig på søndag. Anyway, Satser på en fin helg ♥

Hva skal du i helgen?

Laziness is my middle name


Etter nok en skoledag sitter jeg her og ser på One tree hill. Og.... spiser kake ♥ Fikk lyst på noe godt så fant jeg kake i kjøleskapet. Har også spilt litt gitar idag! Haha, syns jeg er flink med tanke på at idag var første gang jeg spilte ordentlig. Visste ikke om jeg skulle trene idag heller, er blitt så sinnsykt lat..... tommel ned. Hva skal du idag?

Sweet sixteen


Nå har jeg akkurat fikset håret, og sett nok en episode av Pretty little liars. Har faktisk sett utallige episoder idag. Leppa mi hovnet opp i sted og jeg så bokstavelig ut som Donald Duck. Den er enda stor som en ballong, men heldigvis ikke like ille. Uansett, klokken åtte skal jeg ned på Opticom og spise pizza! Marianne har bursdag idag så det skader ikke og feire litt! Gratulerer med dagen snuppa ♥

Dag 7

Dag 7 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.


Nyttårsball 2011, mwihihihi! Pent blåmerke på armen jaa

Kommer innlegg senere, men nå har jeg bare så sykt vondt i hodet at jeg tar en powernap!

Dag 6

Dag 6 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.


Bildet er tatt 20. februar 2009 så er litt over to år siden faktisk.

Må si jeg ler endel da jeg ser dette bildet her! HAHAHA

Black swan


Klokken har passert syv å jeg har tilogme klart og lure til meg en powernap! Har freshet opp morgen sminken min og om ikke så altfor lenge skal jeg på kino. "Black Swan" som virker dødsbra! Mandagen idag har overgått alle forhåpninger på en fin uke. Så gjenstår bare tentamen imorgen. Håper på det beste, men nå skal jeg snart kose meg på kino! Sett den?

Pizzamonster


Happygirl 95

Når man kan gå hjem fra skolen klokken elleve gjør man jo det. Eller, jeg gjør vertfall det. Så det endte opp med at jeg, Ingrid, Camilla, Sofie og Aurora bestilte bodenpizza hjem hit til meg. På en mandag!

Tja, tror jeg la samvittigheten på hyllen i det øyeblikket jeg dagdrømte om fersk bodenpizza. Koselig var det vertfall! I tillegg var været dødsfint, så det var en god start på uka ♥ Planer for dagen?

Dag 5

Var en smule treg på den her fronten osv så ble både dag 4 og 5 idag. Jaja, who cares?

Dag 5 - 10 veier til å vinne ♥ mitt

Hvem vil vel ikke vinne hjerte til den her hjerteknuseren??

- Altsåå, for det første må vedkommende ha glimt i øyet. Woopwoop

-  Få meg til både å smile og le. Evt, le mye med meg!

-  Gi meg oppmerksomhet når jeg trenger det. Hvem elsker vel ikke litt attention nå og da?

- Være sjarmerende!

-  Være ærlig med meg å snakke ærlig om ting.

- Gi meg komplimenter, det er alltid så koselig!

-  Le av vitsene mine(uansett hvor dårlig de er) Haha, neida!!!

- Være der for meg når jeg trenger det.

- Må kunne ha det gøy sammen! Kunne komunisere(??) liksom.

-  Og sist men ikke minst, være seg selv i nærheten av meg.

Filmtid!


Søta ♥

Så var det søndag igjen! Dette tilsvarer selvfølgelig filmtid. Så nå ligger jeg her i sofaen med Marianne og vi har begynt og se film! "The Wolfman". Har både godteri, popcorn og burn! Marianne sitter derimot med vannflaska klistret i handa, men heldigvis gomler hun i seg både popcorn og godteri da! Ha en fin søndagskveld ♥

...Gossip girl
Ingeting er som godteri og Gossip girl på en søndags formiddag! Er enda en smule trøtt, med tanke på hvor sent jeg la meg i går kveld. Sånn ellers skinner solen unormalt sterkt ute på den lyseblåhimmelen. Det er sånn seriøst kjempefint vær ute, men nå skal jeg kose meg videre med Gossip girl ♥

Dag 4

Hoppet over dag 3. Syns den ble så vanskelig. Så neste på lista er 10 viktige personer

Blir vanskelig og velge 10 viktige personer når det er så mange flere. Men Mamma, alle vennene mine og familien min er viktige personer ♥

Tumblr_lazwqxrrwg1qbpwzeo1_500_large

Det er tid for fredagskos

Har hatt en fortryllende kveld med jentene! Den har bestått av musikk, mat og en hel del jentesnakk! Altså, elsker virkelig sånne kvelder som idag! Nå sitter jeg og Camilla plantet i samme sofa, med hver sin data på hvert sitt fang. Koser oss med litt musikk og sånn ♥


Søtinger!

Hahaha ikke beste bildet, men uansett♥

Dag 2

Skulle egentlig vært postet igår kveld

Dag 2 - 10 ting du hater

- Stå opp om morgenen.... Er faktisk det verste jeg vet!

- Krig rundt omkring i verden

- Edderkopper.

- Lekser! Derfor jeg stortsett aldri gjør dem heller.

-  Når vinden ødelegger håret mitt. Altså, når det blir så ille at det ser ut som at jeg har plassert et kråkereir på toppen av hodet.

- Tannverk. Ouch

- Folk som dømmer meg uten å kjenne meg.

- Kommer ikke på noe mere, for det er egentlig bare småting liksom.

Tumblr_lhl6deqyfs1qch4xqo1_500_large

Dag 1

Dag 1 - 10 ting du elsker

- Familien

- Vennan mine


- Shopping! Blir seriøst lykkelig av det.

- Sove ♥

- Ferie, vertfall sommerferien!

- Sommer ftw


- Brunfarge... som jeg for øyeblikket savner.....

- Penger! Kall meg gjerne dom, men elsker å stå me masse cash i hendene!(Evt. på kortet)

- Musikk! Kan vel kalle det for en slags hverdagskost(???)

- Sminke! Nemlig fordi det får meg til å føle meg bedre.

Browniesbaking

Bestemte meg for og bake brownies i sted! Fant fram det jeg trengte og begynte å kokkelere på kjøkkenet.


Deretter puttet jeg melkesjokolade biter oppi deigen(??). Plantet kakeformen godt inni ovnen og satt meg ned for å vente.

Nå sitter jeg "all by myself" i sofaen på rommet og ser på Gossip girl. Koser meg sånn passe bra på en onsdagskveld! Browniesen smakte forresten godt, men nå skal jeg fortsette og chille videre. Så får jeg snart besøk, ha en fin onsdag folkens!

14 days

I og med at jeg ikke er i det kreative blogghumøret stjelte jeg en sånn der 14 dagers greie fra Malin.

Dag 1 - 10 ting du elsker.

Dag 2 - 10 ting du hater.

Dag 3 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 4 - 10 viktige personer.

Dag 5 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 6 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.

Dag 7 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.

Dag 8 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?

Dag 9 - 10 bilder fra sommeren 2010.

Dag 10 - Et TV-show du er avhengig av.

Dag 11 - Det vakreste bilde av din bestevenn.

Dag 12 - Bakgrunnsbilde ditt på telefonen din og datamaskinen.

Dag 13 - Profilbilde ditt på facebook.

Dag 14 - En sang som passer til humøret.

Tumblr_li45xskcwc1qhjm98o1_500_large
Skikkelig kjedelig innlegg det her ja, men liksom.. ja.

3.verdenskrig sa du?

Ser ut som om 3.verdens krig allerede har startet! Vertfall inne på rommet mitt... Just take a look.....Altså, et eksemplarisk bevis på hva som skjer når man utsetter og rydde rommet i over lengere tid. Får jo tårer i øyekroken hver gang jeg beveger meg innenfor romdøren. Det verste er vel at jeg ikke gidder og gjøre noe med saken, nemlig fordi jeg er blitt altfor lat i februar måneden. Skitne klær, sokker, gamle vannflasker å alt mulig befinner seg her inne. Drukner vel snart i støv og klær.................... Fuck my life er alt jeg har og si.

Opplåste ballonglepper
HAHA pena på bildet ja! Sitter på kjøkkenet med talgelys, film og Sofie! Har pomfri i ovnen og løvstek som snart skal stekes på pannen! Ah, er så sulten akkurat nå! Og løvsteken gir meg sikkel i munnvikene. Anyway, munnen min har uheldigvis en tendens til og blåse seg opp som en ballong nå og da. Dårlig tidspunkt på en fredagskveld? Ja. Men den er ikke så ille som sist gang, heldigvis! Ha en fin fredagskveld folkens ♥

Hello sunshine
Det lukter Taco i hele huset nå! Lykken sprer seg like mye som lukten. Venter bare på at Mamma skal rope "Kamilla, Middag". Skal kaste meg over maten! Så nå sitter jeg her sulten, og ser på tven.

Var litt tidligere ferdig på skolen idag, så jeg kastet på meg solbrillene og trasket hjemover i den sterke solen. Altså, har begynt og bruke solbriller på heltid fordi solen skinner flere ganger daglig. Deilig!

Superwoman


Da stikker jeg på nye utlfukter for denne dagen! Hadde matteprøve idag, vet ikke hva jeg skal si? Den gikk nemlig så dårlig at ja........ Imorgen har jeg naturfagsprøve. Kan faktisk ingenting så jeg får pugge litt etterpå, men nå skal jeg ut! Fant forresten frem den søte superman t-skjorten min fra tyrkia. Woopwoop! Planer for dagen?

Hodepine og Paradise hotel


Bildet er ifra Lørdagen, hihi.

Men tilbake til overskriften. Hodepine, hvorfor eksisterer du? Sitter her og pines med hamring i hodet fra alle kanter. Skal legge meg nedpå og sove en time i håp om at den forsvinner. Hater virkelig den evig lange smerten som ikke forsvinner med det første. I slike tilfeller er det godt og ha en god og myk seng så man kaste seg nedi. Paradise hotel begynner forresten idag, gleder meg! Flere som skal se på paradise i kveld?

Sunday is funday
Så var det den berømte søndagen. Dagen der man nesten ikke kan gjøre annet enn og slappe av. Har sovet i en time for litt siden så har jeg vært på kiosken og leid film!

Red heter den vel, og i følge reklamen virket den skikkelig bra. Har utstyrt meg med blå burn. Som jeg for den del har drukket hele uken, sånn seriøst! Trolli gummimakk er også plassert i fanget å nå er jeg klar for og kose meg resten av kvelden! For en chill dag ♥

Man vet at man er...

...et matvrak når de seks siste innleggene handler om så og si mat. Altså, det finnes da to muligheter.

1: Jeg blogger på feil tidspunkt av dagen der jeg tilfeldigvis spiser.
2: Jeg spiser så mye at det blir matprat så og si overalt. 

Satser i grunn på nummer 1. selv om jeg innerst inne vet at nummer 2. er harde fakta. Anyway......

Once in a lifetime!! Bildet av en velstelt Kamilla. Close up i ansiktet og greier! Pent. Venter og håper på at Mamma snart skal handle så vi kan lage deilig biff på kjøkkenet som uheldigvis er skrudd fra hverandre. Altså, ikke hele kjøkkenet! Viftegreia og alt det der e skrudd ned, blablabla... Noe som stopper oss fra og lage mat. Irriterer noe sykt. Jaja, dere får ha en fin Lørdagskveld folkens ♥ Det skal jeg!

Love my life

Snakk om og nyte livet! Bestilte meg tapas-tallerken idag! Livsnyterx100!!! For ikke og snakke om oreokake som smeltet i munnen min like eter at maten var slukt ned. Altså, for og gjøre en lang historie kort: Jeg dro på opticom med Auris og Skompe idag for og spise lunsj. Det var sykt koselig ♥
Iphone kvalitet, jeei!

Befinner meg i god sofaen min med Sofie for øyeblikket! Vi bare chiller og hører på musikk. Vet ikke helt hva vi finner på senere, men dere får ha e fin fredag ♥

Fredagsfeeling
Nystekte vafler til frokost på en torsdag slår aldri feil! Rart man elsker og ha ferie? Det negative idag må vel være vinden som holder på å rive ned husveggen. Altså, hvertfall slik det høres ut. Jeg for min del sitter alene hjemme og digger den høye musikken jeg som dundrer i gulvet. Digg Jeg har forresten skikkelig fredagsfølelse idag!

Vaffelhjerter


Nystekte vafler, gossip girl og vinterferie ♥ Kan det bli bedre? Ja, faktisk! Senere i kveld skal jeg i bursdag til kjære Aurora! Satser på en bra kveld! Det eneste som minsker lykken er bokomtalen jeg må skrive helt ferdig! Det tar jeg når jeg får tid! Flere som har fått vinterferie?

Sickness


Har holdt sengen så og si hele dagen. Ble ingen skole på meg idag med tanke på den forferdelige hosten som plagde meg hele natten. Derfor sitter jeg foran tv skjermen og venter på at One tree hill skal begynne. Gafler innpå med safarikjeks og slurper iskaffe ♥ Altså, er man syk så er man syk.

Life is too hard


Klokken har akkurat passert tolv og selveste Kamilla er våken! Sjeldent at jeg er oppe før klokken har slått tolv. Sto faktisk opp kl ti, tror jeg. Har koset meg med ukas første glass Cola! Har også klart og prestere å spise en 200 g sjokolade plate. Jaja, lørdag er lørdag ♥

Brygger forresten på tidenes forskjølelse! Har hodepine konstant og nesa mi er potte tett! Hosten blir bare verre og verre. Like før jeg hoster opp en uskyldig kroppsdel.. Og snart ligger jeg muligens for døden. Må forresten også søke skole imorgen! VIKTIG. Problemet er, hva skal man søke? Skriker om jeg må søke studiespesialisering, for visste ikke om helse og sosial funket helt..

Tvangslesing og sånt
Heisann! For ikke lenge siden kom jeg hjem fra en av tidenes beste kino! Burlesque som det står i forrige innlegg. Både musikken og all dansingen gidde meg bare lysten til og hoppe opp av kino setet og danse med! Sånn helt seriøst. Digg film!

For øyeblikket sitter jeg med leseboken 'by my side'. Litt godteri også, men frister lite akkurat nå. Samme føler jeg om lesingen. Har ikke lyst og lese i den for ti øre engang, men kaller det heller for tvangslesing. Vi skal ha skrevvet en bokomtale til mandag, tror jeg(?). Er ikke ferdig med boken engang, så må liksom lese på spreng resten av kvelden... For trøste meg med bunnskvetten av min trofaste bonaqua silver sitron ♥

Show me how you Burlesque


Sitter nokså godt plantet på sengekanten med dataen på fanget og musikk til øret. Jeg hoster meg sånn halvt ihjel, og det brenner faktisk i halsen. Ikke det beste som har skjedd meg denne uken for og si det sånn. Hosten er forhatt og jeg prøver som en galing og kvitte meg med den. Uten gode resultater da.

Uansett, snart skal jeg kave meg neddover til byen i denne syke stormen som kriger utenfor vinduet mitt. Skal pakke på meg alt fra skuterdress til skinnlue, så vet dere det! Skal forresten på kino. Burlesque, og den virker veldig bra. Håper for all del at den ikke skuffer meg da! Noen som har sett filmen?

Ikke noe tull, her tar vi gull!

Altså, igår kveld kom vi hjem fra den nokså lange roadtripen til Lakselv! Har hatt utrolig koselig, vertfall den sosiale delen! Den har nemlig bestått av mye dansing, synging og ikke minst latter. Sånne fotballturer er gøy! Kom hjem med gullmedalje som da tilsvarer første plass! Vi var altså best av tolv. Dritfornøyd!

Har ikke bildet av pokalene vi fikk, men skulle jo gjerne hatt det! Altså, vi fikk faktisk en pokal for 1.plassen, En pokal fordi vi var det jentelaget som hadde scort flest mål. I tilegg fikk Charlotte på laget en pokal for "beste jente spiller". Velfortjent!

Gull medalje♥ Mwihihihi
Hele laget var Ninja i finalen med striper i ansiktet! Gøyyy

Var helt sykt nervøs i finalen da vi ikke hadde klart og score mål den attenminutters lange kampen! Da ble det jo pålagt 5 minutter til som vi heller ikke klarte og score på. Det resulterte jo i straffe konk. Altså, da var nervene helt syk! Vi scorte på alle tre, mens Havøysund(laget vi spilte mot) bommet på nummer to som tilsvarte at vi vant!

Da siste straffen vår ble tatt var jeg skikkelig nervøs får hvis Emma hadde bomma der og da måtte jeg ha tatt straffe nummer 4. Heldigvis scorte hun og hele gjengen løpte i en stor klynge! Vi hoppet rundt og sang som bare det! Jeg for min del, var i skikkelig godt humør da! Sto forresten i mål en kamp, haha! Det beste var jo at vi scorte 11 mål og slapp inn 0(bortsett fra det ene på straffekonkurransen).


Ble litt mye tekst her, sikkert en smule kjedelig og lese. Jaja, har nu hatt en fin helg ♥

I'm a real wildchild

Altfor lenge siden jeg har blogget. Følte jeg måtte gjøre noe med saken. Så siden sist gang har jeg..

Farget øyenbrynene. For første gang faktisk! Ble veldig fornøyd. Har også..

Farget håret! På den fronten ble jeg også super fornøyd! Dere skal få se bedre bilder senere.

Bortsett fra det har jeg kjøpt meg en syden oppfriskende body lotion. Som forresten lukter forfriskende og godt! Og for øyeblikket sitter jeg i den hvite pelssofaen min og ser på film! Wildchild, faktisk. Venter også på at Mamma skal steike kylling til meg. Er skrubbsulten! Snakkes senere ♥

Let's play dressup
Er det en kjole jeg virkelig elsker så er det denne søtsaken her som er fra H&M. Denne kjøpte jeg for snart et år siden, men har enda ikke brukt den. Den er uheldigvis i str 34 men passer meg utrolig nok. Føler meg som en prinsesse i den. Den er så sykt nydelig! Skal bruke den i nærmeste fremtid. Til en passende anledning, vel og merke.

GHD - pink limited edition

Først og fremst. Var kjempe koselig i Kirkenes! Har storkoset meg idag, med det herligste fotballaget. Vi spilte uavgjort begge kampene, og tapte på straffekonk, men gjorde svært lite fordi vi hadde det kjempegøy uansett! Så har tatt meg en ultravarm dusj nå og venter på at Sofie og Aurora skal komme på besøk. Over til en ting som får meg til og hoppe i taket av glede!!!!!

Da jeg kom hjem fant jeg denne saken på sengen min:

OKEI, seriøst rart man liksom dør av lykke da??? Nei.. Har ventet på denne godsaken siden julaften, fordi Coverbrands sendte feil første gang. Den lyste bare opp på sengen der den lå..

Fin innpakning og hele pakken.

Hørte også med et lite søtt speil.

Lille babyen min ♥♥♥

Sleeping beauty

Kommer det som en bombe at jeg har tenkt og fortelle hvor trøtt jeg er? Vet ikke om jeg klager på det ofte, men så er det jo et herk og stå opp om morgenen. Er jo ille nok at vi har skole, men kåseri fremføring i neste uke, og nyttårsball på fredag! Ser jo heldigvis bra ut fremover da. Kåseri virker morsomt og er stort pluss når man kan skrive på dialekt. Så den skal nok fremføres osv! Fikk faktisk norsk bokmål og sidemål tentamen tilbake! Overraskende var det når jeg så en 4+ og en 4'er. Illustrerer bare hvordan jeg har det hver morgenen da ringeklokken ringer(noe lignende jeg skriver om i kåseriet mitt):


Fuck you liksom.

Nei, altså. Skal legge meg nå straks, nemlig fordi jeg ikke har noen planer for dagen. Tenker jeg ser en film i kveld eller noe sånt. Ska chille max, det eneste dumme er at jeg ser ut som en skraphau når jeg våkner etter en dyp søvn på ettermiddagen. Nei hoff, sovner av nåå... Night! Elsker og sove ♥


BTW PÅ NYTT:: endring i planene, skal en tur bort til Sofie senere. Knis

Lalalala

Ligger i sengen, ser sånn passe død ut. Klarer jo såvidt og holde øynene oppe, men siden vi begynner på skolen imorgen er jeg bare nødt og stå opp. Håret mitt er bare en stor floke, og ser heldigvis ikke trøtt og bleik ut. Heldige meg. Burde kanskje også vurdert og dra meg selv opp av sengen sånn at jeg evt. kan spise og fikse meg. Man er jo så lat i disse ferie dagene. I dag skal jeg virkelig legge meg tidlig, ingen bønn! 


En av de siste dagene i desember, da vi hadde spillekveld. DRIT KOSELIG!

Over til en annen ting. På fredag skal vi i 10.ende klasse ha Nyttårsball! Først og fremst fordi vi vil få til en liten avslutning før vi slutter på skolen. Vi har aldri arrangert ball før, men skal prøve og gjøre det så bra som mulig! Og om vi får tillatelse skal vi kanskje fyre opp boks raketter, vel og merke. Så hvis noen fra Mellomtrinnet og Ungdomsskolen leser dette, kom! Jeg kommer, kommer du? Mihihihi

Nytt år og nye muligheter

Sløv på blogg fronten i det siste, men er jo ferie så gjør ikke meg noe. Sitter vertfall her som et slakt! Tidlig oppe i morges for og dra på dugnad! Vare telling faktisk. Da spør jeg meg selv, når sluttet søndag og være en hellig dag?????? HALO.. vertfall, på tven er Harry Potter og føniksordenen. Har funnet frem potetgull og Cola. Skal kose meg med den nest siste feriedagen min før skolen står for tur. 
Fått meg ny venn også! Hannah, som er fra Bergen. Digger deg, sweetie ♥


Å JAA, vi har alle fått med oss at Voe har slutta og blogge!!! Hehe, ser forresten frem til et bra år!

Goodbye 2010..

And say hello to 2011! Nå skal vi snart ned og spise nede hos Tante og dem. Kalkun som står på menyen, yum! Har pyntet meg i den hvite, nye kjolen fra Topshop. Den er så fin! Senere ikveld får jeg besøk og vi skal se på raketter og kose oss! Gleder meg. Herlig og tenke på at det er et helt nytt år i morgen! Føler dette kommer til og bli et bra år! Så dere for kose dere i kveld og ikke minst ha en fin nyttårsaften, det skal nemlig jeg ha! 

Outfit, som man ikke ser så godt da fordi webben er ikke det beste kameraet. Anyway:


Har sotte på nye løsnegler, nok engang! Føler meg avhengig, voivoi.


Godt nyttår folkens! 2011 here i come ♥

Klikker datamaskin, klikker æ

Overskrifta sier vel det meste? Får desverre ikke blogga fordi at datan min e fucKa pc!!!!!!! KLIKKER...... Så vi blogges når datan min e på sinne fulle fem....... GOODBye for so long............. det her e seriøst trist!!! Drakk kakao på Zero kafeen idag, å det va goodie! Ha en fin dag/kveld/natt/whatever. Kan jo slenge inn et par bilder fra året mitt, siden æ allerede hadde laga et bilde innlegg. ENJOY! Beklager for dialekt, tusen punktum osv. E forresten hyggelig og se at over 100 stk e innom bloggen min selvom æ ikke har blogga på et par daga, hehe.


SNAKKES FØR NYTTÅR VERTFALL!!! Har du hatt et fint år???

Merry Christmas


Sier bare at en herlig jul med en herlig familie har passert! Det har vært mye latter, mye pakker og jeg ble kjempefornøyd med alle gavene jeg fikk! Noe jeg ble kjempe glad for var når Tante Linda kom med en hel bunke med nye scrap bilder. De var alle såå utrolig fine! Dere husker sikkert ikke scrapbooken jeg fikk til konfirmasjon min, men nå skal det fylles på med mere fine bilder! Nå skal jeg se Dear John! Forresten, god jul til alle og en hver ♥

Fått mye fint denne julen?

Pakke i posten - bareMinerals

Heisann♥ Idag er det lillejulaften! Merkes nokså godt på facebook at folk er glade for det, inkludert meg! Sto ikke så altfor sent opp i dag. Har sniksett på dagens episode av Jul på månetoppen, hehe. Har igrunn ikke så mye julestemning, men får vel det da treet skal pyntes i kveld! Fikk forresten en pakke i posten i dag!

Har bestilt meg julegave og den e vel fremme. Den skal pakkes inn og greier, men er enkelt og greit fordi pakkedungen min blir større da! Julegaven min fra Mamma kom også, men FAEN I SATAN!!!! Dem hadde jo da klart og prestere å sende helt feil av hva vi hadde bestilt... Ble egentlig skikkelig skuffa da. Så får sikkert ikke pakken før etter nyttår. Ble felt noen tårer ja..

Bestilte meg BARE MINERALS PRIME TIME FOUNDATION PRIMER og BARE MINERALS GET STARTED KIT. Ble nokså brent i lommeboka liksom, men når det gikk til en god sak gjorde jo ikke det så mye, haha.Pakken inneholdt:

Shampoo til børstene! Sier bare, good good!


To toner bareMinerals foundation med solfaktor 15, Mineral veil og Warmth All-Over ansiktsfarge.


Tre forskjellige koster.


Primer som funker kjempebra! (Synes vertfall jeg da) Denne er ikke sammen med startpakken.


Og siden jeg er så søt fikk jeg med en julegave!! Det er altså en geleaktig krem som brukes som rouge fra Smashbox. Vurderte og bestille denne å (i større versjon, vel og merke), men turte ikke sløse penger hvis jeg ikke likte den, men nå kan jeg jo teste å se om jeg liker den. NICE!!!!!!

Har du kjøpt julegave til deg selv i år?

Pain


Heisann ♥ Ligger som en langflat hvalross på gulvet og vrir meg i smerter. Plutselig fikk jeg en helt insane mageknip! Sånn bortsett fra det er tanken på juleferie herlig!!! Prøvde og klaffe på meg løsnegler og det gikk egentlig veldig bra, så får håpe de holder et par dager bare.

Magen vræler også, så hadde ikke skadet med litt mat. Heldigvis skal jeg og mamma skal straks bake kakemenn, men tror ikke det hjelper så mye på sulten min.

Same shit, different day

Sex And Science TumblrTumblr just it.
)(» no hype can stop me . IMG_0025 | Flickr - Photo Sharing!
Dream without fear, love without limits. My Photos - I Like to Arty Hard
we♥it

Idag er det søndag. Håndball kampen skinner på tv skjermen og de Norske jentene våre har spilt kjempebra i denne omgangen. Har vært i byen og kjøpt de siste julegavene idag. Og noe til meg selv, ikke at det kom som en bombe da.. Må enda kjøpe til Mamma. Hun holder da forresten på og lage marinert filet, så gleder meg til middag! Etterpå skal jeg forhåpentligvis ut en liten tur! Imorgen er det bare film på skolen så Juleferie!! Herregud som jeg gleder meg!

Har dere fått juleferie?

Lykkelig


Heisann ♥ La oss bare si at engelsk muntligen gikk 10 ganger bedre enn forventet! Jeg fikk faktisk 5'er. Er så utrolig fornøyd, vertfall med tanke på at dette er engelsk og muntlig! Var seriøst helt varm i ansiktet da jeg var ferdig, haha. Uheldigvis måtte jeg ha mattetentamen idag! Og den vil vi ikke snakke om, kunne heller spydd på den bare. Dro til byen og fikk kjøpt noen julegaver og til saker til meg selv da. Senere skal jeg være sammen med girlsa! Vi finner på noe koselig, håper vi! Hva skal du idag da?

Love
Kjøpt meg ny dekorasjon til rommet! Love it ♥ Agree?

En siste finish

Heisann ♥ Vet det har blitt mye engelsk whining de siste innleggene men jeg har stressa gjennom hele dagen. Har ikke gått et sekund der jeg har pustet lettet og slappet av. Okei, bortsett fra den lille halv timen jeg så på blåfjell. Så nå måtte jeg springe ned og finne frem to tabletter.


Tror faktisk jeg stresser, og at dette gir meg hodepine kan det være store muligheter for! Har liksom levd på Ibux og Paracetamol de siste dagene. Så holder jo på med siste finish på powerpoint og teksten min men føler at det ikke kommer til og gå noe særlig bra imorgen jeg. Derfor har jeg bare lyst og drukne hodet i iste kartongen ved siden av meg, men så dramatisk gjør vi det ikke idag. Blogges! Ønsk meg gjerne lykke til imorgen, for jeg trenger det virkelig!

Cutiepie

oh so viktoria oh so viktoria
oh so viktoria oh so viktoria
Oversøt ♥ Smelter seriøst!! Tenk å ha en sånn liten bissevov. Sier bare en ting; me want! Liten fluffy dot, med super duper søte og små øyne. Til og spise opp jo!

Har forresten ikke hatt noe tid til å blogge idag, siden jeg har måtte jobbet med muntligen og sovet en heldel. Har begynt å få skikkelig hodepine om dagene, har hatt det sånn ca hver dag siden forrige søndag! Lurer på hva det kommer av..

P-i-z-z-a-t-i-m-e

Heisann ♥ Skikkelig deilig og våkne uten å ville kvele seg selv med puta. Hosten min er enda fæl, men føler meg mye bedre idag. Spiser på en av kakemennene som jeg og mamma lagde igår, goodie! Så forresten en julefilm igår kveld. Den ga meg skikkelig julestemning, hihi!  Senere i kveld skal jeg endelig sosialisere meg litt med folk. Skal nemlig leie film og bestille pizza med Jorunn, Ingrid og Aurora. Det blir koselig! Skal snart spise middag, også er det jul på månetoppen! JeeyPlaner for dagen?

Moroccanoil - Olje behandling

Heisann ♥ Har nesten nettopp kommet hjem fra frisøren.Har farget håret og stusset det. Håret mitt er veldig kort nå, å ser ut som om jeg må farge håret en nyanse mørkere. Da må jeg farge løshåret også. Det vil jeg gjerne få gjort før jul. Håret mitt matcher ikke helt med løshåret nå, men håret mitt er blitt mye jevnere i fargen. Har kjøpt en olje behandling til håret. Tror den funker kjempebra!


299,-

Sånn bortsett fra det er hosten min blitt ti ganger verre og enda mer ubehagelig. Mamma skal heldigvis ringe til legen imorgen tidlig. Er også kjempetett i nesen, så vil gjerne bare krype under dynen helt til dette helvete har passert. Får ja, det er helt jævlig! Nok syting fra min side, nå skal jeg se på hotel cæsar også er det bare og fortsette med kakemenn bakingen til meg og mamma!

Mean girls 2


Heisann ♥ Endelig er traileren ute! Ventet på den en stund nå, så er bare å glede seg til februar da! Siden film nummer en var digg bør nummer to også være veldig bra. Har høye forventninger! Noen som har tenkt å se filmen?

Christmas love

Anyone can start today and make a new ending..:) Tumblr
missdottiejeans Subscriptions Candy Cane Hearts - a gallery on Flickr
We are liars. this is my wintersong to you
Victoria's Vintage %u2665 I LIKE IT
Colour me cliché. (2) Tumblr
Julestemning ♥

Sitter/Ligger i sofaen å ser på One tree hill. Koser meg med et utsøkt stykke brownies! Bortsett fra at jeg ikke har blitt noe bedre i halsen så er det så koselig fordi det er Desember! Haha, lol.

Altså, julestemningen er på plass! Sitter hverdag klokken seks og ser på Jul på månetoppen og spiser dagens kalender godis. Har mye mere julestemning enn i fjord da! Senere skal jeg og Mamma lage kakemenn, og til helgen må jeg dra å handle julegaver! Jul, jul og atter jul. LOVE IT

Håndball kamp og brownies baking


Heisann ♥ Sitter på kjøkkenet med håndball kamp foran meg og kake i ovnen bak meg. Foreløbig leder Norge 16-9 over Slovenia. Det er jo good! Sånn ellers er ikke hosten min blitt noe bedre. Så dagen har godt ut på og sove, se på tv og dusje. Nå gleder jeg meg bare til at kaken er ferdig så jeg kan gafle det i meg som en tulling. Namis!


Flere som ser kampen?

Leve på hostesaft, nei takk.

Doente_large_large_large
Heisann ♥ Brennende hals er ikke akkurat favoritt tilstand min nå i disse juletider. Har hostet som en med kols hele dagen. Lugget på sofaen hele dagen å svettet i den klamme teletubbie dressen min. Tommel ned for det! Tok meg et godt å varmt bad i sted, tente talglys å hele pakken.

Sånn ellers har dagen min bestått av å ligge med en flaske hostesaft trødd nedi halsen og se på tv. I tillegg ble jeg nokså skuffet når ingen av kalenderne mine hadde sjokolade/haribo og by på. Bare stygg leke i begge kalenderne, æsj. Nå skal jeg se en episode av frustrerte fruer og håpe at jeg for sove etter det. Det eneste positive med dagen var at jeg faktisk satt opp et nytt klesstativ med "skohylle" og alt! Også fant jeg kamera ladderen til digital kameraet som jeg har letet etter i nesten et år. Happy!

Flere syke budds der ute??

facemask heiaHeisann ♥ Etter og ha sett på sex and the city 2, spist sjokolade appelsin å cheese doddles var det på tide med litt avslappende, og good ansiktsmaske! Så nå sitter jeg og Marianne med to agurkskiver over øynene og chiller! KOSelig

Jentekveld i kveld


Heisann ♥ Nå straks stikker jeg, Ingrid og Sofie ned til Mariell på jentekveld! Hun reiser nemlig hjem til Skjervøy imorgen å derfor må jo vi ta en siste kveld! Blir sikkert kjempegøy! Vi skal forresten spise Taco ♥ Dere får ha en fin tirsdags kveld, det skal jeg!

Hva kan dette være da?


Heisann ♥ Øynene mine er snart sammenklistret, men likevel sitter jeg å daffer foran dataen! Må jo høre på litt good musikk før jeg tar kveld! Kjolene legger jeg forresten ut i morgen. Kvelden har jeg tilbrakt med både Ingrid og Marianne. Alltid like koselig det! Det på bildet i forrige innlegg er forresten et slags "sminkehårbånd". Altså, det skal brukes for og få håret bort fra ansiktet. Ganske praktisk igrunn!


Har forresten helt glemt å takke alle som har kommentert at jeg ble fin på håret, så tusen takk ♥♥♥

Gifts from London


Heisann ♥ Da var min kjære Mamma endelig hjemme etter flere dager i London! Hun har kjøpt noen ting til meg, som f.eks julekjole! Eller faktisk to likedane kjoler, bare forskjellig farge! LOVELOV! Å de er super duper mega fine! Jeg har slafset foran tven å sett en film. Husker desverre ikke navnet på den. Jeg er utrolig trøtt, men må tvinge meg selv til å skrive ferdig engelsken! HATER SKOLE, HAT X1000!

NY HEADER


Kjedet meg så mekka bare nytt design, likte det litt igrunn. Watcha think?

Med bart blir det fartVi hadde skuespill på skolen idag, som dere kan se var jeg den heldige "bartebæreren". Gikk egentlig ganske bra!

Men sånn bortsett fra det så er smulting kongen e godt plassert i det lille senge hjørnet hvor jeg alltid holder til. Har store planer om å ta en powernap, med tanke på at jeg brukte hele natten på å skrive på en engelsk historie som skulle leveres idag, men ikke skal inn før Mandag! Det er egentlig bare bra, for har ikke kommet lengre enn 405 ord.Har også vært nede i byen å kjøpt meg ti utsøkte smultringer fra Olgas. Åhh, levde på en smultring sky da første smultring ble dyttet inni munnen.I kveld er det juleball, å det blir sikkert dødsbra! Hihi

Va skal dere i kveld?

Definisjon av lykke er


Sjokolade Appelsin! Etter en halvfin skoledag har jeg endelig kommet hjem. Ble ferdig med kunst & håndtverk huset idag, mitt å Audun sitt faktisk! Haha. Men akkurat nå sitter jeg å glefser i meg en sjokolade appelsin. Ah, ble så lykkelig da jeg dro på Coop igår kveld å så den store kassa med sjokolade. Ble jo helt i hundre, å nå er den jeg har foran meg snart borte. Buhu. Senere idag skal jeg først dra å trene styrke(Voivoi!) å deretter skal jeg på fotballtrening! Flott torsdag spørr du meg! Skal snart hive meg rundt på middagsfronten, å idag er det Wok som står på menyen. 

Dine planer for dagen?

Dagens latterkrampe


Hahahahahaha!

Heia brunette


Heisann ♥ Resultatet etter tre pakker med hårfarge. De to første var altfor lys å gjorde håret mitt grått! Dere tenker sikkert bare litt gråskjær, men håret mitt var fullstendig grått! Er ikke sikker på hvilken farge og hvilket merke det var jeg farget med. Etter tredje pakken var jeg dødsfornøyd, men løs håret var lysere enn mitt eget hår. .


Så da sitter jeg her å undrer, stripe mitt eget hår, eller farge løshåret en smule mørkere? Har ikke så lyst å slite ut det splitter nye håret mitt med å farge det. Men så er det ball på fredag, å da må jo håret mitt være bra! Noen som har et tips å komme med? (Om hva jeg skal gjøre altså)

Harry potter and the deathly hallows

Heisann ♥ Akkurat kommet hjem fra en 2 og en halvtimes film! Harry Potter, som i min verden er konge! Litt skuffet for at jeg må vente helt til sommeren før jeg får sett filmen, å jeg er enda på ferie når den kommer på kino. Kjipt! Da jeg hadde gått et stykke på den kalde og lange turen hjem føltes beina mine ut som ispinner. Det var bare å kaste meg under dynen med engang jeg entret døren inn til rommet. 

Hva syns du om filmen? Å om du ikke har sett den, så er den virkelig verdt og se. Gleder meg til del 2!

Superfornøyd Kamilla

Heisann ♥ Har akkurat glefset tre rundstykker rett ned i magen. Deilig med litt mat i kroppen! Har vært på treningsenteret fra klokken 18:00 til 20:00 på både Styrke/Core og Yoga. Det var en skikkelig treningsøkt, tror aldri svetten har rent så mye som på Styrke/Core.

Er forresten kjempe deilig å ha Mamma tilbake i hus! Fikk kanskje litt for mye av henne etter 3 dager i Oslo. Dere kan få se imorgen, om det er interessant? ER VERTFALL SUPERFORNØYD! Kjøpte meg også månedskort på treningsenteret idag! Så blir endel trening fremover.


Stor pose med stufff ♥♥ Jeey.

Fornøyd med månedskort på treningsenteret! 399,- for en måned.

HAr forresten også bestilt Harry potter billett til imorgen! Å FY SOM JEG GLEDER MEG!! Flere som skal se filmen??

Mesterkokken


HAHASØT

Befinner meg på kjøkkenet nå. Har funnet frem stekepannen, for jeg holder på å lage Wok! Mamma er i Oslo, så jeg og Kristian er alene hjemme til torsdag, men det funker jo fint! Skal jo være så flink å lage mat idag, hehe. Har også store planer om å dra på Zumba idag, men er jo så dyrt når man ikke har kort på treningssenteret. Vel vel, mosjon må jeg ha uansett!

Søte lille kosebamsen

Heisann ♥ Er verken oppfinnsom eller kreativ når det kommer til overskrifter, men det får bare være. Nå sitter jeg i.....*trommevirvel* sitter i sengen min å skal snart labbe meg ned for å se om det finnes en liten matbit på kjøkkenet! Nå som snøen har lagt seg her i Vadsø, har kulden også inntatt rommet mitt. Har derfor tullet dynen godt rundt meg her jeg sitter. Har også funnet ut at jeg er så trøtt på morgenkvisten grunnet mine sene kvelder foran pcen. Har prøvd å stramme meg litt opp, men det funker jo ikke når man er tidenes mest data avhengige menneske. 


Hils på Thor! Han har vært min senge kompis i over 3 år! Kall meg rar, eller hva du nå vil, men jeg sover faktisk enda med den lille søte kosebamsen min! Jeg må nok være en av de sjeldne, eller er det flere søtinger der ute som sover med kosebamse? Høhø...

FORRESTEN, Hadde skrevvet et langt innlegg, men så sletta alt seg... Gjett om en som ble sint da!!! Furter enda over tanken..

I love my girls


Heisann ♥ Har tullet håret veldig fint opp i et håndkle etter en god å varm dusj! Har vært på fotballtrening i 2 timer å tidligere på dagen satt både jeg, Marion, Ingrid, Aurora og Camilla i sengen min å knødde. Når Mami kommer hjem fra jakobselv tror jeg at jeg skal dra ned å tenne lyst på graven til Pappa. Deretter har jeg store planer om å kaste meg ned på sofaen med walters mandler, maarud popcorn, brus foran meg samtidig som jeg skal se på Mean girls! Fikk plutselig skikkelig lyst å se den etter at vi danset dansen "jingle bells rock" fra filmen, hihi! Har forresten hatt en superfin helg med bestegjengen, i love you girls! Har du gjort noe spesielt i helgen?

Gårsdagens kostyme/antrekk

Heisann ♥ Våknet for et par timer siden, å er merkelig at jeg ikke er trøtt! Jeg og Camilla la oss ikke før klokken ble nærmere 06.30. Det var en døds koselig kveld med beste jentene mine igår!  Camilla har forlatt meg å jeg sitter med hodet trødd ned i en pose med smågodt. Samtidig fryser jeg på tærne, å har derfor tullet dyna ekstra godt rundt det område. Vurderte å se en film eller noe nå! De fleste gjettet forresten riktig, for jeg var en kanin igår!

Gårsdagens kostyme/antrekk: 

Kostyme på K liksom

Heisann ♥ Som jeg skrev tidligere skal jeg på temakveld i kveld! Det skal bli gøy, for alle er jo da utkledd som noe på sin egen forbokstav.


Prøvesminket meg igår, syns det ble litt tøft! Skal itillegg ta enda mere glitter over øynene. Så det blir nok bra!

Noen som klarer å gjette hva jeg skal være?

Temakveld og kino!


Heisann ♥ Nå har jeg akkurat stelt meg etter en forferdelig sørpete bytur. Der var jeg å handlet rosa å sølv diamanter, løsvipper og glitter! Temakveld imorgen med jentene! Vi fikk ideen fra Sara om å være noe på vår egen forbokstav. Så det kan bli gøy! Uansett, om ca en time skal jeg på kino, Nokas! Skal dit ned med Ingrid og Marion. Men for øyeblikket er rumpa mi godt plantet i sengen. Digger musikk mens jeg venter på Ingrid, å er forresten strålende fornøyd! Fikk naturfaggsrapporten tilbake allerede idag, å jeg fikk 5. Alltid like glad når jeg ser en skinnende 5'er på oppgaven/prøven min. Flere som skal se filmen?

OVERSKRIFT///umulig

Heisann ♥ Endelig ferdig med naturfagsrapporten! Sykt glad for det. Se på flinken:


Det hva jo sånn passe umulig å finne overskrift. Sånn forresten, har sinnsykt lyst på nå nye klær. E jo bare filler det æ har i skapet, føler nu æ . Men kortet mitt sier jo nå helt anna. Det har jo en totaltsum på kanskje 150 kr. Det går innpå mæ, å være blakk e et herk!! Heldigvis har æ nå bursdags peng liggende, pluss drøssevis av konfirmasjons peng, men selv æ vet at det ville vært en tabbe å handle nå jall klær i Vadsø for de pengan. Så vi sparer! Imårn e det fredag, å tanken på helg gir mæ jo gåse pels neddover ryggen! Nokså interresant å vite. Æ har også bestilt nytt hår, endelig!! Kosta jo flesk i lommeboka(heldigvis for mæ va det bursdagsgave fra min kjære Mamma)

Bokmål eller dialekt??? Å HÅRFARGE

Heisann ♥ Akkurat nu kunne æ spydd på naturfagsboka mi. Har skrevet to sider om to sånne forsøk. two more to go! Altså fire sider, å det e bare snakk om kladden. Så må det innføres, så det betyr jo at æ må skrive 8 sider til sammen! Åhh, det e nå piss. Å vi må tegne til. Å en ting bombe sikkert: Æ KAN IKKE TEGNE....


Sånn bortsett fra det bestemte æ mæ får å teste ut å blogge på dialekt. Alle blogger jo på bokmål, så har liksom gjort det æ å. Men mange som blogger på dialekt, å det virka så gøy! Va så mye lettere å blogge på dialekt, selvom æ ofte titter innom blogga der æ ikke skjønner en dritt. Det står så mye som "eg, itj, ikkje :)xD:P;)<3:*" å all slags kødd på engang. Men tviler sterkt på at det e så vanskelig å forstå det æ skriver akkurat nu? Så lurte æ på, e det best/morsomst/forståeligst/lettere å forstå om man skriver på bokmål eller dialekt?? For det va nemlig veldig chill å skrive både mæ/dæ/æ.


Æ e desverre bynt å være stygg på heltid, haha. Æ føler mæ faktisk jævlig  stygg som legger ut sånne sykt fabelaktige bilda av mæ sjøl, haha.

OVER TIL EN ANNA TING:
Æ bestilte mæ løshår for en måned sia, det dukka uheldigvis aldri opp. Men da kom æ frem til en konklusjon å nu e æ 100% sikker på at æ ska farge håret en anna farge! Skal se om æ faktisk får til å bestille nytt hår idag fra Saras! Du kan jo prøve å tippe kordan hårfarge æ skal ha, men foreløbig e det hemmelig. Ska prøve å få gjort det til neste helg, vertfall! MEN nu må æ tegne å skrive litt mere i boka mi. 

HAHA, skikkelig creds til dem som faktisk leste det her!

I could really use a sleep right now

Tumblr_la12gpx5um1qaacjro1_500_large
Haha, temmelig bra den der!

Hodepine, sulten å skolelei. Der har du meg! Nå skal jeg legge meg ned for å sove litt, håper Mamma skal lage noe godt til middag idag! Er en sulten kjøter for øyeblikket, å senere idag skal jeg mest sannsynlig skrive litt på naturfags rapporten min som jeg skal levere på fredag og være med gjenget, hvis jeg får tid. Vi hadde også en prøve idag, var skikkelig uforberedt. Vel, min feil at jeg ikke gadd å lese igår.

Å nå fant jeg også ut at middagen står på bordet, så skal spise meg god å mett før jeg kaster hodet ned på puta! Kanskje ikke tidenes beste innlegg, men nå har jeg i det minste blogget idag, hehe.VI BLOGGES LIKSOM, da jeg har tid. Dine planer for dagen?

Sommeren 2011 - Venninnetur

Heisann ♥ Å herregud som jeg savner sommeren! Jeg savner varme solskinnsdager, ferieturer, skolefri, sol, is, sommerklær, sene sommerkvelder, bading, sole seg, iskald cola og alt mere som skal til for og få meg i sommermodus.Åhh, sommeren gir meg sikkel i munnviken og varmen strømmer i kroppen bare når jeg tenker på syden. HERLIG ♥
Det er en ting jeg ikke har skrevet på bloggen enda. Det blir faktisk venninne ferie i år å! I fjord var jeg og Jorunn bestis 2 uker i Tyrkia med Mamma, Tante, Kristian og Sindre. Mens sommeren 2011 skal jeg til Tyrkia i 3 herlige uker med bestis Ingrid å bestis Aurora!!! DET SKAL BLI SÅ BRA! Billettene er allerede bestilt, så alt er liksom i boks! Gleder meg så sykt å vi snakker støtt å stadig om det! Er jo liksom "bare" 8 måneder til da, hehe. Blir helt i ekstase hver gang tanken krysser hodet mitt!

Her snakker vi usaklig


Random, men må jo bare meddele at æ bør bli profesjonell fotograf. Om man ser bort i fra at bildet e redigert på picnik så e det jo helt legendarisk å flott! Voi voi, her ble det plutselig dialekt!!! TILBAKE TIL BOKMÅL FOLKENS::::

Sitter i sengen med verkende føtter å ser på tven. Er rett og slett stiv å støl i hele kroppen! Anyway, tenkte å finne frem CSI:miami på dataen. Det som står på menyen i kveld er ikke annet enn Walters Mandler og Cola! Usunn på det høyeste, men fristelsen er uheldigvis for stor til å la være. Har vært å trent i to timer å det var ganske godt! I morgen har vi gym på skolen, også har vi engelsk prøve om ?!?!?!?!?!?... vet ikke. Nå skal jeg vertfall chille max resten av kvelden. Ble igrunn et usaklig innlegg, men de titter jo frem støtt å stadig. Hoff det her ble ikke bra. Føler meg jo som tidenes verste blogger her jeg sitter.

Lørdags kos

Heisann ♥ HAr ikke blogget idag fordi jeg har vært "busy lady". Vi spilte kamp idag mot guttene, men tapte dessverre 5-3. Syns jeg spilte bedre en vanlig idag. Nå sitter jeg her med tre gele klumper å chiller. Alle foran hver sin data. Vi skal lage pizza snart, men akkurat nå sitter jeg og Auris å kødder på Chatroulette. Jeg for min del drikker selvfølgelig Cola, ahh!

Heyy pen

Kate piper - Fikk syre kastet i ansiktet

Skulle poste dette igår kveld:


Jeg så akkurat på en dokumentar som virkelig gikk innpå meg. Det var forferdelig å fikk vondt inni kroppen med tanke på hva denne jenta måtte gå igjennom. Altså, Katie piper fra England ble voldtatt å mishandlet i hele 8 timer av kjæresten sin. De to neste dagene etter hendelsen isolerte hun seg i sin egen leilighet. Hun var redd, noe jeg har stor forståelse for.

Kjæresten ringte i senere tid og sa han hadde sendt en mail som hun måtte på en internett cafe for å lese. Hun ga seg til slutt å gikk dit. Da hun nesten var med leiligheten sin igjen ringte han å lurte på hvor hun var å hva hun hadde på seg, å hun svarte jo. Litt etterpå kom det en gutt med utstrekte hender å kopp. Hun var opptatt i telefonen å trodde det var en tigger. Plutselig kastet han svovelsyre i ansiktet hennes, å hun løpte i smerter på en cafe hvor de ringte ambulansen.Jeg kan ikke forestille meg smertene å redselen, men det må virkelig ha vært forferdelig! 12 mnd senere fikk overgreps mennene straff. Den ene ble dømt til livstid x2, men fikk ikke lengere en 16 år. (Noe jeg syns var altfor lite for en så forferdelig handling!) Det ligger så mye mer bak i historien å det var virkelig verdt å få med seg på tven. Hun fortalte også at når hun og moren var ute å handlet pleide hun å ha på en solhatt å gå med hode bøyd mot bakken. Noen ganger kom folk å tok hatten av henne, bare for å gjøre narr. Ungdomer følgte også etter henne når hun var å handlet, å engang ble hun bedt om å forlate butikken. Skikkelig respektløst!


Etter mange operasjoner å behandlinger ser hun nå slik ut.

Jeg kan ikke tenke meg hvordan hun hadde det, å hvordan det er å tenke at mannen som står bak alt dette slippes fri en dag. Det må hele må ha vært/være et mareritt!

Hvis du gadd å lese alt sammen, hva syns du om dette?

Hva er din blogg?


Heisann ♥ Jeg er nå hjemme fra skolen atter en dag, noe som er kjempe kjedelig! Så hvis du har en blogg, skriv ned bloggadressen din så tar jeg en titt innom! Kanskje jeg til og med blir fast leser. Hva er din blogg?

Fritt vilt 3

VIktig å se at jeg ikke har på meg løshår idag! Hehe.

Har proppet utallige doc i munnen, spist fire is og bare lugget i sengen idag! Var jeg hjemme fra skolen grunnet tett nese, hoste og hodepine, men skal på skolen imorgen! Vertfall, kl 20:30 skal jeg på kino, Fritt vilt 3! Har hørt den har fått veldig dårlig kritikk, men jeg skal se den uansett. Jeg skal vertfall dra med Ingrid, Aurora, Marion og Camilla. Er forresten skikkelig sørpete ute, noe jeg missliker sterkt!

Noen som har sett fritt vilt 3?

Konkurranser på Pilus.blogg.no

Heisann ♥ Pilus har to konkurranser gående på bloggen sin der du kan vinne 27 forskjellige hårprodukter og en hvor du kan vinne CLICK'nGO løshår.


Konkurranse nr 1

Den ene kan du vinne 27 forskjellige produkter på med å komentere hvorfor absolutt du burde vinne og selvfølgelig skrive et innlegg der du også henvender til bloggen og nettsiden deres.

Konkurranse nr 2

Konkurranse nummer 2 kan du vinne et sett med CLICK'nGO løshår. De deler ut til ti heldige vinnere. Det du må gjøre er å legge de til som venn på blogg.no og skrive hvilken farge du vil ha, å linke til innlegget. Ganske enkelt.

Hadde jo vært dødssgøy å vinne en av konkurransene da! Meld deg på du også!

Kjedsomhet fører til dette..

Heisann ♥ Sånn gikk det altså da jeg kjedet meg igår kveld, lagde en sykt stygg marihøne over øyenlokket i blindet, kan det vertfall se ut som. Hoff altså.. Missforstå meg rett, jeg kunne sikkert klart å gjøre den litt søt. Syns det var litt morsomt da! Nå sitter jeg vertall nede i den "nye" stuen vår. Mamma har nemlig kjøpt nytt tv bord, sofa, malt bordet, taket å diverse. Begynner å se temmelig bra ut her nede! Senere skal jeg vel bare ligge her hjemme å råtne, har proppet i meg to is å litt sjokolade idag. TOMMEL NED


Hahaha! Hva pleier du å finne på når du kjeder deg?

Rammeeffekt

Heisann ♥ Jeg fikk et spørmål om jeg ikke kunne lage et innlegg om hvordan jeg fikser at profilbildet blir sånn som det er der til høyre. Det redigerer jeg først og frems på Picnik! Jeg regner med alle vet hvordan man laster opp bildet der så..


Først klikker du deg inn på <Create>, det som er ringet rundt med rosa.


Deretter så klikker du på <Frames>, det som er ringet rundt med rosa.


Da kommer det opp en hau med forskjellige rammer, blandt annet en med navnet <Polaroid> som er ramme effekten som vises ovenfor. Hvor du gjør det er ringet rundt med rosa.


Helt til slutt kan du da velge en farge du vil ha som bakrunn på rammeeffekten <Polaroid>, ringet rundt med rosa hvor du skifter farge.

Håper dette var en lett forklaring, for altså.. Jeg er ikke noe flink med forklaringer da. Prøvde vertfall mitt beste! Nå skal jeg snart sove, for det svir som bare det i øynene mine! Så forresten en sykt ekkel film i sted med Aurora, Ingrid og Jorunn. HEHEHE, god natt!

Brun og blid - gratis soldag idag!


Heisann ♥ Ja, idag er det gratis soldag på brun og blid så jeg og Ingrid skal dra ned dit straks. Har ikke tatt solarium på dritlenge så det blir jo litt deilig! Idag er det jo også Halloween! Vi skal dra å leie skrekkfilm senere i kveld, vel og merke. Så regner med at dette blir en koselig Søndag!

NYTT DESIGN!


Heisann ♥ Har fikset på designet, som tilsvarer nye farger og header. Pluss "profilbildet" til høyre! Ganske fornøyd, tror jeg. Hva syns du?

Bursdag heidååHeisann ♥ Om en halv time stikker jeg i sweet sixten bursdag til Oda og Jonas! Det blir garantert koselig. Dere får ha en fin fredags kveld alle sammen! Har du planer for kvelden?

Update


Heyy der pena.

For det første så hoppet jeg over Dag 10. Hadde ingen siste ord å meddele, men nå derimot kan jeg
garantere at jeg er tidenes trøtteste menneske. Jeg sitter i sengen å er klar til å kaste hodet på puten, men først tenkte jeg at jeg kunne skrive litt til dere søtinger som faktisk leser bloggen min.

Etter å ha vært på videregående hele dagen, en 2 timers fotballøkt å pugget til Geografi prøve, å i tilegg skrevet en engelsk søknad som skal leveres inn imorgen er jeg blitt ganske så utslitt. Jeg vil avslutte med at jeg hater alt som heter skole, lekser, innleveringer, men imorgen er det heldigvis fredag! Tar det med et smil, for nå skal jeg falle i min dypeste søvn!

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt

Tumblr_lafju7lhpl1qamnheo1_500_large
1. For det første må vedkommende tørre å være seg selv rundt meg.

2. Ta meg for den jeg er.

3. Få meg til å smile og le.

4. Gi meg komplimenter, det er så utrolig koselig!

5. Gi meg oppmerksomhet når jeg trenger det.

6. Være ærlig. Ærlighet varer alltid lengst.

7. Være der for meg når jeg trenger det.

8.  Respektere vennene mine.

9.  Være sjarmerende!

10. Å sist men ikke minst, be handsome! Det er jo alltid et stort pluss.

Nå skal jeg å Aurora bestis game "The sims 3". Vi skal på Videregående imorgen, så hun overnatter her! KOS

Namis

HEhe, is ♥

Okei, her i huset lider selveste Kamilla(som uheldigvis i dette øyeblikk er meg) av en stor is-avhengighet! Denne isen ligger godt plantet i magen, som de tre andre jeg også spiste idag. Upsii.... Jeg har altså nesten spist en halv pakke friskis idag. Samtidig som jeg ligger i sengen som tidenes slakt  å har sett sånn 5-6 episoder av "Pretty little liars". Jeg har virkelig ikke godt av å være for mye alene! Hade, springer ned å henter is nr 5.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger

Tumblr_laqjyr699h1qchbdfo1_500_large

1. Bruno Mars - Just the way you are

2. Shontelle - Perfect Nightmare.

3. Shayne Ward - No promises

4. Akon - Angel.

5.  Prezioso/ Marvin - The riddle orginal mix - Radio edit

6. The Fray - You found me.

7. The Saturdays Ft. Flo rida. Higher.

8. Selena Gomez - Live like there's no tomorrow.

9. James Blunt - Tears and rain.

10. The Script - Nothing.

Har du en favoritt sang?

Dag 7 - 10 viktige personer

Rekkefølgen har egentlig ikke så mye og si.

1. Mamma You're my number one!

2. Aurora Næss.

3. Ingrid Kalvik.

4. Jorunn Bønå.

5. Marianne Akerhei. 

6. Camilla Johansen. 

7. Sofie Stock.

8. Marion Davidsen.

9. Familien min. (Mange mennesker, men vi regner det som et punkt)

10. Kristian (Altså, storebroren min)Hva skal du idag?

Heisann ♥ Har vært en dårlig blogger i det siste, nok engang er motivasjon til å blogge borte. I det siste har jeg vertfall fått prøvene mine tilbake, som har vært svært positivt! Jeg fikk en 5'er i naturfag, 5+ i musikk å til sist 4- i samfunnsfag. Jeg har også sett ferdig sesong 7 og delvis sesong 8 av One tree hill. Har også lagd en kjempegod Oreokake som jeg og mine kjære venninner skal gomle i oss senere idag! Nå har jeg funnet en ny serie og se på, nemlig 'Pretty little liars'. Så har man noe å gjøre om dagene!

Hva skal du idag?

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten

1. Slettetang, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den!

2. Dataen min! Må jo holde meg oppdatert på facebook.

3. Sminke, føler meg så naken uten.

4. Løshåret mitt ♥ Har brukt det i over 2 år, å er blitt avhengig av langt hår.

5. Telefonen min, hadde ikke klart meg uten.

6.  Deodorant og parfyme! Haha, vil jo ikke stinke svette.

7. Musikk! Må høres på hver dag.

8. Kameraet mitt. Elsker å ta bilder!

9. Dusjen. Viktig!!

10. Bankkortet mitt, trenger jeg si noe mere? 

Mymakeup_113231546_large

En gjenstand du virkelig ikke kunne klart deg uten?

Dag 5 - 10 ønsker

Jeg hoppet over dag 4 fordi jeg ikke ante hva jeg skulle skrive.

1. NAturlig langt hår.

2. Mega stort walk-in closet med masse klær å sko!!! ♥

3. At jeg blir kjemperik i fremtiden!

4. At jeg var brun hele året!

5. Hehe, helt ren hud i ansiktet.

6.  Ny mobil.

7. Fred i verden.

8. At jeg var talentfull.

9. At man ikke hadde lagt på seg av å spise usunt, lol. 

10. At ønsker faktisk gikk i oppfyllelse..

Tumblr_l7z51boex61qchbdoo1_500_large

Dag 3 - 10 ting jeg hater

Tumblr_l9aylfcyd21qa2qh2o1_400_large

1. Det kjedelige livet mitt! Haha, sånn seriøst.

2. 'Bad hair days', trenger jeg å si mer?

3. Kviser, er ingen stor fan for og si det sånn.

4. Lekser.

5. Dårlig kvalitet på serier, på evt. PC!!!!

6. Bli vekt av alarmen på telefonen tidlig i en ukedag, da jeg helst bare vil sove videre.. Trist.

7. Å være lei meg, det er jo ikke noe særlig.

8. Edderkopper!!!! Æsj.

9. Regnvær, håret mitt blir jo ødelagt.. 

10.  Å være alene hjemme, det kan noengang ha sine fordeler. Men alene i mørket med sterk vind utenfor, ikke noe koselig. 


HErregud, så dårlig jeg er til å blogge! Huffda, skjerpings på gang her. Skal snart ta kveld etter å ha spist meg utav huset. Natta ♥

Dag 2 - 10 ting du elsker

1. Familien min ♥ 

2. Vennene mine!

3. Fotball.


4. Gossip girl. "I'm Chuck Bass". DIGGESTE REPLIKKEN haha

5. Løshåret mitt, haha LOL?!?!

6. Shopping!

7. Penger $ 

8. Sommer og sol!

9. Brunfarge, hvem elsker vel ikke det?

10.  Dataen min, høhø

Nå skal jeg faktisk se på One Tree Hill (som jeg forresten også elsker!!!) før jeg tar kveld! Var i byen idag med Aurora, Markus og Gøran. Hihi, fikk handlet meg litt av hvert! Dere får se imorgen

10 dager

Heisann ♥ Som tidligere nevnt, har jeg ikke så mye å fortelle disse dagene. Livet mitt er kanskje en smule kjedelig for tiden så får kaste meg på trenden med denne såkalte 10 dager.

dag 1 - 10 ting om deg selv.
dag 2 - 10 ting du elsker.
dag 3 - 10 ting du hater.
dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
dag 5 - 10 ønsker.
dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
dag 7 - 10 viktige personer.
dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet ditt.
dag 10 - 10 siste ord

Tumblr_lajb52oav11qa19d4o1_400_large

Dag 1 - 10 ting om deg selv

1. Jeg har enda ikke passert 160 cm i høyde, damn!!!!

2. Jeg er super duper facebook avhengig.... pålogget 24/7 heia....

3. Jeg er latere enn latest!

4. Har dårlige karakterer på skolen

5. Jeg er veldig sjenert, hahah spesielt når det kommer til gutter! "VIKTIG, VIKTIG"

6. Elsker å spille fotball! Det gir meg en sånn herlig følelse.

7. Jeg er definitivt en rosa jente! Rosa datamaskin, rosa kamera... Ja, ingen farger slår rosa... Hihi

8. Jeg er et sove dyr! Kan sove døds lenge om jeg bare vil.
DET ER SÅ DEILIG

9. Er dødsglad i å pynte meg, spesielt i fine kjoler å høye hæler ♥ (selvom jeg ofte går som den slasken på skolen)

10. Er avhengig av både, sminke, slettetang, løshår, mobil, data og alt det der!

Did you know?

Den nakne sannhet

Heisann ♥ Ja, hadde dårlig med blogg ideer så tenkte jeg kunne vise dere et praktfullt bilde av "den nakne sannhet". Jeg har forresten ingen problemer med å vise meg selv uten sminke, så det er sagt :)

Okei, utrolig at jeg presterer å legge ut et så stygt bilde, haha! Var jo litt søt da. Hehe, utrolig hva litt sminke kan gjøre. Er ikke du enig?

Heyy der sliten shitkid

Heisann ♥ Etter en hard og krevende skoledag har jeg bare lyst å legge meg(ganske chill dag egentlig), men det forandrer ikke at jeg er trøtt! Jeg har en liten hodepine på vei så har store planer om en powernap å en times tid om få strakser. Herregud det skal bli deilig! Bonus at vi har prøve imorgen på hele 3 kapittel som jeg foreløbig ikke har lest til, i det hele tatt! Ja, dette kommer jo til å gå bra.. NEI

*Gjeeeesp!*


Planer for dagen?

Herlig kveld!

Heisann ♥ Dagen igår var kjempekoselig å jeg fikk spist både pizza, drukket uendelig med cola å tilbrakt en herlig kveld med herlige folk! Jeg fikk masse fint!(penger er veldig fint, hehe.)

Super duper nydelige sko fra Aurora bestis, Super søte tøfler, Melkedrøm å penger fra Lena og Sofie, Genser/kjole fra Jorunn bestis, Å penger fra resten ♥ Tusen hjertelig takk, alle sammen! Dere gjorde bursdagen min kjempe koselig! Nå holder Mamma på og kokkelere på kjøkkenet. Hun lager noe kjempe godt, nemlig svinefilet med fløtegratinerte poteter, brokkoli og grønnpepper saus! Forresten: tusen takk Mamma, for at du er verdens beste ♥

Birthday girl - Kjolen min

Gratulerer med dagen til meg selv,  hele femten år gitt!

Bursdagsoutfit:


Jeg elsker den nye kjolen min!!!! ♥ Nå er det bursdags party! Skal kose meg kjempe mye i kveld, hihi.

Smultring heaven


Olga's smultring bakeri er i byen for et par dager, håper vi! De er her idag vertfall, å gjett om jeg er i lykkerus da! Da jeg fikk høre denne smultring nyheten ringte jeg straks til Mamma å ba henne kjøpe smultringer før hun kom hjem. Så nå er jeg i himmelen! Disse smultringene smaker himmelsk!!!! ♥

Hadde foredrag idag, å det var skikkelig stolt øyeblikk! Har ikke turt å fremføre noe på år å dager.. Føler det gikk sånn passe greit. Senere idag kommer slekta på besøk, og da er det kaketid! "Familiebursdag" skjønner dere :)

Outfit 151010


Skjorte fra Bikbok
Bukse fra Vero moda

Lei alt som heter bokstaver..Bare for å illustrere at jeg faktisk har skrevet endel!

Etter å ha lest, skrevet å pugget i utallige timer kjenner jeg at min svakhet for naturfag er stor! Etter så mye lesing, føler jeg enda at alt bare sklir utav hodet mitt. Hodet mitt er altså full av tomhet. Hallo, det er vanskelig å få ting til å sitte! Vertfall sånne kompliserte ord som Homozygot, Heterozygot, kromosom, cytoplasma, ribosomer å gud vet hvilke andre ord som er på prøven imorgen!

Skulle ønske jeg bare kunne trødd den evighatende boken ned i hodet å vips, der var jeg smartest gitt! Vel, om en drøy time skal jeg lage kakao, kveldsmat og se litt på tv! Så blir det vel pugging på senge kanten! Åfaen, må dusje også!

Pizzamonster


For øyeblikket har jeg en nydelig pepperoni i ovnen. Magen min har nemlig nærmesten sunget etter at jeg kom hjem fra skolen! Måtte gjøre noe med saken, å i dette tilfellet var pepperoni min eneste løsning.

Jeg har også ganske vondt i hodet, lurer på om det har noe med det stramme "hårbåndet" jeg har på hodet. Og for å gjøre dagen min enda bedre så har jeg en vanskelig prøve i naturfag i morgen. Så dagen min kommer vel til å bestå av lesing, tv å pilates! Skal du noe spesielt idag?

Pilates en gang om dagen er godt for magen

Vurdert å kjøpe månedens mag? Vel, det burde du! Der står det nemlig en oppskrift på hvordan du blir stram og sterk med pilates. Dette er jeg fast bestemt på å begynne med å har allerede gjennomført to økter! Det er slitsomt, men tipper man får igjen får det etter 30 økter. Det er tolv forskjellige øvelser der du bruker armer og ben. Du kjenner det også veldig godt i magemusklene. Jeg ville bare tipse om at dette kan være en god trening!


Forresten, jeg har også vært flink pike å jogget 2 ganger på litt over en uke. Dette er fremgang gitt!

Vanskelig x100

Avhengig av det verste å mest irriterende spillet man kan komme borti! 'Vanskelighetsspillet'

Jeg har sikkert brukt 2/4 deler av høstferien min på å hyle, rope å le av mine tragiske kunnskaper i dette stygge spillet. Haha, det er jo nesten litt gøy! Jeg, Ingrid og Aurora satt nede på kjøkkenet mitt igår å spilte som noen tullinger! Mens den ene etter den andre gidde opp, inkludert meg som var på bane 10. Jeg gidde spillet et nytt forsøk idag å av 30 baner har jeg kun mestret 11(hittil) Det er jo en begynnelse! Forresten, Ingrid og Aurora sov hos meg i natt. Koselig!

Edit: Du finner link til spillet HER

Just the way you are

Heisann. Ville bare meddele at det er så sykt deilig med høstferie! Det å rulle i sengen i sånn en time før jeg står opp er så digg. Idag har jeg bare chillet i sengen med dundrene musikk i ørene å surfet på internett. Dagens middag var wok, å det var kjempegodt! Har forresten noen ting jeg venter på i posten, å ser frem til å få det! Sånn ellers har jeg vært med Ingrid og Hilde idag. Flere som har høstferie, eller har dere allerede hatt?

Har også innsett at  Bruno Mars ? Just The Way You Are er en nydelig sang! Må være den mest spilte sangen hos meg for øyeblikket, hehe.

And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing just the way you are ♥

Hvor mange filmer sa du?Heisann! Nå skal jeg, Ingrid og Marianne se på en film eller to, eller 6!!! For vi har nemlig seks usette filmer her. Kostet nemlig bare 10 kr per film man leide! SYKT DIGG! Har også kjøpt litt lørdaggodt som jeg kan kose meg med ikveld! Jeg elsker å se på film og jeg elsker å spise godteri. Perfekt kombinasjon! Forresten, intersonesamlingen idag gikk i dass, for jeg spilte virkelig ikke noe særlig bra....

Hatt en fin lørdag?

God natttt


Etter en fin dag på skolen, en fin kveld å en god pizza er jeg egentlig veldig trøtt. Jeg er også kjempefornøyd med hårfargen min. Nå skal jeg snart bestille meg nytt løshår, noe som skal bli deilig! Jeg må stå opp kl 8 for og rekke å bli med til Varangerbotn. Intersonesamling skjønner dere! Det kan jo bli gøy, hehe. God natt ♥

Real girls aren't perfect

Weheartit
Happiness Runs in a Circular Motion dont panic
Boo. I'm crossing you out.Designer Drugs and Designer Friends
Love For Fashionquietbeats xoxo

Iloveit.

Nå skal Ingrid bleike håret mitt, for å få vekk den lille gul fargen som er plantet på toppen av hodet mitt. Vi blogges senere! Hva skal dere i helgen?

Kveldskos

Jeg sitter godt plassert i sofa kroken med kjeks, kremost og druer. Ser overraskende nok på Gossip girl, hehe. Jeg for min del storkoser meg. Tidligere idag var jeg litt sammen med Audun, å kvelden min har jeg tilbrakt med Ingrid. Har forresten allerede store planer for sommeren, men det skal jeg fortelle om litt senere.


Nå skal jeg fortsette med Kjeks/Kremost/Drue spising! Jeg drikker forresten VANN! *Stolt øyeblikk*

Hva har du gjort idag?

Definisjon av smerte


Sier bare en ting:: Definisjon av smerte!!!! Sitter å vrir meg, det svir sånn i hodebunn... Derfor må jeg lege mine smerter med 3. episode av Gossip girl, sesong 4. ELSKBART! Anyway, skal bli deilig og skylle ut fargen. Jeg må jo selvfølgelig lide for blondheten sin skyld, selvom dette er selv pining for håret!

NY HEADER


Kjedet meg her i sted. Siden sommeren er passert bestemte jeg meg for og lage en ny header. Jeg er jo ingen ekspert, men syns den ble litt søt, litt rosa å veldig meg! Vertfall de sommerfuglene på siden der. Hihi! Watcha think?

Jeg er herved avhengig!


At the moment ligger jeg rullet inn i dynen min med den nye elskbare datamaskin foran meg. På skjermen er første sesong av Gossip girl. Ja, jeg er herved blitt dødsavhengig. Derfor må jeg nå begynne på sesong 1! Siden det er så lenge siden sist. I morgen skal dere få se bilder av min nye skatt! Skal vel se et par episoder til før jeg tar kveld.

Flere som er blodfan av Gossip girl, eller er jeg alene om det?

Xoxo, Gossip girl


Jeg og Camilla, bildet er fra bursdagen til Sofie igår.

Etter en slitsom dag der jeg nærmesten har vandret rundt som et gammelt menneske problemer i ryggen eller føttene. Har sånn gansperre etter sonesamlingen igår! Søndagen min har jeg tilbrakt foran dataskjermen der Gossip girl har spilt om og om igjen. Etter det jeg har sett sålangt av sesong 4 er det mye godt i vente! Herregud som jeg elsker Gossip girl! Er blitt avhengig.  Jeg har forresten også vært på fotballtrening, så nå sitter jeg og koser meg med søndagsfilmen, popcorn og brus. Standard søndagskveld spørr du meg! Hatt en fin helg? Det har jeg!

Xoxo, Kamilla Solli

Party all the time

Det var kjempekoselig i bursdagen til Camilla! Musikk, taco, blitser overalt, dansing, leker, latter å u name it! Sånn en vellykket bursdag pleier og være. Kjempe hyggelig at Erik også var der, hihi! Så nå har jeg akkurat fullført siste tygge av brownisen min. Bare smulene som ligger igjen å frister meg på fatet. Tannbørsten venter på meg der nede, noe dynen forsåvidt også gjør! Imorgen tidlig er det opp, for å kjøre til Varangerbotn. Sonesamling der, å jeg skal delta. Gruer meg egentlig veldig mye, det gjør jeg alltid! Deretter er det hjem å dusje, for å stelle seg til Sofie sin bursdag! Gledeeer meg kjempemasse! Håper det blir like koselig som idag.
God natt alle sammen! Ønsk meg lykke til imorgen, det hadde vært hyggelig :)

Bursdags outfitKjole fra Tyrkia, Sko fra Skoringen. HAHA så dårlig stygg ut, men følte jeg måtte blogge!

Nå stikker jeg ned til Camilla å er ikke hjemme før i senere!

Happy birthday 2 u

Hei! Først og fremst vil jeg gratulere Sofie som fyller 15 år idag. Håper du får en kjempefin dag snuppa!

Idag var jeg ikke på skolen. Ahh, var skikkelig dårlig. Så jeg har tilbringt mye av dagen min i sengen, og foran tv'en. Har sett på utallige episoder av Sex and the city. Skulle egentlig jogge idag, men siden jeg ikke er helt i form må jeg vel ta det igjen på søndag!

Sånn bortsett fra det har jeg funnet kjole til imorgen, men er enda litt usikker på hva jeg skal bruke på lørdag. Jeg finner vel ut. Det positive idag må være at jeg endelig har fått en pakke som jeg har ventet på i to uker! Spennende? Jeg syns vertfall det! Etterpå skal jeg mest sannsynlig lage Brownies!

Hva skal du idag?

sviktende slettetang og hår dilemma


Lenge siden sist? Hehe, kanskje en uke. Har rett og slett ikke orket og blogge uka som var. De siste dagene har jeg slafset i joggebukse og hettegenser, ganske så chill. Siden vi har gått på skole en stund nå, er jeg blitt døds lei allerede. Norsk tar knekken på meg! Kom frem til at til og med matte er morsommere for tiden, å det er virkelig rart at jeg sier det!

Har også hatt mine nedturer som bl.a at slettetangen min har sviktet. Må få kjøpt meg ny i nærmeste frem tid. Til helgen er det to bursdager pluss at jeg skal på sonesamling! Har hatt det ultra kjedelig de siste helgene, absolutt aldri noe å se frem til, men helgen som kommer blir koselig. Å i neste uke skal jeg enten bleke etterveksten, eller farge håret mørkeblondt/lysebrunt. Er kjempe usikker! Selvom nesten alle sier jeg skal beholde den blonde fargen så vil jeg så gjerne teste litt mørkere hårfarge. Dilemma dilemma!

Webcam phuun!

Når blogg inspirasjon er borte må man jo bare slenge inn ablegøye bildene fra skolen


Har hatt det veldig gøy med macbooken til Lena idag, hihi!

Som dere sikkert fikk med dere eier jeg ikke et eneste snev av blogg inspirasjon. Derfor har det blitt lite blogging de to siste dagene, og jeg som syns det er så gøy å blogge! Jaja, på fredag har vi en innlevering i engelsk å arket mitt er fortsatt like blankt som det var for to uker siden. Dum Kamilla, MEN imorgen skal jeg skrive for harde livet hele ettermiddagen. Trist ja, men min feil såklart. Kan jo ikke risikere stryk på første innlevering, jeg som har startet skole året så fint! Null anmerkninger, å gjort leksene som skal ha vært gjort.

Let's kick some ass!

Heisann! 

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Var så dårlig imorgest, måtte bare bli liggende i sengen. Etter litt overskudd på søvn forlot jeg sengen å kastet meg ned på sofaen i stuen. Det endte med en film, nemlig KICK-ASS! Den var forresten dødsbra! En av de beste filmene jeg har sett, og det merkeligste var at tårene begynte å trille i en scene jeg syns var kjempe trist. Haha, trodde aldri jeg skulle grine av en sånn film. Terningskast 6 fra meg! Den anbefales på det sterkeste. Sett den før?
Melkedrøm - med kjeks, krem og sjokoladesaus

I 8 tiden skal jeg opp i bingen, der hvor usæriøs fotball foregår. (Vertfall fra min side). Klarer alltid skli, tryne, eller skade meg, så typisk! Sist gang jeg var der kom jeg hjem med sår på kneet, lur ja heia. Vertfall, er glad for at 10.B har kommet hjem etter en klassetur i Oslo, savnet mange av jentene skjønner dere! Idag var det tinestafetten Idrettsdag å jeg dro til byen før vi skulle møte opp. Sjokkerende nok kjøpte jeg to herlige sjokolader. Nemlig, MELKEDRØM! Jeg er tidenes sjokolademoms, lurer på om jeg noen gang lærer?.... På onsdag var Kråkesølv på skolen vår. De var døds flinke! Ble virkelig overrasket. Så det først jeg gjorde var og suscribe noen sanger av de på spotify.

Kråkesølv ? Kalde Føtter. <-- Har spilt den minst 10 ganger den siste timen, å det sier jo sitt!


En av de beste sjokoladene jeg har puttet i munn. Har ikke ord! Om du ikke har smakt, SMAK!! Dine planer for dagen?
På tide med en forandring, eller?

På tide med en forandring eller? Jeg har faktisk vurdert å farge håret i en stund nå. Tror det kanskje hadde vært fint med mørkeblond/lysbrun farge? Eller kanskje sjokoladebrunt hår? Uansett, jeg har fortsatt lyst å være blondine, men samtidig ikke. Vanskelig det der altså, vil jo ha alle slags hårfarger egentlig. Å sånn forresten, jeg gjorde frivillig matte lekser idag!

Mørkeblond/lysebrun? Prøv å se bort i fra at jeg ser ut som en galing da..

Sjokoladebrunt/brunt? Haha, ubeslutsom på farge skalaen...

Eller blondine? Det er jo ganske meg da(tror jeg).

Blir sikkert å holde det blondt, men jeg er veldig veldig usikker. Vil jo teste noe nytt! Så din mening hadde vært fin :)
"Garderobefiks"

Jeg ligger her i sengen og ruller som en liten unge med altfor mye energi, selvom jeg er litt småtrøtt. Med 'Teenage Dream' på hjernen synger jeg så det klinger i veggene. Jaa... fint. Idag etter en liten matteøkt her hjemme så jeg meg rundt i rommet. Klær så og si.. overalt! Det var da tankene strømte inn og at jeg virkelig innså at gulvet mitt var borte. Dette var nok bevis for meg til at det var tid for en "garderobefiks".
Var ikke lite klær heller... Å det der er ikke alle klærne mine engang, voivoi.

Druknet jo i mine egne klær, L-O-L... Så etter mye svetting(sånn særiøst) og bretting hadde jeg sortert alle klærne mine. Så var det bare å putte i skapet, noe som tok en evighet! Kjedelig spørr du meg. Heldigvis er det over, å jeg fikk stappet alle klærne inn. Spørsmålet er bare når de faller ut igjen. Klærne pleier visstnok å ramle ut fra skapet mitt støtt å stadig.Om ikke så altfor lenge er det sovetid. Fikk så lite søvn igår kveld at å legge meg i halv elleve tiden ville vært godt for både kroppen og øynene mine. Uheldigvis sitter jeg på Kristian sin skolepc å siden han har begynt på skolen må han jo ha den tilbake. Så dette er min siste kveld på denne dataen(tror jeg). Det tilsvarer at jeg må klaffe en rakett i rumpen så jeg får bestilt meg egen pc! Dere kan jo gjette hvilken farge den skal ha! :D godnatt. - kamsol

OPERASJON CUPCAKES

Hei! Etter en superkoselig kveld med to av de herlige snuppene mine er jeg litt småtrøtt. Det hele begynte med høy musikk og muffins baking i det ensomme. Muffinsene var i ovnen og plutselig kom det en liten smurf inn døren, nemlig Aurora. Etterpå kom Jorunn å da var dagen god. Vi lagde utsøkte, mektige, kvalmende muffins. Fornøyd Kamilla! Så forsvant vi opp på badet der to av de mest idiotiske jentene jeg har møtt begynte og klippe håret!! (WTF??) Aurora endte opp med pannelugg å Jorunn.... Jaa, vetikke helt hva jeg ska si. HAHAHAHA

Loner.....

Moahaha, støvsuger håret til Aurora!


Muffins aka Cupcakes!!!! Kjøterne på bildet kom antagelig nok kun for å spise muffins med meg.....

Så nå sitter jeg altså her i den søte, gråe kosedressen min og venter på kveldens overnatting..AURORA

Jeg har hatt en superkoselig helg! Flere enn meg som har hatt det eller? :)
THE BOUNTY HUNTER


SMIL, hehe

Nå skal jeg og min gode venn Jorunn se på film! Vi skal faktisk se 'The bounty hunter'. Den virker sånn særiøst dødsbra! Noen som har sett den før? Jeg skal selvfølgelig finne frem Cola å popcorn! (Bombe). Vertfall, dere får ha en koselig lørdagskveld videre! :)
Happyface


Haha, har faktisk hatt en fin dag hittil. Vel, bildet mitt skulle vertfall spre litt glede til alle og en vær. Anyway, På skolen klarte jeg overraskende nok å forstå matte oppgavene, og jeg syns faktisk ikke det var så kjedelig heller. Det var nytt! Skulle egentlig bake muffins idag men tror vi aventer til imorgen. Jorunn fortalte akkurat at hun har kjøpt løvstek til oss, så det kan jo bli koselig! Vi skal også dra å leie film, enten 'remember me' eller 'the last song'. Koselig fredagskveld ka du sir??????
Sjokoloco

Heeeeiiii

Etter en lang og slitsom dag sitter jeg heldigvis i sofaen med rent og pent ansikt. For det første sitter jeg å ser på favoritt serien min, Sex and the city! 

Jeg har akkurat hadd en brun, klissete, godluktene ansiktsmaske i ansiktet mens jeg har chillet foran tv'en. Jeg delte selvfølgelig ansiktsmaske med Mami fordi det var så mye i pakken..

Slik satt jeg i 10-20 minutter med et stramt ansikt, å da jeg skyldte det ut føltes huden min like myk ut som en barnerumpe. Goodie? ja! Vertfall, for de som ikke vet det kom vi jo hjem fra Nattfjelldalen idag, å jeg var utslitt og "ødelagt".

Har sikkert opptil 10 blåmerker som har oppstått mens jeg var på fjellet. Bilder kommer senere, for det var så dødsfint der! Men nå skal jeg pusse, for og så legge den dovene kroppen min i sengen, skal bli godt og sove med pute og dyne! 
La meg ta deg med på fjellet

   
I morgen drar nesten hele 10.ende trinnet langt opp på fjellet. Der skal vi være i to døgn, uten tilgang til stikk kontakt (som tilsvarer null sletting av hår) Haha okei lol, jeg er da skapt til å kunne klare meg uten slettetangen et par dager. Vertfall, jeg kommer hjem på onsdag og til da blir bloggen selvfølgelig og være "nedlagt". Jeg skulle egentlig bare si det, og god natt for jeg skal pakke, se søndagsfilmen med mami så legge meg. God natt! Vi snakkes på onsdag!
Party like a rockstar


Gårsdagen tilbrakte jeg med Jorunn, Ingrid, Marianne, Aurora og Audun. For det første spiste vi taco, nam! For det andre leide vi en film som sugde. Sier bare: IKKE LEI THE GRUDGE 3. den levde ikke opp til forventningene mine. Anyway, vi danset, hoppet og sprettet stortsett hele natten noe som er ganske normalt da vi henger sammen. Det var vertfall en superkoselig kveld med høy musikk og godt humør!

Å siden Mami er på hytten og Broren min er bortreist har jeg vært flink jente og støvsugd, vasket klær, tømt søpla, stabla inn og ut av oppvaskemaskin å u name it! UNORMALT, jaa! Håper Mami blir glad når hun kommer hjem seinere. Sitter her i sofaen glad og fornøyd å drikker cola(bombe det da). Flinke Kamilla, eller hva?
HOTMESS.NOT

Okei..... Vet alle sir det når f.eks rommet ikke er helt på stell, men det ser jo ut som en bombe har sluppet ned! På tide og rydde rommet sa du? Tror vertfall det er på tide å løfte en finger eller to. For jeg kommer til å drukne i mitt eget rot.Flere som er lat når det kommer til rydding av rommet? HE_HE

Forresten, i kveld får jeg overnattingsbesøk av Ingrid, Jorunn, Marianne og Aurora. DET SKAL BLI GØY! Kanskje vi finner på noe sprell, kniiis!
Dagens outfit

Genser, Gina tricot - Bukse, Vero moda, Smykke fra Hm

Nå holder jeg og jorunn på å lage Muffins! Med frosting, vel og merke.. NAM! :D
Første skoledag + Outfit


College jakke - Gina tricot, Topp - Gina tricot, Bukse - Pieces

Første skoledag er overstått å har akkurat innsett hvor mye jeg gruer meg til dette året. Hallo, jeg er plutselig avganselev på ungdomsskolen! HEHE. Dagen begynte med litt snakk og rett på lekser og dritt. Joda, vi ser frem til et fint år med gode karakterer...... Men nok skole, jeg har vertfall kastet på meg fotball drakten å er klar for å stikke ned på banen! Det var syykt good å trene igår, skikkelig deilig følelse. Vertfall, SKOLEN SUGER. Men godt å se folk igjen da :) Det positivet må vel være at jeg er eldst i år! KNIS
KNIS

Jeg sitter her og ser/så på sex og singelliv. Trøtt er jeg også, kanskje en smule. Siden skolen begynner på onsdag må jeg virkelig rette meg opp å hoppe i sengen! Nemlig fordi jeg drøyer og drøyer hver dag. Imorgen må jeg også stå opp tidlig. 2bad4me.... Mami kom forresten hjem med en søt kosedress idag. En ny, grå en.. Likte den kjempegodt, hehe.. Å merkelig nok har selvfølgelig hun en helt lik. Hehe, jeg og mamma har endel like klær. Merkelig? Haha, kanskje en smule! Var forresten å så kamp idag, skikkelig gøy faktisk! Synd at Norild tapte, men de var bedre spillemessig å hadde mange gode sjangser! Har forresten fått et nytt "yndlings" ord. Haha, KNISNok snikk snakk, er vel på tide og pusse tennene før jeg legger meg. Vi blogges!
Video: Alors on danse


Haha, sånn går det når man er overtrøtt kl 5 om morgenen. Syns den var litt bra da!  Men kvaliteten sugde jo, merkelig nok ble det filmet med et godt kamera. STYGGE YOUTUBE... Ja, vi kan faktisk være dødsstygg og barnslig, HAHAHA :)
Fuckadøgnrytme.com

Bra smekk etter 3 timer med søvn, HE_HE

Lenge siden sist, jaa.. Har ikke hatt så mye blogg lyst i det siste. Vet virkelig ikke hvorfor. Heldigvis begynner ikke vi på skolen før på onsdag, å takk gud for det! Igår kveld storkoset jeg meg med Inga, Auris å Miri. Ble rangling helt til kl 8 i mårrest. Jeg og Ingrid sto opp kl 11, så det ble lite søvn på meg i natt. En ting er vertfall sikkert, når Ingrid en gang får lastet opp videoene til pcen blir det dansevideo! Haha, fin dansevideo(Eller ikke). Jeg må vel nesten finne sengen om ikke så altfor lenge, for døgnrytmen min er jo helt fucka! God natt :)

Skolestart nærmer seg


I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen med Ingrid. Vi skal møte jentene på krysset om en time, kjøpe godis(eller, jeg skal vertfall). Så skal vi se film, noe som sikkert blir koselig! Nå som det bare er 7 eller 8 dager igjen av ferien må den nytes på det fulleste! Å nå som tiende står for tur blir det forhåpentligvis slutt på skulking, stryk og trøbbel. Ser vertfall frem til et fint skoleår med masse latter og uheldigvis lekser... Flere som enda har ferie, eller har dere allerede startet på skolen?

Hyttekos

I helgen har det vært 'vadsødagene'. Jeg har gått moteshow, spist tusen smultringer og kjøpt meg en søt cowboy hatt. Men på lørdag forlot jeg alt som heter dekning, strøm, data. Jeg, Jorunn, Aurora og Ingrid bosatte oss på hytten i et par dager. Det var deilig å koble ut fra den normale verden i et par dager. Bare kose meg med jentene mine, spille kort å diverse. Koset meg masse for å si det sånn! PS. vi badet!!

Aurora lakket tåneglene mine, nice!

Vi spiste de supergode kjærlighetene som Ingrid hadde med hjem fra USA..

Lagde god mat..

Danset og flirte som bare det!..

Gikk hjem i en vind som var dødssterk. Vi holdt på og blåse bort. BOKSTAVELIGTALT
En liten oppdatering


Hahaha, fineste bildet

Gårsdagen var ganske chill. Var først ute med jentene, og seinere fikk jeg besøk av Gøran og Audun. Jorunn kom også ned, å vi så på filmen 'Rovdyr'. Haha, den var ikke nå særlig egentlig. Så kvelden gikk til tullsnakk og latter. For ikke å glemme det store godter inntaket mitt. Tennene mine må jo være helt ødelagt.... *tommel ned*. Uansett, om en time skal jeg ned på banen, for vi har nemlig fotballtrening! Ahh, ska bli deilig å trene igjen. Etter det skal jeg dusje å sånt før jeg skal dra ut med en folket. Hva vi finner på vet jeg ikke, men været er deilig så blir nok en fin kveld. Vertfall med tanke på at min kjære bestis Ingrid kommer hjem i kveld. Blogges kanskje senere! Hva er dine planer for dagen?
Ett helt år har gått

I skrivende øyeblikk ligger jeg på badegulvet å sminker meg. Ja, merkelig nok ligger jeg. Uansett, dagen min så langt har bestått av soving, men jeg skal ut i den sosiale tilværelsen snart. Planene for kvelden er enda ikke satt, men regner med jeg blir å finne på noe. Igår var vi på kirkegården å tente lys på pappa sin grav. Et helt år har gått, men det virker ikke sånn. Alt har vært så fint det siste året, kanskje derfor tiden har gått så fort?

Jeg savner han kjempe mye, men har heldigvis mange gode minner og smile av :)
Filmnarkis

Haha, ser visst ut som om jeg har fått meg et artig tidsfordriv!

Jeg og Jorunn sitter såklart i stuen med to filmer foran oss, den ene spilles akkurat nå å den andre skal vi se etterpå. Film narkoman sa du? Jaja, nyter sommerferien på det fulleste! Siden det ikke er så altfor lenge til den er over.. 
Hello Sunshine

Siden solen steiket så fælt idag presset jeg meg opp av sengen i tolv tiden. Satt en stund på dataen før Jorunn kom gående i søvne ned trappen å deretter vandret vi begge trøtte ut på verandaen. Der var det dødvarmt! herlyy.... Pluss at vi faktisk løpte rundt i hagen i bh og bikinitruse mens vi "spilte" litt fotball. Nå sitter jeg enda her og slasker mens min kjære har begynt og tilberede kveldens måltid. LØVSTEK FTW!


Working on the 'Tæææn'.. Blæhh, så jo dødshvit ut *sadface*
g00d n!ght


Nå sitter jeg i stuen med min trofaste venn Jorunn. Vi har sett en film som heter American Virgan eller noe sånt. Den var faktisk ganske bra! Vertfall, øynene mine er utslitt og kroppen likeså. Har ikke så mye å si i dette skrivende øyeblikk men tenkte vertfall at jeg skulle blogge litt før jeg sa god natt. Eller god morgen? Kl er jo trossalt halv 5! Jeg har det forresten ganske så fint om vi ser bort i fra at kroppen min er så stiv og støl etter en deilig fotballøkt på kunstgresset her om dagen, å alle de andre tingene som ikke er så bra. Vel vel, God natt ♥ Har også funnet minnekortet til kameraet(glemte å si at jeg mista det, hehe) PS. DØGNRYTMEN MIN ER FUCKA, men vet jeg ikke er alene om det :):):):):):):):)
Filmtid!


Etter 20 minutter i solariumet og en ikke så lang tur på kiosken har jeg og Jorunn slengt oss ned på sofaen for og se film. Vi har leid 'did you hear about the morgans'. Vi har også kastet en pepperoni pizza i ovnen! Skikkelig chillekveld med bestevennina mi! De andre er på reisefot. *Trist*

Sist men ikke minst; Takk til Marita som hjalp meg med sin gode forklaring på hvordan man fiksa sånn bevegelses bilde ting! Edit: Gif bilde :D
NY HEADER


Dødslei den grå og kjedelige! Bort med den og inn med en helt enkel.. litt mere sommer :) Watcha think?
Standard kveld

Etter at jeg kom hjem fra en koselig kveld hos Aurora forplantet jeg kroppen ned i sofaen og slo på fifa! En liten stund senere (etter tap mot et ræva lag) slurpet jeg i meg min dagelige dose cola. Så nå er jeg ferdig med fifa, ble lei av og tape sånn.. Så i kveld lider jeg meg gjennom ensomhet å høy musikk! Ganske så standard kveld..... Har forresten plutselig fått døds vond i navelen min. Jorunn som tok på magen min her om dagen, plutselig er det å gå blitt et mareritt i min verden. Skal vente til smertene forsvinner før jeg renser ordentlig dvs. (Ta den ut å sånt) I morgen er den store dagen hvor jeg utrolig nok skal til tannlegen uten mamma (hvis jeg tørr) å i så tilfelle blir det første gangen! OMG, big moment Kamilla! Forresten, har kjøpt filmen Avatar! DIGGG
The hills have eyes

Først og fremst: HEIsann!

Igår jeipa jeg til kamera, så skiftet klær og møtte Ingrid utenfor huset. Vi trasket ned til Opticom der vi møtte Guro, Sofie og Camilla. Vi bestilte 2 store pizza'er. NAm! Jeg måtte også ned til banken, noe heldigvis Guro og Ingrid også måtte. Jeg til min store overraskelse hadde 2000 kr på kortet. Trodde jeg var en blodfattig kjøter..... Og Ingrid hadde mindre enn forventa  (men HALO, hun har jo vært i USA og shoppet + tivoli!) Vertfall, Aurora kom også å gaflet pizza med oss før hun løpte ut døren igjen( AURORA JOBBER HALO). Etter det så dro vi til Guro!

Da vi kom til Guro satte vi oss i sofaen på loftet. Hun hadde snakket om at hun ville se The hills have eyes 2 så etter en stund satt jeg med ned å så i filmlageret til Guro og co. Da så jeg filmen og fikk ondskapsfull latter mens jeg løpte oppi sofaen og sa til Guro at vi kunne se film. Da skulle vi først se film nr 1!

Da måtte jeg selvfølgelig understreke min glede og ta et skummelt bilde(Film cover bilde!) Nesten like skumle som de deformerte vesnene i filmen. Ingrid var nok den som lå mest under teppet og skjelvet, haha. For jeg har jo funnet ut at Guro elsker å se skrekkfilmer(Soulmate Guro), for det elsker nemlig jeg å!

Var litt redd når jeg så på Coveret, å det tidligere bildet av meg selv. Da fikk jeg sånn fint utrykk som skal understreke at jeg var redd. Vertfall, klokken 7 kommer jentene opp til meg! Vi skal nemlig se film nr2!! I tillegg skal vi spise Taco og ta bilder (Sånn typisk jentegreie). Blir sikkert mye snikk snakk og blablablaa... Kos ♥

Trist at Ingrid er dradd til Kristiansund.. Fint at Jorunn kommer hjem i kveld :)
Kamilla vaskebjørn

HEisann!

Klokken har akkurat passert to og jeg har ryddet, støvsugd og vasket litt på rommet! Etter den bakterisnakken vi hadde igår fikk jeg helt fnatt å måtte dermed sette igang en egen ryddeaksjon. Vil ikke dø av bakterieovergrep på rommet. Så etter harde tiltak på rommet sitter jeg glad å fornøyd i stuen med bimbopiecen min på! *VIKTIG* Jeg har begynt å stelle meg. Å lol, det gjor jeg for en time siden også. Greia er at jeg gjør tusen andre ting samtidig. Som f.eks å sitte på dataen. Har pudderkosten i den ene handa og cola glasset i den andre, for ikke å glemme den høye musikken jeg spiller hele tiden! Vertfall, senere skal jeg ned på Opticom med Camilla, Ingrid, Sofie og Guro. Siden Ingrid drar til kristiansund imorgen følte vi for å finne på noe koselig. Å i tillegg hadde Camilla bursdag igår! Gratulerer med gårsdagen søta!

Dine planer for dagen?
Sommer bilder

Sommeren (foreløbig) har jeg..

vært på fotballtur med herlige jenter!

Opplevd deilig sommervarme

Kost meg masse med venner

Testet paragliding!

Shoppet masse!! (Ingen sommer uten shopping)

Vært i tyrkia

Spist masse dritt mat

Kjørt gokart!

Å tadd masse fine bilder av meg selv

Men sommeren er ikke over enda!!! Heldigvis :)
skumle ting som ikke hører til på et soverom

Halaiiisn bloggen! Klokken har passert halv 2 å jeg sitter her som en svett vaskebjørn i stuen å hører på musikk(standard), spiser popcorn(enda mer standard) også drikker jeg cola(kunne ikke klart me uten). Skulle gjerne løftet på rumpen å åpnet et vindu, men skal man være lat må man gjøre det på riktig måte. Har heldigvis vært så flink å installere Webcamera til den bærbare! Må bare også fortelle en grufull episode fra idag(på godt kamilla språk). 'Det va en svær helvetes edderkopp på rommet mitt! Det va helt sykt, æ ble dødsredd! Heldigvis har æ så modige venna som knerta den for mæ, men nu e æ livredd for å sove der i natt!!'

Bare se kor redd æ e......
Dumme spill

Har funnet frem spaken som jeg ikke skulle komme i nærheten av. Bestemte meg for og ikke spille, men jeg er svak for fifa. Avhengig sa du? Så jeg sitter altså her og spiller fifa, selvom jeg taper konstant. Selv mot lag med to stjerner og sånn, hvor dårlig er man ikke da? Derfor liker jeg heller å spille mot vennene mine, for da kan jeg glede meg over å vinne :):):) Hihi, skal snart ut med Marion og Ingrid i det fine solværet! Sitter forresten også her å irriterer meg insektene som streifer rundt meg, skulle tro de ville bosette seg i øret mitt! BKbdnkd, stygge fluer
Two more lonely people

For øyeblikket sitter jeg og sluker i meg et glass cola. Deeeeiliiiii! Har vært på kino idag, to faktisk! The last song, å jeg må virkelig si det ble tårevått! En av de beste filmene jeg har sett, fikk et helt annet syn på Miley. Også så jeg jo den berømte filmen Eclipse. Ahh, Taylor lautner var finere en aldri før å filmen var bare helt digggg!!!! Forresten, i tyrkia måtte jeg selfølgelig kjøpe bueno, fordi det smaker så praktfullt. En av de bedre sjokoladene man får tak i. Bortsett fra det så har jeg hatt en ganske så lat dag.

Kamilla aka bueno kongen :):)


Liker å ta sånne ultra fine modell bilder, wii

Forresten så er Miley Cyrus - Two more lonely people en av de sangene som spilles mye ut av mine høytalere. Sykt fin sang!
Home sweet home

Heiheihaalå! Da var man endelig plassert hjemme i eget rede, å egen seng med ordentlig dyne. sweet! Å til alle de som lurte så var vi ikke alene på ferie, vi var nemlig sammen med Mamma, Tante, Kristian og Sindre. Har hatt to kjempe fine uker nede i Tyrkia, men ingenting var så deilig som og se noen kjente fjes idag! Har nemlig tilbrakt dagen min med Ingrid, Hilde og Kristine! Vi har jablet, spist taco, flirt, pluss at jeg og hilde satt og gruuset taperlag i fifa! Mange vet vel at min shoppings evne er helt syk. Jeg har handlet ganske så mye, og flere tusen har brent opp i pengboken. Det føles deilig! Noen som er interessert i å se?


sjøldiigger, yeeeah

Sier bare: Borte bra, men hjemme best!
paragliding å sånt

De siste dagene har gått ganske fint. Været har vært like kokende som det var da vi kom hit. Fargen har kommet seg men jeg gleder meg til å komme hjem til litt kulde, men gruer meg til den evig lange bilturen hjem fra sverige.. Skal innom både Gina tricot å Ikea på torsdag! Skal bruke enda mere penger enn jeg allerede har brukt. Har kjøpt meg så sykt masse at jeg ikke kan huske hva jeg kjøpte engang, haha! Imorgen skal jeg ned kl 10 å få fransk manikyr, nice! Har også testet ut paragliding, var veldig deilig å sveve i luften over vannet! CHIAOOOO


Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Solli
♥ Kamilla Sollihits