Bildedryss - Rainy dayHva synes du?

Bildedryss - båttur

Idag tok vi som sagt turen ut med båt for og se litt hvordan det var her! Det var kjempe koselig og morsomt! Stod og knipset bilder som en crazy turist der, men må si det var så mange store og flotte hus langs vannet at jeg ble helt paff! Fikk også prøve å kjøre litt båt, og det var jo morsomt!


WOW.
Har hatt en kjempe koselig uke her nede i Oslo hos familien! Nydelig vær, fått shoppet en hel del. Skulle egentlig shoppet enda mere, men får ta det på neste tur da jeg skal reise med så og si tom koffert nedover! Har spist masse nydelig mat som onkel sverre har stått for på kjøkkenet, tusenfryd, og denne båtturen nå! Rett og slett bare hatt det knallfint her nede! Imorgen bærer det videre til Tyrkia! Der blir det to uker med varme før jeg drar til Kirkenes til beste kjæresten min ♥ Savner han allerede!

Bildedryss av dagen min

Jeg og mamma skulle dra på tusenfryd idag, men utflukten ble lengere enn forventet. Vi skulle ta bussen fra ekeberg, men satt oss på feil side av veien så da måtte vi vente på neste buss. Da vi var kommet oss til bussterminalen i Oslo tok det sikkert en time før vi kom oss frem til riktig buss som kjørte mot tusenfryd for folk guidet oss forskjellige veier frem og tilbake. Da vi endelig fant bussen var den stappfull så vi måtte stå hele veien. LOL!!

Da vi var kommet dit var klokken litt over tre og det stengte klokken seks så ble litt dårlig med tid da! Heldigvis skal jeg tilbake hit med jentene om ikke så lenge, gleder meg sykt til det! Vertfall, da vi var vel fremme møtte vi Terje, Hilde, Jakob og Fredrik. Da var det i gang med litt karusellkjøring. Først turte jeg ikke, men etterhvert måtte jeg bare kaste meg i det og da ble det adrenalin kick til tusen!! Spin spider var helt syk morsomt selvom jeg hylte som en alarm da den var på sitt høyeste opp i luften. Sykt morsomt fordeom!!Etter tusenfryd stormet vi inn i første bussen og inn til Oslo igjen, der vi alle var supersulten så tok turen innom Egon. Der bestilte jeg kjempe god pizza margarita(med litt for mye ost da) og en iskald cola. Yummy! I halv 9 tiden tok vi oss turen innom Oslo city fordi jeg skulle ha noen småting. Her i Oslo klarer jeg egentlig ikke bare kjøpe noen småting, så ble endel småting! Vertfall når det var mamma som dro kortet.(Hadde glemt mitt hjemme, hehe).

DAGENS SHOPPING -
Digger denne shortsen, naglene og det hullete er dritkult!! Blir sikkert mye brukt i sommer.

Nå skal jeg snart finne køyen, imorgen blir det kanskje tur ut med båt hvis været holder seg bra! Blogges 

Bildedryss

Haha, begynner og bli langhåret i pelsen! Søteste lille Bianca ♥ 

Bildedryss - Bianca

Søte lille nurket 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Solli
♥ Kamilla Sollihits