Hverdagssminke

Kom på at hadde fått en forespørsel om jeg kunne vise hvilken sminke jeg bruker, noe jeg da har gjor tidligere i år. Tenkte derfor og bare reposte det. Bruker så og si den samme sminken, men har testet ut en ny primer fra the body shop itillegg da.

På huden:1. i.d. bareMinerals prime time foundation - Denne påføres alltid først. Dette bruker jeg for at huden blir mykere, og fordi den gir bedre dekkeevne over kviser eller ujevnheter i huden. Denne vil jeg virkelig anbefale! 

2. i.d. bareMinerals concealer - Denne bruker jeg til å dekke over eventuelle kviser, eller poser under øynene. Dette er definitivt den beste concealeren jeg har prøvd!3. Studio tech foundation fra MAC - Denne påfører jeg ikke i hele ansiktet, men over urenheter og rødheter(?). Bruker den jo egentlig i hele ansiktet, forutenom pannen. Synes den har dekker kjempegodt å den er ikke flytende, men kremete. Liker helst krem foundation, fordi den dekker mye bedre. Jeg påfører den med foundation kost, fordi når man bruker svamp setter nesten all foundation seg i den.

4. Select sheer pressed powder fra MAC - Brukes i hele ansiktet. Den legger seg fint på huden, og jevner fint ut overgangene mellom der jeg har foundation og der jeg ikke har. Er kjempe fornøyd med begge produktene!

6. Powder blush fra MAC - Dette må definitivt være den beste rougen jeg har testet! Frelst av den kan man vel heller si! Den gir en fin glød på kinnebeina og synes rett og slett fargen er kjempefin. Blir nok ikke å bytte den her ut vertfall!5. Bronzing powder - Denne brukes heller ikke i hele ansiktet, men som en siste finish for å få litt ekstra farge. Den påfører jeg i ett tre tall rundt i ansiktet på begge sider, og deretter duser ut de siste restene fra kosten i resten av ansiktet. 

På øynene/og øyenbrynene:
7. i.d. bareMinerals brow color - Denne er kjempefin for øyenbrynene. Den gir vel kanskje en mer naturlig look. Jeg personlig er ikke så stor fan av strekbryn som er altfor market av en øyenbrynspenn. Derfor er denne perfekt for meg, og evt andre som liker at det ikke skal vises så frykelig mye at man har markert brynene.

8. Brow finishing gel - Brukes enkelt og greit til og forme brynene litt og så de holder seg fin dagen ut. Bruker den ikke hele tiden.9. Volume million lashes - Bruker alltid vippetang før jeg tar på meg mascara. Denne gir skikkelig volum i vippene, og jeg er storfornøyd! Har brukt samme mascaraen nå i snart ett år. Har ikke tenkt til å bytte den ut heller. Anbefales!10. Eyliner White - Påføres i øyenkroken. Denne bruker jeg for å få et grunnlag til øyenskyggen så den synes og sitter bedre. Det er noe jeg alltid må bruke før jeg tar på øyenskygge.

11. Gleaming eyeshadow fra IsaDora - Denne brukes også i øyenkroken. Er vel ikke så mye mere og si om den? Anbefales, for den har kjempefin shimmer i seg.

   

Stine
Fin blogg du hadd her :O)

Klem Stine
26.10.2011, 14:36
URL: http://donttellmama.blogg.no
Iselin Pettersen
Mye bra sminke her ja :D
27.10.2011, 11:51
URL: http://bareiselin.ipublish.no
kor har du kjøpt den id paken fra? :) ( finner ikke akkurat den pakan :D )
23.12.2011, 00:06

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

♥ Kamilla Sollihits